yaaaa korktum nan bi an ne bileemmmmm -tatlicadiarzu-
bide benim dr. çok uzakta yaaaa onada çok üzüldüm yani böle acil bişe çıksa burda doğurmak zorunda kalcamm :sinifsinif:
ama ben dr.çok sevimm o beni çok rahatlatıyooo :sinifsinif:
burdaki dr. bu bebek kız dedi salakmıdır nedir dedim erkek kız değil heee ben onu koron sandım dediii düşünseneee adam usg den bile bi poh annamıyoooo :sinifsinif::sinifsinif:
kızlar ben kaçar yemeklerime başlayam artuk
misafirler aç kalmasınlar demüü
Ben geldim nann mafoldumbenmafoldumben
selam karular ben geldim nedisiniz bakem
yolundum..
dedimdiya 2 gündür adet sancısı gıbın ağrım vardı bide bu çatı dedikleri yer böle zonkluyo gibidi.dr.aradım oda burda olsan hemen gel derdim hemen orda bi dr.a git Nst ye gir dedii.
kocişimi aradım gittik hemen bu dr.da dedi 2 gündür ne durdun artık 32 haftan bitmiş heran hersey olabili diyee akannehir
neseeeeee bağladılar nst ye bişe cıkmadı normalmiş herşey oğluşumunda hareketleri kalp atışı nıormalmiş :Saruboceq::Saruboceq:
Kendi dr.aradım bunlar yalancı sancılarmış artık böle seyler olabilimiş normalmiş korkulcak bişe yok açılma olmadıkca...
bu kaa işteeee mafoldumben
yufka aldım bende birazcık oturamda ecük onnarı sigara böree saram bare
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:
nettün nan aşama kaa evde uyudunmuuu
bide benim dr. çok uzakta yaaaa onada çok üzüldüm yani böle acil bişe çıksa burda doğurmak zorunda kalcamm :sinifsinif:
burdaki dr. bu bebek kız dedi salakmıdır nedir dedim erkek kız değil heee ben onu koron sandım dediii düşünseneee adam usg den bile bi poh annamıyoooo :sinifsinif::sinifsinif:
yufka aldım bende birazcık oturamda ecük onnarı sigara böree saram bare
sıpan rahat durmiii ama anasıda rahat dur miiii baksana aklından neler geçiirisin delüüüüü
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan edoş senin oğlanın pipisinin de maşallahı var heralde gııı doktor kordon sandığına göre :roflol: :roflol:
çıktım yavaşşşşşşş yavaşş markete yürüdüm yufka aldımm ecük daha yürüdüm bankaya uğradım paralandım sora eve döndüm ancak dönüş yolunda kaldırımlara baka baka geldim zira yol ecük daha uzasaydı oturacudum yere kaydirigubbakcemile3
neyseki eve zor attım kendimii
kendimi çok yormadan gün içinde böle çıkam gezem diom
anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.
abooo kız mııı
nan edoş kız çıkarmış bi de :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım... bişe çıkmamış eda niye ağlıyosun halen canım... yoksa halen ağrın var da onun için mi ağlıyon
nan edoş senin oğlanın pipisinin de maşallahı var heralde gııı doktor kordon sandığına göre :roflol: :roflol:
anaaaam töbe yarabbim töbeeeee delimidir nedir
böle aciller çok fena oliler yaaa insanın kafasını karıştıriler anca başka bi işe yaramiler
yuhhhhhhhhhhh adam iki dakka da aslan gibi egeyi ece yaptı eimi delikafadulden
sen onun nst den annadığına emin misin nan içine kurt duşurmek gibi olmasın ama kafamçokkarıştı
anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.
ayy senin durum da zor tatlım ama üzülme yinede hayırlısı olsun...
nasıl yani koskoca bebeğin cinsiyetini yanlış mı gördü kııızzakannehir
canm insan korkar tbii daha erken ...
hele ki alıştığın bi dr varsa başkası çok zor geliy biliyorum
ben mesela çarş günü başka bi dr a gidicem benm dr izinde olcakmış rapor almak için acaba diyorum ultrasondan bakacak mı nasıl davranacak nasıl biri sorusorsam cevaplar mı bin tane şey geliyo aklıma
ama mecbur gidicem yoksa perş iş başı yapmam lazım
edoşum sen bence orda da kendine bidoktor ayarla bacım her zaman izmire gidemezsinki son ayda çok lazım olcek senin için araştır kız bak iyi bi doktorda ordan bul bence
zati bi dene özel hatane var fatoo :sinifsinif: bende ona gittim işteee :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?