2009 Kasm Anneleri

zeytin ben ne hale gelcem kimbilir
kilo almaktan korkmuyorum hatta bence iyi ama
kızlar doğum zor olur filan demişler galba moralim bozuldu ben de geç geldim bu akşam

ben de iştahsız oldum bu aralar ama alıyorum işteeee

amaan ben kaç kilo ile bitircem aceppp

saol cnm.opuyorumnanaktan
anam senin de 63 günün kalmış gızz
benimde 65 gün zaman nasıl da geçmiş
bitmez 9 ay derken doğurcaz nerdeyse abowwwwwwwwwdelikafadulden

senin son hal avatardaki gibiydi sanırsam
ama orda hiç de 62 kilo gözükmüyon hatta benden daha az gözüküyon
nerene aldın bu kiloları anamadımben hep orantılı aldım valla
dötüm memişler bacaklar aldı başını gitti

senin son hal avatardaki gibiydi sanırsam
ama orda hiç de 62 kilo gözükmüyon hatta benden daha az gözüküyon
nerene aldın bu kiloları anamadımben hep orantılı aldım valla
dötüm memişler bacaklar aldı başını gitti

herkesın kandılı mÜbarek olsun
rabbım edılen duaları kabul etsın...
Hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar basıp etsın

kadir geceniz mübarek olsun bacilar..RAbbim dularinizi kabul etsin..hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin Allahim.. bebislerimizi saglikla zamaninda kucaklamamizi..uzun hayirli bir ömür nasip etsin insallah..

ayy kızlar eve geldim Allah kabul etsin bir güzel namazımıkıldım duamıda ettim
Allahım hayırlısı ile hepimizi kurtarsın saglıcakla inş.

SEKERCıK unutmadan paylasıyım canım hemoroid tedavisi için kusburnu çneriyorlar bi ara cok yemişitim sanırım faydası oldu bana uzun zamandır sorun yasamıyorum

kadir gecemiz mübarek olsun kızlarrr
rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsinnn
bi çırpıda kolay doğumlar nasip etsin bize inşallah.....

kenyacım allah kabul etsin canım
insan gerçekten hzuur buluyor bu gecelerde
duaaa edince...
rabbim geri çevirmesin inşallah...

amin canım aminn:Saruboceq:

günaydıın kimse yok tabii akannehir
daha karga kahvaltısını etmeden damladım akannehir
kafaltıya çıkacam az sonraa

hepiciğinize günaydıınna.s.
dün gece çok sıcaktı bende camı açtım yattım ama bu seferde zabaha kadar donmuşum:bbo:
bi kalktım heryerim buz gibii sırtım falan ağriyii:bbo:
biras kendime gelemm yine uyurummmirmirmirmir

anaam allah canını almıyaa gıı akşamları çok serin olii falla dikkat et :hulya:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae

işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:

ayy cerenimoooo nan gece bekledim bekledim gelmedin meğer başına neler gelmiişşş :sinifsinif:
ayy kuzum bayrama kaa raporlusundur inşallah sonra da izne çıkacan zaten demii
kına yaksın o işyerindeki gerizekalulaa
niye bu kaa sıkıyolar bizim arkadaşımızı yaaa :mymeka:
senin kız da çok yaramaz annesiii neyse doğunca ısırırsın artık poposundan kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.. çok geçmiş olsun yaaa....senin zilli erkenden gelmeye pek hevesli galibaa arada yokluyo senikaydirigubbakcemile3 neyse canım dinlen bari... işyerindekilerde bundan sonra o kadar yüklenmezler sana... sen izne ne zaman ayrılıyorsun.. bu durmda uzatmana izin vermez dr herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…