krispi napıyo kııı hiö sesi cıkmıyo
ni var heycan yapıos iştee keyfimizee nen limon sıkıyon nan:mymeka:nan daha geçen haftadan belliydi beşirin gördüğü neen bu kaaa şok oluyonuz nan saf balıklarım benimmmmmmmmm
behlüle bakıyok dedik yaa :1ninca:falla bu gece tadınıza doyulmuyy haaa
kızz ilkin matmazel kesin dedik,sonra anası kesin dedik,geçen haftada beşir çıktı piyasayaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bu sefer tutturmuşuzz :lepi:
benmi bi yandan netten araba bakim bi yandan size bakim
birisi su adnan a behlülle bihterin kiristirdigini söylesin yaaaá adama yazik salak durumunda :roflol::roflol:
nan ceriiinnn naaptın bööön bakiimm devrülüp yattınmı gııı
allah korusun gıı sus ağzından yel alsınbenimki domaltıyo gene bi taraflarını Alalhım yaa sıgmıyo bu cocuk içeriye cıkmak mı istiyo ne :))))))
benmi bi yandan netten araba bakim bi yandan size bakim
nihalin ustundekini cok begendim :lepi:
allah korusun gıı sus ağzından yel alsınklava:
anam o daa bi açıldı saçıldııı maşallahh
anan gitti mi kizzcerin .!.:anacım kısmen devrüldüm diyellim
markete gittim yivaş yivaş yufka aldım geldim onnarı sardım sigara böree attım buzluğa
sora kociş geldi akşam onnan alışverişe gittik onnarı ufak ufak yerleştiriomm
ya kızlar bütün tavuğum vardı butları göğüs etini ayırdım sora kalan gövdeyi attım haşladım suyunu şimdi küçük buz küpleri yapacum yemeklere atacumm
birisi su adnan a behlülle bihterin kiristirdigini söylesin yaaaá adama yazik salak durumunda :roflol::roflol:
nihalin ustundekini cok begendim :lepi:
anacım kısmen devrüldüm diyellim kaydirigubbakcemile3
markete gittim yivaş yivaş yufka aldım geldim onnarı sardım sigara böree attım buzluğa
sora kociş geldi akşam onnan alışverişe gittik onnarı ufak ufak yerleştiriomm kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bütün tavuğum vardı butları göğüs etini ayırdım sora kalan gövdeyi attım haşladım suyunu şimdi küçük buz küpleri yapacum yemeklere atacumm :jeyyar:
ooo hayırlı olsun çaturtumm
ferrarii bakma emi tamam mıı o bi tek bizde olsunn :roflol:
besir simdi kaza gecirir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?