2009 Kasm Anneleri

Bugün gece wc kalkarken eşim iktirdi yaaa o an toparlayamadım kalkamadımda döndüm güldüm onada kıyamam diyor ay bi kötü hissettim kendimi nolur dedim Allahım az kaldı sağlıkla dünyaya gelsin ikimizde sağlıklı olalım sonrasında hem işlerime saldırıcam dans ede ede yapıcam herşeyi :dance::dance:

amin nazlımm sağlıkla yeyelim inşallahh :Saruboceq:
benim randevum 26 eylülde yaa daa çok var gibi gelii banaaa :sinifsinif::sinifsinif:
hadi bakalım sende iyi haberlerle gel nazlımm :Saruboceq:

valla içimize doğmuş kartanemlende konuştuktu haa ama hadi annesindedir diye aramayak dedikk :kedi::kedi:
neyse cnm benim sinlen artık iş güç yapma sakın lmaz:lmaz:

nerelenle bakıyonda bişe annamıyon gııı :roflol: doğurcan nerdese hala şu ultrasonda bebişini çözemedin gııı :roflol:artık ikinciye kımetsee hee hacıı :roflol::roflol:

biz hala açıyoz vallahi daha serinleyemedi bizim buralar
ama bu gece serindi pikelerimize sarılmaya başlıyoz artık

yaww nazar edeceğiniz miniklere maşallah desenize

Ben size bişi diim topun ağzında olanlar kasım annelerinden en başında olanlar erkek anneleri belki bekler son günlerini diğerleri önceden gelir birde ekstra işte eş yaşlanması vsvs gibi durumlar 2 hafta öne atıyor ondada sorun yok zaten 37 haftaya adım atar atmaz tamamdır bebeğin herşey tam gelişmiş oluyor doktorlarda rahatlıyor herkezde Hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize..

1 Aydır görmüyommmmopuyorumnanaktan :sinifsinif: naniknanik
al benden de o kaaa
23 ünde gidicem inş
çalışamaz raporu alcam:))) izne ayrılıcam ondan sonraaa

günaydınnnn hayırlı olsun bakemmm kanepenizzzz

he benim de kaçtı canımm uyku muyku kalmadı artık ne edelim idare etçez bööle az kaldı şükür

ayy benim de 17 kasım ortalardayım her şey iyi gidiyo diyo dr emme bilemiyorum gene de erkek olcak gecikir diyorlar ama bazıları da ilk çocuk erken doğar diyolar annem de ablam da hep erken doğrumuşlar ben de düşünüyom kara kara gene kasımda doğcak velet emme heralde bir iki hafta önce gelir diyorum gene de bilemiyorummm
aaaminnn hayırlısı olsunnn

hee gııı bende onu kartanem yerine kodumdu pek sevidimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hala kaçmadı nan bi sahur vaktine yakın wcye kalkıyom o kaa :roflol: sabahın 6.30nda kalk aşama kaa uyuma bak gece nası uyuyon mirmirmirmir

ayy haklısın cnm benimm sen yorgunluktan sızıyon uyumuyon bayılıyon nan :roflol:

inşallah nazlım yaa bende onu istiimmm hihoyyythihoyyyt:Saruboceq:

biz hala açıyoz vallahi daha serinleyemedi bizim buralar
ama bu gece serindi pikelerimize sarılmaya başlıyoz artık

yaww nazar edeceğiniz miniklere maşallah desenize

bende dün ve bugün açmadım pencereyi asebam azcık serinliyo artıkk çok şükürrr :Saruboceq:
hee gıı oğluşuma maşallah dememeşimm

valla nazlım ben zaten ekimden korkim haaa :1shok::1shok:
allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeee :Saruboceq:

günaydınnnn hayırlı olsun bakemmm kanepenizzzz

he benim de kaçtı canımm uyku muyku kalmadı artık ne edelim idare etçez bööle az kaldı şükür

sağol şekerciğimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan napak dayancaz cnm yaa az kaldı uykusuzluğada alışcaz artıkk zemuszemus

Ebişkomm hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne edem anam ne çıkarsa bahtıma artık :roflol:

günaydın şekerler nasılsınız
bugün sadece evi toplayacam valla başka bişe yapmayacam yemek yapmıycam kendime tatil ilan ettim akşama kocişe bişe ısmarlarım artık accuk dinlenmem lazım zaten gezeemim

İnşallah canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

Canım ilk bebek Doğa bak zamanında hatta geçiyorduda doktorumuz alalım artık dedi bende iyice şişmiştim tamam dedim..Zaten bundan sonra hep 2 haftada 1 kontroller dolayısıyla heranda olabilir henüz erken 36 bitip 37 girildimi şükür Allaha..Sağlıklı doğsunlar dünyaya gelsinlerde :Saruboceq::Saruboceq: Hayırlısı şekerim benim hayırlısı bundan sonra..

günaydınn cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yoruldun kızz kaç gündür dinlen azcık tatlım zemuszemus

günaydınn cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yoruldun kızz kaç gündür dinlen azcık tatlım zemuszemus

günaydın canım
valla dinlenecem çok yordum kendimi bu aralar çocuk çıktı çıkacak yerinden aşağıdan yol kazısı yapii zaten yol vermemek lazım demi :roflol::roflol::roflol:

günaydın canım
valla dinlenecem çok yordum kendimi bu aralar çocuk çıktı çıkacak yerinden aşağıdan yol kazısı yapii zaten yol vermemek lazım demi :roflol::roflol::roflol:

aman haaaa kaydirigubbakcemile3 kaçak olmasın krispimm sıkı tutt kaydirigubbakcemile3

oh valla her hafta gitmiş hatına bak yaaa
ben 3 hafta önce gittimdi
bundan sonra da 2 haftada bir gidecemişiz :1shok:
çalışabilir raporumu alacüüm gitmişkenee

:mymeka: herhafta görüyon özlüyonmuuu :mymeka:
yaaaa 3 haftadır görmüyom yaaaaa randevum 26 eylüldee mafoldumben çok özledim oğlumuu

1 Aydır görmüyommmmopuyorumnanaktan :sinifsinif: naniknanik
ama napam burdaki dr 15 gün soora gel dedi gidecem işte cuma
adanaya gittim geçen haftada ordaki dr da görünemde dedim belkim adanada doğurrum deyü hepsi üst üste geldi işte
cuma günü randevum bebişimin kalbine ayrıntılı olarak bakacaklar

aabenim drlar o konuda ii bak bu eli kolu kalbi felan deyü herbişeyi sölüyolar
hatta kime benziyo diye eyice bakiiler

bende dün ve bugün açmadım pencereyi asebam azcık serinliyo artıkk çok şükürrr :Saruboceq:
hee gıı oğluşuma maşallah dememeşimm

bayramdan soora bizde açmadan yatarık herhal
tabee maşallah deyün yavrucuklarınıza

nerelenle bakıyonda bişe annamıyon gııı :roflol: doğurcan nerdese hala şu ultrasonda bebişini çözemedin gııı :roflol:artık ikinciye kımetsee hee hacıı :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
nan büyüdü artık sığmıyo teyzesiiii yoksa sorun bende diil :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…