yapıp gönderiyim mi kuzum:teselli:
ayy bende çok istedim ikiz olsun deyüü emme bi dene çıktı iştekıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:
buzu deneyim bi canım ama nane yağım yok vallahicanim basin mi agriyo
buz küplerini bir torbaya doldur tülbente yada biseye sar agran yerine tut,,, bide agran böylgeye nane yagin varsa masaj yap yada yaptir..ilac kadar etkili cok iyi gelio..ben hamileligim boyunca bir kere bile ilac almadim cok sükür hep bu yöntemle gecirdim
ayy benimde 2 haftadır var ağrılarım mahvediyoo vallahiay bende migren var ama çok şükür ağrımıyo başım ikinci trimesterde beni mahvetti hemi de mide bulantısıyla beraber ama 3.ye girdim gireli bişey yok
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy bu ne güzel bi smile tam hamarat kasim anaciklarina göre
günaydın şekerler...
birazdan dışarı çıkıcam tekmil vermeye geldim :roflol::roflol::roflol:
geçmişe üstünkörü bi baktım özge yaramazlık yapmış gene ...anası kılıklı 9 ay rahat duramadı opuyorumnanaktan cerinim geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...bunlar belkide tempoyu düşürmen için işaret sana... yat dinlen canımmm hiçbişeye elini sürme... şimdiden belli olduki senin ufaklık doğunca popon yer görmicek :roflol::roflol::roflol:
Nazlım dr.a gidiyosun demek ayyyy ne kadar güzel yaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt ben de çok merak ediyorum pamuğumu...28 inde randevum...dr 3 haftada bir gelin dedi ama sekreteri bayram haftası burda olmaz dr bey tatile gider dedi kaldık 28 ine puuff...
yaa bu zeytin cadısı fimo hamuru denen mereti çok kötü soktu kafama... dün baktım netten süper şeyler yapılıyo tam da benim istediğim gibi tablolar falan... bugün çıkınca ona da bakıcam...inş bulurum...
çarşafları yıkamıştım asıp geliyorum...
nan kaç gündür topicte buzluğa poğaça koyma telaşıdır gidii nasıl canım istedi hee vakit bulsam yapacüümm ama asıl canım isteyen benim yapamıcaam bişe kaynanamın aptıı bişiii senağlama senağlama
nan kaç gündür topicte buzluğa poğaça koyma telaşıdır gidii nasıl canım istedi hee vakit bulsam yapacüümm ama asıl canım isteyen benim yapamıcaam bişe kaynanamın aptıı bişiii senağlama senağlama
ara kaynanacuğunu yapıp göndersin bi işe yarasın barilmaz:
günaydın şekerler...
birazdan dışarı çıkıcam tekmil vermeye geldim :roflol::roflol::roflol:
çarşafları yıkamıştım asıp geliyorum...
günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var
ay dün akşam kandil münasebetiyle ütü yapamadım bu akşam devam edecüümm ayy edemeyebilirim de yaa dışarı gidiyoz iftaraa geç gelirseek akannehir anamgil gelene kaa bitirseydim diyom emme imkansız gaaba :sinifsinif:
bebişin odasında ayak bascak yer yok yaa
ama o minik minik cicileri asarken babsına gösteriyom yerim ben onu yaa dii çok datluuu hele çoraplar miniciiikkk
günaydın kıslar
ne örüyonuz bekimmm
unecim ya bende bittim fimo hamuruna
şu isim olayını halladem ben de bir sürü şeyler yapacam
kız çok güsel kolyeler de yapılıy onlan yapcam yapcam her bişeyden yapcam
şu 2 ayı iyi değerlendirmem lazım
büyüyüncede kızımla yaparukkkkkkkk
dün kocişe lansınoh göğüs kreminin siparişini verdim adam 20 liraya 10 gr.lıklardan almış gelmiş
bu neeee yaaa numune gibi dedim bu benim memişlerin kovuğuna yetmez büyüğünü al yarında dedimkaydirigubbakcemile3
iyiki doğdun zerennn
iyiki doğdun zeereeeeennnn
iyiki doğdun iyiki doğdunnnn
mutlu yıllar saaaaaanaaaaaaaaaaaaa.s.
hee bakiyimm zabaj zabah ne kaynatmışınızz diyeee
kız dün iftardaa pek bişey yiyemedim gıııı
benim normalde ramazandaa menüm sıcak pide tereyağı tulum peyniri bi tabakta çorbadır
e ondan sonra zaten ana yemeğee yer kalmiyiii
Tünaydın tombiş bayanlar:CüvCüv:
Mutlu Yıllar Zerena.s.
yaa aslında bende acele etmek istemiyorum ama annem karnın baya inmiş diyor
enestede böyle olduktan 1 ay sonra doğum yapmıştım açıkçası tırstım valla ben hazır olayımda öyle gelsin bebişim
zerennnnnn dogum günün kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
benim mide yanmam 3-4 gündür var geçmiii nerdeyse o
baş ağrısıda geçen haftadan beri ara ara yokluyoo
bide sinüzit var bende o da eyice azdırıyo galibaa
ay dün akşam kandil münasebetiyle ütü yapamadım bu akşam devam edecüümm ayy edemeyebilirim de yaa dışarı gidiyoz iftaraa geç gelirseek akannehir anamgil gelene kaa bitirseydim diyom emme imkansız gaaba :sinifsinif:
bebişin odasında ayak bascak yer yok yaa
ama o minik minik cicileri asarken babsına gösteriyom yerim ben onu yaa dii çok datluuu hele çoraplar miniciiikkk
günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var
günaydın kıslar
ne örüyonuz bekimmm
unecim ya bende bittim fimo hamuruna
şu isim olayını halladem ben de bir sürü şeyler yapacam
kız çok güsel kolyeler de yapılıy onlan yapcam yapcam her bişeyden yapcam
şu 2 ayı iyi değerlendirmem lazım
büyüyüncede kızımla yaparukkkkkkkk
sen üstüne alinma cicim :hulya:belki ben hiç gelemem bebelerimlemafoldumben
hiç bana göre değillmaz:
buzu deneyim bi canım ama nane yağım yok vallahi
herkese selam kızlar biz dün itibariyle yıkama işine başladık annemle bugünde devam ediyoruz geçmişe girmedim hiç ama cerinle ilgili bişey olmuş sanırım biri aydınlatsın merek ettim nazlımda dr gidicek sanırım yağmurumuzu görmeye varmı başka gelişme kızlar
Ya bende onun tarifini isteyeceğim dünden beridir bilen yazabilirmii
kızlar ben evi toplayam gelirim
herkese selam kızlar biz dün itibariyle yıkama işine başladık annemle bugünde devam ediyoruz geçmişe girmedim hiç ama cerinle ilgili bişey olmuş sanırım biri aydınlatsın merek ettim nazlımda dr gidicek sanırım yağmurumuzu görmeye varmı başka gelişme kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?