slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum
hoşgeldin canım.
kan için pekmez falan ye çay sakın içme emi bacım
bende geçen haftalarda grip olmuştum bayada ağırdı bi gün boyunca kalkmadan yattım bol bol limon limonlu çay içtim geçti canım.sende bol bol limon iç.geçmiş olsun
canım zaten tut pekmezi yiyom sabah aç karnına çaylada aram yok ssabah açık bir çay gripte bu gün başladı yarın beni yyatağa düşürür sen dok gittin mi sanki bu gün gidecektin
ben bir ayda 2 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi.dikkat et dedi.ay nasıl dikkat etcem anlamadım.iki saat önce yemek yedim gene acıktım.dikkat edeyim diye ekmek yemedim bak çabuk acıktım amaaaaaaan zor bişeymiş hamilelik.
bende bugün doktora gittim.benim kuzumda 2090 gr olmuş.şimdilik herşey normalmiş şükürler olsun.3 hafta sonra gitcez doktora tekrar nst ye gircekmişim ayyy heyecan yaptım.doktorun yanına girdiğimde çok sinirliydim bebişimide adam gibi göstermedi ölçüm yaptı ama o iyi ya çok şükür.yaaa ben ne zaman hastaneye gitssem kocişle sinir küpü olup geliyoz.yahu burdaki insanların sıra denilen kelimeden haberleri yok karı erkek hooooop dalıyolar doktorun odasına.ne iki dakka sıranızı bekleyin.yahu benim randevu 13.30 daydı ben tam bi saat sonra girdim.deli oldum valla.
slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum
ay bende yiyemiyom
yağızcığımızaa maşallah cnmm
ayy takma kafana cnm napcaksın başka çaren yok nere gitcenkii :teselli::teselli:
geçmiş olsun yaremcim opuyorumnanaktan
yaremcim canısı harnup pekmezi çok iyi geliyo hem gribe hem kansızlığa haberin olsuncanım zaten tut pekmezi yiyom sabah aç karnına çaylada aram yok ssabah açık bir çay gripte bu gün başladı yarın beni yyatağa düşürür sen dok gittin mi sanki bu gün gidecektin
selam hatınnaa
yaremcim canısı harnup pekmezi çok iyi geliyo hem gribe hem kansızlığa haberin olsun
başa gelince annıyo insan cnm faranjit olmuştum iyileşemedim bi türlü sonra ilerledi bronşite çevirdi en son harnup pekmezi ile düzeldim yaa :lepi:slm cnmm opuyorumnanaktan
ayy ebişimm hele öksürüğe bi iyi gelikiii :lepi:
sen bilin bu bitki işlerini gııııı alkisalkisalkis
sağol bacım.yok kız nst ye sokmazlar zannetmiyom bende girmedim 3 hafta sonra gircekmişim.o zamana 36 haftalık olursun nst ye girersin dedi.büyük ihtimal çatı muayeneside yapar bana.bebişimin kafası aşağıdaydı gene şükür dönmemiş.ayy bacım az kaldı yaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum çok korkuyorum.bugün bide depresyona girdim nasıl doğurcam falan diye.
ben bir ayda 2 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi.dikkat et dedi.ay nasıl dikkat etcem anlamadım.iki saat önce yemek yedim gene acıktım.dikkat edeyim diye ekmek yemedim bak çabuk acıktım amaaaaaaan zor bişeymiş hamilelik.
korkma kenyacıımm Allahın izni ile çatır çatır doorcaz inşallahhbende 2 hafta sora gidicem doktora 35 olcak o zaman dedegin gibi sokmayabiliir
bende tırsmaya basladım ama korkutmamaya calısıyorum kendimi
selam kuzu naberr?selam kızlar nasılsınız
kenyamm dr. bana mide yanması olduğunda patlamış mısır ye bir avuç iyi gelir demişti denemek istersen eğer..slm özlemcim iyi diyelim iyi olalım reflüden bogazım yanıyo ama cok kötü deil birazdan ütüye girisicem sen nasılsın
başa gelince annıyo insan cnm faranjit olmuştum iyileşemedim bi türlü sonra ilerledi bronşite çevirdi en son harnup pekmezi ile düzeldim yaa :lepi:
selam kızlar nasılsınız
arkadaslar az once goguslerımde bı kasıntı olustu ve ardından su geldı ama süt gıbı degıl bıldıgımız su acaba normal mı bu durum yanı hamılelıkte sut gelır derler ama su hıc duymamıstım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?