daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:bişey dicem sizin oralarda da bebek doğduktan sonra tuzla yıkıyorlar mı
abimin bebesini tuzlamışlardı baya tuzun içindeydi oda nasıl tuza yalanıyordu pek sevmişti tuzu
ilerde teri, ağzı, ayağı kokmasın diye yapıyorlar
yok canım altına bisküviden bir miktar serp yapışmasını önlüyoritek rulo pastayı tepsiden yuvarlayarak çıkartırkene yapışma neyin olmuyor değil mi ?
daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:
22 mi delikafadulden şaka gibi maşallah sanaa.s. 2 evladın gelmek üzere. nekadar güzel yapmışsın erkenden ah şimdiki aklım olsa dururmuydum okadar.
evet o mayaları biliyorum hatta evde var ama hiç denemeim bu tarifi uygulıycam sağol tatlım
özelden attımmm akannehirben yemeğe gidiyom kızlar...
kartanesi şu yapamadığın şey neymiş söyle hele kız... çatlarım haa
pişirmeden zor gıı heç pratik deel önce ayrı ayrı dondur falan ohoooo ben pişirip ataruncanim, kac gundur kimisi pisir diyo kimisi pisirmeden koy diyor. pisirip atmasi kolay. unique de dun anlatti, pogaca yapiyormus, onlari yagli kagit uzerinde buzlukta dondurup dondurma kaplarina koyuyormus. sonrada cikarip pisiriyormus. bende iki turlude deneyeyim dedim 3er 5er tane. hangi tur guzel olursa oyle stoklarim.
bende gitmeden biraz atayim diyorum. annemler bende kalicaklar ya ben ingilteredeyken, aksam ustleri yada Kaan okuldan gelince isitip yerler diye dusundum. gerci ne kadar dayanir onu bilemem.kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaa alçaklaaaaarr cokacimcoookben ekmekte atiyorum öyle tazeyken dondurunca hicbisey olmuyo...bütün hamur isleri icin gecerli taze atip cikardigin zaman cözülünce yeni yapilmis gibi oluyo...helede firindada accik isittinmi tamamdir
ben boyayıp kağıda alacüüm o daha çok hoşuma gidiyo alçıdansabenim göğüs ucum vaaaaaaaaaaaar :sm_cool:
2 ay sonra ne durumda olur bilemem
bende en iyisi 35.haftada başlayım
ya kıslar son ayda yapacak çok şey var sanırım
unutcam herbişeyi heycandan
bir yere not mu alsaydık yawwww
bide bebişlerimizin el ayak izleri alcaydık nasıl alcaz hala düşünüyom
ben de öle yapacüümmhayir ya, tuzlama derken bebegi tuza yatirmiyorsunuz, kavrulur kiz cocuk.:roflol:
benim annem sadece kirklarken suyuna azcik tuz atar o kadar.
ben de sürceeem :lepi:he bende öle yapcam 40 çıkarken az bir tuz atak bence de
ayyy bide karınca yumurtası yağı sürceydim ben kızım kılsız olsun deyü
zararı olmaz inşallah
aboow erken derken bu kaa erkenmi yaani :1shok:edam ben önce bir araştıram kendim nasıl alabilrim ayak el izini en son ihtimal netten sipariş veririm
isim yazma olayını araştırdım ve fimo hamuruyla halledecem sanırım
bakalım bunu nasıl hallederik bir araştıram
neyse kıslar ben kaçım
karuuuu mızıklamasın şimdi
:roflol: :roflol: :roflol:daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:
kızlar nerenize sürüyonuz soğanı gıııııııııı
karpuz olayını bilemiycem acep benidemi karpuza oturttular :roflol: :roflol: :roflol:daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:
h.geldin canım ela güzel bir isim neden olmasın kiibende 31 haftalık gebeyim.kısmetse kızım olacak ama hala isim konusunda karar veremedik.ela ismini beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. fikirlerinizi almak istiyorum
kızlar nerenize sürüyonuz soğanı gıııııııııı
sepet işini hallettim sayılır kızlaar kumaşı seçtim şimdi netten model bulup adama verecem yapacak bayramdan sonraa
hoşgeldin cnm valla kızım olsa ben Asya yada Alya koyardım :)bende 31 haftalık gebeyim.kısmetse kızım olacak ama hala isim konusunda karar veremedik.ela ismini beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. fikirlerinizi almak istiyorum
ne kadara kıs merak ettim
boş almıyom yatağını yastığını etrafının kaplaması hepsi 130 :1ninca:
iyiymiş kıs dur kocişle konuşamda bende halldem
kartanem adama söyle bari arkadaşda alacak de fiyatını sakın artırma de yaa
töbe töbeee kıs şincikten lansinoh sürün bişi olmazzmemişleree
yara olmasın diyeymiş -tatlicadiarzu-
iyimişş gııı hemen hallet falla herüf fiyatı katlar neme lasımmboş almıyom yatağını yastığını etrafının kaplaması hepsi 130 :1ninca:
benim bi arkadasim bebeginin her yikama suyuna iki yemek kasigi tuz atiyomus ebesi tavsiye etmis ama kokmasin diye degil tuz bebegin cildini daha saglikli yapiyomus...bişey dicem sizin oralarda da bebek doğduktan sonra tuzla yıkıyorlar mı
abimin bebesini tuzlamışlardı baya tuzun içindeydi oda nasıl tuza yalanıyordu pek sevmişti tuzu
canim sakin karinca yumurtasi yagi sürme gecen tv de izledim cok zararli biseymis....he bende öle yapcam 40 çıkarken az bir tuz atak bence de
ayyy bide karınca yumurtası yağı sürceydim ben kızım kılsız olsun deyü
zararı olmaz inşallah
dogum gunun kutlu olsun canim.opuyorumnanaktan
kaynanamdan bişe istemek -tatlicadiarzu- ama canımın şektiğini özelden atem onu merak ettiysen
bende gogus ucu var masallah da benim sipanin aceleciligi yuzunden sag gogsum apse yapmisti. 3 haftalik lohusaydim acil hastaneye yattigimda. hala yaranin izi duruyor gogsumde.:sinifsinif:
rulo pasta
5 su bardapı süt
1 paket margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
1 paket kakaolu petibör bisküvi
isteğe göre muz
süt,yağ,şeker,un,vanilya kaynayana kadar karıştırılır biraz soğumaya bırakılır
bisküvi rondodan geçirilir ve un haline getirilir
tepsinin altına çok az
bir miktar bisküvi serpilir(muhallebi yapışmasın diye)
muhallebi tepsiye dökülür dolapta donduktan sonra parçalar halinde rulo haline getirilir bisküviye bulanır ve servis yapılır afiyet olsuncokacimcoook
bişey dicem sizin oralarda da bebek doğduktan sonra tuzla yıkıyorlar mı
yaş 30 yolun yarısımı dediniz. bak ağlarım he :çok üzgünüm: ben yolun yarısındamıyım değilim tabi yolun yarısı 35 diyolar ama siz inanmayın cicim. bu arada itekim yaş kaç?? yerimseniben
kıslar ben duşa gircem
bişey atıştırcam sonra da malum
akşama kayınvalde iftara davet etti ya güya :jeyyar:
yiyeceğim yemekleri yapam da gelem
ayyyy ayaklarım heç gitmiy de
bide dün camiden çıkarken erken gelmeyi unutma demezmi delürcem yawwwwwwwwwwwwwwwwww
wannacım deneyenler çokmuş hiç bir sakıncası da yok diyler de
netten yine araştırak kötü sonuç veren varmı diye
ben zaten kolaltı
bacaklarına sürem deyom
şeyine sürsekmi diye düşünüyom araştırak en iyisi
daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:
bende 31 haftalık gebeyim.kısmetse kızım olacak ama hala isim konusunda karar veremedik.ela ismini beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. fikirlerinizi almak istiyorum
özelden attımmm akannehir
sepet işini hallettim sayılır kızlaar kumaşı seçtim şimdi netten model bulup adama verecem yapacak bayramdan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?