bak bak sen annesiii yerim ben onun minik elleriniiicanlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
sizlere minik kızımdan haber vermek için girdim
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
inşallah bende en kısa zamanda kendimi toparlarım
kartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum
kartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum
simdi aldiklarimiz dogumdan sonra bol olucak ama mecbur alicaz burda hava sogudu bile ben bugün kazak giydim mesela
kızlaaaar ben geldiiim kızılaya gitmedim amaaa az önce itibariylee bi dene çok güzel gecelik ve de sabahlık aldım hemi de kalıın hemi de geceliğin üstünde "mummy needs sleep" yazii emzikler falan var çok datluu :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
hemi de 18 leraaa eminönü tayfasına duyrulur kaydirigubbakcemile3
ebiiş saa da alak gıı onnardan pijama da vaar hemen dibimizdemiş de haberim yokmuşşş
koraya gitmekten vazcaydım böölecee
ayy neyse sıcak memelekette olmanın yararını burda görecemhaklısın kazaklar cok komik duruyor yaa bende almak istemiyorum kıyafet falan ama sart olcak yaaa
kenyacım braununkinden vardı kaynanamda onla ölçtüm
dijitall yane iyiydi
ayy neyse sıcak memelekette olmanın yararını burda görecem
bana kışlığa gerek yok hatta bayram için bluz diktriyorum
hafif kolunu uzun yaptırdım kış geliyoo diye çok üşürsemde alttan bi badi giyerim dedim
zaten kasımda bizim buralar çok soğuk olmuyoo
kıyafetlerimin üzerine bi ceket felanda ayarlarsam doğuma kadar atlatırım
nann sen 2 sine ne kaa öddedin ? bi de mağazanın adı penti nü mü? heykelin orda hangi merdivenner gı tam tarif et hacıı akşam bakacümmebiş gıı etiketinde 70 yaziii kafamçokkarıştı
ayy efet yaa nerden alabilirük bunubakın kızlar bu model de çok hoşmuş... düğmeleri de çok fonksiyonelmiş..
karakızım canım benim durumuz için çok sevindim İnşallah en kısa sürede kucağında olur canısı sen moralini mi bozuyosun bakiimm ??? hep iyileşeceğini düşün tatlımmm inşallah geçecek bu günler..canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
kimono muu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben de duydum koyulmuyomuuşş solanmaya başlayana kaa koymasakmıkine gıı
hee maviiş pek güzelmiş gıı :sm_cool:
pembiş de vardı emme ben maviş tercih ettim
falla benim 4 dene sabahlığım vardı emme hepsi de ipekikisi kimono :roflol: nasıl giyem nan onnarıı
11/5.5 çıkyordu hep cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=9838&d=1234666000 işte buuu biri daha almııış eklemiş
ay bu çatlakta kafayı eminönü tayfasıynan bozdu haaa :roflol::roflol::roflol:
gözün kaldı zaten fesat karu gideemiik bi türlü dötümüzü düzeltip rahatla hemii :mymeka:
QUOTE=kenyaa;9166351]
ayy efet yaa nerden alabilirük bunu
bende dün gece kapri pijama takımımı giyem dedim
üstü düdük gibi oldu
çıkardım giyemedim onu
ben de tülden geceliğimi giydim
kociş de böle giyersen olmaz ki ama dedilmaz:
ben de biliyom biliyom kilo aldım emme seksülüğümden bişey kaybetmemişim demi dedim
sonrası malumkaydirigubbakcemile3
tubiş gerçekten kocan öylemi öf ya benim kocam değişmeseydi melek gibiydi inaşallh eski haline döneroff bende biliyom o duyguyu yaa
bende bi senedir evdeyim koca eline bakmak çok zorrr :çok üzgünüm:
o teslim olmasaydı zaten zor yakalanırdıı
kız nası anlatam ben şimdii
düşüncesiz ilgisiz bencil menfaatçii uyusss dediğim dedik...vs bi adam iştee
anam sende evi topla topla bitiremedin heee :mymeka:
kandırdın mı nan oğlanııı :mymeka:
canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
ayy canım nasıl cips istiyo yaaaa yemicem ama offf
ayy neyse sıcak memelekette olmanın yararını burda görecem
bana kışlığa gerek yok hatta bayram için bluz diktriyorum
hafif kolunu uzun yaptırdım kış geliyoo diye çok üşürsemde alttan bi badi giyerim dedim
zaten kasımda bizim buralar çok soğuk olmuyoo
kıyafetlerimin üzerine bi ceket felanda ayarlarsam doğuma kadar atlatırım
bende dün gece kapri pijama takımımı giyem dedim
üstü düdük gibi oldu
çıkardım giyemedim onu
ben de tülden geceliğimi giydim
kociş de böle giyersen olmaz ki ama dedilmaz:
ben de biliyom biliyom kilo aldım emme seksülüğümden bişey kaybetmemişim demi dedim
sonrası malumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?