evet bu modeller yeni çıkmış düğmeleri açarak emziriyosunbakın kızlar bu model de çok hoşmuş... düğmeleri de çok fonksiyonelmiş..
yaww benim kaynanamlar 2 tene aldıler işte biri ipek olanyoktu bacım:a015: ilk defa sabahlığım oluuuyyy:roflol::roflol:
bana gelin olurken öyle gecelik takımı falan alınmadı ki:1no2:
gerçekten benim sabahlığım yoktu hiç.. çünkü hayatta giymezdim öyle şeyleri. hatta satıcı kadın "sabahlık var bi tane çok güzel getiriym bi bak" dedi.. ben de " hiç zahmet etme ben sevmem sabahlığı" dedim... ama görünce çok hoşuma gitti giyeceğime kanaat getirip aldımhihoyyyt
canlarımmm nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben malesef hala düzelemedim yataktan cıkamıyorum canım çok yanıyo sabaha kadar gözüme uyku girmiyo ağrıdan ateşim 38.5 dan aşağıya düşmüyo dün gece yine acildeydik dr antibiyotik ve minoset verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kafayı yiyeceğim inanın
sizlere minik kızımdan haber vermek için girdim
minik prensesim dün yoğun bakımdan çıkarılmış ve ara bakım ünitesine alınmış dün itibari ile biberonla beslenmeye başlanmış ve biberonu tutmuş buda kızımın büyüdüğüne işaretmiş eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı toparlanıp daha cabuk kilo alacağını söylemiş drminik kızım annesine hızla fark etmeye devam ediyor 41 kere maşallah benim minik kızıma
inşallah bende en kısa zamanda kendimi toparlarım
anaam kışlıkları çıkardın mı gıııı
ayyy bi de o dert var hiç sevmiim haaa:bbo:
nan gecelik mannağı oldum biri beni durdursuuunn kaydirigubbakcemile3
offf kisliklar demeyin yaaa kazaklarim göbek kismindan cok komik duruyo ceketlerimin göbikleri kapanmiyo..yazi atlattik incecik kiyafetlerle derken simdi kislik almak sart oldu hicbiri olmuyokafamçokkarıştı
delüü gaci hepsini ne diye ipeksi aldın benim 1 tanesi ipek 2 si kalın penye 1 si kapitone gibi çook değişik diğeride kumaşfalla benim 4 dene sabahlığım vardı emme hepsi de ipekikisi kimono :roflol: nasıl giyem nan onnarıı
amannn ne dert ediyon gezmek istiyosan çık gez gerisi kalsın be canımaman ev basını aldı gidiyo yaa kıslıkları cıkarrtım yıkadım utuledim daha yeni yerlestirdim
hic sevmiyorum evde kalmayı cıkıp gezmek istiyorum sora butun kıs eve tıkılıcaz yaa
evi süpürüp silmem lazım
yemek yapmam lazım offf baska seylerde varda neyse gecer nasıl olsa
ya ben ayri oda yapiyorum iste bide odada baya acik yer kaliyo hali sermek sart oluo..bide benim bütün evim pvc kapli parke olsa belki okadarda soguk olmaz...zeren anti bateriyel hali diyiyy onlardan aricam artik insallah bulurum
ayyy almıcam ben yaa almak istemiyoooommm bi kaç tunik şeklinde olan vardı ama kazak da yazlık tunik gibi olmuyoki sarıyo hemen giyilmez onnar da döt göbek fırlar mafoldumbenofff kisliklar demeyin yaaa kazaklarim göbek kismindan cok komik duruyo ceketlerimin göbikleri kapanmiyo..yazi atlattik incecik kiyafetlerle derken simdi kislik almak sart oldu hicbiri olmuyokafamçokkarıştı
ay eveet evde olunca herşey gözüne batıyo daha çok yoruluyon yaa çalışırken akşam zaten gözün bişey görmüyo haftasonu ne kaa yapabilirsen işteyaa bavullarda duruyolardı gecen bi bakayım dedim ee nasıl olsa cıkarılacaklar o işide eksilttim sonunda kışı hiç sevmiyorum yaa offf
keske bende calıssamda evdeki işlerimi sallasam cok sıkıldım ilk defa bu kadar uzun süredir oturuyorum evde Allahım bebiş gelsinde saglıklıca inş. işe baslıyım gene bunalıma girdim valla
haklısın kazaklar cok komik duruyor yaa bende almak istemiyorum kıyafet falan ama sart olcak yaaa
hoşgeldin canım, ben de daha hiç bi iş yapmadımben geldim kıslar
anam bugün kendimi kötü hissediyom
habire uyumak istiyom yorgunluk var üzerimde
halbuki bugün elime heç bir iş sürmedim yawwww
tansiyonum düşük olabilir belkim ondandır
siz neler yaptınız bakemm
gene gecelikler konuşuliyyyy
ben valla 1 ay sonraki göbek durumuma göre karar verecem
bol bol gıcık oluyorum şimdi geceliklere
karakızım da gelmiş allahım çok şükür durumuz daha da iyi olcek inşallah
bi de karakızım kendini toparlayabilse ne iyi olurdu .allahım ikisinde acil şifalar versin
amannn ne dert ediyon gezmek istiyosan çık gez gerisi kalsın be canım
dediğin gibi kışın tıkılacaz mecburen evlere
bide çalışmaya alıştığımız için ev sıkıyo
zeytinim gıı nettün dün kaynanan çok yordumu seniiben geldim kıslar
bi de karakızım kendini toparlayabilse ne iyi olurdu .allahım ikisinde acil şifalar versin
ya bi tanesi zaten takımın sabahlığıdelüü gaci hepsini ne diye ipeksi aldın benim 1 tanesi ipek 2 si kalın penye 1 si kapitone gibi çook değişik diğeride kumaş
iyikide hepsini ipek almamışım senin gibi aklımı seveyim hepisi değişik olsun dediydim
ay eveet evde olunca herşey gözüne batıyo daha çok yoruluyon yaa çalışırken akşam zaten gözün bişey görmüyo haftasonu ne kaa yapabilirsen işte
ev hanımlıı daha zor fallaa :bbo:
oof almıcam yaa mafoldumben pijama alırım onun yerine :roflol: :roflol:
haklısın kazaklar cok komik duruyor yaa bende almak istemiyorum kıyafet falan ama sart olcak yaaa
hosgeldin zeytüünnn tansiyonunu ölctürsene yada aksamki kaynana yemegi midene oturdu da ondan mi kötü hissediyon:roflol:ben geldim kıslar
ayni annem gibi konustun alkisalkis sanki biz hali üstünde büyümedikokadar pimpirikli olma diyo annem bana hep yoksa cocugu hastaliktan kurtaramazmisimiçine sinmesi için anti bakteriyel al canım yksa normal halı alırsın acaba bişe olurmu deyüü kafana takarsın
ama kaliteli bi halı alırsan sorun olmaz bizler halıların üstünde büyümedik mi sanki
ama şimdi yeni çıkanların kaliteli olmayanları sorun çıkarır bence
sen pijama delisi oldum zaten :roflol:ayyy almıcam ben yaa almak istemiyoooommm bi kaç tunik şeklinde olan vardı ama kazak da yazlık tunik gibi olmuyoki sarıyo hemen giyilmez onnar da döt göbek fırlar mafoldumben
neyse 1 ay daha kazak giyilmez nasılsa sonra da evde idare ederim ben yaa
oof almıcam yaa mafoldumben pijama alırım onun yerine :roflol: :roflol:
ben geldim kıslar
kartanem yok cnm korktum gibi olmadı
saat 2:30 da gittim
gittiğimde çorbası -zeytinyağlı yemeği-kavurması hazırdı valla şaşrıdım
madem beni ne diye çağırıysa
gittiğimde fırında ana yemek yaptım ben ara ara hep oturdum zaten anladı sen fazla ayakta durma otur dedi.akşam üzeride pilavı yaptım
kaynanama da canım sütlaç istedi dedim evinde süt yokmuş
bide gitti 5. kattan indi benim için süt aldı geldi sütalaç yaptı
anlayacağınız beni çağırdığına pişman olmuştur herhal onu ben çalıştırdım aslındakaydirigubbakcemile3
hatta kociş geldi evde bişeyini unutmuş anahtar ineceydi aşağıya sen dur ben inem dedi
hurraaaaa bita indi aşağıya kaydirigubbakcemile3
tansiyonumu ölçem dedim 9-7 çıktı normalde küçüğüm hem düşük çıkardı düşmeyeceği tuttu da
büyüğü niye öle oldu anlamadım normal mi sizce kıslar tansiyonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?