2009 Kasm Anneleri

nazlicigim saglikla al kucagina da vakti önemli degil 37.haftadan sonra erken dogum diye bisey yok...

Kesinlikle haklısın Elifcim sonrası normal doğuma giriyormuş zaten inşallah sağlıkla yol alırız o günleri sağlıkla bitiririz canım :Saruboceq: :Saruboceq:

Ya o an düşünemedimki pat diye sordum doktorada oda kızdı saçmalama çok normal hatta bu haftaya göre süper dedi ohh dedim şükürler olsun dediğin gibide o zamana o kiloyu alacak yaklaşık 3-3500 arası olur...Dediğin gibi sağlıklı olsunda doktorumuz gayet emin konuşuyor kendisinden zaten hastane hazır herşeyi hazırlarım ekstra durumları sayıyor korkma vsvsvs bir sürü anlatım garantiye alıyor inşallah sonuna kadar böyle gideriz gümüşüm :Saruboceq::Saruboceq:

evet nazlımm çok heyecanlı yaaaa delikafadulden

neyse kizlar be cikiyorum yemek yapayim hazir olsun
yarin görüsürüzz

hadi kolay gelsin elifciimm opuyorumnanaktan

gideriz canım hepimiz allahın izniyle birer birer geliccek meleklerimiz ondan sonra yok gaz oldu yok uyumuyor onları paylaşıcaz inşallah :Saruboceq:

evet nazlımm çok heyecanlı yaaaa delikafadulden

hadi kolay gelsin elifciimm opuyorumnanaktan

Kolay Gelsin Elifcimmm a.s.

Edacım ne zamana geleceğine karar verdinmi ızmire..

Gecelik fiyatları tam aldım bu sefer kızlar gümüşüm sende sormuştun

Loyada var normal giyebileceğimiz günlük tarzı 40-50 arası fiyatları
Benim istediğim yerde enfes modeller var 80 den başlıyor beğendiğimse mevlüt için 150 tl tubanın modeli çok asildi satende değil oldukça güzel bir kumaştı..
Diğerleride cicikomunkiler haftaya gelecekmiş kışlık yeni sezon mallar ozaman bakarsın dedi..
Birde Egs carefourda var 2 gecelikçi onlarada bakarım günlükleri loyadan alsam iyi olacak çok cici modeller vardı ama yaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh, guzel haberlerle donulmus.hihoyyyt masallah Yagmur hanima.
dogum tarihinin belirlenmis olmasi da ayri heyecan verici.:lepi:

demek senin kizda ters geliyo. bizim kizlar abilerinin yolunu tutmus geliyo o zaman.kaydirigubbakcemile3

Şeniz cnm benimmm arastırdın hee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
henüz kesinleşmedi nazlım kociş kalamıcak gibi gözüküyo yaa :sinifsinif::sinifsinif:
ama ben bakarım artık loya ve ciickomaa :lepi: çok sağol cnm beniiimmm opuyorumnanaktan

kiz senin adam senden oncemi yapti epidural dogum.:roflol::roflol:

bakmistir karimin basina neler gelicek diye.:roflol:

ohhh, guzel haberlerle donulmus.hihoyyyt masallah Yagmur hanima.
dogum tarihinin belirlenmis olmasi da ayri heyecan verici.:lepi:

demek senin kizda ters geliyo. bizim kizlar abilerinin yolunu tutmus geliyo o zaman.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

Yol belli canım benim rahatta geliyor içersi anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gerçekten heyecanlandım wannam doktorda birşey demiyorum ama oradan çıktık arabaya biniyoruz hadi bakalım geri sayıma başlayın dedim ikiside bağırıyorlar baba oğlu evetttttttt:lepi:

tarihini bilmek gercekten guzel. benim sezeryanda olsa son ana kadar bekletirler, oglumda da bekletmislerdi. olsun saglicakla gelsinlerde.opuyorumnanaktan

Wannam hiç sorun değil bekletsinler sağlıkla gelsinlerde herzaman bunu istedik sonuna kadarda böyle :Saruboceq: :Saruboceq:

Muredammm sen sağol birtanem tam size cvp yazarken ablam aradı gecelik almış yaa kıyamam iyiki bugün alamamışım bende:)Yaş günü hediyen diyor süpriz yapıcaktım ama sen alıcan biliyordum o yüzden söylim dedim diyor kıyamam yaaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok öptüm kızlar şimdilik sizi bir bakayım yemeğe neler ekleyebilirim bi yarım saatim var gece uyumaz isem sohpete gelirim a.s. a.s. a.s. a.s.

kiz senin adam senden oncemi yapti epidural dogum.:roflol::roflol:

bakmistir karimin basina neler gelicek diye.:roflol:

yok nan :roflol:
dizinden ameliyat olmuştu o gecen yıl epiduralli oldu odaa opuyorumnanaktan

ayy bak gene kısmet geldi ayağına nazlımm
sağlıkla giymen nasip olsunn :Saruboceq:

Çok öptüm kızlar şimdilik sizi bir bakayım yemeğe neler ekleyebilirim bi yarım saatim var gece uyumaz isem sohpete gelirim a.s. a.s. a.s. a.s.

bende yemek yapıyorum bi yandan cnm opuyorumnanaktan
hadi görüşürüz nazlımm opuyorumnanaktan

benim kolumda sorun olmuyor ama uzun zamandır parmaklarımı hissedemiyorum özellikle sag elimin son 3 parmagını normalmiş bence anormal bişi ama yapacak bişide yok beklicez dogumdan sora ne olacak bakalım gecmiş olsun canım

masallah canım melegine
saglıklıca alalım inş. kucagımıza

nazlıcım doktora gitmiş bugün maşallah kocaman olmuş minik zilli.maşallah

cerincimin zilliside içerde sıkılmış anladığım kadarıyla acele ediyo inşallah iyidir onlarda.

bende bugün doktora gittim.benim kuzumda 2090 gr olmuş.şimdilik herşey normalmiş şükürler olsun.3 hafta sonra gitcez doktora tekrar nst ye gircekmişim ayyy heyecan yaptım.doktorun yanına girdiğimde çok sinirliydim bebişimide adam gibi göstermedi ölçüm yaptı ama o iyi ya çok şükür.yaaa ben ne zaman hastaneye gitssem kocişle sinir küpü olup geliyoz.yahu burdaki insanların sıra denilen kelimeden haberleri yok karı erkek hooooop dalıyolar doktorun odasına.ne iki dakka sıranızı bekleyin.yahu benim randevu 13.30 daydı ben tam bi saat sonra girdim.deli oldum valla.

canım masallah bebişine kocaman olmus
bakalım bende 28 de gidicem inş. nts ye sokacakmı acaba benide

canım masallah bebişine kocaman olmus
bakalım bende 28 de gidicem inş. nts ye sokacakmı acaba benide

sağol bacım.yok kız nst ye sokmazlar zannetmiyom bende girmedim 3 hafta sonra gircekmişim.o zamana 36 haftalık olursun nst ye girersin dedi.büyük ihtimal çatı muayeneside yapar bana.bebişimin kafası aşağıdaydı gene şükür dönmemiş.ayy bacım az kaldı yaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum çok korkuyorum.bugün bide depresyona girdim nasıl doğurcam falan diye.

slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…