2009 Kasm Anneleri

yapıp gönderiyim mi kuzum:teselli:

nan kaç gündür topicte buzluğa poğaça koyma telaşıdır gidii nasıl canım istedi hee vakit bulsam yapacüümm ama asıl canım isteyen benim yapamıcaam bişe kaynanamın aptıı bişiii senağlama senağlama

kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:
ayy bende çok istedim ikiz olsun deyüü emme bi dene çıktı işte
teyzemin kızlarında felan var ikiz belki bundan soora olabülüüü dediydi dr

buzu deneyim bi canım ama nane yağım yok vallahi

ay bende migren var ama çok şükür ağrımıyo başım ikinci trimesterde beni mahvetti hemi de mide bulantısıyla beraber ama 3.ye girdim gireli bişey yok
ayy benimde 2 haftadır var ağrılarım mahvediyoo vallahi
sinüzit var bende de ama hormonla alakası daha çokmuş

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy bu ne güzel bi smile tam hamarat kasim anaciklarina göre

evet vallahi süper bişey buu :hulya::hulya::hulya:

kolay gelsin canım çok gezipte kendini yorma dikkat et

ara kaynanacuğunu yapıp göndersin bi işe yarasın barilmaz:

ahanda vallaha buldum portakalagacında tarifiniiii :lepi:
gece yapacüm nan saat kaç olursa olsun kafamçokkarıştı

Hoşgeldin Zeytinim sende a.s. a.s. a.s.Fimo cidden çok zevkli düşünsene çocuklar oyun hamurunu nasılda seviyorlar birlikte yaparsınız artık kolyeler kültablaları kaşık sapları neler neler

ıtekim hemde nasıl okulumuzda baksana aynı zamana denkgeliyor amaaaaa severim curcunayı Allah beni boş bırakmasın dolu dolu geçsin zamanım geriye baktığımda yaptığım çok şey göreyim...

Ya bende onun tarifini isteyeceğim dünden beridir bilen yazabilirmii

dün kocişe lansınoh göğüs kreminin siparişini verdim adam 20 liraya 10 gr.lıklardan almış gelmiş
bu neeee yaaa numune gibi dedim bu benim memişlerin kovuğuna yetmez büyüğünü al yarında dedimkaydirigubbakcemile3

ara kaynanacuğunu yapıp göndersin bi işe yarasın barilmaz:

hayatta yapamıcaam bişe iştee :dilcikar:
oğluna dedim o bile arayıp istemii gıı ben nasıl istiiim muhabbetimiz mi var sankimmm

anam şimdi tarife baktım iyi halt yedim bi de altındaki yorumları okudum allaammm bu saatten sora aşerdirdiler baa yaa :mymeka:

günaydın şekerler...
birazdan dışarı çıkıcam tekmil vermeye geldim :roflol::roflol::roflol:
çarşafları yıkamıştım asıp geliyorum...

hoşgeldin unicimm opuyorumnanaktan
çok gezipte yorulma haa lmaz:

günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var

slm meyzey hoşgeldin opuyorumnanaktan
bende pek hamarat sayılmam :kedi:

ayy çok yorma kendini kız annen el atar azcık napcan :kedi::kedi:

slm zeytüncümm opuyorumnanaktan
bu smiley sana :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
maşallah cnm benim

herkese selam kızlar biz dün itibariyle yıkama işine başladık annemle bugünde devam ediyoruz geçmişe girmedim hiç ama cerinle ilgili bişey olmuş sanırım biri aydınlatsın merek ettim nazlımda dr gidicek sanırım yağmurumuzu görmeye varmı başka gelişme kızlar

:roflol: :roflol: :roflol:

nazlım neyin tarifini istiinnn
ipin ucu kaçtı zaten artık :roflol:

alkisalkisalkisteşekkür ederim canımŞeniz

cokacimcoook kııızzz içim kıyıldı zaten... sen de böle sıcak pide,tereyağ falan diyince bi garip oldum haaa:bbo:

Tünaydın tombiş bayanlar:CüvCüv:

Mutlu Yıllar Zerena.s.

sağol canım teşekkür ederimŞeniz

ben hakkaten tombiş oldum haa.. çünkü dün kociş te ilk defa tombiş diye seslendi...:CüvCüv:

yaa aslında bende acele etmek istemiyorum ama annem karnın baya inmiş diyor
enestede böyle olduktan 1 ay sonra doğum yapmıştım açıkçası tırstım valla ben hazır olayımda öyle gelsin bebişim

niye inmiş kız karnın şimdidenakannehir.. dur hele daha vaktin var bacım...

zerennnnnn dogum günün kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canımm teşekkür ederimŞeniz

benim mide yanmam 3-4 gündür var geçmiii nerdeyse o
baş ağrısıda geçen haftadan beri ara ara yokluyoo
bide sinüzit var bende o da eyice azdırıyo galibaa

bende de sinüzit var canım.. çok dikkat et kendine cereyanda falan kalma.. ondan da olur..

ütüyü oturdugun yerde yap canim yoksa o cok sevdigin bakarken kiyamadigin bebek kiyafetleri senin canina okuyo ütülerken...ben cektim sandalyeyi ütü masasininda boyunu kücülttüm öyle yaptim daha za yoruldumakannehir

günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var

günaydin canim
burda tembel cok sen merak etmekaydirigubbakcemile3..birkac kiis haric herkesin eksikleri var...

günaydin hamarat bacuuu

belki ben hiç gelemem bebelerimlemafoldumben

hiç bana göre değillmaz:
sen üstüne alinma cicim :hulya:
iki bebesi olan zaten örgü yapamazz ...sen örersin onlar söker :roflol:

buzu deneyim bi canım ama nane yağım yok vallahi

nane yagi olamsi sart degil elinle agran bölgeye set sekilde basitirp kendinde masaj edebilirsin ama nane yagi daha iyi gelio helede üstne soguk buz torbasini basglayinca geciyo hemencik

nazlım sana da günaydın tatlım
yaşasın fimo hamuru:lepi:
bugün yağmurumuzu göreceksin sanırım
ay ne güsel iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz
bakalım kaç kilo olmuş kızımız

cerin sancılanmış da ilaçla geçirmişler canımcıım özguş gelmeye koyuluyomuş az dahaa :teselli:
saa da kolay gelsiinn

Selam canım benimm Allah kolaylık versin size ŞenizŞeniz

Cerin sancısı olmuş serumla vs durdurmaya çalışmışlar sonra kendi doktoruna gitmiş çok şükür durdurmuşlar şimdi evde raporda almış dinlenecek sevinip duruyor rapor işine yoruldu kıyamam
Başka yaramaz bir durum yok çok şükür :Saruboceq: Bende gidip gelir haber veririm size nasipse saat 1,30da Doğanın randevusu var sonra 4,30 benim doktorum o arada duvar kağıdı işini halletmeye gidicez nasipse..
Canım yorma kendini olurmu dikkat et Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…