anlaa iştee kıymetimi bill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hele sukur.hihoyyyt yoksa cocuga sissstt, pisstttt diyecektiniz.:roflol:
biliyom canım biliyom opuyorumnanaktan
kenyaa ben seni gördüm de görmezlikten geldim derrmişim :roflol: :roflol: :roflol:
ayy bende fazla ekmek olduğunda hemn atarım buzluğa lazım oluncada ısıtırım ooohh taptaze gimin olurben ekmekte atiyorum öyle tazeyken dondurunca hicbisey olmuyo...bütün hamur isleri icin gecerli taze atip cikardigin zaman cözülünce yeni yapilmis gibi oluyo...helede firindada accik isittinmi tamamdir
benden kaçmaz yakalarım işte böööyle[bak bsk bak biri beni takipte.:1ninca:
bizde de dedğin gibi tuzlanıyoohayir ya, tuzlama derken bebegi tuza yatirmiyorsunuz, kavrulur kiz cocuk.:roflol:
benim annem sadece kirklarken suyuna azcik tuz atar o kadar.
ayy öleşey olurmu yaaakız baya baya tuzla suya karıştırarak değil bende ilk defa şahit oldum ama bebek pek sevmişti tuzu
ayy davet etmeseydi keşke sen evde de yapardın yemeğinikıslar ben duşa gircem
bişey atıştırcam sonra da malum
akşama kayınvalde iftara davet etti ya güya :jeyyar:
yiyeceğim yemekleri yapam da gelem
ayyyy ayaklarım heç gitmiy de
bide dün camiden çıkarken erken gelmeyi unutma demezmi delürcem yawwwwwwwwwwwwwwwwww
benim oğlumada babası rüzgar deyüü bende tek rüzgar olmaz burak ta olsun baree dedimhee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
acelesinden sag gogsumden dogru durust emmezdi. sut birikti buda apseye neden oldu. cok agrili, cok acili birsey. hastaneye yattim igneyle aldilar birikeni. 2 gece yattim. aylarcada yaranin kapanmasini bekledim.:sinifsinif:
bu arada ne demek 35 yolun yarisi.klava: ben 35 im, das gibiyim dassss.:dilcikar:
kıs sonunda karar verdiniz mi yanına zeynep falan koyun bari yakışıryerimsenibenhee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
ayyy, herkes pek bi uyusuk bugun.mirmirmirmir
yaa çok acımıştır kıııızz.. bende lanolini alıp başlıyım şimdiden... bebişte düzgün emerse sorun olmazyerimseniben
ben demiyom bacım.... hep öyle derler yaa ondan söledim ben de a.s
yoksa senin taşlığına laf edebilirmiyimkaydirigubbakcemile3 maaşallah
kıs sonunda karar verdiniz mi yanına zeynep falan koyun bari yakışıryerimseniben
ulen ne uyuşuğu bir saatliğine bi gittim kaynatmışsınız yineklava:
Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa
yok be, bugun harbiden var bi uyusukluk. burasi icin normal diil.lmaz:
e madem öyle sezeryandan 1 gün önce ağdayla halletmek lasım onları
Ben yine kıvranıyom bel ağrısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?