he tabi tabii şuursuzum benimmsus nan :mymeka:
benim aldıklarımda altın işleme varmış ondan aradım sordum bunnar niye daha ucuz deyüü :roflol: :roflol:
ebüşşşşşşşşş hoşgeldin nannnnnnnnn
yok hacı tıkamadım bişiii kaydirigubbakcemile3
canım yaa üzme kendini birde kocişin yanında değil yaaa daha çok üzülüyorsun sen:teselli:Günaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
Anlayacagınız tam kriz durumuydu:gitme:
itekkk ve yarem geçmiş olsun yaa grip mii off bol bool c vitamini ve dinlenme inşallah bi an önce geçerrrrrrrrrr
marttt bebemm insan olur olmadık şeylere ağlıyo sora ağlıyom bebeğime zarar gelcek die daha da çok ağlıyo iice manyak olduk bu hamilelikten hee sıkma canını tatlışımmm
bağa yok mu nan hoşgeldinn?
canısı annıyom ben seni bende çok içliyim nan son günnerde ayyy bu herüff kısmı pek bi ayıı oluyyy
hoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
kızım çaktırmaa yaa :1ninca: şu eminönü tayfasının ağzına laf vermiyek diye ööle diim
Günaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
sağoll dattlımmmmebüşşşşşşşşş hoşgeldin nannnnnnnnn
yok hacı tıkamadım bişiii kaydirigubbakcemile3
kartanem gıııı kızılayda nerde baktın pijama bağa da de de gidiiim %50 ind. yararlaniim acity e beni kimse götürmüyy arabam yok yerinide bilmiom ki kendim gidiiiiiimmmmmafoldumbensus nan :mymeka:
benim aldıklarımda altın işleme varmış ondan aradım sordum bunnar niye daha ucuz deyüü :roflol: :roflol:
kızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook
grip canım yaaa burun akıntısı var birde sinüzit var bende baş ağrısı yapıyor biütün kem,iklerim sızlıyor resmen yaaaitek senin neyin var
nan senin herüf ne ayılık yaptı gııı akannehir
sende mi hasta oldun canım yaaa... geçmiş olsun...
hee tamam çaktırmıyak bari:1ninca:
canım yaaa... adamlarda şaştılar ne diyceklerini... sıkma canını yaa..
kızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook
sağoll dattlımmmm
falla sen bilin hacııı senin ki pek bi zilli
kartanem gıııı kızılayda nerde baktın pijama bağa da de de gidiiim %50 ind. yararlaniim acity e beni kimse götürmüyy arabam yok yerinide bilmiom ki kendim gidiiiiiimmmmmafoldumben
Günaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
zerenimmm bacım dün ddooom gününmüş gecikmeli olarak kutluyom ciciimm afdersin sistem gitti sürekli dün yasamadım bi türlüü :kedi:
falla benim kuaför 35 hafta falan yaparız seni doğuma götürür dedi.
grip canım yaaa burun akıntısı var birde sinüzit var bende baş ağrısı yapıyor biütün kem,iklerim sızlıyor resmen yaaa
:1shok:ne yapıyooo naan bu adamlar
aaaa kızlar lütfen kocalarınızaa haksızlık etmeyinn
bu topiğin en ayu kocası benimkiii:lepi:
aaaa kızlar lütfen kocalarınızaa haksızlık etmeyinn
of sende mi bende oldum aynıyız yane en iyisi ilça kullanmayalım ıhlamur geçmiş olsun
anammm dün akşam kızılayda iftar yaptık soona cafe de bi çay içelim dedükk arkadaşları da ordaydı çay içtik falan emme ben rahatsız oldum zaten tüm gün oturuyom gözlerim falan kapanıyo artık karnıma kramplar girdi oturmaktan hadi dedikçe oyalandı bide kızıyo ben de kısdım en sonunda ben zaten bütün gün oturuyorum karnım acıdı artık snin gibimiyim ben dedim sinirlendim soora kalktık bi de otobüste de ayakta gittimm bu sefer de kendini kötü hissetti ama falla çok fvenadım akşamm eve gidip uzanmak istedimm eve gelince de uykum kaçmıştı zaten hayır yemekten soraben eve gidim sen takıl dedim ısrar etti sen de gel deyi benim cafe de takılacak halim mi kalmışşşş:çok üzgünüm:nan senin herüf ne ayılık yaptı gııı akannehir
öyle deme kız nazar değdirecen kocana ben diyordum dünyayın en iyi kocası eşşim herkese söylerdim bak kendim nazar ettim adama ateş topu oldu tavsiyem valla seni çekemeyenler olur çevrende kk demiyorum tabi aile arkadaşaaaa kızlar lütfen kocalarınızaa haksızlık etmeyinn
sağol canım hatırlaman bile çok mutlu etti beni çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz
bizde öyle yaparız 35 - 36 ya denk getiririz..kaydirigubbakcemile5
kartanem gıııı kızılayda nerde baktın pijama bağa da de de gidiiim %50 ind. yararlaniim acity e beni kimse götürmüyy arabam yok yerinide bilmiom ki kendim gidiiiiiimmmmmafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: verme gıı pastandanklava:
ahhh canım benim yaaaa ye kıs hepsini sen yee alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hatta hediyede al kıs kendine:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?