ayy vallahi dünde ben çok bunaldım kociş beni o halde görünce hadi kalk seni dışarı götürem dedi azcık dolandık bizdeaksam eşim gelince cıkalım diyorum mac baslayana kadar gezelim dedi bakalım bi aksilik cıkmazsa inş. bu defa gezicez anlamıyo beni hiç yaa evde tıkılıp kalmak kendi kendine gezmek insana zevk vermiyoki
ya bi tanesi zaten takımın sabahlığı
2sini de kocişim yurtdışından getirdiydi kimono kimin çok güzel şakkıdı
heç kalın sabahlığım yoktu hee
kızımın sayesinde sabahlığım oldu :roflol: :roflol:
ama doğru değilmi biraz düşünecek olsak bizlerin nasıl büyüdüğünü işte şu zamanda olmanın tek zorluğu herşeyde insanın sağlının tehdit eden bişeyler oluyooayni annem gibi konustun alkisalkis sanki biz hali üstünde büyümedikokadar pimpirikli olma diyo annem bana hep yoksa cocugu hastaliktan kurtaramazmisim
kartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum
evet canım sıcak memelekette olmaktan tek şanslı olduğum nokta buohh sanslısın yane zemuszemus
kız ikimizin canıda aynı şeyleri istiyor nedense
ay delümü nee karnın burnunda netcemişin acabaazor ki ne zor bide gecen bi komsumuz demezmi oku oku evde otur gülüyo bide kıl yaa
gidip bogazlayasım geldi kadını koyuyo böle olunca hem zaten karnım burnumda kadının dediğine bak ister calısırım ister calısmam sa na neklava:
sen yakında pijama dükkanıda acarsın bu gidişle nan bana demiyomuydun sen napcan 5 6 tane pijamayı diye kaydirigubbakcemile3 insan bi basladımı almaya gerisi geliyo ama
annelik iştee kendine bişe alamaz oluyo insan :roflol:simdi aldiklarimiz dogumdan sonra bol olucak ama mecbur alicaz burda hava sogudu bile ben bugün kazak giydim mesela
hosgeldin zeytüünnn tansiyonunu ölctürsene yada aksamki kaynana yemegi midene oturdu da ondan mi kötü hissediyon:roflol:
ayni annem gibi konustun alkisalkis sanki biz hali üstünde büyümedikokadar pimpirikli olma diyo annem bana hep yoksa cocugu hastaliktan kurtaramazmisim
sen pijama delisi oldum zaten :roflol:
1 ay daha giyilmez mi ben bugün giydim bile...
tunik kazaklar bende de vardi gecen yil almistim dar duruyolardi güzellerdi simdi herhalde memelerimden asaa inemezler:roflol:
biraz daha bekleyip havalarin durumuna göre alicam artik..offf offf kendime bisey alinca cok sinir oluyorum herseyi kizima almak istyiorum ben
iyi bari aferimmkartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum
benim tansiyonum kaç ki normalde heç bilmiim -tatlicadiarzu-iyi olmuş kız boşver... kaydirigubbakcemile3
benim 9/6 çıkar hep.. ama kişiye göre değişir bazılarına göre 9/6 düşük oluyo kendilerini kötü hissediyolar... normalde senin ne çıkıyosduki tansiyonun
canım tansiyon aletin nasıl senin
bu elektroniklerdense hamilelerinkini o ölçemiyo bilgin olsun
:roflol: :roflol:ay bu çatlakta kafayı eminönü tayfasıynan bozdu haaa :roflol::roflol::roflol:
gözün kaldı zaten fesat karu gideemiik bi türlü dötümüzü düzeltip rahatla hemii :mymeka:
nie gııı nooldu bebeem
nann sen 2 sine ne kaa öddedin ? bi de mağazanın adı penti nü mü? heykelin orda hangi merdivenner gı tam tarif et hacıı akşam bakacümm
ayy efet yaa nerden alabilirük bunu
karakızım canım benim durumuz için çok sevindim ınşallah en kısa sürede kucağında olur canısı sen moralini mi bozuyosun bakiimm ??? hep iyileşeceğini düşün tatlımmm inşallah geçecek bu günler..
kimono muu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini
bilmeyecektim.Hamileliğim esnasında 80'li kilolara
> kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu
> kıramayacaktım. O küçücük ellerle renkli kartonlardan
> yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli
> olabileceğini öğrenemeyecektim.Kan yapsın diye danadili
> haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da
> uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
> yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler
> keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile
> buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak
> kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak
> kadar kendimden geçmeyecektim. Birinin canı yandığında
> ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz
> kardeşlerde olduğunu sanacaktım. Sabahın köründe
> gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine
> gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
> Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için
> insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.Bir insanın gaz
> çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
> Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper
> Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.Babanla belki
> daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir
> boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız
> olanını hiç tadamayacaktım.Telaşsız sevişmenin
> hayalini kuramayacaktım.Annemi bu kadar çok sevdiğimi
> anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye
> 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde böğürerek
> ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta
> sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama
> uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin
> sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi. Çantamda
> sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer
> bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı
> taşımayacaktım. Acıyı geçiren öpücüğün gücüne
> inanmayacaktım.38,5 derece ateş beni de yakıp
> kavurmayacaktı.Yağmur sonrası çamurlu sularda
> zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla
> yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete
> dansı yapmayacaktım. Sen olmasaydın eğer yaşamın
> karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı
> öğrenemeyecektim.SEN OLMASAYDIN EĞER BEN ASLA
> 'ANNE' OLMAYACAKTIM.BİR ÇOCUK DOĞDUĞU ANDA, BİR
> ANNE DOĞARMIŞ...
Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
alıntıdır...
:dilcikar: :dilcikar:he gııııı gözü kaldıı pislüğünnklava:
:jeyyar: :jeyyar: sen daa 32 olmadın gaaba :roflol:bende dün gece kapri pijama takımımı giyem dedim
üstü düdük gibi oldu
çıkardım giyemedim onu
ben de tülden geceliğimi giydim
kociş de böle giyersen olmaz ki ama dedilmaz:
ben de biliyom biliyom kilo aldım emme seksülüğümden bişey kaybetmemişim demi dedim
sonrası malumkaydirigubbakcemile3
sağol datluummelifcim saol cnm
kociş aradı şincik
carrefoura gideceymişiz
hem biraz hava almış olurum
sonra görüşürüz kıslar
öpüyorum hepinizi de
kartanem geceliğine bayıldım cnm
fiyatı da süper bağa göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
hee yaa yaremcim benimkide melek gibii ama bi kanatları eksikk :roflol:tubiş gerçekten kocan öylemi öf ya benim kocam değişmeseydi melek gibiydi inaşallh eski haline döner
aseba gıı menuyu tam sayda öle git nan
krispi olsaydı masadaki suya kaa sölerdi neler yaptığını sende hiç açıklama yapmin ama olmazkiiiii
of ya ben şimdi sancı kasılma falan muabbeti varya nan soramadım doktora action yasakmı deye karı dicek keçi can derdinde kaasap et karının duşunduğune bak deyu yuzume tukurur deye soramadım gıı delikafadulden
he valla o kaa ay istedim olmadı da te ne zaman olcağını biliyomuş bebem:))valla yaa ayarlasaydın böyle denk gelmezdi :umursamaz:
kısmetlisin canım başka ne diyim
özel sektörün hiç garantisi yok
bigün var bigün yoksun
eşimde özel sektörde maaşı çok güzel olsa bilee
heran kovulma tehlikesi varrrr
seninkisi garanti en azından sık dişini dicem ama
bebeğini büyütmek istemeklede çok haklısınnn
en doğru kararı kendin verirsin çok iyi düşün
ilerde ona göre ver kararını..
he kız zor bişi değil vallae kızlar güzel bişeymiş bu nst o zaman.ohh yattığım yerden dinlerim bebişimi
aaminnn canımselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik biz bugun dr gittik ogluşum 2200 gram olmuş boyu normale gore biraz uzunmuş yarın da nst cekilcek 34.haftaya basladık 38. haftada catı muanesi yaparız dedi doktorum oglum normal dogum pozisyonunda zaten insallah donmezde normal normal dogururuz nasıl yapcaksak o işi allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın hepimizi:Saruboceq:
yuh nann bu kadarda olmaz kii :tomato: :tomato: :tomato:şurda zati 1 hafta kalmış bi jübile maçı yapaydık nan herifnen olmaz mı ki acabaa :tomato:
Ben geldim nann mafoldumbenmafoldumben
hee yap sen son kez lülülülülülü kasıla kasılaaşurda zati 1 hafta kalmış bi jübile maçı yapaydık nan herifnen olmaz mı ki acabaa :tomato:
alemsin heeeşurda zati 1 hafta kalmış bi jübile maçı yapaydık nan herifnen olmaz mı ki acabaa :tomato:
ne actionu nan hala action dii yaa :roflol:
çalışamaz diye rapor alii çalışmam ama action yaparun diyon hemiii :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?