2009 Kasm Anneleri

slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum

hoşgeldin canım.
kan için pekmez falan ye çay sakın içme emi bacım
bende geçen haftalarda grip olmuştum bayada ağırdı bi gün boyunca kalkmadan yattım bol bol limon limonlu çay içtim geçti canım.sende bol bol limon iç.geçmiş olsun

canım zaten tut pekmezi yiyom sabah aç karnına çaylada aram yok ssabah açık bir çay gripte bu gün başladı yarın beni yyatağa düşürür sen dok gittin mi sanki bu gün gidecektin

canım zaten tut pekmezi yiyom sabah aç karnına çaylada aram yok ssabah açık bir çay gripte bu gün başladı yarın beni yyatağa düşürür sen dok gittin mi sanki bu gün gidecektin

canım o seni yatağa düşürmeden sen yat dinlen limon üç gece terlersin baya sonra hemen üstünü değiştirki daha kötü olmayasın bana öyle olmuştu gece nefes alamıyodum.doktorada gittim canım şükür herşey yolundaymış.

ben bir ayda 2 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi.dikkat et dedi.ay nasıl dikkat etcem anlamadım.iki saat önce yemek yedim gene acıktım.dikkat edeyim diye ekmek yemedim bak çabuk acıktım amaaaaaaan zor bişeymiş hamilelik.

ay bende yiyemiyom

yağızcığımızaa maşallah cnmm
ayy takma kafana cnm napcaksın başka çaren yok nere gitcenkii :teselli::teselli:

slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum

geçmiş olsun yaremcim opuyorumnanaktan

ay bende yiyemiyom

kız ekmek yemedimki akşam acıktım normal olarak yok ekmeksiz çabuk acıkıyo insan.
yağızcığımızaa maşallah cnmm
ayy takma kafana cnm napcaksın başka çaren yok nere gitcenkii :teselli::teselli:

geçmiş olsun yaremcim opuyorumnanaktan

sağol canım.öyle valla bu saatten sonra ne başka doktora gidebilirim nede başka şehre

yaremcim canısı harnup pekmezi çok iyi geliyo hem gribe hem kansızlığa haberin olsun

slm cnmm opuyorumnanaktan

ayy ebişimm hele öksürüğe bi iyi gelikiii :lepi:
sen bilin bu bitki işlerini gııııı alkisalkisalkis
başa gelince annıyo insan cnm faranjit olmuştum iyileşemedim bi türlü sonra ilerledi bronşite çevirdi en son harnup pekmezi ile düzeldim yaa :lepi:

arkadaslar az once goguslerımde bı kasıntı olustu ve ardından su geldı ama süt gıbı degıl bıldıgımız su acaba normal mı bu durum yanı hamılelıkte sut gelır derler ama su hıc duymamıstım:uhm:

bende 2 hafta sora gidicem doktora 35 olcak o zaman dedegin gibi sokmayabiliir
bende tırsmaya basladım ama korkutmamaya calısıyorum kendimi

bir ayda iki kilo cok degilki haftana gore bence sen toplamda kac kilo aldınki

slm özlemcim iyi diyelim iyi olalım reflüden bogazım yanıyo ama cok kötü deil birazdan ütüye girisicem sen nasılsın

başa gelince annıyo insan cnm faranjit olmuştum iyileşemedim bi türlü sonra ilerledi bronşite çevirdi en son harnup pekmezi ile düzeldim yaa :lepi:

bende çok fenaa öksrük oldumdu 20 gün geçmedi gıı pekmez çok fayda ettii bide ballı turp iyi geldiydii

selam kızlar nasılsınız

slm özlemciimmm opuyorumnanaktan

valla bence o su değildir cnm süttürde rengi su gibidir sanırım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…