gercekten anne sütü cok önemli bebegin gelişimi için ben bebişim emsin 2 yasına kadar emziririm
kızlar selam ne var ne yokkk
ya ben çok mu beceriksizim acep bi türlü şu patiği dikemedimmmm deli olcam kaç dakikadır okuyorum anlamdımmmm ayyy
ya ben çok mu beceriksizim acep bi türlü şu patiği dikemedimmmm deli olcam kaç dakikadır okuyorum anlamdımmmm ayyy
kiz onlardan gelmesinde nerden gelsin be.delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden gelir kız gelir opuyorumnanaktan
ayyy bunaldımmm:)))tabi canım emerse emsin ama en az 1 yıl emsin
nbr bacım.kız az bırakkafanı topla sonra tekrar başla sıkar biraz terslik olunca
kız ben baktım o fotolara yok ay anlamıyorum resmen bağlandı basiretim belki yarın beceririm bide ben tek renk ördüm yani, ebruli iple ördüm o vardı evdekarpuz patiği büzemedinmi
anlatayım canım
önce üst düz kısmını dikecekesin
sonra o cizgili kısmı bir harosa bir düz olan renkli kısmı
dikeceksin ama önce ipi gecirip sonra büzüp öyle dikeceksin
dur fotosundan anlatayım
kız ben örüyom da dikmesi başlamsı dert annem gelince ona diktiririm baktım olmıuyo sanki doğar doğmaz bu patiği mi giydircem veleteeşekercik sen büzemin ben öremim bilee :roflol:
şükret halinee :roflol:
soal dilmuhum
sekercik bende zor anladıydım yarın sakin kafayla yaparsın
ayyy bunaldımmm:)))
bi de sanki çok marifetliymişim gibi bugün gidip iple şiş aldım yelek öreyim die ay manyak mıyım neyimmm anlamdım yaaa
bi, de bunları almaya giderken rastladığım bi kadın (tanıdık) bana aaaa senin bebek baya aşağıda, ayakta fzla durma demezmi iice moralim bozuldu zatiii
ama benm bebek hep orda zaten
hem ben göbeğimi de göremiyorum ayaktayken
aşağıda deildir dimi bebek aşağıda olsa daha pzt gittim sağlık ocağına ebe söylerdi heralde dimii(
kız ben baktım o fotolara yok ay anlamıyorum resmen bağlandı basiretim belki yarın beceririm bide ben tek renk ördüm yani, ebruli iple ördüm o vardı evde
kız ben örüyom da dikmesi başlamsı dert annem gelince ona diktiririm baktım olmıuyo sanki doğar doğmaz bu patiği mi giydircem veletee
ay birini diktim zatii de çok komik oldu söktüm gene sanki bebe 40 numara ayakla doğcak tööbe tööbee:))) :roflol: :roflol: :roflol:seker canım patik dikme olayında aynı eziyeti bende yaşadım
kafam basana kadar 1-2 gün geçmiştir heralde anca düştü jetonn
ama yine bile eksik bişiler yaptım heralde ki
tam içime sinmedi bi tuhaf oldular.. :)))
kolay gelsin sana dik gittsinnn boşver oluyo bi şekilde :)))
dimi kız ...aman yaparsın bacım ne var biraz yamuk olur benimki gibi ama olur boşveeeeer.
kız deli sen millete ne bakıon .insanlar bayılıyoki bi hamile görsünlerde moralini bozsunlar.bende kimi görsem saçma sapan hikayeler anlatıyolar manyak millet ne takıyon kafaya.hem bebim bebişte aşağıda ne olmuş hem doktora gittim o söylerdi dimi doğurcak olsam.o kadından iyi biliyodur heralde doktor
ne toplantısı canım??
izne ne zaman ayrılıcaksın ki sen
eee gitme olmaz mı?
şimdiden sonra doğum tarihleri tek tek belli olacak
kimiinki normal kiminki sezzeryan görücez bakalım
bizim için hayırlısı neyse o olsun..
dilmuh geçmişi okuyorum bi yandan da
kuzucuğun ne kaa büyümüş kız maşallahhh
sinirlenme canım ya butrda da insanlar benim karnıma çarpa çarpa yürüyolar kör sanki hepsiii
napalım en az zararla atlatmaya çalışıcaz artık ne kaldı kız şurdaaaa
dilmuhcum ekmeği tümden kesme o zaman da mayalı bişey yemediğin için b vitamini eksik oluyomuş o da kaşıntı yapıymışşş ben ondan kaşınıymışiim hatır hatır
eskisi gibi olmasa da az yiyorum iki dilim ekmek sabah iki dilim de akşam
yetiyo valla
arada da bolca meyve acıktım mı tıkınıyorum
tatlı filan da yiyorum napiim zaten ayda 2 kilo normal şekerim hele ki bu ay yemesek de alıcaz bebek kocaman oluyo kolay mı ayolll
sıkma sen hiç o tatlı canını
he gçen gün senn verdiğin kek tarifi var ya süper oldu kociş her gün akşam yemeğini iple çekiyorum sonra kek yiyoruz ya diyo 3 gündür, bu akşam bitti kek; bu arada benimki de düzgün rulo olmadı ama benm fırın küçük hamur kalınca oldu ondan heralde kıvrılmadı ben de çatı şekli verdim:)))
Oy nazlımmm maşallah yağmurumuzaaaa....yaaa kız bellı oldu diyorsun doğum tarihi ekım anası mı olcan tatlım yaaa.ayy çok heyecanlandım,duygulandım yaa:sinifsinif: gün sayıyoduk ha bugün yarın derken vakıt gelıp çatıyo desene.Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınnn....ay nasıl bi garıp oldum....Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
sanada maşallahh dılmuhcum yaa şükür hersey yolunda anam az kaldı kızz Rabbım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi tatlımm:Saruboceq:nazlıcım doktora gitmiş bugün maşallah kocaman olmuş minik zilli.maşallah
cerincimin zilliside içerde sıkılmış anladığım kadarıyla acele ediyo inşallah iyidir onlarda.
bende bugün doktora gittim.benim kuzumda 2090 gr olmuş.şimdilik herşey normalmiş şükürler olsun.3 hafta sonra gitcez doktora tekrar nst ye gircekmişim ayyy heyecan yaptım.doktorun yanına girdiğimde çok sinirliydim bebişimide adam gibi göstermedi ölçüm yaptı ama o iyi ya çok şükür.yaaa ben ne zaman hastaneye gitssem kocişle sinir küpü olup geliyoz.yahu burdaki insanların sıra denilen kelimeden haberleri yok karı erkek hooooop dalıyolar doktorun odasına.ne iki dakka sıranızı bekleyin.yahu benim randevu 13.30 daydı ben tam bi saat sonra girdim.deli oldum valla.
sağol bacım.yok kız nst ye sokmazlar zannetmiyom bende girmedim 3 hafta sonra gircekmişim.o zamana 36 haftalık olursun nst ye girersin dedi.büyük ihtimal çatı muayeneside yapar bana.bebişimin kafası aşağıdaydı gene şükür dönmemiş.ayy bacım az kaldı yaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum çok korkuyorum.bugün bide depresyona girdim nasıl doğurcam falan diye.
Tatlım geçmiş olsun çok aman dıkkat et tatlkım kendıneslm dilmuh kenya bende kan sonuçlarını aldım kan değerlerim düşük ve mg eksiklği varmış kramplarda o yüzden ama çok kötü sağ tarafımda sancı yapıyor üstüne birde grip oldum
oyyy yavrım bak ne dicem şimdi ben 54 kg ile hamıle kaldım 2 hafta önce 67,5 olmuşum.doktor 2 hafta sonra gel 1 kg dan fazla aldıysan diyet dedi..yarın gidicem bakalım hakkımda hayırlısıı ya normal de yiyorum.2 haftadır tatlıdanda uzak duruyom napcam ben yaamafoldumben tartıldım şimdi 69,2 kg çıktımm üffffben bir ayda 2 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi.dikkat et dedi.ay nasıl dikkat etcem anlamadım.iki saat önce yemek yedim gene acıktım.dikkat edeyim diye ekmek yemedim bak çabuk acıktım amaaaaaaan zor bişeymiş hamilelik.
oyy aldığım kıloyu toplamım bennn en iyisi.hayatımda ilk kez 60 ları gördüm.70 in sınırındayımmm:1ninca: akannehirvalla bende korkmamaya çalışıyom ama olmuyo
canım ben aldım başımı gidiyom.12 kilo aldım toplamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?