viledayla siliyom ben şimdi ama bebiş olunca netcez yaa hergün yer mi silcez neyle silcez o yerleri yalayacak nerdeyse çünküü :bbo:
amwayin rocu ii diiler ondan alem bari veya arap sabunu şimdi çamaşır suyuyla siliyom ama onun da kalıntısı oluyo gaaba
nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook
nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook
nan sen niye küstün herüfüne küsen küsene bugün de hee
bi sen eksiktin bacım sende küstün tam oldu heee vereliniortakben gidem bi yemek yapam yaa sonrada dusa girerim anca ezan oolur zaten
ayy daha yatak odasına girmedim yaa
dolapların içi tamamda ya dısını kim yapcak yaa
artık aksama kaldı
zaten benimkine küstüm bahaneyle yanında durmus olmam :umursamaz:
hee hadi gel gidek nan kaydirigubbakcemileayy ben de gitmek istiiim sultanahmetee
en son bebişim daha ana rahmine yeni düşmüşkene bizim haberimiz bile yokkene gidip soğukta salep içtiydik kocişnen ayy çok güzeldi bi de adalara gittiydik kızım nokta kadar bilem yoktu o zaman şimdi 2 kilo oldu gıı hihoyyyt hihoyyyt
aynen bendeee Çok üzgünüm çoookaynen tubacım mac var ne gıcık bi aksam olacak yaaa
nefret ediyorum futboldan -tatlicadiarzu-
bebekleri o kadar temizliğee alıştırmıyak nan sonra azcık tozdan hasta olilerr azcık bağışıklık kazansınlar pislüğee laelaelaelaelaebebiş olunca hergün silcez mecbur ben gerci simdide gün asırı siliyorum ama o zaman bebişle daha zor olacak bide hijyen offf
ah bacımmm ben kaç keree bu fener uğrunaa satıldım ekildim bi bilsenn :çok üzgünüm:nan tubik bi fenerin maçına satıldın nan:roflol::roflol::roflol:
nan karnın burnunda ne işin var sultanahmetlerde manyakmısın sennn ezerler lan seni oralarda havada guzel ramazanın son günleri ohhh orası şimdi nası kalabalık bilmiyon mu sen ayu :mymeka::mymeka::mymeka:
otur oturduğun yerde deli yaaaaaaaklava:
bende çıkıyom kızlar aturmaktan bi tarfım uyuştu yaaaa hade görüşürük
Bende gidiyom kızlar, bir iş gününün daha sonuna geldim, kaldı geriye 14 güncük:)
Hepinize iyi akşamlar.......
bi sen eksiktin bacım sende küstün tam oldu heee vereliniortak
aynen bendeee Çok üzgünüm çoook
bebekleri o kadar temizliğee alıştırmıyak nan sonra azcık tozdan hasta olilerr azcık bağışıklık kazansınlar pislüğee laelaelaelaelae
ayy neden hep böle bunnar yaa hiç sevmii dolaşmayı alışveriş yapmayıbenimki uzun hikaye yaa
dün aksam carsıya cıkacaktık artık yalnız gezmekten sıkıldım o hep yorgun oluyo diye tek basıma gidiyom heryere
dün aksamda gidelim dedim gitmedik sora gidelim dedi de bende istemedim hevesim kırıldı :umursamaz:
bugun gidecektik ee mac var 10 da eve gel yemek ye derken zaten saat gececek sonra maca yetiselim dicek sinirlerim bozulacak yane basından savma işleri sevmiyorum oda yapmıs olmak iöin yapıyo bende küstüm işte
gelsin yemegini yesin otursun tv karsına yalnız yalnız izlesin macını içine sinmicek ohhh banane hep benmi anlayıslı olucam:umursamaz:
:roflol: :roflol:anam ne gerek varr roca falann sankim yerlerde pok mu varr:umursamaz:
anaa senin 14 kaldıysa benim de 17 kalmıştııır ay o kaa az mıııı :lepi: :lepi:Bende gidiyom kızlar, bir iş gününün daha sonuna geldim, kaldı geriye 14 güncük:)
Hepinize iyi akşamlar.......
ben gidiiimmm
ohhhhhhh gitmeyinnn nannnnay bu çatlakta kafayı eminönü tayfasıynan bozdu haaa :roflol::roflol::roflol:
gözün kaldı zaten fesat karu gideemiik bi türlü dötümüzü düzeltip rahatla hemii :mymeka:
bi annadım ki sorma gııay delümü nee karnın burnunda netcemişin acabaaklava:
annelik iştee kendine bişe alamaz oluyo insan :roflol:
iyi bari aferimm
benim tansiyonum kaç ki normalde heç bilmiim -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
nan geçen o geldi aklıma benim yüzümden mi diyom bu cerin garusu hastanelere gidip duruu acaba diyee :roflol:
şimcik ebişim sen bizim burayı biliinmi anafartalar çarşısının arkasındaki sokak ya hani ordan dümdüz otobüs duraklarına doru giderkene bi merdiven iniyon ulus çarşısı heralde ora hemen merdivenim dibi ya daha nasıl tarif edemkii CADIARZU
delü mannakkk kız çıkıp gitcek sen daa action diyonnof ya ben şimdi sancı kasılma falan muabbeti varya nan soramadım doktora action yasakmı deye karı dicek keçi can derdinde kaasap et karının duşunduğune bak deyu yuzume tukurur deye soramadım gıı delikafadulden
yap nan yapp tutma kendinişurda zati 1 hafta kalmış bi jübile maçı yapaydık nan herifnen olmaz mı ki acabaa :tomato:
geçmiş olsun kuzummmmmyolundum..
dedimdiya 2 gündür adet sancısı gıbın ağrım vardı bide bu çatı dedikleri yer böle zonkluyo gibidi.dr.aradım oda burda olsan hemen gel derdim hemen orda bi dr.a git Nst ye gir dedii.
kocişimi aradım gittik hemen bu dr.da dedi 2 gündür ne durdun artık 32 haftan bitmiş heran hersey olabili diyee akannehir
neseeeeee bağladılar nst ye bişe cıkmadı normalmiş herşey oğluşumunda hareketleri kalp atışı nıormalmiş :Saruboceq::Saruboceq:
Kendi dr.aradım bunlar yalancı sancılarmış artık böle seyler olabilimiş normalmiş korkulcak bişe yok açılma olmadıkca...
bu kaa işteeee mafoldumben
ben de istiom gııı özledim s.ahmette i sucuk ekmek iftar etmeyinediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
nie nann burda buluşuruk aşammmaynen tubacım mac var ne gıcık bi aksam olacak yaaa
nefret ediyorum futboldan -tatlicadiarzu-
kızlar slm nasılsınızzz...
ne var ne yok bugün.hersey yolunda demiii
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşşgördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
birdaha 2 hafta sonra gitcem oğlumu görmeye...
işte bu kadar kızlar...çok yorgunum yaaa
kızlar slm nasılsınızzz...
ne var ne yok bugün.hersey yolunda demiii
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşşgördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
birdaha 2 hafta sonra gitcem oğlumu görmeye...
işte bu kadar kızlar...çok yorgunum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?