nazlicigim saglikla al kucagina da vakti önemli degil 37.haftadan sonra erken dogum diye bisey yok...
nazlıcım biliyorsun normal doğum kilo ağırlığı 2.5-4 kilo arası yağmur dahada kilo alıcak doğuma kadar 1-1.5 kg alır yani gayet iyi kilosu hem kilodan önemli sağlıklı olması kendi kendine endişe etme lütfenlmaz:
Te böyleeee ayağıma sürüyerek geldimm arkadan gelecek bir sürü haber sırayla yerimseniben Seninde zamanında gelirse Egem 2 hafta sonrası canım çok birşey değilkii dimi ama diyelim sezeryan ilk yine aynı zamanda alabiliyorlar :lepi: :lepi: Dolayısıyla çok büyük farklar yok 1 -2 hafta arayla dizileceğiz hepimizde :CüvCüv:
neyse kizlar be cikiyorum yemek yapayim hazir olsun
yarin görüsürüzz
Kesinlikle haklısın Elifcim sonrası normal doğuma giriyormuş zaten inşallah sağlıkla yol alırız o günleri sağlıkla bitiririz canım :Saruboceq: :Saruboceq:
Ya o an düşünemedimki pat diye sordum doktorada oda kızdı saçmalama çok normal hatta bu haftaya göre süper dedi ohh dedim şükürler olsun dediğin gibide o zamana o kiloyu alacak yaklaşık 3-3500 arası olur...Dediğin gibi sağlıklı olsunda doktorumuz gayet emin konuşuyor kendisinden zaten hastane hazır herşeyi hazırlarım ekstra durumları sayıyor korkma vsvsvs bir sürü anlatım garantiye alıyor inşallah sonuna kadar böyle gideriz gümüşüm :Saruboceq::Saruboceq:
evet nazlımm çok heyecanlı yaaaa delikafadulden
hadi kolay gelsin elifciimm opuyorumnanaktan
gideriz canım hepimiz allahın izniyle birer birer geliccek meleklerimiz ondan sonra yok gaz oldu yok uyumuyor onları paylaşıcaz inşallah :Saruboceq:
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
Canım ben 33 haftadayım doktordada aynısı çıktı tam 33 hafta sadece sezeryan olduğu belli onun için doğum tarihi beklemiyoruz..Yağmurda abisi gibi dönmemiş zaten biliyordum zaten o yüzden bizde öne alınıyor tarihler sancı vs olmasın diye ozamanda tam 38+2 dedi doktor :lepi: Olurmu olur canım yaaaaa teyzesi gibi olsun:lepi:
Kolay Gelsin Elifcimmm a.s.
Edacım ne zamana geleceğine karar verdinmi İzmire..
Gecelik fiyatları tam aldım bu sefer kızlar gümüşüm sende sormuştun
Loyada var normal giyebileceğimiz günlük tarzı 40-50 arası fiyatları
Benim istediğim yerde enfes modeller var 80 den başlıyor beğendiğimse mevlüt için 150 tl tubanın modeli çok asildi satende değil oldukça güzel bir kumaştı..
Diğerleride cicikomunkiler haftaya gelecekmiş kışlık yeni sezon mallar ozaman bakarsın dedi..
Birde Egs carefourda var 2 gecelikçi onlarada bakarım günlükleri loyadan alsam iyi olacak çok cici modeller vardı ama yaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:lepi: bende epidural istiyom nazlım her iki şekildedee kaydirigubbakcemile5
eşimde ameliyat oldu epiduralle hiçbi şikayetide olmadı sonrasında çok şükürr :Saruboceq:
bizimde hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
ohhh, guzel haberlerle donulmus.hihoyyyt masallah Yagmur hanima.
dogum tarihinin belirlenmis olmasi da ayri heyecan verici.:lepi:
demek senin kizda ters geliyo. bizim kizlar abilerinin yolunu tutmus geliyo o zaman.kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
Yol belli canım benim rahatta geliyor içersi anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gerçekten heyecanlandım wannam doktorda birşey demiyorum ama oradan çıktık arabaya biniyoruz hadi bakalım geri sayıma başlayın dedim ikiside bağırıyorlar baba oğlu evetttttttt:lepi:
kiz senin adam senden oncemi yapti epidural dogum.:roflol::roflol:
bakmistir karimin basina neler gelicek diye.:roflol:
Muredammm sen sağol birtanem tam size cvp yazarken ablam aradı gecelik almış yaa kıyamam iyiki bugün alamamışım bende:)Yaş günü hediyen diyor süpriz yapıcaktım ama sen alıcan biliyordum o yüzden söylim dedim diyor kıyamam yaaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan [/B]
Çok öptüm kızlar şimdilik sizi bir bakayım yemeğe neler ekleyebilirim bi yarım saatim var gece uyumaz isem sohpete gelirim a.s. a.s. a.s. a.s.
bitmeyecek varsa oda benim alacaklarım daha başlamadım yaa
ayy uzanabilirmiyim acep
kızlar hiçç sormayın benim bileklerimde sıvı birikmesi vardı
çok bilg. kullanmaktan demişti dr bileklik kullanıyodum arada
yine azdı çok felaket kolumu oynatamayom hemde sağda ki çok ağrıyoo
ve sağ elimin yüzük parmağı uyuşuyooo ondan olabilirmi acep dra gidince soram bi
sizin parmaklarınızda da uyuşma oldumu heeç
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
nazlıcım doktora gitmiş bugün maşallah kocaman olmuş minik zilli.maşallah
cerincimin zilliside içerde sıkılmış anladığım kadarıyla acele ediyo inşallah iyidir onlarda.
bende bugün doktora gittim.benim kuzumda 2090 gr olmuş.şimdilik herşey normalmiş şükürler olsun.3 hafta sonra gitcez doktora tekrar nst ye gircekmişim ayyy heyecan yaptım.doktorun yanına girdiğimde çok sinirliydim bebişimide adam gibi göstermedi ölçüm yaptı ama o iyi ya çok şükür.yaaa ben ne zaman hastaneye gitssem kocişle sinir küpü olup geliyoz.yahu burdaki insanların sıra denilen kelimeden haberleri yok karı erkek hooooop dalıyolar doktorun odasına.ne iki dakka sıranızı bekleyin.yahu benim randevu 13.30 daydı ben tam bi saat sonra girdim.deli oldum valla.
canım masallah bebişine kocaman olmus
bakalım bende 28 de gidicem inş. nts ye sokacakmı acaba benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?