2009 Kasm Anneleri

ayy çok yorma kendini kız annen el atar azcık napcan :kedi::kedi:
annemi daha zorlu görevler beklli gıı :jeyyar: :jeyyar:
ütüyü oturdugun yerde yap canim yoksa o cok sevdigin bakarken kiyamadigin bebek kiyafetleri senin canina okuyo ütülerken...ben cektim sandalyeyi ütü masasininda boyunu kücülttüm öyle yaptim daha za yoruldumakannehir

ay canım ben zaten baya uzun süredir oturarak yapıyom gıı yosam dayanamamm
-tatlicadiarzu-

benim pohaça tarifim de bu kıslar çok kolay valla
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı ılım süt
1 su bardağı ılık su
4 yemek kaşığı toz şeker
4 çay kaşığı tuz
1 paket yaş maya
aldığı kdr un kulak memeciği kıvamı yani
yumurta sarısı(üzeri için)
mlz.hepsi bu kaaaaa
ılık sütün içine mayayı erit ve mlz hepsini karıştır
yarım saat kabarması için bekleş
ohh mis gibi valla deneyin
canım bilem çekti size anlatacam deyü
sade de yaparsınız içine bişeylerde koyarsınız kıslar

İtekim lansınoh bende aLdım kullanmaya başlayalımmı yoksa azıcık daha bekleyelimmi bebeğede bir etkisi yok biliyorsun napalım?

nazlıcım ben en son gittiğimde dr sordum eğer göğüs ucun varsa bebek emebilcek gibiyse 34-35. haftada kullanmaya başlaman yeterli ondan önce kullanırsan bebek emiyormuş etkisi yapıp göğüsler sütü dışarı akıtmaya başlıyor dedi göğüs ucu olmayanlarda yada içe dönük olanlarda erken başlatıyormuş benimde zaten ara ara bişeyler geliyor ben o yüzden 34-35 de kullanıcam

:roflol::roflol:

neymiş o senin hayatta yapamıycan şey kartanesi söyle bi.. çok merak ettim...
kaynanamdan bişe istemek -tatlicadiarzu- ama canımın şektiğini özelden atem onu merak ettiysen

canım o muhabbet herhangi bi poğaça üzerinde dönüyo yani özel tarif yok buzluğa tılınca bişey olmuyo diye konuşuluyodu da

şimdiden kullanmaya başla canım göğüs kremini ilerde sıkıntı yaşamazsınyerimseniben

haftaya randevum var doktor kariya diyeyim de yazsin sizin kremin aynisini burda bulamam herhalde bakayim burda ne cesitler varsa ona göre alirim birini

konusma sus suss..:1ninca::1ninca:anlamasin....:roflol:bvnde konustum senin gibi hatta doktorun kapisindan girene kadar kipir kipirdi, ne zaman o yataga uzandim bi durdu bidaha kipirdamadi doktordan cikana kadar
4 boyutlu ultrasonun isinlari bebgi cok rahatsiz ediyomus

ya bir yerde okuduydum da biri hastane çantasına soğanda koymuş
soğan yara yapmasını engelliyormuş
bir araştırmak lazım
anacım soğan bebişimize kokar emmez sonra yara mara da olmaz ondan mıdır acepkaydirigubbakcemile3

canim, kac gundur kimisi pisir diyo kimisi pisirmeden koy diyor. pisirip atmasi kolay. unique de dun anlatti, pogaca yapiyormus, onlari yagli kagit uzerinde buzlukta dondurup dondurma kaplarina koyuyormus. sonrada cikarip pisiriyormus. bende iki turlude deneyeyim dedim 3er 5er tane. hangi tur guzel olursa oyle stoklarim.

bende gitmeden biraz atayim diyorum. annemler bende kalicaklar ya ben ingilteredeyken, aksam ustleri yada Kaan okuldan gelince isitip yerler diye dusundum. gerci ne kadar dayanir onu bilemem.kaydirigubbakcemile3

ben daha önce bepanteninkini kullanmıştım 28.haftadan itibaren bayaaa faydası oldu ablam
şimdide bu kremi deniyorum dün başladım hamilelikte başlanmasını öneriyor benim dr.

Tamamdır ablasının güzeli bende başalarım hatta doktorada sorarım bugün Şeniz

Canım karataş hastanesinin üzerinde duruyoruz mithatpaşa bugün sanırım doktor anlatır artık diğer ay gelince konuşucaz doğumu demişti :bbo: Doğanın normal diş kontrolu canım oldukça hassas bu konuda en ufak birşey olursa delirtir beni o yüzden kontrollere götürüyoruz böyle ara ara hergün fırçalar beyazlığına bakar kaydirigubbakcemile3 Hafif bir siyahlık var birtanesinde bir haftadır yedi bitirdi beni yeminle kafamçokkarıştı yorma kendini sakın sakın Şeniz Gelince haberdar ederim canlarım sizi yerimseniben
bu kadinlarin en marifetlisi versin bakalim bir tarif.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: Hadi bakalımmm Görelim tarifleri :roflol: :roflol: :roflol:

canım o muhabbet herhangi bi poğaça üzerinde dönüyo yani özel tarif yok buzluğa tılınca bişey olmuyo diye konuşuluyodu da

ben ekmekte atiyorum öyle tazeyken dondurunca hicbisey olmuyo...bütün hamur isleri icin gecerli taze atip cikardigin zaman cözülünce yeni yapilmis gibi oluyo...helede firindada accik isittinmi tamamdir

benim göğüs ucum vaaaaaaaaaaaar :sm_cool:
2 ay sonra ne durumda olur bilemem
bende en iyisi 35.haftada başlayım

ya kıslar son ayda yapacak çok şey var sanırım
unutcam herbişeyi heycandan
bir yere not mu alsaydık yawwww

bide bebişlerimizin el ayak izleri alcaydık nasıl alcaz hala düşünüyom

asebam geçmiş olsun cnm
[/B]
sağol canımm

bende de sinüzit var canım.. çok dikkat et kendine cereyanda falan kalma.. ondan da olur..
sağolasın canikom

ayy ben oturarak heeç ütüleyemeyomm yaa

masajı sürekli yapıyom zaten canım sağol yinede

ben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden
ayy inşallah görürsün yüzünü

Ya bu kızlar hergün yazıyo buraya poğaçada poğaça buzluğa atılıyomuş onu dedim yazın ortaya hepimiz yapalım dedim ben yaa ben didim -tatlicadiarzu-:asigim: :asigim::asigim:
tamam da dün wanna anlatıp duruyodu buzluğa atacam deyü naal size kızsın

oo bak bu süper dondurupta koymak neden olmasın deneyelim wannam oğluşlara okula koysak kahvaltıda 2 dk ısıtsak kardır bizim için kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Anladım canım muhakak deniycem bu hafta yapıp atarız süper olacak :lepi:

Anladım birtanem ozaman ben sona doğru şimdiden başlamama gerek yok.Doğada bir sorun olmamıştı ama kurluk tahriş muhakkak olması gerekiyor önceden dediğin gibi yaparım 35 haftada başlarım kullanmaya ..Şimdiden kullanmıyayım gelmesin süt ilk süt Yağmurun olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan

biri beni mi çağırdışakkıdı

bencede başla ben pek sıkıntı çekmedim bu konuda göğüs ucum fazla yoktu ama azimle yinede emzirdim:lepi:

bende gogus ucu var masallah da benim sipanin aceleciligi yuzunden sag gogsum apse yapmisti. 3 haftalik lohusaydim acil hastaneye yattigimda. hala yaranin izi duruyor gogsumde.:sinifsinif:

sogan mi?:1shok: o niye ki? ayy, cocuktan once kendime kokar, igrenirim ya.

İlkini doğar doğmaz albüm şeklinde ayağını elini bastırıp veriyorlar zaten ben Doğanınkini hala severim küçük parmağım kadar ayağı opuyorumnanaktan :roflol: :roflol:

sogan mi böggghhhhakannehir
bebek nasil emcek sonra sogana aci hemde pis pis kokiyyykafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…