anamm günaydın şekerlerr a.s.
slm vermeden daldımm pat diyeee kaydirigubbakcemile3
bugün erkenciyim oğluşun odası kanepe aldıydık ancak yapılmış 1 aydır zabaaan köründe onu getirdilerr :sinifsinif: neysee gelmiş olmasına sevindim umudumu kesiyodum artık kaydirigubbakcemile3
Bu arada benimde geceleri rahatım iyiden iyiye kaçtı artık saat başı kalkıyorum sağdan sola dönerken kalkıp oturuyorumm yaa mafoldumben
Hoşgeldin Edacım a.s. a.s. Bitirdiniz işileri dolmalar vs ohh ne güzel afiyetle yemek nasip olsun:)Bakalım teyzesi ne kadar oldu ne zaman teşrif edecekler dünyaya işimizi sağlama alalım artık bayram sonrasına bırakmayayım dedim yazılanları okuyunca iyide yaptık diyorum :))
Cerin evdede dinlenmede bak bir daha söz dinlermi fıstık içi ..Yan gel yat şu saatten sonraki yeni işin senin kaydirigubbakcemile3
hee hacı öle yine vukuatlı bi geceydü tubişim kandil mesajı atmıştı oğa civap bile yazamadum gıı
neysem artık burdayım inşallah dinlenip kendime ii bakacum ve bebeişim en hayırlı zamanda gelcekkk alkisalkisalkis
ay bu arada nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine telefonu kapatamim işte arayınca açim iki saat annatim ne nası oluy deye sırnaşık şey
ya ben artık ultrasondan bişe annamıyomkiii :sinifsinif: göremiyom yani gene de
elini kolunu sallıyo bazen onu annıyom geçen de kuş gibi kalbi atıyodu gııı sanki orda bi kuş var da o kanat çırpıyoo opuyorumnanaktan
ama doktor kilosunu falan sölüyo iyi diyo ya içim rahatlii sonra gene başlıyo merak :roflol:
:mymeka::mymeka: saskınmısın kızım sen yaaa :mymeka::mymeka:
ben bile burda açmıyom camı artık sen ne camı açtın nann :mymeka:
benimkide uslu bikereee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bi seninki deel tamammıı :roflol::roflol:
ayy kartanem valla bak artık öle gazdır mazdır demicez kızz ne olcağı heç belli olmaz yaaa allah korusunn :Saruboceq::Saruboceq:
al benden de o kaaa1 Aydır görmüyommmmopuyorumnanaktan :sinifsinif: naniknanik
günaydınnnn hayırlı olsun bakemmm kanepenizzzzanamm günaydın şekerlerr a.s.
slm vermeden daldımm pat diyeee kaydirigubbakcemile3
bugün erkenciyim oğluşun odası kanepe aldıydık ancak yapılmış 1 aydır zabaaan köründe onu getirdilerr :sinifsinif: neysee gelmiş olmasına sevindim umudumu kesiyodum artık kaydirigubbakcemile3
Bu arada benimde geceleri rahatım iyiden iyiye kaçtı artık saat başı kalkıyorum sağdan sola dönerken kalkıp oturuyorumm yaa mafoldumben
Ben size bişi diim topun ağzında olanlar kasım annelerinden en başında olanlar erkek anneleri belki bekler son günlerini diğerleri önceden gelir birde ekstra işte eş yaşlanması vsvs gibi durumlar 2 hafta öne atıyor ondada sorun yok zaten 37 haftaya adım atar atmaz tamamdır bebeğin herşey tam gelişmiş oluyor doktorlarda rahatlıyor herkezde Hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize..
KARTANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ çabuk avatarını değiştir ve o şaşkın bakan kızı koy yaaaaaaaaaaaaaa o çok datluuuuuuuuuuuuuuuuuuu aynı sağa benziyyy delikafadulden
benim hala kaçmadı nan bi sahur vaktine yakın wcye kalkıyom o kaa :roflol: sabahın 6.30nda kalk aşama kaa uyuma bak gece nası uyuyon mirmirmirmir
Bugün gece wc kalkarken eşim iktirdi yaaa o an toparlayamadım kalkamadımda döndüm güldüm onada kıyamam diyor ay bi kötü hissettim kendimi nolur dedim Allahım az kaldı sağlıkla dünyaya gelsin ikimizde sağlıklı olalım sonrasında hem işlerime saldırıcam dans ede ede yapıcam herşeyi :dance::dance:
biz hala açıyoz vallahi daha serinleyemedi bizim buralar
ama bu gece serindi pikelerimize sarılmaya başlıyoz artık
yaww nazar edeceğiniz miniklere maşallah desenize
Ben size bişi diim topun ağzında olanlar kasım annelerinden en başında olanlar erkek anneleri belki bekler son günlerini diğerleri önceden gelir birde ekstra işte eş yaşlanması vsvs gibi durumlar 2 hafta öne atıyor ondada sorun yok zaten 37 haftaya adım atar atmaz tamamdır bebeğin herşey tam gelişmiş oluyor doktorlarda rahatlıyor herkezde Hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize..
günaydınnnn hayırlı olsun bakemmm kanepenizzzz
he benim de kaçtı canımm uyku muyku kalmadı artık ne edelim idare etçez bööle az kaldı şükür
herkese günaydın kızlaarr
anammm cerenimo gııı geçmiş olsunn bebeeemmm :1shok:
yıwriim sen yarın öbürgün bu zilli maşaynan nası başetcen gıı boç fırlama bişi olcekk haa dedidi dersinn hihoyyyt moku yedin nann
ne edem anam ne çıkarsa bahtıma artık :roflol:
İnşallah canım benim:Saruboceq::Saruboceq:amin nazlımm sağlıkla yeyelim inşallahh :Saruboceq:
benim randevum 26 eylülde yaa daa çok var gibi gelii banaaa :sinifsinif::sinifsinif:
hadi bakalım sende iyi haberlerle gel nazlımm :Saruboceq:
valla içimize doğmuş kartanemlende konuştuktu haa ama hadi annesindedir diye aramayak dedikk :kedi::kedi:
neyse cnm benim sinlen artık iş güç yapma sakınlmaz: lmaz:
nerelenle bakıyonda bişe annamıyon gııı :roflol: doğurcan nerdese hala şu ultrasonda bebişini çözemedin gııı :roflol:artık ikinciye kımetsee hee hacıı :roflol::roflol:
al benden de o kaaa
23 ünde gidicem inş
çalışamaz raporu alcam:))) izne ayrılıcam ondan sonraaa
günaydınnnn hayırlı olsun bakemmm kanepenizzzz
he benim de kaçtı canımm uyku muyku kalmadı artık ne edelim idare etçez bööle az kaldı şükür
ayy benim de 17 kasım ortalardayım her şey iyi gidiyo diyo dr emme bilemiyorum gene de erkek olcak gecikir diyorlar ama bazıları da ilk çocuk erken doğar diyolar annem de ablam da hep erken doğrumuşlar ben de düşünüyom kara kara gene kasımda doğcak velet emme heralde bir iki hafta önce gelir diyorum gene de bilemiyorummm
aaaminnn hayırlısı olsunnn
günaydın şekerler nasılsınız
bugün sadece evi toplayacam valla başka bişe yapmayacam yemek yapmıycam kendime tatil ilan ettim akşama kocişe bişe ısmarlarım artık accuk dinlenmem lazım zaten gezeemim
günaydınn cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yoruldun kızz kaç gündür dinlen azcık tatlım zemuszemus
Günaydın Krispimm dinlen artık canım sende a.s. a.s.
günaydın canım
valla dinlenecem çok yordum kendimi bu aralar çocuk çıktı çıkacak yerinden aşağıdan yol kazısı yapii zaten yol vermemek lazım demi :roflol::roflol::roflol:
oh valla her hafta gitmiş hatına bak yaaa
ben 3 hafta önce gittimdi
bundan sonra da 2 haftada bir gidecemişiz :1shok:
çalışabilir raporumu alacüüm gitmişkenee
:mymeka: herhafta görüyon özlüyonmuuu :mymeka:
yaaaa 3 haftadır görmüyom yaaaaa randevum 26 eylüldee mafoldumben çok özledim oğlumuu
ama napam burdaki dr 15 gün soora gel dedi gidecem işte cuma1 Aydır görmüyommmmopuyorumnanaktan :sinifsinif: naniknanik
aabenim drlar o konuda ii bak bu eli kolu kalbi felan deyü herbişeyi sölüyolarya ben artık ultrasondan bişe annamıyomkiii :sinifsinif: göremiyom yani gene de
elini kolunu sallıyo bazen onu annıyom geçen de kuş gibi kalbi atıyodu gııı sanki orda bi kuş var da o kanat çırpıyoo opuyorumnanaktan
ama doktor kilosunu falan sölüyo iyi diyo ya içim rahatlii sonra gene başlıyo merak :roflol:
bende dün ve bugün açmadım pencereyi asebam azcık serinliyo artıkk çok şükürrr :Saruboceq:
hee gıı oğluşuma maşallah dememeşimm
nerelenle bakıyonda bişe annamıyon gııı :roflol: doğurcan nerdese hala şu ultrasonda bebişini çözemedin gııı :roflol:artık ikinciye kımetsee hee hacıı :roflol::roflol:
aman haaaa kaydirigubbakcemile3 kaçak olmasın krispimm sıkı tutt kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?