2009 Kasm Anneleri

birisi su adnan a behlülle bihterin kiristirdigini söylesin yaaaá adama yazik salak durumunda :roflol::roflol:

nan daha geçen haftadan belliydi beşirin gördüğü neen bu kaaa şok oluyonuz nan saf balıklarım benimmmmmmmmm
ni var heycan yapıos iştee keyfimizee nen limon sıkıyon nan:mymeka:
falla bu gece tadınıza doyulmuyy haaa
behlüle bakıyok dedik yaa :1ninca:
kızz ilkin matmazel kesin dedik,sonra anası kesin dedik,geçen haftada beşir çıktı piyasayaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bu sefer tutturmuşuzz :lepi:

başka ihtimal kalmadıydı zatenn :roflol:

nan ceriiinnn naaptın bööön bakiimm devrülüp yattınmı gııı

anacım kısmen devrüldüm diyellim kaydirigubbakcemile3
markete gittim yivaş yivaş yufka aldım geldim onnarı sardım sigara böree attım buzluğa
sora kociş geldi akşam onnan alışverişe gittik onnarı ufak ufak yerleştiriomm kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bütün tavuğum vardı butları göğüs etini ayırdım sora kalan gövdeyi attım haşladım suyunu şimdi küçük buz küpleri yapacum yemeklere atacumm :jeyyar:

benimki domaltıyo gene bi taraflarını Alalhım yaa sıgmıyo bu cocuk içeriye cıkmak mı istiyo ne :))))))
allah korusun gıı sus ağzından yel alsın klava:
benmi bi yandan netten araba bakim bi yandan size bakim

ooo hayırlı olsun çaturtumm
ferrarii bakma emi tamam mıı o bi tek bizde olsunn :roflol:

ayy göbecigimden catlicam nerdeyse öyle cok yemisim ki simdi nefes alamiiimmmakannehir

anan gitti mi kizz
ben hep öyle yapiom tavuk suyuna corba yapmiyosam eger suyu hopp buz küpleriyle dondurucuya atiyorum..pilav yaparkene iyi oluyyy...
hatta astim gecende kendimi salca acmistim tuzsuz 1 kiloluk hayatta bitmez küflenmesin diye onuda tiktim buz kaplariyla dondurucuya sonra kirdim simdi alip alip kullaniyommm
aklimi seveyimzemuszemuszemuszemuszemuszemus

mennnn geldim
şimdi kesin mi beşirin gördüğü
aman daha iyi oldu bee o gördğyse en azından nihali şincik kıskanmaz
ama nihalde bu sezon ne güsel olmuş ya daha genç kız havasında

birisi su adnan a behlülle bihterin kiristirdigini söylesin yaaaá adama yazik salak durumunda :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknanik

nihalin ustundekini cok begendim :lepi:

hee pek zevkli giyiir olduu :lepi:

aman nazar olacunn :roflol::roflol:

ooo hayırlı olsun çaturtumm
ferrarii bakma emi tamam mıı o bi tek bizde olsunn :roflol:

:roflol: ayy parasımı yeter gıı senin ferriden almayaa :roflol:

besir simdi kaza gecirir kesin

:1shok::1shok: yok artıkk ama bence diyemez aslaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…