2009 Kasm Anneleri

sus nan :mymeka:
benim aldıklarımda altın işleme varmış ondan aradım sordum bunnar niye daha ucuz deyüü :roflol: :roflol:
he tabi tabii şuursuzum benimm
kendinii ölee avut senn lülülülülülü
ebüşşşşşşşşş hoşgeldin nannnnnnnnn
yok hacı tıkamadım bişiii kaydirigubbakcemile3

ne tııkıcaadın nan biz anlamadık hele bi anlat bakam:jeyyar:

canım yaa üzme kendini birde kocişin yanında değil yaaa daha çok üzülüyorsun sen:teselli:

sağol canım dinlenmek mi o da kim
annemle sabah konuştuk yat dinlen kayınvalideni çağır baksın enese diyor o olunca hiç yatıp dinlenemem dedim

hoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben

sende mi hasta oldun canım yaaa... geçmiş olsun...

kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diim

hee tamam çaktırmıyak bari:1ninca:

canım yaaa... adamlarda şaştılar ne diyceklerini... sıkma canını yaa..

kızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook

ebüşşşşşşşşş hoşgeldin nannnnnnnnn
yok hacı tıkamadım bişiii kaydirigubbakcemile3
sağoll dattlımmmm
falla sen bilin hacııı senin ki pek bi zilli
sus nan :mymeka:
benim aldıklarımda altın işleme varmış ondan aradım sordum bunnar niye daha ucuz deyüü :roflol: :roflol:
kartanem gıııı kızılayda nerde baktın pijama bağa da de de gidiiim %50 ind. yararlaniim acity e beni kimse götürmüyy arabam yok yerinide bilmiom ki kendim gidiiiiiimmmmmafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol: verme gıı pastandan klava:

ahhh canım benim yaaaa ye kıs hepsini sen yee alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hatta hediyede al kıs kendine:roflol::roflol:

kızılayda ykmnin yanında koray varya orda var gıı pijamalara tam bakamadım yeniler var pek hoş onnarda var mı indirim bilmiim eşofman gibi şeyler vardı onlarda var %50 bi de gecelikle sabahlıklardaa :dance:
ah anaaam vakit olsa ben seni götürürdüm gıı ay izinde olsak ne hoş olardı falla bulşup buluşup gezerdik yaa:çok üzgünüm:

canım gebelikte insan ilgi bekliyor. eşim gebeliğimin ilk başından taki 6 ayıma kadar benimle o kadar alakalıydı ki bir ara çok proplem yaşadık ucu başka yere gidecek kadar şimdi o alakası kalmadı hemen hemen hiç ilgilenmiyorbile o kadar üzülüyorum ki anlatalıcak gibi değil kabullenemiyorum onun bu değişimini diyorum bebiş stres topu şeklinde dünyayaya gelecek hatta renkli ultrasyonda kaşlarını çatmıştı. en azından eşin seninle alakalı biraz ağlamaının zararı yok azıcık ağla içini boşaltmış olursun

aaaa kızlar lütfen kocalarınızaa haksızlık etmeyinn
bu topiğin en ayu kocası benimkiii:lepi:

sağol canım hatırlaman bile çok mutlu etti beni çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz
bizde öyle yaparız 35 - 36 ya denk getiririz..kaydirigubbakcemile5

grip canım yaaa burun akıntısı var birde sinüzit var bende baş ağrısı yapıyor biütün kem,iklerim sızlıyor resmen yaaa

:1shok:ne yapıyooo naan bu adamlar

of sende mi bende oldum aynıyız yane en iyisi ilça kullanmayalım ıhlamur geçmiş olsun

nan senin herüf ne ayılık yaptı gııı akannehir
anammm dün akşam kızılayda iftar yaptık soona cafe de bi çay içelim dedükk arkadaşları da ordaydı çay içtik falan emme ben rahatsız oldum zaten tüm gün oturuyom gözlerim falan kapanıyo artık karnıma kramplar girdi oturmaktan hadi dedikçe oyalandı bide kızıyo ben de kısdım en sonunda ben zaten bütün gün oturuyorum karnım acıdı artık snin gibimiyim ben dedim sinirlendim soora kalktık bi de otobüste de ayakta gittimm bu sefer de kendini kötü hissetti ama falla çok fvenadım akşamm eve gidip uzanmak istedimm eve gelince de uykum kaçmıştı zaten hayır yemekten soraben eve gidim sen takıl dedim ısrar etti sen de gel deyi benim cafe de takılacak halim mi kalmışşşş:çok üzgünüm:

kartanesi sağol söylediğin için ben o pijamalara bakmıştım lacivert olanlarsanırım 60 falandı fiyatı ankamall deki dagi de. acity de 50 falandır herhalde.
Ben kasılmaları teeee 25. haftadan beri hissediyom. böyle karnında bir toplanma hissi oluyor ve sonra yumruk kadar kısım sertleşiyor. sanki bebek poposunu dayamış falan gibi oluyor ama on saniye içinde de geçiyor. kiminin ağrılı olurmuş kasılma kiminde ağrısız. seninkisi ağrısızsa anlamıyor olabilirsin .

aaaa kızlar lütfen kocalarınızaa haksızlık etmeyinn
bu topiğin en ayu kocası benimkiii:lepi:
öyle deme kız nazar değdirecen kocana ben diyordum dünyayın en iyi kocası eşşim herkese söylerdim bak kendim nazar ettim adama ateş topu oldu tavsiyem valla seni çekemeyenler olur çevrende kk demiyorum tabi aile arkadaş
sağol canım hatırlaman bile çok mutlu etti beni çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz
bizde öyle yaparız 35 - 36 ya denk getiririz..kaydirigubbakcemile5

ay canım doğum günün kutlu olsun güzelim kafana tama diyecem amma insanın elinde dğil ki ay eşim doğum günümde bana msj atmıştı şöyle yazmıştı berrayla üçlü bir çete oluşturacaz canım diye aradan 10 gün geçti ateş topu yaptılar adamı

kartanem gıııı kızılayda nerde baktın pijama bağa da de de gidiiim %50 ind. yararlaniim acity e beni kimse götürmüyy arabam yok yerinide bilmiom ki kendim gidiiiiiimmmmmafoldumben

ebiss kız çok kolay aslında yeri.. istanbul yolundan giden tüm otobüsler geçiyo önünden canım... iznim başlasın ben seni götürürüm kıs belki.. ama benimde arabam yok otobüslen götürebilirim ancaksırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: verme gıı pastandan klava:

ahhh canım benim yaaaa ye kıs hepsini sen yee alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hatta hediyede al kıs kendine:roflol::roflol:

vremeycem.. ona bundan sonra hiçbişe vermeycem zatiyerimseniben
bugün öğle yemeğinde dışarda yemek ısmarlarım kendimecokacimcoook
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…