2009 Kasm Anneleri

besirle bihterin anasi gördü sevistiklerini :lepi:
ama besirin sesi cikmaz gibi geliyo bana..bihrerin anasindan süpheliyim o santaj yapabülüüsengözlerimebaksanab

oyy ebişkomm ağzımızı diziye açıyık yaa ondan oluy gıııı

bağa bak baktınmı kartanemin pijama aldığı yere gııı????
yok cnm gidemedim hatının annattığı yerin 4-5 girişi var gııı hangısini deyo annamadım ki mağaza adı verse ii olrdu ya neyse
benimki domaltıyo gene bi taraflarını Alalhım yaa sıgmıyo bu cocuk içeriye cıkmak mı istiyo ne :))))))
töbe töbeee benim şefin kızı da anne ya bebişin klostrofobisi varsa noolcak die sormuşş benden için kaydirigubbakcemile3
benmi bi yandan netten araba bakim bi yandan size bakim
araba mı alcan nannn?
ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy bence

mennnn geldim
şimdi kesin mi beşirin gördüğü
aman daha iyi oldu bee o gördğyse en azından nihali şincik kıskanmaz
ama nihalde bu sezon ne güsel olmuş ya daha genç kız havasında

vereliniortak katılıyorum zeytünümmm kaydirigubbakcemile5

hoff ilacın saati geliy beni hafakanlar basii gene akannehir

kızz bana bak aksatma sakın haa vallaa böle patlatırım :mymeka::mymeka:

salça olayı süper fikir bencede ayy aklını sevem gel kız ben de öle yapam
boşuna küfleniyo yawwvereliniortak

sorma onun yüzünden salçayı en minicik cam kavanozda olan var ya tat'ın ondan aliydim normal 2 tane vardı buyuk açmaya korkidim nan kaydirigubbakcemile3
ben bi iki tane buz kalıbı alam bare buzluğun kendisinin kini batıramam tavuk salça malça lülülülülülü

ama besirin sesi cikmaz gibi geliyo bana..bihrerin anasindan süpheliyim o santaj yapabülüüsengözlerimebaksanab

yok nan anası görmediiii lülülülülülü

abuu adını demedimiydi hain domdomm kötükedihüso kendi buldu ucuza sağa demedi haa yarın patlarız ha bölee :mymeka::mymeka:

ayy bu çocuklar çok ilginç şeyler düşünüyo yaaa :roflol::roflol:

nannnnnnnnn eda karusu sen bennen dalga mı geçisin haa nazar olacun deyuu haaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
ni var ecük ecük iş yapik işteeeeeeeee beğenemedin mi nannnnnnnnn

anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:

anammmmmmm ebiş gaçmış gııııııııı :1ninca:
neenn kaççamm nannn :mymeka: ensendeyim...

ne arabası kız bebişe mi
yok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiittttt
allah korusun gıı sus ağzından yel alsın klava:

ooo hayırlı olsun çaturtumm
ferrarii bakma emi tamam mıı o bi tek bizde olsunn :roflol:

yok anam yok sen merak etme biz alamayız zaten ferrariyi nan:roflol::roflol::roflol:

nası kıı salçayıda mı buz küplerine koydun ilginçççççç CADIARZU

salça olayı süper fikir bencede ayy aklını sevem gel kız ben de öle yapam
boşuna küfleniyo yawwvereliniortak

hee laa bildigimiz teneke tuzsuz salca...
kücük cay kasigiyla doldurdum buz küplerine ama bastirmadim cok top top oldular dondurma gibi sonra attim dondu..donunca da buz gibi kirdim onlarida saklama kabina attim.simdi yaptigim yemege göre 2 tane falan kullaniyorum..tam ideal oldu..
ben hep küflendirirdim salcayi yiyemezdik cok gelirdi...
yalniz tenekeyi acar acmaz yapin birkac gün dolapta bekleyince salcanin o icinde az miktardaki suyu dolap kurutuyo...
deneyin bak bana tesekkür etcenizzemuszemus

edoşşş oğluşuma mevlüt içinn
minyatür emzik tül kurdele minik nazar boncuu aldım 50 şer dene 20 tl tuttu hepsi bi içine şeker alıp kapatcaam o kaaaaa

salçamı anam yapiyy ev salçasıı heç küfmüf olmuyy :lepi:
domatımı anam yapiy soda şişelerine buzluğa komaya gerek kalmıyy :lepi:
tavuğuda anam geldinde haşladım tavuk,nohut birarada dolapta duruyy :lepi:
geçende arkadaslar sarma sardı kodum dolabaa :lepi:

ayyy bende ne hamaratım haaa pişirip pişirip yiyimm :roflol::roflol:

ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy bence

kız yok benim herüfe işyerinden ramazan paketi vermişler ( bu arada ramazan bitti ya neyse bayram paketi de diyebilirük)
onun içinden bütün tavık çıktı işte işe yarar kısımları çıkardım ama yine kocce hayvanat kaldı ortada bari haşlıyamda suyu çıksın didim bayıldığımdan deel yane ziyan olmasın deyuu

o tavuk suyu buz küplerini buzlukta ne kaa muhafaza etmek lazım nan

:

aa ne güzel walla sen mi seciyosun
benim esimde her ne zaman pc basına gecse sahibindene girer arabalara bakar su nasıl bu nasıl diye sorar cok istiyo almayı bakalım ne zaman alıcaz
simdiden hayırlısı olsun canım

carrefoura gittiydik bizde
evde yemekle uğraşöayalım dedik
kociş aradı anasını
yemeği olduğunu biliyok ya
gittik anasına iftarı da orda yaptık valla
dünün intikamını da böleleikle aldım hazır sofraya geldik :lepi:

nannnnnnnnn eda karusu sen bennen dalga mı geçisin haa nazar olacun deyuu haaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
ni var ecük ecük iş yapik işteeeeeeeee beğenemedin mi nannnnnnnnn

yok bebeeeem yaaaaa sen çalışısın anaam hemi şimdide hastasıınn dermiyim heç öleee

anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:

hee öle telaffsuz etmeyek :roflol::roflol:

yok kııı araba işte bildiğin araba ğan ğan ğann ğaannnnnn diiiitt ddiiiiittttt:

ulaa fatoo karnım hop hop hopladı nannn :roflol::roflol: o nasıl tarif etmek öleee delikafaduldendelikafadulden

edoşşş oğluşuma mevlüt içinn
minyatür emzik tül kurdele minik nazar boncuu aldım 50 şer dene 20 tl tuttu hepsi bi içine şeker alıp kapatcaam o kaaaaa

:1shok: aaa ucuz tutmuş valla ebişimmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

dimi yaa olan var olmayan varr :çok üzgünüm:
ama cerin karusunu sayma ebişim o her haldee malı götürüyooo :jeyyar: hastalık mastalık bilee dinlemiyoo kaydirigubbakcemile3

yok anam yok sen merak etme biz alamayız zaten ferrariyi nan:roflol::roflol::roflol:
hee alamazsınızz paranız yetmez
zaten bizim ferrariden bulmazsınızkii daha üretilmiyii belkii müzeden falan bulursunuzz :roflol:

ayy edoşumm senin işindee çok zor heee laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…