- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
yok cnm gidemedim hatının annattığı yerin 4-5 girişi var gııı hangısini deyo annamadım ki mağaza adı verse ii olrdu ya neyseoyy ebişkomm ağzımızı diziye açıyık yaa ondan oluy gıııı
bağa bak baktınmı kartanemin pijama aldığı yere gııı????
töbe töbeee benim şefin kızı da anne ya bebişin klostrofobisi varsa noolcak die sormuşş benden için kaydirigubbakcemile3benimki domaltıyo gene bi taraflarını Alalhım yaa sıgmıyo bu cocuk içeriye cıkmak mı istiyo ne :))))))
araba mı alcan nannn?benmi bi yandan netten araba bakim bi yandan size bakim
ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy benceanacım kısmen devrüldüm diyellim kaydirigubbakcemile3
markete gittim yivaş yivaş yufka aldım geldim onnarı sardım sigara böree attım buzluğa
sora kociş geldi akşam onnan alışverişe gittik onnarı ufak ufak yerleştiriomm kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bütün tavuğum vardı butları göğüs etini ayırdım sora kalan gövdeyi attım haşladım suyunu şimdi küçük buz küpleri yapacum yemeklere atacumm :jeyyar:
mennnn geldim
şimdi kesin mi beşirin gördüğü
aman daha iyi oldu bee o gördğyse en azından nihali şincik kıskanmaz
ama nihalde bu sezon ne güsel olmuş ya daha genç kız havasında
hoff ilacın saati geliy beni hafakanlar basii gene akannehir
git iç nan ilaçlarınıı :mymeka:hoff ilacın saati geliy beni hafakanlar basii gene akannehir
nası kıı salçayıda mı buz küplerine koydun ilginçççççç CADIARZU
salça olayı süper fikir bencede ayy aklını sevem gel kız ben de öle yapam
boşuna küfleniyo yawwvereliniortak
töbe töbeee benim şefin kızı da anne ya bebişin klostrofobisi varsa noolcak die sormuşş
besirle bihterin anasi gördü sevistiklerini :lepi:
ama besirin sesi cikmaz gibi geliyo bana..bihrerin anasindan süpheliyim o santaj yapabülüüsengözlerimebaksanab
yok cnm gidemedim hatının annattığı yerin 4-5 girişi var gııı hangısini deyo annamadım ki mağaza adı verse ii olrdu ya neyse
töbe töbeee benim şefin kızı da anne ya bebişin klostrofobisi varsa noolcak die sormuşş benden için kaydirigubbakcemile3
araba mı alcan nannn?
ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy bence
anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:besirle bihterin anasi gördü sevistiklerini :lepi:
ama besirin sesi cikmaz gibi geliyo bana..bihrerin anasindan süpheliyim o santaj yapabülüüsengözlerimebaksanab
neenn kaççamm nannn :mymeka: ensendeyim...anammmmmmm ebiş gaçmış gııııııııı :1ninca:
yok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiitttttne arabası kız bebişe mi
allah korusun gıı sus ağzından yel alsınklava:
ooo hayırlı olsun çaturtumm
ferrarii bakma emi tamam mıı o bi tek bizde olsunn :roflol:
nası kıı salçayıda mı buz küplerine koydun ilginçççççç CADIARZU
salça olayı süper fikir bencede ayy aklını sevem gel kız ben de öle yapam
boşuna küfleniyo yawwvereliniortak
hee pek zevkli giyiir olduu :lepi:
:1shok::1shok: yok artıkk ama bence diyemez aslaa :mymeka:
ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy bence
yok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiittttt
:
nannnnnnnnn eda karusu sen bennen dalga mı geçisin haa nazar olacun deyuu haaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
ni var ecük ecük iş yapik işteeeeeeeee beğenemedin mi nannnnnnnnn
anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
yok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiittttt:
edoşşş oğluşuma mevlüt içinn
minyatür emzik tül kurdele minik nazar boncuu aldım 50 şer dene 20 tl tuttu hepsi bi içine şeker alıp kapatcaam o kaaaaa
dimi yaa olan var olmayan varr :çok üzgünüm:anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
hee alamazsınızz paranız yetmezyok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiittttt
yok anam yok sen merak etme biz alamayız zaten ferrariyi nan:roflol::roflol::roflol:
salçamı anam yapiyy ev salçasıı heç küfmüf olmuyy :lepi:
domatımı anam yapiy soda şişelerine buzluğa komaya gerek kalmıyy :lepi:
tavuğuda anam geldinde haşladım tavuk,nohut birarada dolapta duruyy :lepi:
geçende arkadaslar sarma sardı kodum dolabaa :lepi:
ayyy bende ne hamaratım haaa pişirip pişirip yiyimm :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?