2009 Kasm Anneleri

yaww sizin daha öncesinden heeç sabahlığınız yokmu onnarı giysenizee
benim 4 tane sabahlığım var bide ipek takım varya onunki var onu saymıyom bile
1 gecelikaldım yeni 1 gecelik 2 de pijama belkim 1 danede polar gibi sabahlık alırım yeter bağa

içine sindiyse hiiç düşünme fallaaa he işte kalınmış ne kaa gözel gece kalkınca da geçirirsin üstüne üşümezsin hiiç :lepi:
ben bi tane ince buldumdu onu anama verecüüm :roflol:

anan ne edecek kız ince geceliği:jeyyar:
aldığın gecelik giyilmiş haliyle daha şeker duruyo bu arada...

canım halısız olmaz bence... sonuçta bebek hep kendi odasında durmiycak ve salonda yada oturma odasında da var halı... ben alıcam mutlaka... hı normal halı olmaz da antibakteriyel olur belki...

yoktu bacım:a015: ilk defa sabahlığım oluuuyyy:roflol::roflol:

bana gelin olurken öyle gecelik takımı falan alınmadı ki:1no2:

gerçekten benim sabahlığım yoktu hiç.. çünkü hayatta giymezdim öyle şeyleri. hatta satıcı kadın "sabahlık var bi tane çok güzel getiriym bi bak" dedi.. ben de " hiç zahmet etme ben sevmem sabahlığı" dedim... ama görünce çok hoşuma gitti giyeceğime kanaat getirip aldımhihoyyyt

canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
sizlere minik kızımdan haber vermek için girdim
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
inşallah bende en kısa zamanda kendimi toparlarım

ben ayrı oda yapmadığım eçün bişe almadım
ama yatacağı yerde zaten halı var parke olsa bile üşür gıı çocukk
zatii sen istediğin kadar halı ser bebişler yine bi açık yer bulup oraya gidii

onlar ne güzel gecelikler öyle yaa insani istaha getiriyonuz haaa klava:

benim var sabahligim onun icin bende yeni almadim gerek yok yani bitek hastanede koridorlarda dolanirken gerek oluo, bitane yeter...eve gelincede zaten lohusa modunda olmam ben herhalde kendi kiyafetlerimi giyerim

canım tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah a.s.
maşallah kuzucuğuna

ben de duydum koyulmuyomuuşş solanmaya başlayana kaa koymasakmıkine gıı
kartanesi bak enin geceliğin giyilmişini buldum.. seninki de mi mavi
hee maviiş pek güzelmiş gıı :sm_cool:
pembiş de vardı emme ben maviş tercih ettim

falla benim 4 dene sabahlığım vardı emme hepsi de ipekikisi kimono :roflol: nasıl giyem nan onnarıı

hayrola niye canın sıkılıyoo
iş güç yok diisen gelde bağa yardım et barii hihoyyyt

aman ev basını aldı gidiyo yaa kıslıkları cıkarrtım yıkadım utuledim daha yeni yerlestirdim
hic sevmiyorum evde kalmayı cıkıp gezmek istiyorum sora butun kıs eve tıkılıcaz yaa

evi süpürüp silmem lazım
yemek yapmam lazım offf baska seylerde varda neyse gecer nasıl olsa

ben bebek odasını parke yaptırdım küçücük bişi atıcam ortaya yeter

Bu geceliklerin markası ne??????
ilki mavi olanı penti nü,
diğeri de cicikom şekerim
bilmem hamile gecelik yazıp görsellerde arattım, çıktı... markasına bakmadım
nan gecelik mannağı oldum biri beni durdursuuunn kaydirigubbakcemile3
ayyyy canımmm öncelikle inş. bi an önce kurtulcaan sen de
ama bak durumuza sen yaaa biberonu tutmuş yerim ben onuu maşallah maşallahh

canım halısız olmaz bence... sonuçta bebek hep kendi odasında durmiycak ve salonda yada oturma odasında da var halı... ben alıcam mutlaka... hı normal halı olmaz da antibakteriyel olur belki...
anti bakteriyel halilar en iyisi bende bari onlardan aliyim.....

ayy karakizimiz yine cok güzel haberler getirmis:teytey::teytey::teytey:
canim sanacok gecmis olsun...insallah kisa sürede toprlanirsin.kizina da 41 kere masallah duru san ahaber yolluyo anne ben iyilesiyorum hizla sende toparla artik kendini diye:dance:..
insallah sende iyi ol bir an önce duruda taburcu olsun:1hug:

ya ben ayri oda yapiyorum iste bide odada baya acik yer kaliyo hali sermek sart oluo..bide benim bütün evim pvc kapli parke olsa belki okadarda soguk olmaz...zeren anti bateriyel hali diyiyy onlardan aricam artik insallah bulurum

Son düzenleme:

anaam kışlıkları çıkardın mı gıııı
ayyy bi de o dert var hiç sevmiim haaa:bbo:

ahh canım en kısa zamanda toparlanırsın inş. anne olmak kolay değil tabi ama bunlarda gececek
bebişine cok sevindim canım büyümüite masallah biberonuda tutarmıs en kısa zamanda kavusursunuz inş. saglıklıca

canım maşallah durumuz çok dirençli ...

umarım sen de en yakın zamanda toparlanırsın... moralini yüksek tutmaya çalış ki çabucak iyileşesinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…