2009 Kasm Anneleri

yaa insafsızlar iliğimi kuruttular şimdi yapsınlar bakam nası oluymuş o kaa işi hemde bu halimnen :CüvCüv:
neysekiiii bayrama kaa raporluyum allaha şukur bayramdan sora bi çarşamba gidicem o gunde ortalığımı falan toplarım milletle bayramlaş vedalaş derkene perşembe hastaneye didip rapor alacum ayrılabilir deyi zemuszemus

günaydın canım saol falla benim cimcimeye diom o kadar da haa kızım dur ne gelion daha beşiğin bile gelmedi yerlerde mi yatacun deye kaydirigubbakcemile3
işyerindekilerde daha yüklenemicek zira artık yokummmmmmm kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsun sancılarının geçmesine çok sevindim umarım kuzucuğunda vakti zamanında sağlıkla gelir

ama bugun varya telefonum manukyanı aratmaz benim dakka bir gol bir hesabı mesai başladığından beri online olarak bağlantı halindeyim :roflol:
o nası oliydi bunu nerden yapiydin şu nerdeydi deye arip durilar ben ordayken bi tanesi öğrenmedi aman işi öğrenirsem başıma kalır deyu şimci aranilar a.s

geçmiş olsun cerocan, aman başka streslere kapılıp yorma kendini, bak şimdiye kadarkiler kafi yerimseniben limiti zorlama bacım

burcumurat saol canım
napam benim kızda böle işte sürekli bi yırtık dondan fırlama modunda haa :roflol:

oooh ii olmuuşş izin işii bişe kalmamışşş :teytey:
darısı bize gariii

açma gıı kapat yat :roflol: :roflol:
ama olmuyo işte ölee dee aah ah
nan saa bişe yazdımdı msnden gördünmüüü? özle msj attırma şimcik baa yaa çok üşeniyom :roflol:

nesli bebeem artık evimdeyimmmm kaydirigubbakcemile2
evimin kadını bebemin anası olacummm streşşşş falan yokk bundan soraaa :lepi:

nan neslii saa niye iki haftaya gelebülüü dediler nan çabık de helee :mymeka:
37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.
hani gerisi şansa olacak yani bacımcığım

adamım msni açmaya çalişim yeni surum dedi başımın etini yedi pc onu yuklii şimci bilmemki açınca çevrimdışıyken aldığım mesaj gelcek mi dur bakalım duruma göre uşenmicun bidaha yazacun artık hanımım :))

37. haftada gelebilir, bebeğin suyu az bi de eşi yaşlanmış demişti doktor, 35 çıkıyo şimdi ultrasonda ondan kelli de hazır oluver dedi kartanem.

eşi mi yaşlanmış :1shok: :1shok: o ne ya töbeee ulan bizim bu kasım veletleri hepsi arıza nan aynı anaları gıı bi tane de uslu bebe yok haaa :roflol:

eş yaşlanması da su seviyesinin azlığı da benim 6. haftadan 24. haftaya dek kusmamdan kaynaklanıyormuş yapacak bişey de yok ama fıstığın kilosu gücü sıpalığı yerinde deyü gamlanmıyorum yavrukuşum. sadece heyecan basii bazen:1shok:

hee annadımm bacım
hadi baalımm beklediği kaa beklesin yumurcak tosun tosun dedik diye erken gelmee kalkii görüyonmu cadıyı kaydirigubbakcemile3
neyse gıı dur yazem :roflol: eccük yorulcem emme nedek gari
eşi mi yaşlanmış :1shok: :1shok: o ne ya töbeee ulan bizim bu kasım veletleri hepsi arıza nan aynı anaları gıı bi tane de uslu bebe yok haaa :roflol:

benimki uslu bi kerem :dilcikar:
anca tepecem diye uğraşıyooo alkisalkisalkis
emmee belimi sırtımı ağrıtıyo gııı
cerenimo nan geçen gece dışarı iftara gittik taammı anam benim nasıl bir sancı iki büklümüm ama biliyom gaz sancısı gibi bişee
gaaba kabız dedikleri bu olsa gerek dedim yaane bende hiç olmaz kendimi bildim bileli hamişlikte bilem olmadı bi şu elevitten oldu gaaba yaw kıpırdayamadım ööle yattım gaz sancısı deyü de doktora bilem gitmedim gııı :bbo: gaz sancısı da olmayabülüü demi anaam gitmeklazım falla bu iş şakaya gelmicek gari fisfisfis

ohhh süpermiş:lepi:

:roflol: arada bi telefonu kapat kız.. doktora gitmiştim telefonun şarjı bitmiş dersin... biraz cebelleşsinler:roflol::roflol:

cerin gıı senlen aynı gün izne ayrılıyok o zaman bacımkaydirigubbakcemile2 normalde bugün yada yarın olacadı amma dr um " bayramda çalışmıyon nası olsa 23 ünde gel yazayım raporunu " dedi...

eferün gıı sen böle rahatsın ya ondan büyüdü serpildi yumurcak hee :roflol: ay baa hala çok varmış gibi gelii emme bişe kalmadı gıı
ekim anaları bile doğurmaya başlamış daha eylülün ortasındaa

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s. a.s.

Bugün uykumuzuda aldık güne güzel başladık ..Bugün saat 4,30 Yağmurumuzu görmeye gidicez teyzeleriiopuyorumnanaktan

kız cerin yüreğimizi hoplatıyo senin tatlı cadın söyle ona rahat dursun accık üzmesin anneyi şaka bir yana sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inşallah kuzularımız. çok geçmiş olsun canım.
hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız yok dimi başka vukuatklava:

nan öle bi sancı durumunda gaz çıkışı olsa bi pırtlatsan annarsın belkim :roflol:
ama uzun surerse bi gitmek lazım ne olur nolmaz

ay sorma anam iki gıdım aklım var onu da bu sıpa alacuk nan -tatlicadiarzu-

Cerinn Geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan Bol bol dinlen artık yorma kendini yeterince yoruldun bebecikte dediki çıkayımda dinleneyim bari burası daha yorucu kaydirigubbakcemile3Kıyamam yaa çok gelmiş geçmiş olsun zamanında gelsin kuzucuklaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…