boş almıyom yatağını yastığını etrafının kaplaması hepsi 130 :1ninca:
yazdı gı kağıda adam da bilii kendini diyo benim sağım solum belli olmaz başka fiyat verebülürün diyoo :roflol: :roflol:töbe töbeee kıs şincikten lansinoh sürün bişi olmazz
iyimişş gııı hemen hallet falla herüf fiyatı katlar neme lasımm
abooo :1shok: sürmeyek bariiiibenim bi arkadasim bebeginin her yikama suyuna iki yemek kasigi tuz atiyomus ebesi tavsiye etmis ama kokmasin diye degil tuz bebegin cildini daha saglikli yapiyomus...
canim sakin karinca yumurtasi yagi sürme gecen tv de izledim cok zararli biseymis....
türkiyede saglik bakanligi onayli piyasada pekcok karinca yagi yumurtasi yagi varmis ama hicbir ise yaramayan yararindan cok zarari olan seylermis..
hayırlı olsun canım indirim yaptırabildiniz mi bari
iyi almışsın canım... yatağı yün mü
sepet işini hallettim sayılır kızlaar kumaşı seçtim şimdi netten model bulup adama verecem yapacak bayramdan sonraa
boş almıyom yatağını yastığını etrafının kaplaması hepsi 130 :1ninca:
slm karularrr anca cıktım gecmişten bi camasır asıp geliyorum
aaa iyi kız iştee anneni bide onla uğraştırmıcan hemdee :lepi:
güle güle yatsın isimsiz kızın kaydirigubbakcemile3
slm kenyacımm opuyorumnanaktan
yazdı gı kağıda adam da bilii kendini diyo benim sağım solum belli olmaz başka fiyat verebülürün diyoo :roflol: :roflol:
yoh nan anca bu kaa işte -tatlicadiarzu-
hayır canım pamık -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:
olsun kız pahalı deel yani..
oooh yumuoş yumoş pamukların içinde yatacak desene...
anaaaaaaaaaaaaa ben bugün 32 oldummmmmmmmmm akannehir
hee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
:mymeka: niye sölemiyon nan mademmmm :mymeka::mymeka:
maşallahhhh
aslında yatağın sert olması lazımmış bişeyler serip sertleştiririz olmadı
zaman nasıl gecti inan hiç bilmiyorum ama bu 2 ay gecmiyecek gibi geliyor nedense
pamuk yatağı silikon gibi çok yumuşak olmaz ve bir süre sonra biraz sertleşir zaten... bizim sepetin yatağı yün
gene bi sen gordun edam
daa önce de mevzuu olduydu ben gene de tekrar üstünden geçmeyi borç bilirimm inanma cicimm beni de tuzlamışlar ama kokuyom gııı:kedi: ayrıcana beni dötüm büyük olsun diye karpuz a oturtmuşlarr bak o tutmuşş ziraa diyarbakır karpuzu kiminn benimki:kedi:
anaaaaa nasıl yaptı kııızz. küçcücük bebe seni hastanelik etti öylemiakannehir bizim bebeler bize neler yapacak bakalım
yok canım 35 tabi yolun yarısı.. ben yanlışlık yapmışıma.s
hee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?