2009 Kasm Anneleri

bende 2 hafta sora gidicem doktora 35 olcak o zaman dedegin gibi sokmayabiliir
bende tırsmaya basladım ama korkutmamaya calısıyorum kendimi
valla bende korkmamaya çalışıyom ama olmuyo
bir ayda iki kilo cok degilki haftana gore bence sen toplamda kac kilo aldınki

canım ben aldım başımı gidiyom.12 kilo aldım toplamda.

korkma kenyacıımm Allahın izni ile çatır çatır doorcaz inşallahh
selam kuzu naberr?

tekrar selam kızlar
a.s.

valla bende korkmamaya çalışıyom ama olmuyo

canım ben aldım başımı gidiyom.12 kilo aldım toplamda.

izledim gecenlerde bi dogum cok kolaydı biraz rahatlattım kendimi
bende her tartıya cıktıgımda sinirlerim bozuluyo yaa haftada bir degisiyo kilom ama bebişler bu ara cok hızla buyuyolar napalım yaa bende 8 kilo aldım

izledim gecenlerde bi dogum cok kolaydı biraz rahatlattım kendimi
bende her tartıya cıktıgımda sinirlerim bozuluyo yaa haftada bir degisiyo kilom ama bebişler bu ara cok hızla buyuyolar napalım yaa bende 8 kilo aldım

iyi bacım senin kilon işte.gerçi bu doktor geçen gittiğimde 4 kilo daha hakkın var dedi.yani 2 kilo alma hakkım kaldı.ayyy bebişler sağlıklı doğsunda kilo çokta umrumda değil.ay benim çatlaklarım bilem var gıı.ne edem bebiş için herşeye katlanırım.
kız nasıl izledin doğumu ben cesaret edemiyom.bazen sezeryanı düşündükçe bi garip oluyom amanııııın ben nasıl doğurcam.
geçen bi kadınla konuştum normal doğum yapmış dikişleri olmuş bir haftada iyileşiyo dedi.ama bir hafta oturamıyosun dedi.e ne kadar olursa olsun sezeryandan kolaydır dimi

yaa kiloları bi sekilde vericez zaten az yediğimize dikkat edersek veririz napalım

yaa ben meraklı melahat izlemesem olmaz ama sezeryandan korktum oburu o kadar kotu deil

ee hangisi olursa olsun zor gelicek tabi öle hadi bitti diye bişi olmıcak agrıda olacak sızıda olacak ama Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
ben annemi 2 yasına kadar emmişim :ecrin_bebek:

maşallah sana kız.ben 3 ay emmişim.

benim oğluşta 1 yıl emsin yeter valla

kızlar selam ne var ne yokkk

ya ben çok mu beceriksizim acep bi türlü şu patiği dikemedimmmm deli olcam kaç dakikadır okuyorum anlamdımmmm ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…