2009 Kasm Anneleri

anamm edoşumm canım benimmm :teselli: tikkat et kendinee yorma kendinii :teselli:
kız biz nasıı anlıcaz bu sancıları yaaa süreklii hastanelere mii taşıncazz :uhm:

anaam edoşum gıı daha dün konuştuydukk herbişeye gitmemiz lazım diye gıı demek ölemiş haaa
anam neyse bişe yokmuşşş
kız senin de işin zor yaa doktur taa izmirdee

anamm edoşumm canım benimmm :teselli: tikkat et kendinee yorma kendinii :teselli:
kız biz nasıı anlıcaz bu sancıları yaaa süreklii hastanelere mii taşıncazz :uhm:

anaam ben daha kasılma ne onu bilmiim belim ağrıı gıı sancımı bu acep -tatlicadiarzu-

heee kociş de bi acayip oldu artık biz de mola verdik bakalım doğurayım bi kırkım çıksın sonrasına bakıcaz artıkkk:)
anlıyo galba zatiii babası ne zaman sarılsa öpse beni hemen hareketleniyo mübarekkk
hee ondan teslim olmuştur kııı bide teslim oldu die cezası düşer oh ödül eksik kalır biii
kız alsaydın bu vakte kaa bişşeyler biz keyfimize mi aldık ağırlaşcaz die aldık hazırlık yaptık
şimdi bana da hemşire yarım saat yürü sonra dinlen diiyyy nası olcaksa o

abovvv geçmiş olsun şekerimmmmm
desene bende de iş vahim benm de haftaya bitiy 32. haftaaaa
bu aralar çok dikkat etmemiz lazım ya şaka makaaa

abooouuw bunun hali vahimmm :jeyyar: :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
kız tıpayı açacam diye uğraşii içerden bu da daha ne derdinde :roflol:

yohsam yavrum ordan bu yuzden mi kurtulmaya çalişi nannn kaydirigubbakcemile3
taaam ya bebeeem sen vaktinde gelde yapmayuk napalım heriften de olduk ii mi velet yüzündenn senağlama

aman dikkat et canım kendine cok gecmiş olsun

anca mı topladın nan ewii

he yaaa kızım bizde zaten biliyon iş yokta biz o kaa sene debelenip durduk bebek için
bileydim cerin karusundan ders alırdım kaydirigubbakcemile3
yoooo yaptığım bazı şeylerde varda anlatmadım şimdi
çaturtum bayramdan sora bi çarşamba gunu işe gidecum
perşembe gunu sevk alıp doktora iznimi yazdıracum yani bi iki gun daha gitmem gerekecek işlemler için soraaaaa temeeemen özgürüm işallahhhhhhhh
hııımmmm iyi bari gözünaydın
abooouuw bunun hali vahimmm :jeyyar: :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
kız tıpayı açacam diye uğraşii içerden bu da daha ne derdinde :roflol:
heç sorma bi açarsa tıpayı görecek gününüde işte
edoşum 32 haftadan sonra olur öle sancılar geçer önemli olan sancıların sıkı sık düzenli olup olmadığı inşallah rabbim zamanında gelmesini nasip etsin canım
abooo doğururmuyum nan delikafadulden dur bari beşik gelsin bide alıncak bi kaç parça biişiler var onnarı alamda öle yapamm :roflol::roflol:

heee söle kızına tıpayı bir müddet daha ellemesin:roflol::roflol::roflol:

yohsam yavrum ordan bu yuzden mi kurtulmaya çalişi nannn kaydirigubbakcemile3
taaam ya bebeeem sen vaktinde gelde yapmayuk napalım heriften de olduk ii mi velet yüzündenn senağlama

bi fıkra var sen onu biliinmi hacııı bebiş doğunca babasının kafasına vurup iyimi oluyomuş demiş hani :roflol: :roflol:
seninki de öle yapmasın bak :roflol: :roflol:

h benim de kafam karışık emme benm dr dedi ki eğer belinden gelip kasıklarına inen ağrın olursa mutlaka bana ulaş, ya da kanaman fazla akıntın olursa da gel dedi.
bi de bu sancılar kasılmalar düzenli olursa arıcakmışız dr.
anaam ben daha kasılma ne onu bilmiim belim ağrıı gıı sancımı bu acep -tatlicadiarzu-
belağrısı normal bence ağırlaştı bebeler çünkü
benm de ağrıy hele sabah <zor kalkıyorum yataktan ama ne edem mecbur

aklımı aldın nan manyak yazıyı nası okudum bilemedim
neen ağlıyon normalmiş işte herşey delüüüüüüüüüüüüüü :teselli:

aklımı aldın nan manyak yazıyı nası okudum bilemedim
neen ağlıyon normalmiş işte herşey delüüüüüüüüüüüüüü :teselli:

diyene bak sen bizim aklmızı kaç kere aldın nan akıl bırakmadın bizde senin yüzünden bizde erken doğuracüükkk haa:mymeka::mymeka::mymeka:

mureda geçmiş olsun canım
çok şükür sancı felan çıkmamış
kız 3 hafta daha sabret bişiey kalmadı :)))

anaam edoşum gıı daha dün konuştuydukk herbişeye gitmemiz lazım diye gıı demek ölemiş haaa
anam neyse bişe yokmuşşş
kız senin de işin zor yaa doktur taa izmirdee

abovvv geçmiş olsun şekerimmmmm
desene bende de iş vahim benm de haftaya bitiy 32. haftaaaa
bu aralar çok dikkat etmemiz lazım ya şaka makaaa

aman dikkat et canım kendine cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…