hııı ben de kalın pijama takımı anlamıştım... güle güle kullan şekerim
benim sabahlığı görsen çok kalın polar gibi bişey.. spor duruyo ve çok sıcak tutacak bişey... çok içime sinerek aldım...
aslında 1 gecelik daha alsam da önce onu mu giysem..kirlenme ihtimaline karşı
içine sindiyse hiiç düşünme fallaaa he işte kalınmış ne kaa gözel gece kalkınca da geçirirsin üstüne üşümezsin hiiç :lepi:
ben bi tane ince buldumdu onu anama verecüüm :roflol:
kizlar bisey soraciidim size bebek odasina hali aldiniz mi
doktorlar bebek odasina hali koymayin mikrop yuvasina dönüsüyo diyyiler emme velakin halisizda olmiyy
yerde dolanmaya poposunu yere kondurmaya baslayinca hali sart ne yapsam bilemedim
yaww sizin daha öncesinden heeç sabahlığınız yokmu onnarı giysenizee
benim 4 tane sabahlığım var bide ipek takım varya onunki var onu saymıyom bile
1 gecelikaldım yeni 1 gecelik 2 de pijama belkim 1 danede polar gibi sabahlık alırım yeter bağa
Bu geceliklerin markası ne??????
doktorlar bebek odasina hali koymayin mikrop yuvasina dönüsüyo diyyiler emme velakin halisizda olmiyy
yerde dolanmaya poposunu yere kondurmaya baslayinca hali sart ne yapsam bilemedim
aseba .!.:yaww sizin daha öncesinden heeç sabahlığınız yokmu onnarı giysenizee
1 gecelikaldım yeni 1 gecelik 2 de pijama belkim 1 danede polar gibi sabahlık alırım yeter bağa
canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
sizlere minik kızımdan haber vermek için girdim
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
inşallah bende en kısa zamanda kendimi toparlarım
ben de duydum koyulmuyomuuşş solanmaya başlayana kaa koymasakmıkine gııkizlar bisey soraciidim size bebek odasina hali aldiniz mi
hee maviiş pek güzelmiş gıı :sm_cool:kartanesi bak enin geceliğin giyilmişini buldum.. seninki de mi mavi
yaww sizin daha öncesinden heeç sabahlığınız yokmu onnarı giysenizee
hayrola niye canın sıkılıyoo
iş güç yok diisen gelde bağa yardım et barii hihoyyyt
ilki mavi olanı penti nü,Bu geceliklerin markası ne??????
nan gecelik mannağı oldum biri beni durdursuuunn kaydirigubbakcemile3bilmem hamile gecelik yazıp görsellerde arattım, çıktı... markasına bakmadım
ayyyy canımmm öncelikle inş. bi an önce kurtulcaan sen decanlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
anti bakteriyel halilar en iyisi bende bari onlardan aliyim.....canım halısız olmaz bence... sonuçta bebek hep kendi odasında durmiycak ve salonda yada oturma odasında da var halı... ben alıcam mutlaka... hı normal halı olmaz da antibakteriyel olur belki...
ayy karakizimiz yine cok güzel haberler getirmis:teytey::teytey::teytey:canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
ben ayrı oda yapmadığım eçün bişe almadım
ama yatacağı yerde zaten halı var parke olsa bile üşür gıı çocukk
zatii sen istediğin kadar halı ser bebişler yine bi açık yer bulup oraya gidii
aman ev basını aldı gidiyo yaa kıslıkları cıkarrtım yıkadım utuledim daha yeni yerlestirdim
hic sevmiyorum evde kalmayı cıkıp gezmek istiyorum sora butun kıs eve tıkılıcaz yaa
evi süpürüp silmem lazım
yemek yapmam lazım offf baska seylerde varda neyse gecer nasıl olsa
canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?