2009 Kasm Anneleri

cerün
opel zafira
nissan note
honda jazz

bu modellerin ikinci ellerine bakim bakalım hayırlısı[/QUOTE]

hayırlısı olsun.sahıbınden .com a da bakın bız ordan aldık gecen sene mersedes a160...tabe benım adam devırdı sattık ama sımdı yıne bakıyom bende cok guzeller a 150 lerde var bı bakın bence ..hele otomatıkler cok ıyı debrıyaj yok ama normal vıtes atıyon .....

yok kız her sene yenisini yapıyolar ancva yetiyo ama her yemeğe bi şişe açıyo makarnalara,çorbalara hep bi şişe açıyom yaavv vereliniortak

senin kara şimşeğe benim kociş iki bebeyi sığdıramiii bacım:roflol::roflol::roflol:

bağa bakkk sen adamına sölee bi canlı canlı baksın kızıım arabanın içi kocamann nan biz iki koca göbek kocişimle ben bide bebemiz sığcak siz haydi haydi sığarsınızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi özlüyon dimi türkiyedeki lahmacunları
ohh negüsel temiz temiz yiyorsundur en güselini yapmışsın cnm
bu arada sen neçün alımanyadaydın
evlenincemi gittin cnm
yaban ellerde öle almazki anacım

ben cok sevmem lahmacunu olmasa aramam ama herifim cok seviyy o seviyo diye yapiyorum bende..
evlenip geldim canim ithal gelin hesabikaydirigubbakcemile3
allahtan ki burasi bana hic yaban el gibi gelmiyy cok seviyorum cok cabuk alistim dilini ögrendim cevre edindim burda dogup büyüyenlerden tek farkim türkceyi daha iyi konuyuso olmam

falla benim daa heç küflenmedi gııı
he falla azgun garııı kessinn gisli gisli yapiiyy nann
sen gene iyimişin hatınn bacımm ben herüfe durumumu tebliğ ettikten sonra o dosya kapandı falla
canısı ben büyük bi tencereye domatesi rendeleyip kaynatıyom bi güzel pişiyo kaynar kaynar kavanozlara koyup ağızlarını sıkıca kapatıom ters çevirip üzerlerini örtüyom 1-2 gün ellemiomm hiç çohh da güsel oluy falla

ebiscem saol cnm. heee öle yapam ben o zaman
kıs o zaman salça gibi olur
bayramdan sonra hemen bu iş için kolları sıvayam ben en iyisi
domatlar şimdi ucuzken yapam

ebiscem saol cnm. heee öle yapam ben o zaman
kıs o zaman salça gibi olur
bayramdan sonra hemen bu iş için kolları sıvayam ben en iyisi
domatlar şimdi ucuzken yapam
yok tatlım salca gibi olmuyo hatta ben bir kısmını önce uzun ince biberler varya çok acı olmayan ondan kavuruyorum yağsızz şişeye önce bu biberden koyyom sorada üstüne kaynattığım domatesi koyuyom haftasonu kahvaltıları için harika oluyo biberleri 3 e falan bölüp öle kavuruyom iri oluyo biras yane.

ebiscem ne güsel bende öle yapam
yanlız dışarda beklediğinde bozulmaz dimi
istediğim zaman yiyebilirim yane
sonra yazık olur bozulursa emeğime yanarım sonra
içine biberleri de kaynağan domateslerin için atsam da aynı anda kaynatsak olmamaı
melemen yaparım diye yaneee

zeytün hemende görmüşün nan resmi anında düzenleme yaptım
ama sana yetişemedim kaydirigubbakcemile3

falla hiç denemedim ki öle ama bence biberi ayrıca kendi buharıyla kavur dometesin içinde çok haşlak bi tadı olur gibi geliyyii

mor benim zattın fovori rengimsositososito
diğeride çok kibar duriy cnm
ayıcıklı oy yerim ben içindekini

ebiscem öle yapam o zaman ayrı kavuram da yağsız kavurcam demi biberi
su falan koyımmı eccük acaba

nabıyonuz kızlar
benm kociş gene uyukladı koltukta
ben de duşa girdim çıktım yarın sabahın köründe toplantıya gitçem
yaaa size bişi sorcam
hani bebiş aşağıdamı diye göbeğimize bakıyoduk ya ayaktaykene, benim göbek deliğim eccük dışarı çıktı gibi ben ayakta dik durunca da yarısını görüyom sizin de mi ööle ya ben korkuyom bebiş aşağıdamı acep die az önce de baya bi baktım aynada ama çözemedimmm

amaaannn sekerimm boşverseneeee kafana takcak şeymi kalmadıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekercik hoşgeldin cnm
kızım benim 15 gündür göbek deliğim dışarıya pırtladı
öle göbeğim dil çıkarır gibi geziyom valla
giydiğim kıyafetten bile belli oluy deliğimin pırtlaklığı
ayy utanıyom bazen
özellikle tam kafası oraya denk gelince daha da belirgin oluyo cnm
ama bebişim tam göbek deliğimin altındaymış dr öle demişti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…