2009 Kasm Anneleri

yaa çıkmaz zaten hemen ama sanırım bi süre sonra jilet olcak

valla işte ayda 1 yaptıracukk arada da doktor kontrolu olursa zaten temiz oluruz nan doğru durust çıkmiy ki zaten

ya ne bilem.. ben 1 haftalık bile olsa bi garip oluyomm.. ama jilete asla başvurmak istemiyom:1no2: çünkü sonrası çok fena oluyo acısı :1ninca:

ben 1,5 yıldır yapıyomm bu işi ama keşke en baştan başlasaydım... ama kzımı en baştan alıştırcam.. benim yaşıma geldiğinde hiç bişeycik kalmamış olurkaydirigubbakcemile2

günaydın millet yine bilgisayar karşısında kahvaltı yaptırıyonuz bana ay akam çok kötüydüm zaten uyuyamıyorum birde grip oldum ateşler içindeydim terledikten sonra ateşim düştü ama vucudum kırılıyor ne yapabilirim nane limon dışında birde ıhlamur dışında

:roflol::roflol::roflol: genemi dagi alacuumüş buuu abbaaoowww doymadı nannn lülülülülülü
:roflol: :roflol: dag, deel nan bu sefer
emme dagi de vardı orda %50 indirim var gıı
hem picamadan doymadı hemidee kazuklanmaktan :roflol: tam şuursuz buu
:roflol: :roflol:
g
yolunmaya gidiimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baga bak gine çosmuş gördüm senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fisfisfis fisfisfis
offff bu durum benim kabusum oldu adamım paronayak oldum nan kafamçokkarıştı
hee yaw nasıl olii kızım bu iş doktor annenin annamadığı kasılma deeldir dedi o zaman benimk değil :roflol: :roflol:
canım ben cepadaki dagiden almıştım sora acityde daha ucuzunu gördüm ordan alın o lacileri beğendiyseniz bi onnar ucuzdu zaten diğerinden yoktu çok şükür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 başka düğmeli pijamalar falan da var tavsiye ederim
edaa nan sen daha yeni yolunmadın mı nan ayu kadın gene mi gidinnnn
biz senle aynı dönemde yaptırdıydık bende daha tık yok nan sen neen gidisin noliyy ne ayakk :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diim

geçmiş olsun canım yaaa aynı illet bende de var kuşburnu çayının içine bolca limon sıkıp içiyorum başka yapacak birşey yok

geçmiş olsun canım benimm
bencee hemen doktoruna başvurr
ona danışmadan bişey almaa
doktorunun verdiği ilaçlarlan hemen ayağa kalkarsın inş
ama mutlakaa doktora başvuurr

Günaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
Anlayacagınız tam kriz durumuydu:gitme:

günaydın yarem.. geçmiş olsun.. onlar dışında dinlenmene bak bence...biz hastayken babaannem tavuksuyuna bol domatesli,maydonozlu şehriye çorbası yapardı..tavuğuda içine parçalayıp koyardı.. iyi gelirdi biraz...

ayy aşama misafirim var yemek yapcam iş başa düştü bakalım
neler yapacağıma karar verdim gibi zaten girişelim işlere
ne misafiri yaa dellendiniz miii :1shok:

geçmiiş olsun martcım ya şöyle kafanı dağıtacak gidip gelebileceğin arkadaşların yok mu? biraz dağıtsan belin de ağrıyomuş gerçi de dicek bişeyim yok allah kolaylık versin

geçmiş olsun canım yaaa aynı illet bende de var kuşburnu çayının içine bolca limon sıkıp içiyorum başka yapacak birşey yok

geçmiş olsun canım benimm
bencee hemen doktoruna başvurr
ona danışmadan bişey almaa
doktorunun verdiği ilaçlarlan hemen ayağa kalkarsın inş
ama mutlakaa doktora başvuurr

saolun ya şimdi dok bir arayayım bakayım ne diyor dün gitmiştim aslında dok bir şeyim fazla yoktu akşam başladı bayrama kadar geçsin istiyom

yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:
zerenimmm bacım dün ddooom gününmüş gecikmeli olarak kutluyom ciciimm afdersin sistem gitti sürekli dün yasamadım bi türlüü :kedi:
falla benim kuaför 35 hafta falan yaparız seni doğuma götürür dedi.
günaydın kızlar nasılsınız
selam cnm iyi çok şükür sen nasılsın?
of yaa ilaç içmekten nefret ediim yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
iç nan mızıklanma pşşştttt tıkadın mı naaptın hacıı
valla işte ayda 1 yaptıracukk arada da doktor kontrolu olursa zaten temiz oluruz nan doğru durust çıkmiy ki zaten
he falla benim kuaför öle didi 35 hafta yaparuk o seni doortur didi olmadı jilet

itekkk ve yarem geçmiş olsun yaa grip mii off bol bool c vitamini ve dinlenme inşallah bi an önce geçerrrrrrrrrr

marttt bebemm insan olur olmadık şeylere ağlıyo sora ağlıyom bebeğime zarar gelcek die daha da çok ağlıyo iice manyak olduk bu hamilelikten hee sıkma canını tatlışımmm

hoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
sende mi dadlummm :teselli: geçmiş olsun adaşım benimm opuyorumnanaktan dikkat et kendineee
kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diim

hee yimezlerr kızımm laelaelaelaelae

saol canım ya aslında ilaçta kullanmak istemiyom

sende mi dadlummm :teselli: geçmiş olsun adaşım benimm opuyorumnanaktan dikkat et kendineee

hee yimezlerr kızımm laelaelaelaelae

sus nan :mymeka:
benim aldıklarımda altın işleme varmış ondan aradım sordum bunnar niye daha ucuz deyüü :roflol: :roflol:

burcu aseba itek hoşgeldinizzzzzzzzz
bağa yok mu nan hoşgeldinn?
canısı annıyom ben seni bende çok içliyim nan son günnerde ayyy bu herüff kısmı pek bi ayıı oluyyy

tşk canım ay tavukdan iğrendim ya en iyisi ıhlamur kaynatıp içeyim birde limon yesem iyi gelir her halde dün dok serum yazmışyı ve vitamin iğnesi oda iyi gelir mi gerçi grip için vermemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…