ayy cerenimoooo nan gece bekledim bekledim gelmedin meğer başına neler gelmiişşş :sinifsinif:
ayy kuzum bayrama kaa raporlusundur inşallah sonra da izne çıkacan zaten demii
kına yaksın o işyerindeki gerizekalulaa
niye bu kaa sıkıyolar bizim arkadaşımızı yaaa :mymeka:
senin kız da çok yaramaz annesiii neyse doğunca ısırırsın artık poposundan kaydirigubbakcemile3
günaydın canım.. çok geçmiş olsun yaaa....senin zilli erkenden gelmeye pek hevesli galibaa arada yokluyo senikaydirigubbakcemile3 neyse canım dinlen bari... işyerindekilerde bundan sonra o kadar yüklenmezler sana... sen izne ne zaman ayrılıyorsun.. bu durmda uzatmana izin vermez dr herhalde..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae
işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:
oooh ii olmuuşş izin işii bişe kalmamışşş :teytey:yaa insafsızlar iliğimi kuruttular şimdi yapsınlar bakam nası oluymuş o kaa işi hemde bu halimnen :CüvCüv:
neysekiiii bayrama kaa raporluyum allaha şukur bayramdan sora bi çarşamba gidicem o gunde ortalığımı falan toplarım milletle bayramlaş vedalaş derkene perşembe hastaneye didip rapor alacum ayrılabilir deyi zemuszemus
günaydın canım saol falla benim cimcimeye diom o kadar da haa kızım dur ne gelion daha beşiğin bile gelmedi yerlerde mi yatacun deye kaydirigubbakcemile3
işyerindekilerde daha yüklenemicek zira artık yokummmmmmm kaydirigubbakcemile2
ama bugun varya telefonum manukyanı aratmaz benim dakka bir gol bir hesabı mesai başladığından beri online olarak bağlantı halindeyim :roflol:
o nası oliydi bunu nerden yapiydin şu nerdeydi deye arip durilar ben ordayken bi tanesi öğrenmedi aman işi öğrenirsem başıma kalır deyu şimci aranilar a.s
geçmiş olsun cerocan, aman başka streslere kapılıp yorma kendini, bak şimdiye kadarkiler kafi yerimseniben limiti zorlama bacım
37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.nan neslii saa niye iki haftaya gelebülüü dediler nan çabık de helee :mymeka:
37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım
hee annadımm bacım37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım
neyse gıı dur yazem :roflol: eccük yorulcem emme nedek gariadamım msni açmaya çalişim yeni surum dedi başımın etini yedi pc onu yuklii şimci bilmemki açınca çevrimdışıyken aldığım mesaj gelcek mi dur bakalım duruma göre uşenmicun bidaha yazacun artık hanımım :))
eşi mi yaşlanmış :1shok: :1shok: o ne ya töbeee ulan bizim bu kasım veletleri hepsi arıza nan aynı anaları gıı bi tane de uslu bebe yok haaa :roflol:
yaa insafsızlar iliğimi kuruttular şimdi yapsınlar bakam nası oluymuş o kaa işi hemde bu halimnen :CüvCüv:
neysekiiii bayrama kaa raporluyum allaha şukur bayramdan sora bi çarşamba gidicem o gunde ortalığımı falan toplarım milletle bayramlaş vedalaş derkene perşembe hastaneye didip rapor alacum ayrılabilir deyi zemuszemus
günaydın canım saol falla benim cimcimeye diom o kadar da haa kızım dur ne gelion daha beşiğin bile gelmedi yerlerde mi yatacun deye kaydirigubbakcemile3
işyerindekilerde daha yüklenemicek zira artık yokummmmmmm kaydirigubbakcemile2
ama bugun varya telefonum manukyanı aratmaz benim dakka bir gol bir hesabı mesai başladığından beri online olarak bağlantı halindeyim :roflol:
o nası oliydi bunu nerden yapiydin şu nerdeydi deye arip durilar ben ordayken bi tanesi öğrenmedi aman işi öğrenirsem başıma kalır deyu şimci aranilar a.s
eş yaşlanması da su seviyesinin azlığı da benim 6. haftadan 24. haftaya dek kusmamdan kaynaklanıyormuş yapacak bişey de yok ama fıstığın kilosu gücü sıpalığı yerinde deyü gamlanmıyorum yavrukuşum. sadece heyecan basii bazen:1shok:
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae
işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:
hee annadımm bacım
hadi baalımm beklediği kaa beklesin yumurcak tosun tosun dedik diye erken gelmee kalkii görüyonmu cadıyı kaydirigubbakcemile3
neyse gıı dur yazem :roflol: eccük yorulcem emme nedek gari
benimki uslu bi kerem :dilcikar:
anca tepecem diye uğraşıyooo alkisalkisalkis
emmee belimi sırtımı ağrıtıyo gııı
cerenimo nan geçen gece dışarı iftara gittik taammı anam benim nasıl bir sancı iki büklümüm ama biliyom gaz sancısı gibi bişee
gaaba kabız dedikleri bu olsa gerek dedim yaane bende hiç olmaz kendimi bildim bileli hamişlikte bilem olmadı bi şu elevitten oldu gaaba yaw kıpırdayamadım ööle yattım gaz sancısı deyü de doktora bilem gitmedim gııı :bbo: gaz sancısı da olmayabülüü demi anaam gitmeklazım falla bu iş şakaya gelmicek gari fisfisfis
kız cerin yüreğimizi hoplatıyo senin tatlı cadın söyle ona rahat dursun accık üzmesin anneyi şaka bir yana sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inşallah kuzularımız. çok geçmiş olsun canım.
hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız yok dimi başka vukuatklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?