2009 Kasm Anneleri

az almıssın canım aslında almıs olman bile iyi
bazıları hiç alamıyor
benimde dün 8 kilo oldu toplamda
bu aylarda cok alınıyormus bebiş hızlı buyuyor cünkü
sreum takıyorum ya ondan sonra alırsam bilemem
midenden mi problem yaşıyorsun şayet istifra ediyorsan mideni bulandıracak şeylerden sakın. elden geldiğince vücut direncini koru

yok şimdiye kadar olmadı çok şükür ailevi sorunlar ve yiyemedim iştahsızlık başladı sanırım midem küçüldü önce yediğim yemeğin yarısını yiyorum şimdi

Slm kızlarr a.s.
şimcik geldim eve 2 dk. size bakam didim :1hug:
abdest alıp dua etcem birazdan hepimiz içinnn :Saruboceq: annemde bugün hatimi bitirmiş dualamışlar hepimiz için dua etmş allah hepimizi sağ salim bebiişlerimize kavuştursun diyeee :Saruboceq:

bundan sonra çay içmeyecem kandaki demiri öldürüyormuş. zaten kan ilacının arkasında da yazıyor çay, süt, kahve tüketmeyin diye...
yaremcim etrafındaki insanları kafana takıp moralini bozma bebeğinede yansıyor dikkat et umursama millet ne ediyorsa etsin şurda çok az bir zamanımız kaldı zaten son günlerimizide zehir zemberek ederek geçirmeyelim

h.geldin tatlım
inşallah bu güzel mübarek gece hatrına dualarımız kabul olur hayırlısıylan bebelerimize kavuşuruz :Saruboceq:

edos hosgeldin canım Allah kabul etsin
yaremcim iyi geceler sanada
nse canım cay kahve tüketme sen sınırda ise kanın dikkat et

edos hosgeldin canım Allah kabul etsin
yaremcim iyi geceler sanada
nse canım cay kahve tüketme sen sınırda ise kanın dikkat et

sınırın altındayım malesef canım
bebek doğduktan sonrada kan değerimiz yüksek olmalıymış
sütümüzün olması kan değerimize bağlıymış bugün dr söyledi
kan değerin azalırsa süt oranında düşer dolayısıyla bebeğin aç kalır dedi
bol pekmez içsem bariiiiii

evet canım iç pekmez yararı oluyormus birde kuru siyah üzümlerden ye cekirdekleri cok faydalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…