2009 Kasm Anneleri

selam kızlar ..valla sızın yazdıkları okudukca bız ac kalcaz dıye korkuyom ...gercı benım anam hergun yemek neyım getırıyo ben dogum yapınca mısafırlere de o hazırllık yapıyo ben sadece ew ısı ve bebekle kalıyom ama yınede nolur nolmaz ben de atem bıseyler dolaba balı.....

yok nan anası görmediiii lülülülülülü
gördü aln sen gecen haftaki bölüme iyi bakmadin kalbaaa
o kari niye agliydi yoksa bak valla youtube den bulur cikartirim:mymeka:

anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
sadece onlar mi sanyion sen ebisim bizde tam20 begelik haftasindan beridir tik yokakannehir
ondan öncede doktor kari yasaklamisti arada bi kacamak yaptik okaaakaydirigubbakcemile3

sen ayni benim kafadansin haaa her yemegi buzluga atarim bende ... dün lahmacun yaptim onu biloe buzluga attim
benimde salcami anam yapiyyy hatta taa türkiyeden buraya salca tasiyom kaydirigubbakcemile3ama arada tuzsuz salca gerekli oluyocokacimcoook

aa ne güzel walla sen mi seciyosun
benim esimde her ne zaman pc basına gecse sahibindene girer arabalara bakar su nasıl bu nasıl diye sorar cok istiyo almayı bakalım ne zaman alıcaz
simdiden hayırlısı olsun canım

ya işte bende bakıyom ben model seçiyom o ayrıntılara bakiii işte bakalım hayırlısı artık inşllah alırız

ne uyanık gacısın kızz aferün sağaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

edacım senmiydin o
soda şişelerine domates koyan
bu konuyu konuştuyduk da hatırlamadıydım
50 adetmiydi kız
ben de domatesi kaynatıp melemen için kullanmak istiyom ama mini mini şişelere
ama nasıl yapacağımı bilmirem
kız soda şişlerin ağzını nasıl kapattıydınız
bende diyom ufak şişeler bulup kaynatammı ocak ta

eeee buda laz işi tarif canım hiç biyerde bulamazsın:roflol::roflol::roflol::roflol:

nan isteyen kim ferrari bizi fos fos anca açar bacım:roflol::roflol::roflol:

ayy edoşumm senin işindee çok zor heee laelaelaelaelae

hee gıı çok harap oluyom vallaa :roflol:

anan yapiymış işte kızz ne aç kalacann laelaelaelaelae

kız o karı sevgili mevzusunda göz yaşı döküydüü lülülülülülü bunnarı gördü gibi olan sahneyide bihter hayal ettiydi nan açta bak youtube yi bizde yassaak :roflol:

ayyy buzlukta olunca çok kolay oluyo yemek yapmak hakkatt

ya işte bende bakıyom ben model seçiyom o ayrıntılara bakiii işte bakalım hayırlısı artık inşllah alırız

tubikin ferrariden alaman kuşum sennn :teselli: onnar artık müzelik naniknaniknaniknanik
al benim kara şimsekteen kurtul nan kaydirigubbakcemile3

zeytinin soda sisesi olayini bilmiyorum ama ben yumusak domatesleri kaynatiyorum kabukariyla birlikte sonra soguyunca kabugunu atiyo zaten üstünden,, el blendirindan gecirip su yapiyom onlarida sonra ya yine buz kaplarina ama kücük kaplara degil eccük büyüklerde var bende yada tekrar kaynatip sicakken kavonoza dolduruyom...melemen icin iyi oluyo

hee benidim kızz oo :1ninca:
ama 50 deell 250 dii şişe adedii delikafadulden
tatlım onun kapatma makinası var şöle çok basit bişe manisadan aldı annemler kapaklarıda ordan alıyolar kilolan
sende küççük kavanozlara koy cnm şu 200 gr.lıklar varyaa olmamıı yerimseniben

korkma kız aç kalmazsın kaydirigubbakcemile3

elifcim lahmacunu kendin mi yapıyon kızzz
hee sekerim burda lahmacuncu yk malesefki birkac türk firini var ama onlarin etlerinede ben güvenmiyorum ne kullaniyolar ne biliimm bende pizza lahmacun yapan bi makina aldim onda yapiiimm temiz temiz..
dur simcik bu bölüm bitsin acaim da bakiimm kim görmüs

edacım süper ya 250 di doğru abowwwwwwww
seneye kışa da yersin gızzzz
soda işi o zaman bizi bozar
ben en iyisi küçük şişelere koyam hava almamasını sağlamam lazım tabi
iyide ben tencere su koyup öle kaynatmak istiyom
ama ne kdr süre kaynatmam lazım bilmirem kızzz ne kdr kaynatak
bozulmasın sonra

tabee bu arada anamlar umrede kaynanamlar umrede bayramda yalnızız...taaa ekımın 5 ınde gelcekler ...anamlar ondan sonrada kasımda caprıse gıtcekler ortada kalıveccem bende ...oglan okula gıdıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ...bızde ewde caprıs yapcaz artuk acık bufe peynır zeytın ......

senin kara şimşeğe benim kociş iki bebeyi sığdıramiii bacım:roflol::roflol::roflol:
kızz çaturtuuu ne model bakisin bakim hee

cerün
opel zafira
nissan note
honda jazz

bu modellerin ikinci ellerine bakim bakalım hayırlısı

tabi özlüyon dimi türkiyedeki lahmacunları
ohh negüsel temiz temiz yiyorsundur en güselini yapmışsın cnm
bu arada sen neçün alımanyadaydın
evlenincemi gittin cnm
yaban ellerde öle almazki anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…