2009 Kasm Anneleri

anam ne gerek varr roca falann sankim yerlerde pok mu varr:umursamaz:

nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook

nan karnın burnunda ne işin var sultanahmetlerde manyakmısın sennn ezerler lan seni oralarda havada guzel ramazanın son günleri ohhh orası şimdi nası kalabalık bilmiyon mu sen ayu :mymeka::mymeka::mymeka:
otur oturduğun yerde deli yaaaaaaa klava:

nan sen niye küstün herüfüne küsen küsene bugün de hee

benimki uzun hikaye yaa
dün aksam carsıya cıkacaktık artık yalnız gezmekten sıkıldım o hep yorgun oluyo diye tek basıma gidiyom heryere
dün aksamda gidelim dedim gitmedik sora gidelim dedi de bende istemedim hevesim kırıldı :umursamaz:
bugun gidecektik ee mac var 10 da eve gel yemek ye derken zaten saat gececek sonra maca yetiselim dicek sinirlerim bozulacak yane basından savma işleri sevmiyorum oda yapmıs olmak iöin yapıyo bende küstüm işte
gelsin yemegini yesin otursun tv karsına yalnız yalnız izlesin macını içine sinmicek ohhh banane hep benmi anlayıslı olucam:umursamaz:

bi sen eksiktin bacım sende küstün tam oldu heee vereliniortak
hee hadi gel gidek nan kaydirigubbakcemile
aynen tubacım mac var ne gıcık bi aksam olacak yaaa
nefret ediyorum futboldan -tatlicadiarzu-
aynen bendeee Çok üzgünüm çoook
bebiş olunca hergün silcez mecbur ben gerci simdide gün asırı siliyorum ama o zaman bebişle daha zor olacak bide hijyen offf
bebekleri o kadar temizliğee alıştırmıyak nan sonra azcık tozdan hasta olilerr azcık bağışıklık kazansınlar pislüğee laelaelaelaelae
nan tubik bi fenerin maçına satıldın nan:roflol::roflol::roflol:
ah bacımmm ben kaç keree bu fener uğrunaa satıldım ekildim bi bilsenn :çok üzgünüm:

beni mi ezceklar nan güliyim bariii laelaelaelaelae
gidek mi nan beraberr :jeyyar: hadi kır zincirlerii gel sultanahmete akalımm seninleeeeee sositososito

Bende gidiyom kızlar, bir iş gününün daha sonuna geldim, kaldı geriye 14 güncük:)
Hepinize iyi akşamlar.......

ayy bugun hiç çekilecek gibi degilim ama haklıyım valla

haklısın tubiş alıstırmamak lazım temizliğe sora cabuk hastalanırlar dimi :roflol::roflol:

ayy neden hep böle bunnar yaa hiç sevmii dolaşmayı alışveriş yapmayı
alışveriş merkezine gitsek de iki ayağımı pabuca sokiii yalnız aldım ben de çoğusunu fallaa
anam ne gerek varr roca falann sankim yerlerde pok mu varr:umursamaz:
:roflol: :roflol:
Bende gidiyom kızlar, bir iş gününün daha sonuna geldim, kaldı geriye 14 güncük:)
Hepinize iyi akşamlar.......
anaa senin 14 kaldıysa benim de 17 kalmıştııır ay o kaa az mıııı :lepi: :lepi:

kızlar slm nasılsınızzz...
ne var ne yok bugün.hersey yolunda demiii
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşş gördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
birdaha 2 hafta sonra gitcem oğlumu görmeye...
işte bu kadar kızlar...çok yorgunum yaaa

kenyaa haklısın canm yaaa
benim kociş de sıkılıyo gezmekten ben akşama kaa evde yalnızım ya hiç düşünmüyo onu kaç kez de söyledim halbuki, ama yürüyüşe zor çıkıyoruz bi de yemekten sonra bi uyuyo tv karşısında tamam artık hayır bekleme. ne muhabbet ne bişi. zaten iki laf etçek bi Allahın kulu da yok etrafta sıkılıyorum valla
aynı dertler bacım ya hadi tubanın kocişi maç izliyyy seninki de ööle benmki maç da izlemez paso uyur yorgun geliy die bişey de demek istemiyorum ama azcık şımartılmak istiyorum yaaa az önce geldi eve sig kokuyo ne güzel içmiyodu kaç haftadır dün bi tene içmiş bugün de ööle bi tene içmiş. gene başlıcak bu herif durduramıcam bu sefer öfff
velhasılı ben de pek dertliyim bu konularda

ay bu çatlakta kafayı eminönü tayfasıynan bozdu haaa :roflol::roflol::roflol:
gözün kaldı zaten fesat karu gideemiik bi türlü dötümüzü düzeltip rahatla hemii :mymeka:
ohhhhhhh gitmeyinnn nannnn
bi annadım ki sorma gıı
delü mannakkk kız çıkıp gitcek sen daa action diyonn
şurda zati 1 hafta kalmış bi jübile maçı yapaydık nan herifnen olmaz mı ki acabaa :tomato:
yap nan yapp tutma kendini
geçmiş olsun kuzummmmm
nediyonuzz nan çatlak karularr laelaelaelaelae
off sultanahmete gitmek istiyommm arif önce timam dedi ama sonraa fenerin maçı warmış o geldi aklınaaa Çok üzgünüm çoook
ben de istiom gııı özledim s.ahmette i sucuk ekmek iftar etmeyi
aynen tubacım mac var ne gıcık bi aksam olacak yaaa
nefret ediyorum futboldan -tatlicadiarzu-
nie nann burda buluşuruk aşammm

maşallah canım oğluna ne güzel artık sık sık görüşüyorsunuz oğluşunla. dikkat et kendine fazla yorma dinlen biraz

kız kocaman olmuş ya yaramazzzz:)))
her şey yolunda heralde ben de geç gldim ama edoş accık korkmuş dün, nst ye girmiş sancısı olmuş ama yalancı sancıymış dr ööle demiş
amaan bu doktorların da neyine kilomuza karışıyorlar paso herkes tırsıyor dr.dan gayrı alla alla yiyin gitsin yaaa sıkmayın kendinizi bu kaaa
hadi iyi dinlenmeler sana şekerim

hayda ben de gidiyom kızlar canım sıkılıyo bugün zati
işin yoksa yarın sabahın köründe düş yola oy oy oyyy
neyse görüşürük
afiyet olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…