:roflol::roflol::roflol: genemi dagi alacuumüş buuu abbaaoowww doymadı nannn lülülülülülü
:roflol: :roflol:günaydın hepiciğinizeee a.s.
kartanesi zeren kedi muredaa sizedee günaydınnnnnopuyorumnanaktan
nan akıllanmadın mı sen hala :mymeka:
picamalardan yediğin kazığın acısı geçti galibaaklava:
yolunmaya mı gidiyin gııı :jeyyar:
günaydın cerenimooogünaydınnn millettt opuyorumnanaktan
günaydın ayyy ne güzel ilk doğum tarihimiz belli olmuş. neadar heyecanlı. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah meleklerimize. bende bugün dr.a gidicem bakalım bize ne diycek dr. heyecanlıyım çok ya meleğimi görücem.
günaydın kızlar...
mureda sıhhatler olsun canım şimdidenyerimseniben
günaydın hepiciğinizeee a.s.
kartanesi zeren kedi muredaa sizedee günaydınnnnnopuyorumnanaktan
yolunmaya mı gidiyin gııı :jeyyar:
günaydınnn millettt opuyorumnanaktan
edoş gıı nedecen kuafördee :jeyyar::jeyyar:
kızlar ben kasılıyomuyum annamıyom yaa sert tepikler gelii ama kasılmamı ki o neki
:1shok:
kızlar ben kasılıyomuyum annamıyom yaa sert tepikler gelii ama kasılmamı ki o neki
edaa nan sen daha yeni yolunmadın mı nan ayu kadın gene mi gidinnnn
biz senle aynı dönemde yaptırdıydık bende daha tık yok nan sen neen gidisin noliyy ne ayakk :roflol:
buldum nan bulmammı ben de herzaman alma potansiyeli var :roflol: :roflol: ama tam alacakken kociş geldi onla buluşacaduk da alamadan çıktım yaaa iftardan sonra da kocişi sokmaya çalıştım ama ikna olmadı :roflol: öğlen gitsemmi diye düşünmüyo deelim :roflol:
ya ne bilem evde de giyerim diye bi pijama daha alsammı bilemedim yaa sabahlıkla eşofman alem diyom
evde giyecek bişeyler ayarlamak lazım
edoş gıı nedecen kuafördee :jeyyar::jeyyar:
ayy nazlının doğum tarihi belli olmuuş heyecanlandım birden fallaa
ben de yarın gidiyom doktoraaa baalım ne dicek akannehir
edaa nan sen daha yeni yolunmadın mı nan ayu kadın gene mi gidinnnn
biz senle aynı dönemde yaptırdıydık bende daha tık yok nan sen neen gidisin noliyy ne ayakk :roflol:
yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:
günaydın kızlar nasılsınız
of yaa ilaç içmekten nefret ediim yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
canım benimde sağ elimin yüzük parmağında uyuşma oluyoobenim kolumda sorun olmuyor ama uzun zamandır parmaklarımı hissedemiyorum özellikle sag elimin son 3 parmagını normalmiş bence anormal bişi ama yapacak bişide yok beklicez dogumdan sora ne olacak bakalım gecmiş olsun canım
bende bugün doktora gittim.benim kuzumda 2090 gr olmuş.şimdilik herşey normalmiş şükürler olsun.3 hafta sonra gitcez doktora tekrar nst ye gircekmişim ayyy heyecan yaptım.doktorun yanına girdiğimde çok sinirliydim bebişimide adam gibi göstermedi ölçüm yaptı ama o iyi ya çok şükür.yaaa ben ne zaman hastaneye gitssem kocişle sinir küpü olup geliyoz.yahu burdaki insanların sıra denilen kelimeden haberleri yok karı erkek hooooop dalıyolar doktorun odasına.ne iki dakka sıranızı bekleyin.yahu benim randevu 13.30 daydı ben tam bi saat sonra girdim.deli oldum valla.
ben bir ayda 2 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi.dikkat et dedi.ay nasıl dikkat etcem anlamadım.iki saat önce yemek yedim gene acıktım.dikkat edeyim diye ekmek yemedim bak çabuk acıktım amaaaaaaan zor bişeymiş hamilelik.
gel canım ben sana yaparım yemek sositosositogünaydın millleett
gene sabah sabah damladımm
kafaltı edecüüm az sonraa
akşam dışardaydık arkadaşlarla iftar için ne ütü yapabildim ne bişee :kedi:
bu akşama da yemek yok evde yaaa napacüümm tam ezan okunurken evde oluyom zati mafoldumben
yemek gönderin gıı bana kaydirigubbakcemile3
dün kaşla göz arasında kızılayda koraya uğradım, cicikomun daginin falan gecelikleri, sabahlıkları, eşofman gibi bişeleri %50 indirimdeydi alacadım kociş geldi çıkmak zorunda kaldım
bi sabahlık kestirdim gözüme bi de eşofman geceliklere bakamadım gidip alsam diyommm
hastaneden çıkarken eşofman giyeriz diye düşündüm hem de önü fermuarlı olii yaa emzirmesi de rahat olur deemi
yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?