2009 Kasm Anneleri

ben ekmekte atiyorum öyle tazeyken dondurunca hicbisey olmuyo...bütün hamur isleri icin gecerli taze atip cikardigin zaman cözülünce yeni yapilmis gibi oluyo...helede firindada accik isittinmi tamamdir
ayy bende fazla ekmek olduğunda hemn atarım buzluğa lazım oluncada ısıtırım ooohh taptaze gimin olur
[bak bsk bak biri beni takipte.:1ninca:
benden kaçmaz yakalarım işte böööyle
hayir ya, tuzlama derken bebegi tuza yatirmiyorsunuz, kavrulur kiz cocuk.:roflol:

benim annem sadece kirklarken suyuna azcik tuz atar o kadar.
bizde de dedğin gibi tuzlanıyoo
annemde yiğenimin kırk suyuna azcık tuz atmıştı

kız baya baya tuzla suya karıştırarak değil bende ilk defa şahit oldum ama bebek pek sevmişti tuzu
ayy öleşey olurmu yaaa

ayy davet etmeseydi keşke sen evde de yapardın yemeğini

hee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
benim oğlumada babası rüzgar deyüü bende tek rüzgar olmaz burak ta olsun baree dedim
bakalım değişmezse son 2 ayda

yaa çok acımıştır kıııızz.. bende lanolini alıp başlıyım şimdiden... bebişte düzgün emerse sorun olmazyerimseniben

ben demiyom bacım.... hep öyle derler yaa ondan söledim ben de a.s
yoksa senin taşlığına laf edebilirmiyimkaydirigubbakcemile3 maaşallah

halt etmis onu diyenler, onlarin ici gecmis be.:roflol:

kıs sonunda karar verdiniz mi yanına zeynep falan koyun bari yakışıryerimseniben

ulen ne uyuşuğu bir saatliğine bi gittim kaynatmışsınız yineklava:

falla ben pek uyuşukummm
acaip uykum var gııı mirmirmirmir

efet hilal gibi parlak olcak benim hilal kzıım kaydirigubbakcemile3

kıs wanna bu sefer tedbirli ol bebiş ememese bile pompayla çek benimde ucu az olduğundan emememişti ilk günler süt birikince yanma falan yaptı pompayla çekince rahatladım

Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegınızdekı tÜylerı jıletle kesıyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa

e madem öyle sezeryandan 1 gün önce ağdayla halletmek lasım onları

yaa eskiden hiç yoktu simdi tüyler var ufak ufak hamilelik hormonlarından kaynaklanıyormus yaa sezeryan olmak zorunda kalırsam diye tecrübeli ark. siz agdamı yaptınız nasıl hallettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…