off ya yerleri nasıl sildiğimi gorseniz bilmem nerenizle gülersiniz
bi ayagımda ıslak bez bi ayagımda kuru bez ee napim eğilemiyorum
aaaaaaaaaa
peki bi tanemi doktor varmış
ben diz çökerek yapim öle daha rahat yani yerleri öpim accuk işte:roflol::roflol:
maaşallah kız bebeğine:)))anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.
he bence de kız edoş, nolur nolmazzzzzedoşum sen bence orda da kendine bidoktor ayarla bacım her zaman izmire gidemezsinki son ayda çok lazım olcek senin için araştır kız bak iyi bi doktorda ordan bul bence
anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.
pekkkiii özel muayenehane varmı oralardabide kadın var daha fena kızzz annatamam burda şimdi insanla nasıl konuştuğunu :mymeka::mymeka::mymeka:
delikafadulden hiç silme daha iyi nan delikafadulden
nan delimisiniz beee başınıza bi iş gelecüük eğilmeyin ööleklava:
pekkkiii özel muayenehane varmı oralarda
dur bakayım bide onu arastıramm laelaelaelaelae
kızlar ben bi duş alıp uzancam akşama gene gelürüünn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben diz çökerek yapim öle daha rahat yani yerleri öpim accuk işte:roflol::roflol:
m
ben viledayla siliyorum daha kolayıma geliyor çok iyi temizlemiyo bence ama napalım
annem hep eğilme diyo korkuyorum eğilmeye açılma olurmuş öyle diyo
nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook
ben gidem bi yemek yapam yaa sonrada dusa girerim anca ezan oolur zaten
ayy daha yatak odasına girmedim yaa
dolapların içi tamamda ya dısını kim yapcak yaa
artık aksama kaldı
zaten benimkine küstüm bahaneyle yanında durmus olmam :umursamaz:
viledayla siliyom ben şimdi ama bebiş olunca netcez yaa hergün yer mi silcez neyle silcez o yerleri yalayacak nerdeyse çünküü :bbo:
amwayin rocu ii diiler ondan alem bari veya arap sabunu şimdi çamaşır suyuyla siliyom ama onun da kalıntısı oluyo gaaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?