dün kocişe lansınoh göğüs kreminin siparişini verdim adam 20 liraya 10 gr.lıklardan almış gelmiş
bu neeee yaaa numune gibi dedim bu benim memişlerin kovuğuna yetmez büyüğünü al yarında dedimkaydirigubbakcemile3
hayatta yapamıcaam bişe iştee :dilcikar:
oğluna dedim o bile arayıp istemii gıı ben nasıl istiiim muhabbetimiz mi var sankimmm
anam şimdi tarife baktım iyi halt yedim bi de altındaki yorumları okudum allaammm bu saatten sora aşerdirdiler baa yaa :mymeka:
hadi bakalım inş.güzel haberlerle gelirsin ablam:1hug:Selam canım benimm Allah kolaylık versin size ŞenizŞeniz
Cerin sancısı olmuş serumla vs durdurmaya çalışmışlar sonra kendi doktoruna gitmiş çok şükür durdurmuşlar şimdi evde raporda almış dinlenecek sevinip duruyor rapor işine yoruldu kıyamam
Başka yaramaz bir durum yok çok şükür :Saruboceq: Bende gidip gelir haber veririm size nasipse saat 1,30da Doğanın randevusu var sonra 4,30 benim doktorum o arada duvar kağıdı işini halletmeye gidicez nasipse..
Canım yorma kendini olurmu dikkat et Şeniz
ben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden
dün kocişe lansınoh göğüs kreminin siparişini verdim adam 20 liraya 10 gr.lıklardan almış gelmiş
bu neeee yaaa numune gibi dedim bu benim memişlerin kovuğuna yetmez büyüğünü al yarında dedimkaydirigubbakcemile3
cerin sancılanmış da ilaçla geçirmişler canımcıım özguş gelmeye koyuluyomuş az dahaa :teselli:
saa da kolay gelsiinn
sakin heyecan yapma bend esnein gibi bi heyecan gittiydim hicbiryerini göstermedi kizim yüzünü bile göremeden geri geldik...tugbArif .!.:ben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmm
gorduummmm. ne tarifi istiyosunuz bakim.klava:
allahh wanna geldi nazlımm
konuyu değiştirelimm :roflol::roflol:
hade görüşürüz cnmm yorulma opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
nazlım neyin tarifini istiinnn
ipin ucu kaçtı zaten artık :roflol:
nazlım sana da günaydın tatlım
yaşasın fimo hamuru:lepi:
bugün yağmurumuzu göreceksin sanırım
ay ne güsel iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz
bakalım kaç kilo olmuş kızımız
:roflol::roflol::roflol:
ayyy bide gögüs kremi almak gerek demi???
pedlerini aldim da onu unuttummafoldumben
:1shok::1shok:...ayy bu iki oluyo cerinde allah korusun erken dogurmasa bari
sakin heyecan yapma bend esnein gibi bi heyecan gittiydim hicbiryerini göstermedi kizim yüzünü bile göremeden geri geldik...
gayet normalmis gibi davran anlamasinkaydirigubbakcemile3 yoksa saklaniyo:roflol:
kıs sendende hiçbir şey kaçmıyor haaa:1ninca::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Wannam gelmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama canım bişicik demez kaçgündür bu muhabbet dolanıyor biri yapar biri bakar kıyamet ondan kopar mafoldumben
ben bugün 4 boyutlu ultrasona gircemm
ayy çok heyçanlıyımmmdelikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Wannam gelmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama canım bişicik demez kaçgündür bu muhabbet dolanıyor biri yapar biri bakar kıyamet ondan kopar mafoldumben
o poğaçanın tarifini :asigim::asigim: Napim söyleye söyleye merak ettirdiniz birde dolaba konuluyormuş bizde yapalım dimi ama cokacimcoook
o poğaçanın tarifini :asigim::asigim: Napim söyleye söyleye merak ettirdiniz birde dolaba konuluyormuş bizde yapalım dimi ama cokacimcoook
Evet birtanem benimmm bende inan merak ediyorum nolur sağlıklı herşey yolunda desinn :Saruboceq::Saruboceq:
kk gitti yine yazarken şakkıdı
Ya bu kızlar hergün yazıyo buraya poğaçada poğaça buzluğa atılıyomuş onu dedim yazın ortaya hepimiz yapalım dedim ben yaa ben didim -tatlicadiarzu-:asigim: :asigim::asigim:
kacmazzzz.:jeyyar:
siz bi soyleyin bakim ne tarifiymis. ona gore delleneyim ben.delikafadulden
canim yagmurdan guzel haberlerle don insallah.opuyorumnanaktan
Selam canım benimm Allah kolaylık versin size ŞenizŞeniz
Cerin sancısı olmuş serumla vs durdurmaya çalışmışlar sonra kendi doktoruna gitmiş çok şükür durdurmuşlar şimdi evde raporda almış dinlenecek sevinip duruyor rapor işine yoruldu kıyamam
Başka yaramaz bir durum yok çok şükür :Saruboceq: Bende gidip gelir haber veririm size nasipse saat 1,30da Doğanın randevusu var sonra 4,30 benim doktorum o arada duvar kağıdı işini halletmeye gidicez nasipse..
Canım yorma kendini olurmu dikkat et Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İnşallah güzel teyzesiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yukarı yazdım cvbı öldüm ama meraktan artık affet cnm yaa madem didim yazılıyo en azından atrif alalım hepbirlikte yapalım canımız çekmesin böyle hep dedim ama dimi yazmayın diye artık ipin ucu kaçtı tarif isterim ben isterimde isterim cokacimcoook cokacimcoook
sakin heyecan yapma bend esnein gibi bi heyecan gittiydim hicbiryerini göstermedi kizim yüzünü bile göremeden geri geldik...
gayet normalmis gibi davran anlamasinkaydirigubbakcemile3 yoksa saklaniyo:roflol:
İtekim lansınoh bende aLdım kullanmaya başlayalımmı yoksa azıcık daha bekleyelimmi bebeğede bir etkisi yok biliyorsun napalım?
:lepi: ayy süperr 15 dk.kala çikolata ye kaydirigubbakcemile5
:1ninca::1ninca::1ninca: bisede kaçmiyy kızzz :1ninca::1ninca:
heee onu bende merak ettim vallaa nazlımm :1ninca::1ninca:
nazlım istediğin bi poğaçayı buzdolabı poşetine koy ve yiyeceğiniz zaman çıkarıp direk fırına at yumuşacık oluyor
benim devamlı ınstant mayayla yaptığım bi poğaça var ondan yapıp atıyorum harika oluyorzemuszemus
nasil bi tarif olsun nazlim. ben mayali hamur yapamam, elimde cok kolay bi pogaca tarifi var mesela. hamur cok kolay sekil aliyo, tadida cok guzel oluyo. ama hic buzluga atmadim. bi denicem bakalim nasil olucak. birazini pismis, birazini pisirmeden aticam. ona gore stoklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?