2009 Kasm Anneleri

gercekten anne sütü cok önemli bebegin gelişimi için ben bebişim emsin 2 yasına kadar emziririm

tabi canım emerse emsin ama en az 1 yıl emsin
kızlar selam ne var ne yokkk

ya ben çok mu beceriksizim acep bi türlü şu patiği dikemedimmmm deli olcam kaç dakikadır okuyorum anlamdımmmm ayyy

nbr bacım.kız az bırakkafanı topla sonra tekrar başla sıkar biraz terslik olunca

ya ben çok mu beceriksizim acep bi türlü şu patiği dikemedimmmm deli olcam kaç dakikadır okuyorum anlamdımmmm ayyy

karpuz patiği büzemedinmi
anlatayım canım
önce üst düz kısmını dikecekesin
sonra o cizgili kısmı bir harosa bir düz olan renkli kısmı
dikeceksin ama önce ipi gecirip sonra büzüp öyle dikeceksin
dur fotosundan anlatayım

kiz onlardan gelmesinde nerden gelsin be.delikafaduldendelikafadulden

hee gıı bende onu diim gelmesin kökten keseceemm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden gelir kız gelir opuyorumnanaktan

delikafadulden gelimi gııı heç belirti yokk delikafadulden

tabi canım emerse emsin ama en az 1 yıl emsin

nbr bacım.kız az bırakkafanı topla sonra tekrar başla sıkar biraz terslik olunca
ayyy bunaldımmm:)))
bi de sanki çok marifetliymişim gibi bugün gidip iple şiş aldım yelek öreyim die ay manyak mıyım neyimmm anlamdım yaaa
bi, de bunları almaya giderken rastladığım bi kadın (tanıdık) bana aaaa senin bebek baya aşağıda, ayakta fzla durma demezmi iice moralim bozuldu zatiii
ama benm bebek hep orda zaten
hem ben göbeğimi de göremiyorum ayaktayken
aşağıda deildir dimi bebek aşağıda olsa daha pzt gittim sağlık ocağına ebe söylerdi heralde dimii(
kız ben baktım o fotolara yok ay anlamıyorum resmen bağlandı basiretim belki yarın beceririm bide ben tek renk ördüm yani, ebruli iple ördüm o vardı evde

şekercik sen büzemin ben öremim bilee :roflol:
şükret halinee :roflol:
kız ben örüyom da dikmesi başlamsı dert annem gelince ona diktiririm baktım olmıuyo sanki doğar doğmaz bu patiği mi giydircem veletee

slm kızlarrrrr
cerin canım geçmiş olsun
çok şükür atlatmışsın şimdilik ama çok dikkatli ol 2-3 hafta hiçbişey yapma ki bebiş erken gelmesin..

nazlıcım doğum tarihin belli olmuş gözünaydın canım bakalım biz ne zaman doğurucaz
bende ekim olmasını çok istiyorum ama kısmet 10 ekim benim doğum tarihim
şimdi senin bebiş terazimi yoksa akrep mi olacak acep tam sanırda galiba..

bende bugün bayram için alışferiş yaptım bütün gün kalçaağrısından seke seke yürüdüm canım çıktı
millette bana tuhaf tuhaf bakıyoo :)))
1 tane emzirme sütyeni 1 emzirme atleti,1 hamile kilotu bi kaçtane normal sütyen aldıım
bi pijamalarım birde terliğim,birde lastikli donlarım kaldı onlarıda haftaya alıcam

bayram için çok güzel bi elbise aldım hem şu an hemde doğurduktan sonra
giyilebilir bişey çok hoş, ayakkabı da aldım benim ayaklar kocaman oldular 40 numara olmuş valla uyuz oldum,
20 ytl yede güzel bi çanta aldım bebiş doğunca rahat kullanılabilecek bişey geniş, hem bayramda da takarım.
bizden haberler böylee haftaya da kızımın eksiklerini aldım mı tamamdır ondan sonra içim rahat..

kızlar mağazalarda bizlere göre harika şeyler var bayram üstü hep elbise ağırlıklı şeyler var bi bakın derim mutlaka..
öyle çok pahalıda değiller..

Son düzenleme:
seker canım patik dikme olayında aynı eziyeti bende yaşadım
kafam basana kadar 1-2 gün geçmiştir heralde anca düştü jetonn
ama yine bile eksik bişiler yaptım heralde ki
tam içime sinmedi bi tuhaf oldular.. :)))
kolay gelsin sana dik gittsinnn boşver oluyo bi şekilde :)))

aman yaparsın bacım ne var biraz yamuk olur benimki gibi ama olur boşveeeeer.
kız deli sen millete ne bakıon .insanlar bayılıyoki bi hamile görsünlerde moralini bozsunlar.bende kimi görsem saçma sapan hikayeler anlatıyolar manyak millet ne takıyon kafaya.hem bebim bebişte aşağıda ne olmuş hem doktora gittim o söylerdi dimi doğurcak olsam.o kadından iyi biliyodur heralde doktor

ay birini diktim zatii de çok komik oldu söktüm gene sanki bebe 40 numara ayakla doğcak tööbe tööbee:))) :roflol: :roflol: :roflol:
kocişe de sordum onun resimlerle şekillerle arası ii emme o da uyudu kaldı gene koltukta...
yaa bana cuma gününe toplantı çıkmış başka bi yerde tee oraya gitmek de dert of son günlerim ne die çıkarıyorlar böyle şeyleriii benm başıma

dimi kız ...
yoktur bişi....
napiim herkes aynı olcak die bişey yok ki benm bebek hep durduğu yerde duruyo

kız nazlının doğum tarihi belli mi olduuu
ayy başladık dökülmeye zati sapır sapır
kız ben de düşünüyom kara kara
ne dicek dr nasıl doğum dicek die
Allah kolaylık versin valla her doğum zorrr

dilmuh geçmişi okuyorum bi yandan da
kuzucuğun ne kaa büyümüş kız maşallahhh
sinirlenme canım ya butrda da insanlar benim karnıma çarpa çarpa yürüyolar kör sanki hepsiii
napalım en az zararla atlatmaya çalışıcaz artık ne kaldı kız şurdaaaa

dilmuhcum ekmeği tümden kesme o zaman da mayalı bişey yemediğin için b vitamini eksik oluyomuş o da kaşıntı yapıymışşş ben ondan kaşınıymışiim hatır hatır
eskisi gibi olmasa da az yiyorum iki dilim ekmek sabah iki dilim de akşam
yetiyo valla
arada da bolca meyve acıktım mı tıkınıyorum
tatlı filan da yiyorum napiim zaten ayda 2 kilo normal şekerim hele ki bu ay yemesek de alıcaz bebek kocaman oluyo kolay mı ayolll
sıkma sen hiç o tatlı canını

he gçen gün senn verdiğin kek tarifi var ya süper oldu kociş her gün akşam yemeğini iple çekiyorum sonra kek yiyoruz ya diyo 3 gündür, bu akşam bitti kek; bu arada benimki de düzgün rulo olmadı ama benm fırın küçük hamur kalınca oldu ondan heralde kıvrılmadı ben de çatı şekli verdim:)))

ne toplantısı canım??
izne ne zaman ayrılıcaksın ki sen
eee gitme olmaz mı?

şimdiden sonra doğum tarihleri tek tek belli olacak
kimiinki normal kiminki sezzeryan görücez bakalım
bizim için hayırlısı neyse o olsun..

of ya benm 32. haftam bayramın son günü doluyomuş dr da bayram sonra çarş günü rapor yazıp izne ayırcak beni

il genelinde bi toplantıymış bazı branşları geçen yıl aldılardı bu yıl da bize piyango vuruyor işte tam da arife öncesiii

olmaz heralde gitmesem daha çalışıyor gözüküyorum tatilde de olsak

ben kendi dr.ma tee ekimin ilk haftası gidicem benm doğum tarihim anca o zaman belli olur raporu aynı hast.deki diğer dr vercek benm dr izinde olcakmış

oy oy oyy heyecanlandım haaa

elifsun, güle güle giy aldıklarını bu arada,
ben de çok kararsızım
beli ayarlanan kumaş pant son haddesine dek açtım ama hala sıkıyo bende bi tek göbek fırladı zati
ablam da git bi jile al diyor ama ben de öf 2 ay kaldı doğuma nereye gezcem zaten hemen yoruluyorum ağrım oluyor diye düşünüyorum bi tek dr a giderim bide yürüyüşe idare ederim diyorum
bayrama da bi üst almıştım onu giycem
zaten kendi anneme gidemiyorum hevesim de yok o nedenle
k.valdemlere de bi aksilik olmazsa gidicez
bakalımm

ayyy sağol bacım.
kız bende ekmeği kesem dedim ama akşam yemeğinden sonra çok acıktım e oturdum yedim bişeyler ne anladık ekmeksiz yemekten dimi.kız valla çokta yemiyorum eskiden daha çok yerdim şimdi iştahsızım bile.ama ne bilem işte biraz sıkıldı canım.çatlaklarım kilolarım pek mutlu değiliz beraberkene :)
kız sizin ordaki insanlarda buradakilerle aynı desene.
ayy bizim evdede alıştık pastaya tatlıya ha.yemekten sonra çayın yanında ohhh mis gibi.bugünde başka bi kek yapacaktım canım istemişti ama yumurta yoktu nevde neyse dedim bende iki gün sonra yapamda bayramada kekim olsun dimi.

Oy nazlımmm maşallah yağmurumuzaaaa....yaaa kız bellı oldu diyorsun doğum tarihi ekım anası mı olcan tatlım yaaa.ayy çok heyecanlandım,duygulandım yaa:sinifsinif: gün sayıyoduk ha bugün yarın derken vakıt gelıp çatıyo desene.Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınnn....ay nasıl bi garıp oldum....
sanada maşallahh dılmuhcum yaa şükür hersey yolunda anam az kaldı kızz Rabbım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi tatlımm:Saruboceq:

ay bende korkuyorum ya çok kafamda hep nasıl olcak diyeee:1ninca:.Rabbım hayırlısını göster bize...napalım öle böle doğurcaza yavrularımızııı...
slm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum
Tatlım geçmiş olsun çok aman dıkkat et tatlkım kendıne
oyyy yavrım bak ne dicem şimdi ben 54 kg ile hamıle kaldım 2 hafta önce 67,5 olmuşum.doktor 2 hafta sonra gel 1 kg dan fazla aldıysan diyet dedi..yarın gidicem bakalım hakkımda hayırlısıı ya normal de yiyorum.2 haftadır tatlıdanda uzak duruyom napcam ben yaamafoldumben tartıldım şimdi 69,2 kg çıktımm üffff
valla bende korkmamaya çalışıyom ama olmuyo

canım ben aldım başımı gidiyom.12 kilo aldım toplamda.
oyy aldığım kıloyu toplamım bennn en iyisi.hayatımda ilk kez 60 ları gördüm.70 in sınırındayımmm:1ninca: akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…