2009 Kasm Anneleri

bakın kızlar bu model de çok hoşmuş... düğmeleri de çok fonksiyonelmiş..
evet bu modeller yeni çıkmış düğmeleri açarak emziriyosun
çok kullanışlı olur
yaww benim kaynanamlar 2 tene aldıler işte biri ipek olan
diğerlerinide ben almıştım hatta 1 i annemin çeyizinden kalmıştı annem kendisi dikmiş
ama kaynanamların aldığının biri çok güzel kalın penye aqua diye bi marka var onun sabahlık ve geceliğini beğenmiştim hatta en çokta onu giydim ve bende doğum için onun geceliğinden aldım bitane

canım yaa bak kızın baya kendine gelmiş inşallah sende en kısa zamanda düzeleceksin
duru kızımızdan biraz örnek al ve asla karamsarlığa düşme
acil şifalar canım

offf kisliklar demeyin yaaa kazaklarim göbek kismindan cok komik duruyo ceketlerimin göbikleri kapanmiyo..yazi atlattik incecik kiyafetlerle derken simdi kislik almak sart oldu hicbiri olmuyokafamçokkarıştı

anaam kışlıkları çıkardın mı gıııı
ayyy bi de o dert var hiç sevmiim haaa:bbo:

yaa bavullarda duruyolardı gecen bi bakayım dedim ee nasıl olsa cıkarılacaklar o işide eksilttim sonunda kışı hiç sevmiyorum yaa offf
keske bende calıssamda evdeki işlerimi sallasam cok sıkıldım ilk defa bu kadar uzun süredir oturuyorum evde Allahım bebiş gelsinde saglıklıca inş. işe baslıyım gene bunalıma girdim valla

offf kisliklar demeyin yaaa kazaklarim göbek kismindan cok komik duruyo ceketlerimin göbikleri kapanmiyo..yazi atlattik incecik kiyafetlerle derken simdi kislik almak sart oldu hicbiri olmuyokafamçokkarıştı

haklısın kazaklar cok komik duruyor yaa bende almak istemiyorum kıyafet falan ama sart olcak yaaa

ben daha kışlıkları çıkarmadım yaaa... oofff kim uğraşcak onlarla şimdi... hem çıkarsam nolur ki nasıl olsa hiçbiri olmuycak...

ben geldim kıslar
anam bugün kendimi kötü hissediyom
habire uyumak istiyom yorgunluk var üzerimde
halbuki bugün elime heç bir iş sürmedim yawwww
tansiyonum düşük olabilir belkim ondandır
siz neler yaptınız bakemm
gene gecelikler konuşuliyyyy
ben valla 1 ay sonraki göbek durumuma göre karar verecem
bol bol gıcık oluyorum şimdi geceliklere
karakızım da gelmiş allahım çok şükür durumuz daha da iyi olcek inşallah
bi de karakızım kendini toparlayabilse ne iyi olurdu .allahım ikisinde acil şifalar versin

falla benim 4 dene sabahlığım vardı emme hepsi de ipekikisi kimono :roflol: nasıl giyem nan onnarıı
delüü gaci hepsini ne diye ipeksi aldın benim 1 tanesi ipek 2 si kalın penye 1 si kapitone gibi çook değişik diğeride kumaş
iyikide hepsini ipek almamışım senin gibi aklımı seveyim hepisi değişik olsun dediydim

amannn ne dert ediyon gezmek istiyosan çık gez gerisi kalsın be canım
dediğin gibi kışın tıkılacaz mecburen evlere
bide çalışmaya alıştığımız için ev sıkıyo

ya ben ayri oda yapiyorum iste bide odada baya acik yer kaliyo hali sermek sart oluo..bide benim bütün evim pvc kapli parke olsa belki okadarda soguk olmaz...zeren anti bateriyel hali diyiyy onlardan aricam artik insallah bulurum

içine sinmesi için anti bakteriyel al canım yksa normal halı alırsın acaba bişe olurmu deyüü kafana takarsın
ama kaliteli bi halı alırsan sorun olmaz bizler halıların üstünde büyümedik mi sanki
ama şimdi yeni çıkanların kaliteli olmayanları sorun çıkarır bence

ayyy almıcam ben yaa almak istemiyoooommm bi kaç tunik şeklinde olan vardı ama kazak da yazlık tunik gibi olmuyoki sarıyo hemen giyilmez onnar da döt göbek fırlar mafoldumben
neyse 1 ay daha kazak giyilmez nasılsa sonra da evde idare ederim ben yaa
ay eveet evde olunca herşey gözüne batıyo daha çok yoruluyon yaa çalışırken akşam zaten gözün bişey görmüyo haftasonu ne kaa yapabilirsen işte
ev hanımlıı daha zor fallaa :bbo:
haklısın kazaklar cok komik duruyor yaa bende almak istemiyorum kıyafet falan ama sart olcak yaaa

oof almıcam yaa mafoldumben pijama alırım onun yerine :roflol: :roflol:

karakızım DUHAN süresini okusana canım cok iyi bir süre canım o faydası olacaktır mutlaka yada annen falan okusun canım

hoşgeldin canım, ben de daha hiç bi iş yapmadım
amin canım inşallah

amannn ne dert ediyon gezmek istiyosan çık gez gerisi kalsın be canım
dediğin gibi kışın tıkılacaz mecburen evlere
bide çalışmaya alıştığımız için ev sıkıyo

aksam eşim gelince cıkalım diyorum mac baslayana kadar gezelim dedi bakalım bi aksilik cıkmazsa inş. bu defa gezicez anlamıyo beni hiç yaa evde tıkılıp kalmak kendi kendine gezmek insana zevk vermiyoki

zeytinim gıı nettün dün kaynanan çok yordumu senii
naptın bakeem az naz edeydün gıı :1ninca:
ya bi tanesi zaten takımın sabahlığı
2sini de kocişim yurtdışından getirdiydi kimono kimin çok güzel şakkıdı
heç kalın sabahlığım yoktu hee
kızımın sayesinde sabahlığım oldu :roflol: :roflol:

zor ki ne zor bide gecen bi komsumuz demezmi oku oku evde otur gülüyo bide kıl yaa
gidip bogazlayasım geldi kadını koyuyo böle olunca hem zaten karnım burnumda kadının dediğine bak ister calısırım ister calısmam sa na ne klava:

sen yakında pijama dükkanıda acarsın bu gidişle nan bana demiyomuydun sen napcan 5 6 tane pijamayı diye kaydirigubbakcemile3 insan bi basladımı almaya gerisi geliyo ama

simdi aldiklarimiz dogumdan sonra bol olucak ama mecbur alicaz burda hava sogudu bile ben bugün kazak giydim mesela

hosgeldin zeytüünnn tansiyonunu ölctürsene yada aksamki kaynana yemegi midene oturdu da ondan mi kötü hissediyon:roflol:

ayni annem gibi konustun alkisalkis sanki biz hali üstünde büyümedikokadar pimpirikli olma diyo annem bana hep yoksa cocugu hastaliktan kurtaramazmisim

sen pijama delisi oldum zaten :roflol:
1 ay daha giyilmez mi ben bugün giydim bile...
tunik kazaklar bende de vardi gecen yil almistim dar duruyolardi güzellerdi simdi herhalde memelerimden asaa inemezler:roflol:
biraz daha bekleyip havalarin durumuna göre alicam artik..offf offf kendime bisey alinca cok sinir oluyorum herseyi kizima almak istyiorum ben

kartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum

dünün yorgunluğudur canım.. çok yordu mu seni kaynanan

hoşbulduk özlemcim
elifcim yok nan kadın zattın çağırdığına pişman olmuştur
yorulmadım orda da bugün sanırım tansiyonum düştü yatakta kafamı kaldıramıyom şincik
bi tuzlu ayran içem ben en iyisi

iyi olmuş kız boşver... kaydirigubbakcemile3

benim 9/6 çıkar hep.. ama kişiye göre değişir bazılarına göre 9/6 düşük oluyo kendilerini kötü hissediyolar... normalde senin ne çıkıyosduki tansiyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…