2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendini fazla yorma
minik prensesi rahatsız etme yerinde de erken felan gelmesin

hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim gelirinşallahlevin hanım

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.

Bugün uykumuzuda aldık güne güzel başladık ..Bugün saat 4,30 Yağmurumuzu görmeye gidicez teyzeleriiopuyorumnanaktan
günaydın canım hadi bakalım iyi haberler getirin bizlere

Bugün uykumuzuda aldık güne güzel başladık ..Bugün saat 4,30 Yağmurumuzu görmeye gidicez teyzeleriiopuyorumnanaktan
ooh ne güzeeelll
ben de cumayı bekliyorum dört gözleee :sm_cool:
nan öle bi sancı durumunda gaz çıkışı olsa bi pırtlatsan annarsın belkim :roflol:
ama uzun surerse bi gitmek lazım ne olur nolmaz

:roflol::roflol::roflol:

ooh ne güzeeelll

:roflol::roflol::roflol:

İnşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Neslinin dün yazdığından sonra azıcık ürperdim ama vakit geliyor artık zaten ekim olacağını biliyoruz bi gününü bilmiyoruz bakalım ne diyecek doktorumuz kaydirigubbakcemile5

:mymeka::mymeka: saskınmısın kızım sen yaaa :mymeka::mymeka:
ben bile burda açmıyom camı artık sen ne camı açtın nann :mymeka:

ayyy cerenimommm valla bütün gün gelmedin dedim işyerinden giremiyo diye akşamda girmeyince dedim anasında herhal ablasına gitti.geç oldu saat diyede msj felanda atmadım kuşuum benimm neler gelmiş başınaaaa :teselli::teselli:
özgecimm minik kızz sabırsızmısın sen yavv kaydirigubbakcemile3 bak kokoş beşiğin halen gelmediii akıllı ol kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emme rapor işine pek sevindim haaa :jeyyar::jeyyar:
ohhhhhhhhhhh çalışsınlar şimdi görsünler bakalım nasılmışşş kötükedihüso

ohh iyi olmuş arada açmayıver kızz uyuyorum dinleniyorum dee sırnaşık şey

37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım

Nesli inşallah senin kızçende acele etmez annesii :Saruboceq:
maşallah kuzuma gelsede sorun deeel gerçi kocaman kız olmuş

benimkide uslu bikereee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bi seninki deel tamammıı :roflol::roflol:
ayy kartanem valla bak artık öle gazdır mazdır demicez kızz ne olcağı heç belli olmaz yaaa allah korusunn :Saruboceq::Saruboceq:

Şeniz oyy nazlışım yağmurcumuzu görmeyemi gitceennnn hihoyyythihoyyyt
kocaman olmuştur yavv

ooh ne güzeeelll
:

ayy bende gitcem cuma bebişimi görmeye
geçen hafta perşembede gitmiştim adanadaki dr
ondan önceki haftada burdaki dr gittiydim
her hafta göreyom amma yinede özlüyom :kedi:

nazlışım asebam saolun canlarım
evet kızçem çok yoruldu ve ağırlığı koydu ortaya beni iş hayatından çekti kurtardı kaydirigubbakcemile3

oh valla her hafta gitmiş hatına bak yaaa
ben 3 hafta önce gittimdi
bundan sonra da 2 haftada bir gidecemişiz :1shok:
çalışabilir raporumu alacüüm gitmişkenee

edoşumm günaydıın nediyon nan

:mymeka: herhafta görüyon özlüyonmuuu :mymeka:
yaaaa 3 haftadır görmüyom yaaaaa randevum 26 eylüldee mafoldumben çok özledim oğlumuu

Hoşgeldin Edacım a.s. a.s. Bitirdiniz işileri dolmalar vs ohh ne güzel afiyetle yemek nasip olsun:)Bakalım teyzesi ne kadar oldu ne zaman teşrif edecekler dünyaya işimizi sağlama alalım artık bayram sonrasına bırakmayayım dedim yazılanları okuyunca iyide yaptık diyorum :))
Cerin evdede dinlenmede bak bir daha söz dinlermi fıstık içi ..Yan gel yat şu saatten sonraki yeni işin senin kaydirigubbakcemile3

hee hacı öle yine vukuatlı bi geceydü tubişim kandil mesajı atmıştı oğa civap bile yazamadum gıı
neysem artık burdayım inşallah dinlenip kendime ii bakacum ve bebeişim en hayırlı zamanda gelcekkk alkisalkisalkis
ay bu arada nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine telefonu kapatamim işte arayınca açim iki saat annatim ne nası oluy deye sırnaşık şey

:mymeka: herhafta görüyon özlüyonmuuu :mymeka:
yaaaa 3 haftadır görmüyom yaaaaa randevum 26 eylüldee mafoldumben çok özledim oğlumuu

ya ben artık ultrasondan bişe annamıyomkiii :sinifsinif: göremiyom yani gene de
elini kolunu sallıyo bazen onu annıyom geçen de kuş gibi kalbi atıyodu gııı sanki orda bi kuş var da o kanat çırpıyoo opuyorumnanaktan
ama doktor kilosunu falan sölüyo iyi diyo ya içim rahatlii sonra gene başlıyo merak :roflol:

anamm günaydın şekerlerr a.s.
slm vermeden daldımm pat diyeee kaydirigubbakcemile3
bugün erkenciyim oğluşun odası kanepe aldıydık ancak yapılmış 1 aydır zabaaan köründe onu getirdilerr :sinifsinif: neysee gelmiş olmasına sevindim umudumu kesiyodum artık kaydirigubbakcemile3
Bu arada benimde geceleri rahatım iyiden iyiye kaçtı artık saat başı kalkıyorum sağdan sola dönerken kalkıp oturuyorumm yaa mafoldumben

en iisi bizim ev gııı avea heç çekmiii :roflol: istesem de açamiimm
:jeyyar:

he hee böle işe can kurban nazlışım yaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey

KARTANESııııııııııııııııııııııııııııııııı çabuk avatarını değiştir ve o şaşkın bakan kızı koy yaaaaaaaaaaaaaa o çok datluuuuuuuuuuuuuuuuuuu aynı sağa benziyyy delikafadulden

benim hala kaçmadı nan bi sahur vaktine yakın wcye kalkıyom o kaa :roflol: sabahın 6.30nda kalk aşama kaa uyuma bak gece nası uyuyon mirmirmirmir

herkese günaydın kızlaarr

anammm cerenimo gııı geçmiş olsunn bebeeemmm :1shok:
yıwriim sen yarın öbürgün bu zilli maşaynan nası başetcen gıı boç fırlama bişi olcekk haa dedidi dersinn hihoyyyt moku yedin nann

:roflol: :roflol: :roflol:
ama bu da baa benzii alışveriş yapan hamiş :roflol: taam gıı öbürünü koyemm

herkeslere günaydınnnn

avatardaki halim bir iki hafta önceydi heralde, tam hatırlamıyorum ama çok hızla karnım şişiyor sanırsam ben bi göbeğe bi de tombul tombul bacaklarıma kilo alıyorum:) göbeğim en son 101 filan olduydu
saol cnm.opuyorumnanaktan
anam senin de 63 günün kalmış gızz
benimde 65 gün zaman nasıl da geçmiş
bitmez 9 ay derken doğurcaz nerdeyse abowwwwwwwwwdelikafadulden
ay evet ben de tickerıma baktıkça bi hoş oluyorum:)
he ben ne zaman hamile kalcam diye zırlarken kaldım da ilk kalp atışını ne zaman duycam ay ultrasonda görebilcem mi filan derken geçti bunca ay ben de anlamadım valla
canım kızılcık yazacagıma kusburnu yazmısım :)
canım Allah razı olsun kaç gündür gene var mübarek her gün çıkıyor da artık buraya yazıp da dert yanmaktan ben bile sıkıldıydım abov hemen bulmam lazım kızılcık
anaaam ne badireler atlatmışsın fıstığım ya, çok çok geçmiş olsun prensese de hıııı diyorum burdan anneciini üzmesin bakimmm vaktini beklesiinnnn
he bence kapat tümden telefonunu yine de sana ulaşan olursa aaaa uyuyakalmışım raporluyum ya dün hast.de uyuyamadım bi türlü şarjı bitmiş derdin hehe yaşasın kötülük:)
37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım
amaaan heyecan basiyyy benii de
he benim de aynı şeyi diyo açılmıy ama ben yüklemedim kapatıverdi,m aman msn de olmayıversin belkim kociş kızar yüklüyorum die yeni geldi formatlanmaktan bilg.

eşi mi yaşlanmış :1shok: :1shok: o ne ya töbeee ulan bizim bu kasım veletleri hepsi arıza nan aynı anaları gıı bi tane de uslu bebe yok haaa :roflol:
heee neden bizimkiler ööle yaaa ben anlamaıyom hiç, biz arızayız ondan mı acep
bana da çok varmiş gibi geliyo emme yok o kaa zamanımız zaten bayram da az oyalıcak bizi
ben de sabah bebeeeemin beyazlarını ütüledim kızlar
dün bebeeemin patiğini bitirdim heehee artık benim beebeğimin de karpuz dilimli patiği var emme dikmedim daha duruyo öölece
sonra dedim bi yelek öreyim minicik olsun hırka ya da, doğunca giydirem dün az baktım internetten beğendim bir iki tene model ama pek de bilmiyorum örmeyi aslındaaa
deniycem bakalım
sonra bi de kkda örgü modeli tarifleri buldum çok hoşuma gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/149973-resimli-orgu-modelleri.html
ama ben bu hırkayı pek sevdm anlatımı da güzel bunu örcem inş becerebilirsem
Açıklamalı Bebek Hırkası - Bakterim.Com

başka hiçbi iş yapmadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…