2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol:

neymiş o senin hayatta yapamıycan şey kartanesi söyle bi.. çok merak ettim...

hadi bakalım inş.güzel haberlerle gelirsin ablam:1hug:
ben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden

ne güsel kısssss hadi bakalım gör bebişini neler yapıyor yaramazkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
ayyy bide gögüs kremi almak gerek demi???
pedlerini aldim da onu unuttummafoldumben

cerin sancılanmış da ilaçla geçirmişler canımcıım özguş gelmeye koyuluyomuş az dahaa :teselli:
saa da kolay gelsiinn

:1shok::1shok:...ayy bu iki oluyo cerinde allah korusun erken dogurmasa bari

tugbArif .!.:
ayy çok heyçanlıyımmm
sakin heyecan yapma bend esnein gibi bi heyecan gittiydim hicbiryerini göstermedi kizim yüzünü bile göremeden geri geldik...
gayet normalmis gibi davran anlamasinkaydirigubbakcemile3 yoksa saklaniyo:roflol:

allahh wanna geldi nazlımm
konuyu değiştirelimm :roflol::roflol:

hade görüşürüz cnmm yorulma opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Wannam gelmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama canım bişicik demez kaçgündür bu muhabbet dolanıyor biri yapar biri bakar kıyamet ondan kopar mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol:

nazlım neyin tarifini istiinnn
ipin ucu kaçtı zaten artık :roflol:

o poğaçanın tarifini :asigim::asigim: Napim söyleye söyleye merak ettirdiniz birde dolaba konuluyormuş bizde yapalım dimi ama cokacimcoook
nazlım sana da günaydın tatlım
yaşasın fimo hamuru:lepi:
bugün yağmurumuzu göreceksin sanırım
ay ne güsel iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz
bakalım kaç kilo olmuş kızımız

Evet birtanem benimmm bende inan merak ediyorum nolur sağlıklı herşey yolunda desinn :Saruboceq::Saruboceq:

kk gitti yine yazarken şakkıdı

şimdiden kullanmaya başla canım göğüs kremini ilerde sıkıntı yaşamazsınyerimseniben

kıs sendende hiçbir şey kaçmıyor haaa:1ninca::roflol::roflol:

kacmazzzz.:jeyyar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Wannam gelmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama canım bişicik demez kaçgündür bu muhabbet dolanıyor biri yapar biri bakar kıyamet ondan kopar mafoldumben

siz bi soyleyin bakim ne tarifiymis. ona gore delleneyim ben.delikafadulden

canim yagmurdan guzel haberlerle don insallah.opuyorumnanaktan

ıtekim lansınoh bende aLdım kullanmaya başlayalımmı yoksa azıcık daha bekleyelimmi bebeğede bir etkisi yok biliyorsun napalım?

ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden

:lepi: ayy süperr 15 dk.kala çikolata ye kaydirigubbakcemile5

gorduummmm. ne tarifi istiyosunuz bakim.klava:

:1ninca::1ninca::1ninca: bisede kaçmiyy kızzz :1ninca::1ninca:

heee onu bende merak ettim vallaa nazlımm :1ninca::1ninca:

nazlım istediğin bi poğaçayı buzdolabı poşetine koy ve yiyeceğiniz zaman çıkarıp direk fırına at yumuşacık oluyor
benim devamlı ınstant mayayla yaptığım bi poğaça var ondan yapıp atıyorum harika oluyorzemuszemus

Ya bu kızlar hergün yazıyo buraya poğaçada poğaça buzluğa atılıyomuş onu dedim yazın ortaya hepimiz yapalım dedim ben yaa ben didim -tatlicadiarzu-:asigim: :asigim::asigim:

nasil bi tarif olsun nazlim. ben mayali hamur yapamam, elimde cok kolay bi pogaca tarifi var mesela. hamur cok kolay sekil aliyo, tadida cok guzel oluyo. ama hic buzluga atmadim. bi denicem bakalim nasil olucak. birazini pismis, birazini pisirmeden aticam. ona gore stoklarim.

kacmazzzz.:jeyyar:

siz bi soyleyin bakim ne tarifiymis. ona gore delleneyim ben.delikafadulden

canim yagmurdan guzel haberlerle don insallah.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İnşallah güzel teyzesiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yukarı yazdım cvbı öldüm ama meraktan artık affet cnm yaa madem didim yazılıyo en azından atrif alalım hepbirlikte yapalım canımız çekmesin böyle hep dedim ama dimi yazmayın diye artık ipin ucu kaçtı tarif isterim ben isterimde isterim cokacimcoook cokacimcoook

sağol canım yavaş yavaş başladık gerçi anneme kalsa hepsini bir günde yapacak ama ben çok bişey yapamıyorum anca başında dolanıyorum. cerine çok geçmiş olsun iyi dururmuşlar dinlensin bol bol artık bizim istirahat vaktimiz bu zamanlar sonrasında uzun maraton bizi bekliyor. doğanın kontrol gibi bişey mi önemli bişey yok dimi gelir gelmez haber ver nazlıcım yağmurum büyümüştür sen hast. işini netleştirdin galiba eşrefpaşa olucaktı

bu kadinlarin en marifetlisi versin bakalim bir tarif.kaydirigubbakcemile3

sakin heyecan yapma bend esnein gibi bi heyecan gittiydim hicbiryerini göstermedi kizim yüzünü bile göremeden geri geldik...
gayet normalmis gibi davran anlamasinkaydirigubbakcemile3 yoksa saklaniyo:roflol:

kız ne anlamamasıı ben zabahtan berii konuşuyom onunlaaa akıllı kızım güzel kızımm sakın dötünüü dönmeee güzel yüzünüü görelimm diyommm uyanmış mıdır kii şimdiii :1shok:

İtekim lansınoh bende aLdım kullanmaya başlayalımmı yoksa azıcık daha bekleyelimmi bebeğede bir etkisi yok biliyorsun napalım?

ben daha önce bepanteninkini kullanmıştım 28.haftadan itibaren bayaaa faydası oldu ablam
şimdide bu kremi deniyorum dün başladım hamilelikte başlanmasını öneriyor benim dr.

:lepi: ayy süperr 15 dk.kala çikolata ye kaydirigubbakcemile5

:1ninca::1ninca::1ninca: bisede kaçmiyy kızzz :1ninca::1ninca:

heee onu bende merak ettim vallaa nazlımm :1ninca::1ninca:

aynen kaydirigubbakcemile5

aaa 1 dk 1 dk istediğim tarif oluyor yani ozaman pişiripmi atıyoruz??? wannam pişirmedende yazmışsın şekil verip koyucaz ozaman buzluğa öylemiii merak ettim ya deneyelim ozaman olursa doğuma hazır yapar koyarız doğacık okula götürür teyzesi kolaylık olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…