yaa çıkmaz zaten hemen ama sanırım bi süre sonra jilet olcak
valla işte ayda 1 yaptıracukk arada da doktor kontrolu olursa zaten temiz oluruz nan doğru durust çıkmiy ki zaten
burcu aseba itek hoşgeldinizzzzzzzzz
:roflol: :roflol: dag, deel nan bu sefer:roflol::roflol::roflol: genemi dagi alacuumüş buuu abbaaoowww doymadı nannn lülülülülülü
:roflol: :roflol:hem picamadan doymadı hemidee kazuklanmaktan :roflol: tam şuursuz buu
fisfisfis fisfisfisg
yolunmaya gidiimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baga bak gine çosmuş gördüm senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee yaw nasıl olii kızım bu iş doktor annenin annamadığı kasılma deeldir dedi o zaman benimk değil :roflol: :roflol:offff bu durum benim kabusum oldu adamım paronayak oldum nan kafamçokkarıştı
canım ben cepadaki dagiden almıştım sora acityde daha ucuzunu gördüm ordan alın o lacileri beğendiyseniz bi onnar ucuzdu zaten diğerinden yoktu çok şükür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 başka düğmeli pijamalar falan da var tavsiye ederimkartanesi merhaba, bebeğimizi yaptığımız hazırlıklar kısmında sordum ama görmedin sanırsam. outlet mağazasından pijama aldım ama sonra daha ucuzunu gördüm demişsin. nerde gördün canım bir deyiverde ben faydalanayım bari olmamı
:roflol: :roflol: :roflol:edaa nan sen daha yeni yolunmadın mı nan ayu kadın gene mi gidinnnn
biz senle aynı dönemde yaptırdıydık bende daha tık yok nan sen neen gidisin noliyy ne ayakk :roflol:
kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diimheee sen bugün öğlen git al olmazsa...
kız kasılma nasıl oluyoki... bana da oluyodur belki am aben anlamıyorumdur kesin... geçen gece bi ancı girdi sol bacağım uyuştu resmen.. ama uyku ağır geldi yerimden kalkmadım bilekaydirigubbakcemile3..
kazıklanmadım diyon ama ciciş topiğine kendin yazmışsın bacım.. outlette aldığımdan daha ucuzunu gördüm diye...:roflol:
günaydın millet yine bilgisayar karşısında kahvaltı yaptırıyonuz bana ay akam çok kötüydüm zaten uyuyamıyorum birde grip oldum ateşler içindeydim terledikten sonra ateşim düştü ama vucudum kırılıyor ne yapabilirim nane limon dışında birde ıhlamur dışında
günaydın millet yine bilgisayar karşısında kahvaltı yaptırıyonuz bana ay akam çok kötüydüm zaten uyuyamıyorum birde grip oldum ateşler içindeydim terledikten sonra ateşim düştü ama vucudum kırılıyor ne yapabilirim nane limon dışında birde ıhlamur dışında
ne misafiri yaa dellendiniz miii :1shok:ayy aşama misafirim var yemek yapcam iş başa düştü bakalım
neler yapacağıma karar verdim gibi zaten girişelim işlere
Günaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
Anlayacagınız tam kriz durumuydu:gitme:
geçmiş olsun canım yaaa aynı illet bende de var kuşburnu çayının içine bolca limon sıkıp içiyorum başka yapacak birşey yok
geçmiş olsun canım benimm
bencee hemen doktoruna başvurr
ona danışmadan bişey almaa
doktorunun verdiği ilaçlarlan hemen ayağa kalkarsın inş
ama mutlakaa doktora başvuurr
zerenimmm bacım dün ddooom gününmüş gecikmeli olarak kutluyom ciciimm afdersin sistem gitti sürekli dün yasamadım bi türlüü :kedi:yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:
selam cnm iyi çok şükür sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
iç nan mızıklanma pşşştttt tıkadın mı naaptın hacııof yaa ilaç içmekten nefret ediim yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
he falla benim kuaför öle didi 35 hafta yaparuk o seni doortur didi olmadı jiletvalla işte ayda 1 yaptıracukk arada da doktor kontrolu olursa zaten temiz oluruz nan doğru durust çıkmiy ki zaten
sende mi dadlummm :teselli: geçmiş olsun adaşım benimm opuyorumnanaktan dikkat et kendineeehoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diim
itekkk ve yarem geçmiş olsun yaa grip mii off bol bool c vitamini ve dinlenme inşallah bi an önce geçerrrrrrrrrr
marttt bebemm insan olur olmadık şeylere ağlıyo sora ağlıyom bebeğime zarar gelcek die daha da çok ağlıyo iice manyak olduk bu hamilelikten hee sıkma canını tatlışımmm
sende mi dadlummm :teselli: geçmiş olsun adaşım benimm opuyorumnanaktan dikkat et kendineee
hee yimezlerr kızımm laelaelaelaelae
bağa yok mu nan hoşgeldinn?burcu aseba itek hoşgeldinizzzzzzzzz
canısı annıyom ben seni bende çok içliyim nan son günnerde ayyy bu herüff kısmı pek bi ayıı oluyyyGünaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
Anlayacagınız tam kriz durumuydu:gitme:
günaydın yarem.. geçmiş olsun.. onlar dışında dinlenmene bak bence...biz hastayken babaannem tavuksuyuna bol domatesli,maydonozlu şehriye çorbası yapardı..tavuğuda içine parçalayıp koyardı.. iyi gelirdi biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?