- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
bide bebişlerimizin el ayak izleri alcaydık nasıl alcaz hala düşünüyom
tamam da dün wanna anlatıp duruyodu buzluğa atacam deyü naal size kızsın
oo bak bu süper dondurupta koymak neden olmasın deneyelim wannam oğluşlara okula koysak kahvaltıda 2 dk ısıtsak kardır bizim için kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Tamamdır ablasının güzeli bende başalarım hatta doktorada sorarım bugün Şeniz
Canım karataş hastanesinin üzerinde duruyoruz mithatpaşa bugün sanırım doktor anlatır artık diğer ay gelince konuşucaz doğumu demişti :bbo: Doğanın normal diş kontrolu canım oldukça hassas bu konuda en ufak birşey olursa delirtir beni o yüzden kontrollere götürüyoruz böyle ara ara hergün fırçalar beyazlığına bakar kaydirigubbakcemile3 Hafif bir siyahlık var birtanesinde bir haftadır yedi bitirdi beni yeminle kafamçokkarıştı yorma kendini sakın sakın Şeniz Gelince haberdar ederim canlarım sizi yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: Hadi bakalımmm Görelim tarifleri :roflol: :roflol: :roflol:
ya bir yerde okuduydum da biri hastane çantasına soğanda koymuş
soğan yara yapmasını engelliyormuş
bir araştırmak lazım
anacım soğan bebişimize kokar emmez sonra yara mara da olmaz ondan mıdır acepkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımselammmmmmmmmmmmmmmmmm a.s. zemuszemus opuyorumnanaktan
hadi byyy canımben kacayrim kizlar size iyi sohbetler azcik is yapayim
:roflol::roflol:
yok zeytinim soğanı sürüyomuşsun 2 dk.sonra güzelce silip temizliyomussun.
ben öle biliyorum yanii ama yapmamm yapamamm :bbo::bbo:
selammmmmmmmmmmmmmmmmm a.s. zemuszemus opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
yok zeytinim soğanı sürüyomuşsun 2 dk.sonra güzelce silip temizliyomussun.
ben öle biliyorum yanii ama yapmamm yapamamm :bbo::bbo:
Selam Fıstığımmmm hoşgeldin Şeniz
Bende bir duş alıp hazırlanayım kızlar kontrellere gidelim bakalım akşam üzeri görüşürüz..İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ..Hepinizi çok çok öperiz ŞenizŞenizŞeniz
Canım karataş hastanesinin üzerinde duruyoruz mithatpaşa bugün sanırım doktor anlatır artık diğer ay gelince konuşucaz doğumu demişti :bbo: Doğanın normal diş kontrolu canım oldukça hassas bu konuda en ufak birşey olursa delirtir beni o yüzden kontrollere götürüyoruz böyle ara ara hergün fırçalar beyazlığına bakar kaydirigubbakcemile3 Hafif bir siyahlık var birtanesinde bir haftadır yedi bitirdi beni yeminle kafamçokkarıştı yorma kendini sakın sakın Şeniz Gelince haberdar ederim canlarım sizi yerimseniben
Bende bir duş alıp hazırlanayım kızlar kontrellere gidelim bakalım akşam üzeri görüşürüz..İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ..Hepinizi çok çok öperiz ŞenizŞenizŞeniz
bu dolaba atıp sonra ısıtma işlemi akıllıca ani gelen misafirler için bende mi yapsam kiiii
marifetli hatunlar basit tatlı tariflerinizde var mııııııııı
hoşgeldin canım
olmaz mııı
hemen veriyi ya da dur wanna dan izin alıp öyle veriyim
hihoyyythihoyyytheyyyyy wanna tatlı tarifi veriyorum bak:jeyyar:
ayy kıyamam canım benimAllah saglik versin, dogumdan sonra sirf tarif sayfasi acalim, gorun bakalim ben ne tarifler veriyorum.:jeyyar:
hadi caktirmadan ver, bakmiyorum ben.:1ninca:
Allah saglik versin, dogumdan sonra sirf tarif sayfasi acalim, gorun bakalim ben ne tarifler veriyorum.:jeyyar:
hadi caktirmadan ver, bakmiyorum ben.:1ninca:
rulo pasta
5 su bardapı süt
1 paket margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
1 paket kakaolu petibör bisküvi
isteğe göre muz
süt,yağ,şeker,un,vanilya kaynayana kadar karıştırılır biraz soğumaya bırakılır
bisküvi rondodan geçirilir ve un haline getirilir
tepsinin altına çok az
bir miktar bisküvi serpilir(muhallebi yapışmasın diye)
muhallebi tepsiye dökülür dolapta donduktan sonra parçalar halinde rulo haline getirilir bisküviye bulanır ve servis yapılır afiyet olsuncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?