2009 Kasm Anneleri

bende dün yıkadığım çarşafları ütülüyom napem eşim işte.canım sıkıldı uykum da yok bugün 1 de kalktım kafayı yedım haa...
eşimde şimdi msj cektı bayramda izin yokmuş büyük ihtimalle çalışcak uff tek başıma bayram gezmesi mi yapcam yaa

kolay gelsin canım.ayyy benim kocişte bayramın ilk günü geceden gelmiş oluyo büyük ihtimal uyur akşama kadar.diğer günlerde çalışıyo.aman bizim her sene böyle alıştık biz.kı eli nasıl olsu eşinin

ben kaçıyom uyumam lazım çok gök gürlüyo bende çok tırsıyom offf ya uykumda yokki

iyi canım bıraz daha ama şişlik var bakalım doktora gitcez yıne...
tamam canım Allah rahatlık versın tatlım.mışıl mışıl güsel bir uyku diliyorum canımmmmopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik biz bugun dr gittik ogluşum 2200 gram olmuş boyu normale gore biraz uzunmuş yarın da nst cekilcek 34.haftaya basladık 38. haftada catı muanesi yaparız dedi doktorum oglum normal dogum pozisyonunda zaten insallah donmezde normal normal dogururuz nasıl yapcaksak o işi allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın hepimizi:Saruboceq:

maşallah canım oğluşunaherseyın yolunda olması çok güsel.Rabbım hepimizn yardımcısı olsun.biavazda doğuralım hayırlısıylaaa:Saruboceq: :CüvCüv:

maşallah canım oğluşunaherseyın yolunda olması çok güsel.Rabbım hepimizn yardımcısı olsun.biavazda doğuralım hayırlısıylaaa:Saruboceq: :CüvCüv:

inşallah canım bi avazda dogururuz ne kadar korksakta bebişlerimize kavuşmak için can atıyoruz hepimiz saglıcakla gelsinlerde biz acı cekelim önemli degil

günaydın millleett
gene sabah sabah damladımm
kafaltı edecüüm az sonraa
akşam dışardaydık arkadaşlarla iftar için ne ütü yapabildim ne bişee :kedi:
bu akşama da yemek yok evde yaaa napacüümm tam ezan okunurken evde oluyom zati mafoldumben
yemek gönderin gıı bana kaydirigubbakcemile3
dün kaşla göz arasında kızılayda koraya uğradım, cicikomun daginin falan gecelikleri, sabahlıkları, eşofman gibi bişeleri %50 indirimdeydi alacadım kociş geldi çıkmak zorunda kaldım
bi sabahlık kestirdim gözüme bi de eşofman geceliklere bakamadım gidip alsam diyommm
hastaneden çıkarken eşofman giyeriz diye düşündüm hem de önü fermuarlı olii yaa emzirmesi de rahat olur deemi

günaydın kızlar...

ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: nereleri gezdin kartanesi.. anlat bakaslım işe yarar bişe varmı?

anaaaamm... maşallah nazlı... demek Ekimde haaa.. kız hiç bişe kalmamış haaa.. sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin bebişler... bakalım daha kimler ekim anası olacak:1rolleyes:

ben de epidural istiyom:lepi:

günaydın canım...
hastaneden çıkarken eşofman giymek iyi olabilir tabi... ben de izne ayrıliym de bi gezmeye başlıycam..
bugün de hazır bişeler al 5 dk da pişir kız ne üzüyon kendini...

günaydın canım...
hastaneden çıkarken eşofman giymek iyi olabilir tabi... ben de izne ayrıliym de bi gezmeye başlıycam..
bugün de hazır bişeler al 5 dk da pişir kız ne üzüyon kendini...

hiçbiyer gezemedim gıı iftar vakti geldi hemen zati koraya girdim bişe alamadan çıktım

ne alam gıı düşünüyom düşünüyom aklıma bişe gelmiii

Son düzenleme:
günaydın ayyy ne güzel ilk doğum tarihimiz belli olmuş. neadar heyecanlı. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah meleklerimize. bende bugün dr.a gidicem bakalım bize ne diycek dr. heyecanlıyım çok ya meleğimi görücem.

hiçbiyer gezemedim gıı iftar vakti geldi hemen zati dagiye girdim bi alamadan çıktım

ne alam gıı düşünüyom düşünüyom aklıma bişe gelmiii

sen iyice alıştın kız almaya:roflol:
kendine alacak bişe bulamıyosan ben eksiklerimi söyliyim de onları al bari:roflol::roflol:

günaydın herkesee a.s.
erkenciyim bugün 11 de kuaföre gidecem :jeyyar:

günaydın kızlar...
mureda sıhhatler olsun canım şimdidenyerimseniben

günaydın hepiciğinizeee a.s.
kartanesi zeren kedi muredaa sizedee günaydınnnnnopuyorumnanaktan

nan akıllanmadın mı sen hala :mymeka:
picamalardan yediğin kazığın acısı geçti galibaa klava:
günaydın herkesee a.s.
erkenciyim bugün 11 de kuaföre gidecem :jeyyar:

yolunmaya mı gidiyin gııı :jeyyar:

sen iyice alıştın kız almaya:roflol:
kendine alacak bişe bulamıyosan ben eksiklerimi söyliyim de onları al bari:roflol::roflol:

buldum nan bulmammı ben de herzaman alma potansiyeli var :roflol: :roflol: ama tam alacakken kociş geldi onla buluşacaduk da alamadan çıktım yaaa iftardan sonra da kocişi sokmaya çalıştım ama ikna olmadı :roflol: öğlen gitsemmi diye düşünmüyo deelim :roflol:
ya ne bilem evde de giyerim diye bi pijama daha alsammı bilemedim yaa sabahlıkla eşofman alem diyom
evde giyecek bişeyler ayarlamak lazım

edoş gıı nedecen kuafördee :jeyyar::jeyyar:

ayy nazlının doğum tarihi belli olmuuş heyecanlandım birden fallaa
ben de yarın gidiyom doktoraaa baalım ne dicek akannehir

kızlar ben kasılıyomuyum annamıyom yaa sert tepikler gelii ama kasılmamı ki o neki
:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…