ben daha önce bepanteninkini kullanmıştım 28.haftadan itibaren bayaaa faydası oldu ablam
şimdide bu kremi deniyorum dün başladım hamilelikte başlanmasını öneriyor benim dr.
annemi daha zorlu görevler beklli gıı :jeyyar: :jeyyar:ayy çok yorma kendini kız annen el atar azcık napcan :kedi::kedi:
ütüyü oturdugun yerde yap canim yoksa o cok sevdigin bakarken kiyamadigin bebek kiyafetleri senin canina okuyo ütülerken...ben cektim sandalyeyi ütü masasininda boyunu kücülttüm öyle yaptim daha za yoruldumakannehir
ben yemeğe gidiyom kızlar...
kartanesi şu yapamadığın şey neymiş söyle hele kız... çatlarım haa
biri beni mi çağırdışakkıdıbu kadinlarin en marifetlisi versin bakalim bir tarif.kaydirigubbakcemile3
ben goguslerimden cok cektim ilkinde. bende mi baslasam yavastan.:sinifsinif:
İtekim lansınoh bende aLdım kullanmaya başlayalımmı yoksa azıcık daha bekleyelimmi bebeğede bir etkisi yok biliyorsun napalım?
kaynanamdan bişe istemek -tatlicadiarzu- ama canımın şektiğini özelden atem onu merak ettiysen:roflol::roflol:
neymiş o senin hayatta yapamıycan şey kartanesi söyle bi.. çok merak ettim...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Wannam gelmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama canım bişicik demez kaçgündür bu muhabbet dolanıyor biri yapar biri bakar kıyamet ondan kopar mafoldumben
o poğaçanın tarifini :asigim::asigim: Napim söyleye söyleye merak ettirdiniz birde dolaba konuluyormuş bizde yapalım dimi ama cokacimcoook
Evet birtanem benimmm bende inan merak ediyorum nolur sağlıklı herşey yolunda desinn :Saruboceq::Saruboceq:
kk gitti yine yazarken şakkıdı
şimdiden kullanmaya başla canım göğüs kremini ilerde sıkıntı yaşamazsınyerimseniben
kız ne anlamamasıı ben zabahtan berii konuşuyom onunlaaa akıllı kızım güzel kızımm sakın dötünüü dönmeee güzel yüzünüü görelimm diyommm uyanmış mıdır kii şimdiii :1shok:
aaa 1 dk 1 dk istediğim tarif oluyor yani ozaman pişiripmi atıyoruz??? wannam pişirmedende yazmışsın şekil verip koyucaz ozaman buzluğa öylemiii merak ettim ya deneyelim ozaman olursa doğuma hazır yapar koyarız doğacık okula götürür teyzesi kolaylık olur yaa
ben daha önce bepanteninkini kullanmıştım 28.haftadan itibaren bayaaa faydası oldu ablam
şimdide bu kremi deniyorum dün başladım hamilelikte başlanmasını öneriyor benim dr.
sağol canım yavaş yavaş başladık gerçi anneme kalsa hepsini bir günde yapacak ama ben çok bişey yapamıyorum anca başında dolanıyorum. cerine çok geçmiş olsun iyi dururmuşlar dinlensin bol bol artık bizim istirahat vaktimiz bu zamanlar sonrasında uzun maraton bizi bekliyor. doğanın kontrol gibi bişey mi önemli bişey yok dimi gelir gelmez haber ver nazlıcım yağmurum büyümüştür sen hast. işini netleştirdin galiba eşrefpaşa olucaktı
bu kadinlarin en marifetlisi versin bakalim bir tarif.kaydirigubbakcemile3
canım o muhabbet herhangi bi poğaça üzerinde dönüyo yani özel tarif yok buzluğa tılınca bişey olmuyo diye konuşuluyodu da
sağol canımmasebam geçmiş olsun cnm
[/B]
sağolasın canikombende de sinüzit var canım.. çok dikkat et kendine cereyanda falan kalma.. ondan da olur..
ayy ben oturarak heeç ütüleyemeyomm yaaütüyü oturdugun yerde yap canim yoksa o cok sevdigin bakarken kiyamadigin bebek kiyafetleri senin canina okuyo ütülerken...ben cektim sandalyeyi ütü masasininda boyunu kücülttüm öyle yaptim daha za yoruldumakannehir
nane yagi olamsi sart degil elinle agran bölgeye set sekilde basitirp kendinde masaj edebilirsin ama nane yagi daha iyi gelio helede üstne soguk buz torbasini basglayinca geciyo hemencik
ayy inşallah görürsün yüzünüben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden
tamam da dün wanna anlatıp duruyodu buzluğa atacam deyü naal size kızsınYa bu kızlar hergün yazıyo buraya poğaçada poğaça buzluğa atılıyomuş onu dedim yazın ortaya hepimiz yapalım dedim ben yaa ben didim -tatlicadiarzu-:asigim: :asigim::asigim:
canim, kac gundur kimisi pisir diyo kimisi pisirmeden koy diyor. pisirip atmasi kolay. unique de dun anlatti, pogaca yapiyormus, onlari yagli kagit uzerinde buzlukta dondurup dondurma kaplarina koyuyormus. sonrada cikarip pisiriyormus. bende iki turlude deneyeyim dedim 3er 5er tane. hangi tur guzel olursa oyle stoklarim.
bende gitmeden biraz atayim diyorum. annemler bende kalicaklar ya ben ingilteredeyken, aksam ustleri yada Kaan okuldan gelince isitip yerler diye dusundum. gerci ne kadar dayanir onu bilemem.kaydirigubbakcemile3
kaynanamdan bişe istemek -tatlicadiarzu- ama canımın şektiğini özelden atem onu merak ettiysen
canım o muhabbet herhangi bi poğaça üzerinde dönüyo yani özel tarif yok buzluğa tılınca bişey olmuyo diye konuşuluyodu da
nazlıcım ben en son gittiğimde dr sordum eğer göğüs ucun varsa bebek emebilcek gibiyse 34-35. haftada kullanmaya başlaman yeterli ondan önce kullanırsan bebek emiyormuş etkisi yapıp göğüsler sütü dışarı akıtmaya başlıyor dedi göğüs ucu olmayanlarda yada içe dönük olanlarda erken başlatıyormuş benimde zaten ara ara bişeyler geliyor ben o yüzden 34-35 de kullanıcam
biri beni mi çağırdışakkıdı
bencede başla ben pek sıkıntı çekmedim bu konuda göğüs ucum fazla yoktu ama azimle yinede emzirdim:lepi:
ya bir yerde okuduydum da biri hastane çantasına soğanda koymuş
soğan yara yapmasını engelliyormuş
bir araştırmak lazım
anacım soğan bebişimize kokar emmez sonra yara mara da olmaz ondan mıdır acepkaydirigubbakcemile3
benim göğüs ucum vaaaaaaaaaaaar :sm_cool:
2 ay sonra ne durumda olur bilemem
bende en iyisi 35.haftada başlayım
ya kıslar son ayda yapacak çok şey var sanırım
unutcam herbişeyi heycandan
bir yere not mu alsaydık yawwww
bide bebişlerimizin el ayak izleri alcaydık nasıl alcaz hala düşünüyom
ya bir yerde okuduydum da biri hastane çantasına soğanda koymuş
soğan yara yapmasını engelliyormuş
bir araştırmak lazım
anacım soğan bebişimize kokar emmez sonra yara mara da olmaz ondan mıdır acepkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?