2009 Kasm Anneleri

abooo kız mııı
nan edoş kız çıkarmış bi de :roflol: :roflol:

kızlar ben kaçar yemeklerime başlayam artuk
misafirler aç kalmasınlar demüü

güle güle canım.

Ben geldim nann mafoldumbenmafoldumben

selam karular ben geldim nedisiniz bakem

hoşgeldin krispi..

hoşgeldin canım... bişe çıkmamış eda niye ağlıyosun halen canım... yoksa halen ağrın var da onun için mi ağlıyon

yufka aldım bende birazcık oturamda ecük onnarı sigara böree saram bare

baa da gönder hacııı canım bu ara neler neler çekiyoo yaa hep hamur işii ooof of yalnızlık zor be yaa mafoldumben

nan edoş senin oğlanın pipisinin de maşallahı var heralde gııı doktor kordon sandığına göre :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol::roflol:
nettün nan aşama kaa evde uyudunmuuu

çıktım yavaşşşşşşş yavaşş markete yürüdüm yufka aldımm ecük daha yürüdüm bankaya uğradım paralandım sora eve döndüm ancak dönüş yolunda kaldırımlara baka baka geldim zira yol ecük daha uzasaydı oturacudum yere kaydirigubbakcemile3
neyseki eve zor attım kendimii
kendimi çok yormadan gün içinde böle çıkam gezem diom

anaaaam töbe yarabbim töbeeeee delimidir nedir
böle aciller çok fena oliler yaaa insanın kafasını karıştıriler anca başka bi işe yaramiler

yuhhhhhhhhhhh adam iki dakka da aslan gibi egeyi ece yaptı eimi delikafadulden
sen onun nst den annadığına emin misin nan içine kurt duşurmek gibi olmasın ama kafamçokkarıştı

anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.

iyi nan yorma kendini hacı yaa yosam senin yüzünden doğuracayük hee :tomato:

ayy senin durum da zor tatlım ama üzülme yinede hayırlısı olsun...

nasıl yani koskoca bebeğin cinsiyetini yanlış mı gördü kııızzakannehir

canm insan korkar tbii daha erken ...

hele ki alıştığın bi dr varsa başkası çok zor geliy biliyorum
ben mesela çarş günü başka bi dr a gidicem benm dr izinde olcakmış rapor almak için acaba diyorum ultrasondan bakacak mı nasıl davranacak nasıl biri sorusorsam cevaplar mı bin tane şey geliyo aklıma
ama mecbur gidicem yoksa perş iş başı yapmam lazım

edoşum sen bence orda da kendine bidoktor ayarla bacım her zaman izmire gidemezsinki son ayda çok lazım olcek senin için araştır kız bak iyi bi doktorda ordan bul bence

maşallah bebekinee
benimkide 1500grdı bende zayıf diye üzülüyodum yanii benimkide normalmiş :teytey:

abooo kız mııı
nan edoş kız çıkarmış bi de :roflol: :roflol:

yok nan pipisinin kocaman resmi var yaa :lepi:

hoşgeldin canım... bişe çıkmamış eda niye ağlıyosun halen canım... yoksa halen ağrın var da onun için mi ağlıyon

ayy ne bilem gııı korktum eccükk :sinifsinif:

nan edoş senin oğlanın pipisinin de maşallahı var heralde gııı doktor kordon sandığına göre :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: hee gıı çiçko canlizin yiğitini geçti galibaa :roflol::roflol::roflol:

anaaaam töbe yarabbim töbeeeee delimidir nedir
böle aciller çok fena oliler yaaa insanın kafasını karıştıriler anca başka bi işe yaramiler

hee yaa uyuz adammm :mymeka:

yuhhhhhhhhhhh adam iki dakka da aslan gibi egeyi ece yaptı eimi delikafadulden
sen onun nst den annadığına emin misin nan içine kurt duşurmek gibi olmasın ama kafamçokkarıştı

Ege o egee merak etme ispatı var elimdeee :roflol::roflol:
yok yok o yapmadı aletii nan :bbo:

sağol cnmm opuyorumnanaktan
senin bebişinedee maşallahh

ayy senin durum da zor tatlım ama üzülme yinede hayırlısı olsun...

nasıl yani koskoca bebeğin cinsiyetini yanlış mı gördü kııızzakannehir

hee gıı kocamann pipiyi görmedi sonrada diiykii aaa ben kordon sandımm :roflol::roflol::roflol:

yaa başka dr.a gitmek istemim iştee ona çok üzüldüm allahım erkenden gelmesin bebeemm :Saruboceq::Saruboceq:

masallah canım sanada bebişinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…