2009 Kasm Anneleri

daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:

itek rulo pastayı tepsiden yuvarlayarak çıkartırkene yapışma neyin olmuyor değil mi ?
yok canım altına bisküviden bir miktar serp yapışmasını önlüyor

:roflol::roflol:birinden biri tutmuş ebisim

walla bencede iyi oldu gençken uğraşmak daha kolay bunları büyütüp yaşlanmadan keyfime bakacağımzemuszemus

bende 31 haftalık gebeyim.kısmetse kızım olacak ama hala isim konusunda karar veremedik.ela ismini beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. fikirlerinizi almak istiyorum

ben yemeğe gidiyom kızlar...

kartanesi şu yapamadığın şey neymiş söyle hele kız... çatlarım haa
özelden attımmm akannehir
pişirmeden zor gıı heç pratik deel önce ayrı ayrı dondur falan ohoooo ben pişirip atarun
ben ekmekte atiyorum öyle tazeyken dondurunca hicbisey olmuyo...bütün hamur isleri icin gecerli taze atip cikardigin zaman cözülünce yeni yapilmis gibi oluyo...helede firindada accik isittinmi tamamdir
yaaaaaaaaaa alçaklaaaaarr cokacimcoook
ben boyayıp kağıda alacüüm o daha çok hoşuma gidiyo alçıdansa
hayir ya, tuzlama derken bebegi tuza yatirmiyorsunuz, kavrulur kiz cocuk.:roflol:

benim annem sadece kirklarken suyuna azcik tuz atar o kadar.
ben de öle yapacüümm
he bende öle yapcam 40 çıkarken az bir tuz atak bence de
ayyy bide karınca yumurtası yağı sürceydim ben kızım kılsız olsun deyü
zararı olmaz inşallah
ben de sürceeem :lepi:
aboow erken derken bu kaa erkenmi yaani :1shok:
:roflol: :roflol: :roflol:
benim kocamı tuzlamışlar hiç kokmaz gıı opuyorumnanaktan

karpuz olayını bilemiycem acep benidemi karpuza oturttular :roflol: :roflol: :roflol:

bende 31 haftalık gebeyim.kısmetse kızım olacak ama hala isim konusunda karar veremedik.ela ismini beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. fikirlerinizi almak istiyorum
h.geldin canım ela güzel bir isim neden olmasın kii

sepet işini hallettim sayılır kızlaar kumaşı seçtim şimdi netten model bulup adama verecem yapacak bayramdan sonraa

benim bi arkadasim bebeginin her yikama suyuna iki yemek kasigi tuz atiyomus ebesi tavsiye etmis ama kokmasin diye degil tuz bebegin cildini daha saglikli yapiyomus...

he bende öle yapcam 40 çıkarken az bir tuz atak bence de
ayyy bide karınca yumurtası yağı sürceydim ben kızım kılsız olsun deyü
zararı olmaz inşallah
canim sakin karinca yumurtasi yagi sürme gecen tv de izledim cok zararli biseymis....
türkiyede saglik bakanligi onayli piyasada pekcok karinca yagi yumurtasi yagi varmis ama hicbir ise yaramayan yararindan cok zarari olan seylermis..

dogum gunun kutlu olsun canim.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim şekerimŞeniz

kaynanamdan bişe istemek -tatlicadiarzu- ama canımın şektiğini özelden atem onu merak ettiysen

hee ben de isteyemem bacım ama allah mecbur koymasın kimseyi...

bende gogus ucu var masallah da benim sipanin aceleciligi yuzunden sag gogsum apse yapmisti. 3 haftalik lohusaydim acil hastaneye yattigimda. hala yaranin izi duruyor gogsumde.:sinifsinif:

anaaaaa nasıl yaptı kııızz. küçcücük bebe seni hastanelik etti öylemiakannehir bizim bebeler bize neler yapacak bakalım

ayyyy iteeekkk rulo pasta diyince canım evde yapılmış yaş pasta çekti bacımcokacimcoook
oofff izne ayrılır ayrılmaz yapacam...

ben duymuştum canım.. bebeği tuzlayıp bekletenler bile var.. ama kimisi ilk yıkama suyuna tuz atıp onunla yıkıyor... ben tuzlayamam am abanyo suyuna tuz atılırsa bişe olmaz herhalde...

yaş 30 yolun yarısımı dediniz. bak ağlarım he :çok üzgünüm: ben yolun yarısındamıyım değilim tabi yolun yarısı 35 diyolar ama siz inanmayın cicim. bu arada itekim yaş kaç?? yerimseniben

yok canım 35 tabi yolun yarısı.. ben yanlışlık yapmışıma.s

klava:

kız ben hamileyken bile kullanmadım zararı olur belki diye.. sen bid e bebişe mi sürcen... eskiden yapanlar karıncanın kendi yumurtasını ezip sürerlermiş canım yani doğal yumurtayı.. ama karınca yumurtası yağı işlemden geçtiği için belki zararı olur diye düşünüyorum

:roflol::roflol: kim, neden büyük olmasını istemiş ki...

ela güzel isim bence

özelden attımmm akannehir

okiş şeker bakarım

sepet işini hallettim sayılır kızlaar kumaşı seçtim şimdi netten model bulup adama verecem yapacak bayramdan sonraa

hayırlı olsun canım indirim yaptırabildiniz mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…