ben öölee herkeşe deers vermim bi kere önce potansiyel görmem lazım ki emin ol bu kişi sen deellsin nan delikafadulden
yolundum..
dedimdiya 2 gündür adet sancısı gıbın ağrım vardı bide bu çatı dedikleri yer böle zonkluyo gibidi.dr.aradım oda burda olsan hemen gel derdim hemen orda bi dr.a git Nst ye gir dedii.
kocişimi aradım gittik hemen bu dr.da dedi 2 gündür ne durdun artık 32 haftan bitmiş heran hersey olabili diyee akannehir
neseeeeee bağladılar nst ye bişe cıkmadı normalmiş herşey oğluşumunda hareketleri kalp atışı nıormalmiş :Saruboceq::Saruboceq:
Kendi dr.aradım bunlar yalancı sancılarmış artık böle seyler olabilimiş normalmiş korkulcak bişe yok açılma olmadıkca...
bu kaa işteeee mafoldumben
anaam edoşum gıı daha dün konuştuydukk herbişeye gitmemiz lazım diye gıı demek ölemiş haaayolundum..
dedimdiya 2 gündür adet sancısı gıbın ağrım vardı bide bu çatı dedikleri yer böle zonkluyo gibidi.dr.aradım oda burda olsan hemen gel derdim hemen orda bi dr.a git Nst ye gir dedii.
kocişimi aradım gittik hemen bu dr.da dedi 2 gündür ne durdun artık 32 haftan bitmiş heran hersey olabili diyee akannehir
neseeeeee bağladılar nst ye bişe cıkmadı normalmiş herşey oğluşumunda hareketleri kalp atışı nıormalmiş :Saruboceq::Saruboceq:
Kendi dr.aradım bunlar yalancı sancılarmış artık böle seyler olabilimiş normalmiş korkulcak bişe yok açılma olmadıkca...
anamm edoşumm canım benimmm :teselli: tikkat et kendinee yorma kendinii :teselli:
kız biz nasıı anlıcaz bu sancıları yaaa süreklii hastanelere mii taşıncazz :uhm:
heee kociş de bi acayip oldu artık biz de mola verdik bakalım doğurayım bi kırkım çıksın sonrasına bakıcaz artıkkk:)kaydirigubbakcemile3
hakkaten yaaa bebiş oynarken insan tuhaf hissediyo kendinii
sanki oda anlıyomuş gibi enteresan bişey kaydirigubbakcemile3
hem ondan cezayı düşürtçekler
hemde akıl sağlığı yerinde değil diyee
hafifleyecek cezası birde üstüne kendisi teslim oldu diye hafiflerrr
yatmadan çıkar allahbilir...klava:
kız alsaydın bu vakte kaa bişşeyler biz keyfimize mi aldık ağırlaşcaz die aldık hazırlık yaptıkhoş bulduk canım
napim kıı evi topladım buseyle accık dışarı çıktık ma-rketi felan dolaştık
yine kuyruk sokumum ağrımaya başladı ben daha alış verişe bile başlamadım bebeye hiç bişe almadım bi markete gidip gelene kadar zorlanisam nasıl yapacam alışverişi onu düşüneyom:uhm::uhm::uhm:
yolundum..
abooouuw bunun hali vahimmm :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız tıpayı açacam diye uğraşii içerden bu da daha ne derdinde :roflol:
yolundum..
yoooo yaptığım bazı şeylerde varda anlatmadım şimdianca mı topladın nan ewii
he yaaa kızım bizde zaten biliyon iş yokta biz o kaa sene debelenip durduk bebek için
bileydim cerin karusundan ders alırdım kaydirigubbakcemile3
hııımmmm iyi bari gözünaydınçaturtum bayramdan sora bi çarşamba gunu işe gidecum
perşembe gunu sevk alıp doktora iznimi yazdıracum yani bi iki gun daha gitmem gerekecek işlemler için soraaaaa temeeemen özgürüm işallahhhhhhhh
heç sorma bi açarsa tıpayı görecek gününüde işteabooouuw bunun hali vahimmm :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız tıpayı açacam diye uğraşii içerden bu da daha ne derdinde :roflol:
edoşum 32 haftadan sonra olur öle sancılar geçer önemli olan sancıların sıkı sık düzenli olup olmadığı inşallah rabbim zamanında gelmesini nasip etsin canımyolundum..
abooo doğururmuyum nan delikafadulden dur bari beşik gelsin bide alıncak bi kaç parça biişiler var onnarı alamda öle yapamm :roflol::roflol:
yohsam yavrum ordan bu yuzden mi kurtulmaya çalişi nannn kaydirigubbakcemile3
taaam ya bebeeem sen vaktinde gelde yapmayuk napalım heriften de olduk ii mi velet yüzündenn senağlama
h benim de kafam karışık emme benm dr dedi ki eğer belinden gelip kasıklarına inen ağrın olursa mutlaka bana ulaş, ya da kanaman fazla akıntın olursa da gel dedi.anamm edoşumm canım benimmm :teselli: tikkat et kendinee yorma kendinii :teselli:
kız biz nasıı anlıcaz bu sancıları yaaa süreklii hastanelere mii taşıncazz :uhm:
belağrısı normal bence ağırlaştı bebeler çünküanaam ben daha kasılma ne onu bilmiim belim ağrıı gıı sancımı bu acep -tatlicadiarzu-
yolundum..
aklımı aldın nan manyak yazıyı nası okudum bilemedim
neen ağlıyon normalmiş işte herşey delüüüüüüüüüüüüüü :teselli:
bi fıkra var sen onu biliinmi hacııı bebiş doğunca babasının kafasına vurup iyimi oluyomuş demiş hani :roflol: :roflol:
seninki de öle yapmasın bak :roflol: :roflol:
diyene bak sen bizim aklmızı kaç kere aldın nan akıl bırakmadın bizde senin yüzünden bizde erken doğuracüükkk haa:mymeka::mymeka::mymeka:
ay kesin yapar fallaaaaa delikafadulden
hee demi ecük öyle olduu :kedi:
napim sıpam rahat durmuy ben ne edem anamm
hee demi ecük öyle olduu :kedi:
napim sıpam rahat durmuy ben ne edem anamm
mureda geçmiş olsun canım
çok şükür sancı felan çıkmamış
kız 3 hafta daha sabret bişiey kalmadı :)))
anamm edoşumm canım benimmm :teselli: tikkat et kendinee yorma kendinii :teselli:
anaam edoşum gıı daha dün konuştuydukk herbişeye gitmemiz lazım diye gıı demek ölemiş haaa
anam neyse bişe yokmuşşş
kız senin de işin zor yaa doktur taa izmirdee
abovvv geçmiş olsun şekerimmmmm
desene bende de iş vahim benm de haftaya bitiy 32. haftaaaa
bu aralar çok dikkat etmemiz lazım ya şaka makaaa
aman dikkat et canım kendine cok gecmiş olsun
aklımı aldın nan manyak yazıyı nası okudum bilemedim
neen ağlıyon normalmiş işte herşey delüüüüüüüüüüüüüü :teselli:
yaaaa korktum nan bi an ne bileemmmmm -tatlicadiarzu-
bide benim dr. çok uzakta yaaaa onada çok üzüldüm yani böle acil bişe çıksa burda doğurmak zorunda kalcamm :sinifsinif:
ama ben dr.çok sevimm o beni çok rahatlatıyooo :sinifsinif:
burdaki dr. bu bebek kız dedi salakmıdır nedir dedim erkek kız değil heee ben onu koron sandım dediii düşünseneee adam usg den bile bi poh annamıyoooo :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?