bende dün yıkadığım çarşafları ütülüyom napem eşim işte.canım sıkıldı uykum da yok bugün 1 de kalktım kafayı yedım haa...
eşimde şimdi msj cektı bayramda izin yokmuş büyük ihtimalle çalışcak uff tek başıma bayram gezmesi mi yapcam yaa
kolay gelsin canım.ayyy benim kocişte bayramın ilk günü geceden gelmiş oluyo büyük ihtimal uyur akşama kadar.diğer günlerde çalışıyo.aman bizim her sene böyle alıştık biz.kı eli nasıl olsu eşinin
ben kaçıyom uyumam lazım çok gök gürlüyo bende çok tırsıyom offf ya uykumda yokki
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik biz bugun dr gittik ogluşum 2200 gram olmuş boyu normale gore biraz uzunmuş yarın da nst cekilcek 34.haftaya basladık 38. haftada catı muanesi yaparız dedi doktorum oglum normal dogum pozisyonunda zaten insallah donmezde normal normal dogururuz nasıl yapcaksak o işi allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın hepimizi:Saruboceq:
maşallah canım oğluşunaherseyın yolunda olması çok güsel.Rabbım hepimizn yardımcısı olsun.biavazda doğuralım hayırlısıylaaa:Saruboceq: :CüvCüv:
ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
Bu arada epidurel anesteziden bahsedeyim azıcık omurgadan vurulduğun u biliyorsunuz lakin yanlış bilenen birşey var oda sinirlere denk gelmesi..İğnenin vurulduğu nokta sinirlerin olmadığı bölge dolayısıyla tek yan etkisi var oda olursa başağrısı..
Onun dışında bebekte annede anestezi almıyor getirisi olan mide bulantısı kusma ağrı sızı daha çabuk yok oluyor ve 1 günde hasteneden çıkartılıyor az önce doktor tek tek hepsini tekrar anlattı valla biliyorum demeden sakince dinledim
günaydın millleett
gene sabah sabah damladımm
kafaltı edecüüm az sonraa
akşam dışardaydık arkadaşlarla iftar için ne ütü yapabildim ne bişee :kedi:
bu akşama da yemek yok evde yaaa napacüümm tam ezan okunurken evde oluyom zati mafoldumben
yemek gönderin gıı bana kaydirigubbakcemile3
dün kaşla göz arasında kızılayda koraya uğradım, cicikomun daginin falan gecelikleri, sabahlıkları, eşofman gibi bişeleri %50 indirimdeydi alacadım kociş geldi çıkmak zorunda kaldım
bi sabahlık kestirdim gözüme bi de eşofman geceliklere bakamadım gidip alsam diyommm
hastaneden çıkarken eşofman giyeriz diye düşündüm hem de önü fermuarlı olii yaa emzirmesi de rahat olur deemi
günaydın canım...
hastaneden çıkarken eşofman giymek iyi olabilir tabi... ben de izne ayrıliym de bi gezmeye başlıycam..
bugün de hazır bişeler al 5 dk da pişir kız ne üzüyon kendini...
hiçbiyer gezemedim gıı iftar vakti geldi hemen zati dagiye girdim bi alamadan çıktım
ne alam gıı düşünüyom düşünüyom aklıma bişe gelmiii
günaydın herkesee a.s.
erkenciyim bugün 11 de kuaföre gidecem :jeyyar:
günaydın ayyy ne güzel ilk doğum tarihimiz belli olmuş. neadar heyecanlı. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah meleklerimize. bende bugün dr.a gidicem bakalım bize ne diycek dr. heyecanlıyım çok ya meleğimi görücem.
nan akıllanmadın mı sen hala :mymeka:günaydın millleett
gene sabah sabah damladımm
kafaltı edecüüm az sonraa
akşam dışardaydık arkadaşlarla iftar için ne ütü yapabildim ne bişee :kedi:
bu akşama da yemek yok evde yaaa napacüümm tam ezan okunurken evde oluyom zati mafoldumben
yemek gönderin gıı bana kaydirigubbakcemile3
dün kaşla göz arasında kızılayda koraya uğradım, cicikomun daginin falan gecelikleri, sabahlıkları, eşofman gibi bişeleri %50 indirimdeydi alacadım kociş geldi çıkmak zorunda kaldım
bi sabahlık kestirdim gözüme bi de eşofman geceliklere bakamadım gidip alsam diyommm
hastaneden çıkarken eşofman giyeriz diye düşündüm hem de önü fermuarlı olii yaa emzirmesi de rahat olur deemi
günaydın herkesee a.s.
erkenciyim bugün 11 de kuaföre gidecem :jeyyar:
sen iyice alıştın kız almaya:roflol:
kendine alacak bişe bulamıyosan ben eksiklerimi söyliyim de onları al bari:roflol::roflol:
nan akıllanmadın mı sen hala :mymeka:
picamalardan yediğin kazığın acısı geçti galibaaklava:
günaydınnn millettt opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?