kız yapmadığın iş kalmadı yormayacan kendini bacımm uzat ayağını eccük
iiçim rahat etmiyo yaa ama yatmam lazım biraz uzanayım
iyi geceler canımolmaz ama bacım azcık canımızın kıymetini bilmemiz lazım biz bilmessek başkası hiç bilmezzzz
ben çıkıyom ii geceler hanımlar
aşrj bitiyy
hee bidaakine sıvı al gıı o granüller tıkıyomuş makinayııherkeşler firariiiiii
neyse birazdan teker teker dökülürsünüz kaydirigubbakcemile3
benim kocişte her türk erkeki gibi maç izlemee gitti bende aşkı memnuyu izliyem baree
alışveriş yaptık poşetler mutfağın ortasında duruyy ama kaldırcak halim yok sırtım ağrıy acil dolaba girmesi gerekenleri soktumda diğerleri duruyy
ya kıslar dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım emme sıvı deterjanı yoktu bende makine için granül olandan aldım yaaa burda bi muabbetler dönüydü sanki granül almayın deye hemi öle bişi mi vardı aldım nan küçcük paket zaten olum o hemencik biter bidakini de sıvı alurun deeemiiii :uhm:
:roflol: :roflol: :roflol:hee edaşum yaa azcık burdaki karıları dinledim e zaten benim herifinde yaptığı bunlar zatii dimek ki ben çok abartmışım
bundan sonra kocama ayu diyeni yakarımmklava: (ara ara ben diyebülürün:kedi:)
abooo ne becerikli garusun maşşallaaahanacım kısmen devrüldüm diyellim kaydirigubbakcemile3
markete gittim yivaş yivaş yufka aldım geldim onnarı sardım sigara böree attım buzluğa
sora kociş geldi akşam onnan alışverişe gittik onnarı ufak ufak yerleştiriomm kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bütün tavuğum vardı butları göğüs etini ayırdım sora kalan gövdeyi attım haşladım suyunu şimdi küçük buz küpleri yapacum yemeklere atacumm :jeyyar:
yok cnm gidemedim hatının annattığı yerin 4-5 girişi var gııı hangısini deyo annamadım ki mağaza adı verse ii olrdu ya neyse
töbe töbeee benim şefin kızı da anne ya bebişin klostrofobisi varsa noolcak die sormuşş benden için kaydirigubbakcemile3
araba mı alcan nannn?
ay bulunmaz hint kumaşı deel ya bebeemmm haşlarsın her daim tavukk daa gerekli şeyler koy bence
nan didim ya adını bee okumuyonuz bana buluyonuz bahaneyii :mymeka: :mymeka:yok nan anası görmediiii lülülülülülü
abuu adını demedimiydi hain domdomm kötükedihüso kendi buldu ucuza sağa demedi haa yarın patlarız ha bölee :mymeka::mymeka:
ayy bu çocuklar çok ilginç şeyler düşünüyo yaaa :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:anamm öle sevişmek mevişmek telaffuz etmesek hani burda canı isteyipte yapamayannar da vardır mesela şekil a1 duubaaa a2 ceriiiinnn a3 edoşşşş ..:roflol:
neenn kaççamm nannn :mymeka: ensendeyim...
iyi gıı ucuza kapatmışııın ordan almadınmıııedoşşş oğluşuma mevlüt içinn
minyatür emzik tül kurdele minik nazar boncuu aldım 50 şer dene 20 tl tuttu hepsi bi içine şeker alıp kapatcaam o kaaaaa
hee gı ev salçası süper hiç küf olmii benim de babannem yapii sağolsun :lepi:salçamı anam yapiyy ev salçasıı heç küfmüf olmuyy :lepi:
domatımı anam yapiy soda şişelerine buzluğa komaya gerek kalmıyy :lepi:
tavuğuda anam geldinde haşladım tavuk,nohut birarada dolapta duruyy :lepi:
geçende arkadaslar sarma sardı kodum dolabaa :lepi:
ayyy bende ne hamaratım haaa pişirip pişirip yiyimm :roflol::roflol:
nan ben onu geceliin markası sandımdı gıııııhee bidaakine sıvı al gıı o granüller tıkıyomuş makinayıı
:roflol: :roflol: :roflol:
abooo ne becerikli garusun maşşallaaah
nan didik ya be penti nüü mağazanın adı diyee :mymeka:
pardon bacım kızma gıı kartanem malzemeleri çıkrıkçılardan aldım yokuşta ayyyy yokuşun sonuna kaa gittin mi hiiççç? gitmediysden aciliyelen gidek gı ikimiz ada ya da sölüyhek o da gelsin çohh güsel şeyler var bebek alt açma setlerine bayıldım gıııııı ist. tayfasının eminönü mok yhemişşş gıı burdakinin yanındaaa hem eminönüne gitmek bi esiyet alışveriş ayrı esiyet e hal kalırsa eve dönmek de işkence oluyy biz çok şanslıyukk Allamıza şükürr.nan didim ya adını bee okumuyonuz bana buluyonuz bahaneyii :mymeka: :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
iyi gıı ucuza kapatmışııın ordan almadınmııı
hee gı ev salçası süper hiç küf olmii benim de babannem yapii sağolsun :lepi:
sgumusummm naberrrrr?
günaydın günaydın hatunaaaa
nan ben onu geceliin markası sandımdı gııııı
pardon bacım kızma gıı kartanem malzemeleri çıkrıkçılardan aldım yokuşta ayyyy yokuşun sonuna kaa gittin mi hiiççç? gitmediysden aciliyelen gidek gı ikimiz ada ya da sölüyhek o da gelsin çohh güsel şeyler var bebek alt açma setlerine bayıldım gıııııı ist. tayfasının eminönü mok yhemişşş gıı burdakinin yanındaaa hem eminönüne gitmek bi esiyet alışveriş ayrı esiyet e hal kalırsa eve dönmek de işkence oluyy biz çok şanslıyukk Allamıza şükürr.
sgumusummm naberrrrr?
oohh ne güzeel ben yıkadım ama ütülenecekler halaaa akşam belim ağrıdı elimi süremedimgünaydın ebiscem iyiyim evde yalnızım öyle bi bakayım dedim ne var ne yok yıkma ütü işini bitirdik dün annemle yerleştirdik oğluşun kıyafetlerini sen nasılsın yok inşallah bi yaramazlık
günaydın gumuşummmgünaydın kardanem
günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü
yohh dattlumm olur mu heç öle şeyyy onun sesi çıkmıyy ddeyi sordum sen maaşallah her zamanki gibi formundasın bıcır bıcırr salon karısı cızgını da heeeç bozmuyon bakıyomda sengözlerimebaksanabbaa niye sormuyon nan dün tarif edemedim diyemi :mymeka:
yokuşun başına varınca benim dediğim yer dümdüx bi sokak zaten yorulmayız he gı bağa da alakfalla mı gıııı
anam tepesine kaa çıkamadım heeeç kafamçokkarıştı
çıkak gıı tahmin ettim gerçi dee bişeler olabileceeniii risk alamadıydımm yokuş çıkmayıı
seni götürem şu picamacıya yaa çok güzelmiş kalıncaa sabahlık da pek güzel kaliteliii :icecream:
oohh ne güzeel ben yıkadım ama ütülenecekler halaaa akşam belim ağrıdı elimi süremedim
günaydın gumuşummm
günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü
yokuşun başına varınca benim dediğim yer dümdüx bi sokak zaten yorulmayız he gı bağa da alak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?