gördü aln sen gecen haftaki bölüme iyi bakmadin kalbaaayok nan anası görmediiii lülülülülülü
sadece onlar mi sanyion sen ebisim bizde tam20 begelik haftasindan beridir tik yokakannehiranamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
salçamı anam yapiyy ev salçasıı heç küfmüf olmuyy :lepi:
domatımı anam yapiy soda şişelerine buzluğa komaya gerek kalmıyy :lepi:
tavuğuda anam geldinde haşladım tavuk,nohut birarada dolapta duruyy :lepi:
geçende arkadaslar sarma sardı kodum dolabaa :lepi:
ayyy bende ne hamaratım haaa pişirip pişirip yiyimm :roflol::roflol:
aa ne güzel walla sen mi seciyosun
benim esimde her ne zaman pc basına gecse sahibindene girer arabalara bakar su nasıl bu nasıl diye sorar cok istiyo almayı bakalım ne zaman alıcaz
simdiden hayırlısı olsun canım
carrefoura gittiydik bizde
evde yemekle uğraşöayalım dedik
kociş aradı anasını
yemeği olduğunu biliyok ya
gittik anasına iftarı da orda yaptık valla
dünün intikamını da böleleikle aldım hazır sofraya geldik :lepi:
anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
neenn kaççamm nannn :mymeka: ensendeyim...
ya işte bende bakıyom ben model seçiyom o ayrıntılara bakiii işte bakalım hayırlısı artık inşllah alırız
eeee buda laz işi tarif canım hiç biyerde bulamazsın:roflol::roflol::roflol::roflol:yok bebeeeem yaaaaa sen çalışısın anaam hemi şimdide hastasıınn dermiyim heç öleee
hee öle telaffsuz etmeyek :roflol::roflol:
ulaa fatoo karnım hop hop hopladı nannn :roflol::roflol: o nasıl tarif etmek öleee delikafaduldendelikafadulden
:1shok: aaa ucuz tutmuş valla ebişimmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dimi yaa olan var olmayan varr :çok üzgünüm:
ama cerin karusunu sayma ebişim o her haldee malı götürüyooo :jeyyar: hastalık mastalık bilee dinlemiyoo kaydirigubbakcemile3
hee alamazsınızz paranız yetmez
zaten bizim ferrariden bulmazsınızkii daha üretilmiyii belkii müzeden falan bulursunuzz :roflol:
ayy edoşumm senin işindee çok zor heee laelaelaelaelae
ayy edoşumm senin işindee çok zor heee laelaelaelaelae
selam kızlar ..valla sızın yazdıkları okudukca bız ac kalcaz dıye korkuyom ...gercı benım anam hergun yemek neyım getırıyo ben dogum yapınca mısafırlere de o hazırllık yapıyo ben sadece ew ısı ve bebekle kalıyom ama yınede nolur nolmaz ben de atem bıseyler dolaba balı.....
gördü aln sen gecen haftaki bölüme iyi bakmadin kalbaaa
o kari niye agliydi yoksa bak valla youtube den bulur cikartirim:mymeka:
sen ayni benim kafadansin haaa her yemegi buzluga atarim bende ... dün lahmacun yaptim onu biloe buzluga attim
benimde salcami anam yapiyyy hatta taa türkiyeden buraya salca tasiyom kaydirigubbakcemile3ama arada tuzsuz salca gerekli oluyocokacimcoook
ya işte bende bakıyom ben model seçiyom o ayrıntılara bakiii işte bakalım hayırlısı artık inşllah alırız
zeytinin soda sisesi olayini bilmiyorum ama ben yumusak domatesleri kaynatiyorum kabukariyla birlikte sonra soguyunca kabugunu atiyo zaten üstünden,, el blendirindan gecirip su yapiyom onlarida sonra ya yine buz kaplarina ama kücük kaplara degil eccük büyüklerde var bende yada tekrar kaynatip sicakken kavonoza dolduruyom...melemen icin iyi oluyoedacım senmiydin o
soda şişelerine domates koyan
bu konuyu konuştuyduk da hatırlamadıydım
50 adetmiydi kız
ben de domatesi kaynatıp melemen için kullanmak istiyom ama mini mini şişelere
ama nasıl yapacağımı bilmirem
kız soda şişlerin ağzını nasıl kapattıydınız
bende diyom ufak şişeler bulup kaynatammı ocak ta
edacım senmiydin o
soda şişelerine domates koyan
bu konuyu konuştuyduk da hatırlamadıydım
50 adetmiydi kız
ben de domatesi kaynatıp melemen için kullanmak istiyom ama mini mini şişelere
ama nasıl yapacağımı bilmirem
kız soda şişlerin ağzını nasıl kapattıydınız
bende diyom ufak şişeler bulup kaynatammı ocak ta
selam kızlar ..valla sızın yazdıkları okudukca bız ac kalcaz dıye korkuyom ...gercı benım anam hergun yemek neyım getırıyo ben dogum yapınca mısafırlere de o hazırllık yapıyo ben sadece ew ısı ve bebekle kalıyom ama yınede nolur nolmaz ben de atem bıseyler dolaba balı.....
hee sekerim burda lahmacuncu yk malesefki birkac türk firini var ama onlarin etlerinede ben güvenmiyorum ne kullaniyolar ne biliimm bende pizza lahmacun yapan bi makina aldim onda yapiiimm temiz temiz..elifcim lahmacunu kendin mi yapıyon kızzz
dur simcik bu bölüm bitsin acaim da bakiimm kim görmüskız o karı sevgili mevzusunda göz yaşı döküydüü lülülülülülü bunnarı gördü gibi olan sahneyide bihter hayal ettiydi nan açta bak youtube yi bizde yassaak :roflol:
ayyy buzlukta olunca çok kolay oluyo yemek yapmak hakkatt
senin kara şimşeğe benim kociş iki bebeyi sığdıramiii bacım:roflol::roflol::roflol:hee gıı çok harap oluyom vallaa :roflol:
anan yapiymış işte kızz ne aç kalacann laelaelaelaelae
kız o karı sevgili mevzusunda göz yaşı döküydüü lülülülülülü bunnarı gördü gibi olan sahneyide bihter hayal ettiydi nan açta bak youtube yi bizde yassaak :roflol:
ayyy buzlukta olunca çok kolay oluyo yemek yapmak hakkatt
tubikin ferrariden alaman kuşum sennn :teselli: onnar artık müzelik naniknaniknaniknanik
al benim kara şimsekteen kurtul nan kaydirigubbakcemile3
kızz çaturtuuu ne model bakisin bakim hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?