kıs wanna bu sefer tedbirli ol bebiş ememese bile pompayla çek benimde ucu az olduğundan emememişti ilk günler süt birikince yanma falan yaptı pompayla çekince rahatladım
Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa
abowwwwwwww:1shok:ilk defa duyuyorum yaaaKızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa
Ben yine kıvranıyom bel ağrısından
halt etmis onu diyenler, onlarin ici gecmis be.:roflol:
bak ben gidiyom devam edin uyuşmaya çok yazmayın haaaa
Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa
Ben yine kıvranıyom bel ağrısından
bende yattim uyuyamadan kalktim.CADIARZU
valla pompada ise yaramamisti canim. hastanede mudahele edildikten sonra rahatlamistim ama elektrikli pompalar cok ise yariyor.
yok oyle birsey ya. alsalar benimkini alirlardi, biraz tuyluyumde.kaydirigubbakcemile3
kız göbekteki tüylerin ne zararı var ki traş ediyolar... doğum tarihi belliyse ağdayla alınıp gidilir de acil durumda yapacak bişe yok...
nannnnn hani elif ti :dilcikar:hee o ii oldu fallaa
emme kızım isimsiz deel artık adı hilal :lepi:
ben de seni öpüommm cnmburdaann ebişimi kocamaannnn öpüyorumm Şeniz
:asigim::asigim:
falla ben de anlamadım o zamanlar koca döt çok makbulmüş demekkiidot buyuk olsun diye karpuza oturtmak nasil bu mantik ya.:roflol:
:
bende canım korktum valla
nannnnn hani elif ti :dilcikar:
ben de seni öpüommm cnm
falla ben de anlamadım o zamanlar koca döt çok makbulmüş demekkii
yaaa niye böyle birşey yapsınlar ki bizim geleceğimizle oynamasınlar:roflol::roflol::roflol:
kız bi topikte yazmıs hasta bakıcı jiletle geldi elinle falan diye o yüzden sordum bencede bizim gelecegimizle oynamaya hakları yok :)
ayy bilmiyorum ki bende sasırdım bi sorayım dedim o yüzden
kıs belki neşterdir o hani karnını kesmek için:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: hasta bakıcının elinde ne işi var kız nesterin :roflol::roflol:
hani dr.için hazırlıyorlarya ortamı aman ne bileyim hiç sezeryan olmadığım için garip fikirler yürütüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:nannnnn hani elif ti :dilcikar:
ben de seni öpüommm cnm
falla ben de anlamadım o zamanlar koca döt çok makbulmüş demekkii
ebisss elif pek ballı gelmedi heral:jeyyar:
hilal isminde kimden ne aldı acep:jeyyar::roflol::roflol:
ayy sen normal yapmısın inş. gene normal olur tatlım
bende normal olsun istiyorum ama bakalım keyfi nasıl olursa küçük hanım öle gelecekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?