2009 Kasm Anneleri

off ya yerleri nasıl sildiğimi gorseniz bilmem nerenizle gülersiniz
bi ayagımda ıslak bez bi ayagımda kuru bez ee napim eğilemiyorum

aaaaaaaaaa
peki bi tanemi doktor varmış

bide kadın var daha fena kızzz annatamam burda şimdi insanla nasıl konuştuğunu :mymeka::mymeka::mymeka:

delikafadulden hiç silme daha iyi nan delikafadulden

maaşallah kız bebeğine:)))
ama o dr da neden öyle dimiş zati hassasız höt deseler ağlıcaz aaaaa
bazen ben de şok oluyorum tartı başında
evde tartınıyorum 61, sağlık ocağında 62 dr da herhalde 63 çıkacak :roflol:
edoşum sen bence orda da kendine bidoktor ayarla bacım her zaman izmire gidemezsinki son ayda çok lazım olcek senin için araştır kız bak iyi bi doktorda ordan bul bence
he bence de kız edoş, nolur nolmazzzzz

ben viledayla siliyorum daha kolayıma geliyor çok iyi temizlemiyo bence ama napalım
annem hep eğilme diyo korkuyorum eğilmeye açılma olurmuş öyle diyo

Offff anlıyorum seni ben gecen gittiğimde bir ayda 2 kilo almısım diye, yediklerine biraz dikkat et artık dedi ve ben sok gecirdim, simdi panik halindeyim, iki gündür mantı yiyom bu sabah tartıldım 13 günde 3 kilo almışım ve bidahaki randevumda 8 gün sonra, daha simdiden korkudan ölüyom napıcam diye, sabah annemi aradım 8 gün boyunca sebzeden baska hiçbişey yemiycem dedim. Bakalım nolucak, kendimce diyet yapıcam korkudan...

bide kadın var daha fena kızzz annatamam burda şimdi insanla nasıl konuştuğunu :mymeka::mymeka::mymeka:

delikafadulden hiç silme daha iyi nan delikafadulden
pekkkiii özel muayenehane varmı oralarda
nan delimisiniz beee başınıza bi iş gelecüük eğilmeyin ööle klava:

he nan aynen öle deliyim napam içim rahat etmii zaten öle sık sık silmim nan

m

ben viledayla siliyorum daha kolayıma geliyor çok iyi temizlemiyo bence ama napalım
annem hep eğilme diyo korkuyorum eğilmeye açılma olurmuş öyle diyo

ayy ben viledayla baya ıslak oluyo diye sevmiyorum parkecide acılma olur parkelerde yerleri cok ıslak bezle silme dedi
simdi hem siliyorum hem kuruluyorum cok güzel oluyo egilemiyorum kız kaburgalarım cok kotu oluyo valla

nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook

viledayla siliyom ben şimdi ama bebiş olunca netcez yaa hergün yer mi silcez neyle silcez o yerleri yalayacak nerdeyse çünküü :bbo:
amwayin rocu ii diiler ondan alem bari veya arap sabunu şimdi çamaşır suyuyla siliyom ama onun da kalıntısı oluyo gaaba

ben gidem bi yemek yapam yaa sonrada dusa girerim anca ezan oolur zaten
ayy daha yatak odasına girmedim yaa
dolapların içi tamamda ya dısını kim yapcak yaa
artık aksama kaldı
zaten benimkine küstüm bahaneyle yanında durmus olmam :umursamaz:

nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook

ayy ben de gitmek istiiim sultanahmetee
en son bebişim daha ana rahmine yeni düşmüşkene bizim haberimiz bile yokkene gidip soğukta salep içtiydik kocişnen ayy çok güzeldi bi de adalara gittiydik kızım nokta kadar bilem yoktu o zaman şimdi 2 kilo oldu gıı hihoyyyt hihoyyyt

nan sen niye küstün herüfüne küsen küsene bugün de hee

bebiş olunca hergün silcez mecbur ben gerci simdide gün asırı siliyorum ama o zaman bebişle daha zor olacak bide hijyen offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…