2009 Kasm Anneleri

hee bidaakine sıvı al gıı o granüller tıkıyomuş makinayıı
hee edaşum yaa azcık burdaki karıları dinledim e zaten benim herifinde yaptığı bunlar zatii dimek ki ben çok abartmışım
bundan sonra kocama ayu diyeni yakarımm klava: (ara ara ben diyebülürün:kedi:)
:roflol: :roflol: :roflol:

abooo ne becerikli garusun maşşallaaah

nan didik ya be penti nüü mağazanın adı diyee :mymeka:

nan didim ya adını bee okumuyonuz bana buluyonuz bahaneyii :mymeka: :mymeka:
anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:

neenn kaççamm nannn :mymeka: ensendeyim...
edoşşş oğluşuma mevlüt içinn
minyatür emzik tül kurdele minik nazar boncuu aldım 50 şer dene 20 tl tuttu hepsi bi içine şeker alıp kapatcaam o kaaaaa
iyi gıı ucuza kapatmışııın ordan almadınmııı
hee gı ev salçası süper hiç küf olmii benim de babannem yapii sağolsun :lepi:

günaydın günaydın hatunaaaa
hee bidaakine sıvı al gıı o granüller tıkıyomuş makinayıı

abooo ne becerikli garusun maşşallaaah

nan didik ya be penti nüü mağazanın adı diyee :mymeka:
nan ben onu geceliin markası sandımdı gııııı
pardon bacım kızma gıı kartanem malzemeleri çıkrıkçılardan aldım yokuşta ayyyy yokuşun sonuna kaa gittin mi hiiççç? gitmediysden aciliyelen gidek gı ikimiz ada ya da sölüyhek o da gelsin çohh güsel şeyler var bebek alt açma setlerine bayıldım gıııııı ist. tayfasının eminönü mok yhemişşş gıı burdakinin yanındaaa hem eminönüne gitmek bi esiyet alışveriş ayrı esiyet e hal kalırsa eve dönmek de işkence oluyy biz çok şanslıyukk Allamıza şükürr.

falla mı gıııı
anam tepesine kaa çıkamadım heeeç kafamçokkarıştı
çıkak gıı tahmin ettim gerçi dee bişeler olabileceeniii risk alamadıydımm yokuş çıkmayıı
seni götürem şu picamacıya yaa çok güzelmiş kalıncaa sabahlık da pek güzel kaliteliii :icecream:

günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü

günaydın ebiscem iyiyim evde yalnızım öyle bi bakayım dedim ne var ne yok yıkma ütü işini bitirdik dün annemle yerleştirdik oğluşun kıyafetlerini sen nasılsın yok inşallah bi yaramazlık
oohh ne güzeel ben yıkadım ama ütülenecekler halaaa akşam belim ağrıdı elimi süremedim
günaydın kardanem
günaydın gumuşummm
günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü

özledik tabi nan fıstıkkkk
bi aksilik yoook çok şükürr

baa niye sormuyon nan dün tarif edemedim diyemi :mymeka:
yohh dattlumm olur mu heç öle şeyyy onun sesi çıkmıyy ddeyi sordum sen maaşallah her zamanki gibi formundasın bıcır bıcırr salon karısı cızgını da heeeç bozmuyon bakıyomda sengözlerimebaksanab

yokuşun başına varınca benim dediğim yer dümdüx bi sokak zaten yorulmayız he gı bağa da alak

yokuşun başına varınca benim dediğim yer dümdüx bi sokak zaten yorulmayız he gı bağa da alak

siz gene mi alışverişe gidiyosunuz yaa kaydirigubbakcemile sinir ettiniz beniii :a015:
ayy ben de var ya günaha giriyorum hee sürekli şu bayram bi geçse de işime gücüme baksam diyip duruyorum...bayram için de hiç bi hazırlık yapmadım :kedi: bugün bişeyler yapsam mı acaba...mafoldumben

Günaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerimmm a.s. a.s. a.s.
Hava bayağı serin ve kapalı bugün ızmirde kısacası harika bana göre zemuszemus

Akşam diziyi izleyemedim misafirlerimiz vardı maça baktık ara ara harikaydııı ..Ama dizi ne oldu merak ettim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…