geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendini fazla yormagünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae
işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:
hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim gelirinşallahlevin hanımeş yaşlanması da su seviyesinin azlığı da benim 6. haftadan 24. haftaya dek kusmamdan kaynaklanıyormuş yapacak bişey de yok ama fıstığın kilosu gücü sıpalığı yerinde deyü gamlanmıyorum yavrukuşum. sadece heyecan basii bazen:1shok:
günaydın canım hadi bakalım iyi haberler getirin bizlereGünaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bugün uykumuzuda aldık güne güzel başladık ..Bugün saat 4,30 Yağmurumuzu görmeye gidicez teyzeleriiopuyorumnanaktan
ooh ne güzeeelllGünaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bugün uykumuzuda aldık güne güzel başladık ..Bugün saat 4,30 Yağmurumuzu görmeye gidicez teyzeleriiopuyorumnanaktan
nan öle bi sancı durumunda gaz çıkışı olsa bi pırtlatsan annarsın belkim :roflol:
ama uzun surerse bi gitmek lazım ne olur nolmaz
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendini fazla yorma
minik prensesi rahatsız etme yerinde de erken felan gelmesin
hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim gelirinşallahlevin hanım
günaydın canım hadi bakalım iyi haberler getirin bizlere
ooh ne güzeeelll
ben de cumayı bekliyorum dört gözleee :sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:
hepiciğinize günaydıınna.s.
dün gece çok sıcaktı bende camı açtım yattım ama bu seferde zabaha kadar donmuşum:bbo:
bi kalktım heryerim buz gibii sırtım falan ağriyii:bbo:
biras kendime gelemm yine uyurummmirmirmirmir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae
işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:
ama bugun varya telefonum manukyanı aratmaz benim dakka bir gol bir hesabı mesai başladığından beri online olarak bağlantı halindeyim :roflol:
o nası oliydi bunu nerden yapiydin şu nerdeydi deye arip durilar ben ordayken bi tanesi öğrenmedi aman işi öğrenirsem başıma kalır deyu şimci aranilar a.s
37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım
benimki uslu bi kerem :dilcikar:
anca tepecem diye uğraşıyooo alkisalkisalkis
emmee belimi sırtımı ağrıtıyo gııı
cerenimo nan geçen gece dışarı iftara gittik taammı anam benim nasıl bir sancı iki büklümüm ama biliyom gaz sancısı gibi bişee
gaaba kabız dedikleri bu olsa gerek dedim yaane bende hiç olmaz kendimi bildim bileli hamişlikte bilem olmadı bi şu elevitten oldu gaaba yaw kıpırdayamadım ööle yattım gaz sancısı deyü de doktora bilem gitmedim gııı :bbo: gaz sancısı da olmayabülüü demi anaam gitmeklazım falla bu iş şakaya gelmicek gari fisfisfis
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
ooh ne güzeeelll
ben de cumayı bekliyorum dört gözleee :sm_cool:
:
ayy bende gitcem cuma bebişimi görmeye
geçen hafta perşembede gitmiştim adanadaki dr
ondan önceki haftada burdaki dr gittiydim
her hafta göreyom amma yinede özlüyom :kedi:
ayyy cerenimommm valla bütün gün gelmedin dedim işyerinden giremiyo diye akşamda girmeyince dedim anasında herhal ablasına gitti.geç oldu saat diyede msj felanda atmadım kuşuum benimm neler gelmiş başınaaaa :teselli::teselli:
özgecimm minik kızz sabırsızmısın sen yavv kaydirigubbakcemile3 bak kokoş beşiğin halen gelmediii akıllı ol kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emme rapor işine pek sevindim haaa :jeyyar::jeyyar:
ohhhhhhhhhhh çalışsınlar şimdi görsünler bakalım nasılmışşş kötükedihüso
ohh iyi olmuş arada açmayıver kızz uyuyorum dinleniyorum dee sırnaşık şey
:mymeka: herhafta görüyon özlüyonmuuu :mymeka:
yaaaa 3 haftadır görmüyom yaaaaa randevum 26 eylüldee mafoldumben çok özledim oğlumuu
hee hacı öle yine vukuatlı bi geceydü tubişim kandil mesajı atmıştı oğa civap bile yazamadum gıı
neysem artık burdayım inşallah dinlenip kendime ii bakacum ve bebeişim en hayırlı zamanda gelcekkk alkisalkisalkis
ay bu arada nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine telefonu kapatamim işte arayınca açim iki saat annatim ne nası oluy deye sırnaşık şey
Hoşgeldin Edacım a.s. a.s. Bitirdiniz işileri dolmalar vs ohh ne güzel afiyetle yemek nasip olsun:)Bakalım teyzesi ne kadar oldu ne zaman teşrif edecekler dünyaya işimizi sağlama alalım artık bayram sonrasına bırakmayayım dedim yazılanları okuyunca iyide yaptık diyorum :))
Cerin evdede dinlenmede bak bir daha söz dinlermi fıstık içi ..Yan gel yat şu saatten sonraki yeni işin senin kaydirigubbakcemile3
anamm günaydın şekerlerr a.s.
slm vermeden daldımm pat diyeee kaydirigubbakcemile3
bugün erkenciyim oğluşun odası kanepe aldıydık ancak yapılmış 1 aydır zabaaan köründe onu getirdilerr :sinifsinif: neysee gelmiş olmasına sevindim umudumu kesiyodum artık kaydirigubbakcemile3
Bu arada benimde geceleri rahatım iyiden iyiye kaçtı artık saat başı kalkıyorum sağdan sola dönerken kalkıp oturuyorumm yaa mafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
KARTANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ çabuk avatarını değiştir ve o şaşkın bakan kızı koy yaaaaaaaaaaaaaa o çok datluuuuuuuuuuuuuuuuuuu aynı sağa benziyyy delikafadulden
avatardaki halim bir iki hafta önceydi heralde, tam hatırlamıyorum ama çok hızla karnım şişiyor sanırsam ben bi göbeğe bi de tombul tombul bacaklarıma kilo alıyorum:) göbeğim en son 101 filan olduydusenin son hal avatardaki gibiydi sanırsam
ama orda hiç de 62 kilo gözükmüyon hatta benden daha az gözüküyon
nerene aldın bu kiloları anamadımben hep orantılı aldım valla
dötüm memişler bacaklar aldı başını gitti
ay evet ben de tickerıma baktıkça bi hoş oluyorum:)saol cnm.opuyorumnanaktan
anam senin de 63 günün kalmış gızz
benimde 65 gün zaman nasıl da geçmiş
bitmez 9 ay derken doğurcaz nerdeyse abowwwwwwwwwdelikafadulden
canım Allah razı olsun kaç gündür gene var mübarek her gün çıkıyor da artık buraya yazıp da dert yanmaktan ben bile sıkıldıydım abov hemen bulmam lazım kızılcıkcanım kızılcık yazacagıma kusburnu yazmısım :)
anaaam ne badireler atlatmışsın fıstığım ya, çok çok geçmiş olsun prensese de hıııı diyorum burdan anneciini üzmesin bakimmm vaktini beklesiinnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
he bence kapat tümden telefonunu yine de sana ulaşan olursa aaaa uyuyakalmışım raporluyum ya dün hast.de uyuyamadım bi türlü şarjı bitmiş derdin hehe yaşasın kötülük:)ama bugun varya telefonum manukyanı aratmaz benim dakka bir gol bir hesabı mesai başladığından beri online olarak bağlantı halindeyim :roflol:
o nası oliydi bunu nerden yapiydin şu nerdeydi deye arip durilar ben ordayken bi tanesi öğrenmedi aman işi öğrenirsem başıma kalır deyu şimci aranilar a.s
amaaan heyecan basiyyy benii de37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım
he benim de aynı şeyi diyo açılmıy ama ben yüklemedim kapatıverdi,m aman msn de olmayıversin belkim kociş kızar yüklüyorum die yeni geldi formatlanmaktan bilg.adamım msni açmaya çalişim yeni surum dedi başımın etini yedi pc onu yuklii şimci bilmemki açınca çevrimdışıyken aldığım mesaj gelcek mi dur bakalım duruma göre uşenmicun bidaha yazacun artık hanımım :))
heee neden bizimkiler ööle yaaa ben anlamaıyom hiç, biz arızayız ondan mı acepeşi mi yaşlanmış :1shok: :1shok: o ne ya töbeee ulan bizim bu kasım veletleri hepsi arıza nan aynı anaları gıı bi tane de uslu bebe yok haaa :roflol:
bana da çok varmiş gibi geliyo emme yok o kaa zamanımız zaten bayram da az oyalıcak bizieferün gıı sen böle rahatsın ya ondan büyüdü serpildi yumurcak hee :roflol: ay baa hala çok varmış gibi gelii emme bişe kalmadı gıı
ekim anaları bile doğurmaya başlamış daha eylülün ortasındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?