2009 Kasm Anneleri

kıs wanna bu sefer tedbirli ol bebiş ememese bile pompayla çek benimde ucu az olduğundan emememişti ilk günler süt birikince yanma falan yaptı pompayla çekince rahatladım

valla pompada ise yaramamisti canim. hastanede mudahele edildikten sonra rahatlamistim ama elektrikli pompalar cok ise yariyor.

Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa

yok oyle birsey ya. alsalar benimkini alirlardi, biraz tuyluyumde.kaydirigubbakcemile3

halt etmis onu diyenler, onlarin ici gecmis be.:roflol:

olabilir fallaaa:roflol:

bak ben gidiyom devam edin uyuşmaya çok yazmayın haaaa

hadi güle güle asebaaa.. çabık gel

Kızlarr yaa sezeryanda gÖbegİnİzdekİ tÜylerİ jİletle kesİyolarmıs ee sonra cok kÖtÜ cıkmaz mı yaa

kız göbekteki tüylerin ne zararı var ki traş ediyolar... doğum tarihi belliyse ağdayla alınıp gidilir de acil durumda yapacak bişe yok...

Ben yine kıvranıyom bel ağrısından

geçmiş olsun canım..

bende yattim uyuyamadan kalktim.CADIARZU

yaaa gündüz uyuyayım akşam dinç oluyum diyorum uyuyamıyorum
akşamda 10 da koltukta pineklemeye başlıyorum
kociş uyandırıyor her seferinde bakıyorum ki enesi uyutmuş bende kalkıp yatağıma gidiyorum:roflol::roflol:

valla pompada ise yaramamisti canim. hastanede mudahele edildikten sonra rahatlamistim ama elektrikli pompalar cok ise yariyor.

yok oyle birsey ya. alsalar benimkini alirlardi, biraz tuyluyumde.kaydirigubbakcemile3

o zaman rahatlayabilirim gecen bi topikte okudum sasırdım bende

hani dr.için hazırlıyorlarya ortamı aman ne bileyim hiç sezeryan olmadığım için garip fikirler yürütüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy sen normal yapmısın inş. gene normal olur tatlım
bende normal olsun istiyorum ama bakalım keyfi nasıl olursa küçük hanım öle gelecekler :)

nannnnn hani elif ti :dilcikar:
ben de seni öpüommm cnm
falla ben de anlamadım o zamanlar koca döt çok makbulmüş demekkii
:roflol: :roflol: :roflol:
nan ebiişşş elif çok gııı :sinifsinif:
ebisss elif pek ballı gelmedi heral:jeyyar:
hilal isminde kimden ne aldı acep:jeyyar::roflol::roflol:

bedafaya gidiyo bizim kız hemen hilal adlı birini bulsam ii olar :roflol:

ayy sen normal yapmısın inş. gene normal olur tatlım
bende normal olsun istiyorum ama bakalım keyfi nasıl olursa küçük hanım öle gelecekler :)

inş.yaaaa çok korkuyorum sezeryandan
geçen rüyamda doğuma girdiğimi hatırlıyorum ama bi uyanıyormuşum doğum yapmışım oğluşum yanımda
acaba sezeryan olacağımda ondan mı böyle gördüm diyorum yaa bu bel ağrılarıyla normal yapamazsın derse dr.diye çok korkuyorum yaa kafamda bir sürü şey iştekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…