2009 Kasm Anneleri

kızlar fimo hamurundan bahsediyordunuz ya onun evdeki fırınlarda yapılmaması gerekiyormuş ona özel fırın olmalıymış içerdiği kimyasallar açısından bilginizeee

hadi yaaa...kayınvalidemin fırınında pişireyim o zaman :roflol::roflol::roflol:

ben hala ismiyle hitap edemiyom bi değişiklik olursa diye :roflol:

ooofff ben dee.... 8. ayın içindeyiz hala isim netleşmedi akannehir

benim oğlumada babası rüzgar deyüü bende tek rüzgar olmaz burak ta olsun baree dedim
bakalım değişmezse son 2 ayda

rüzgar çoook güzeeelll alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy gidelim o zaamaaaann ama bayramdan sonra gidebiliriz ancaa
ay ben bu öğlen doktora gidiim çok mutluyumm :lepi:
ay bana da hiç bayram gibi gelmiyo ama az hazırlık yapem de kocişime bayram gibi hissettirem dimi amaaa
günaydın nazlıcııımmmm
ay ben bi sızmışım dün akşam bi ara bihterin sesini duydum o kaa maç bitmiş bihter açılmış tvde heeç bişe duymamışım falla akannehir
hatta n son kocişin dizinde yatıyodum bi açtım o karşı koltukta ne zaman kalkmış gitmiş onu bile duymadım mirmirmirmir

geçmişe bi dalış yaptım ama biticek gibi diil...bi poğaça lafıdır almış gitmiş...çok canım istedi...bu sabah nedense karnım da çok aç ..poğaça istiyorummmm mafoldumben

geçmişe bi dalış yaptım ama biticek gibi diil...bi poğaça lafıdır almış gitmiş...çok canım istedi...bu sabah nedense karnım da çok aç ..poğaça istiyorummmm mafoldumben

ay benim kaç gündür istiyo yaa bugün dr.dan dönüşte yapem bariii cokacimcoook

martcım ya şu raporda foto istiyolarmı çalışabilir raporunda bi yerde öle bişe okuduydum daa

Kıyamam sana yaa ama o uyku ne kadar tatlı değilmi herşeye bedel valla kaydirigubbakcemile5 Şu izin vaktin gelsede bi dinlensen sende nasıl güzel olacak opuyorumnanaktan Hadi bakalım doktor sırası bugün sende hayırlı haberlerinle gel inşallahhh :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın Burcucum Hoşgeldin a.s. a.s.

günaydın kasım anaları :)))

Günaydın Elifcim hoşgeldin a.s. a.s.

kartanesi senin fıstığımı görücen bugünnnn
kimbilir kaç kilo oldu prensesss
inş.sağlığıda herbişeyi yerindedir...
hangi fotolar :)))) ben öyle bi foto tanımıyorum :)))

günaydın martçım

unique dövecem seni :)))
demin yarım kocaman bi tost yedimmm
şimdide canım poğaça çektiii
ben nerden bulucam şimdi poğaçayı
offf bu koca popomlada kalkıp yapamam ki :)))

ayyy Nazlımmm 23 ekim miiiiiiiiiii inanmıyorummmmm hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
artık birer birer gelmeye başlıyolar desene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanladımmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

annemin bi arkadaşının kızı doğum yaptı dün ona bakmaya gittik...allahımmmm bu kadar tatlı bişey olamaz...:asigim: sabah uyandığımda aklımda gözümün önünde o vardı düşünün yani... göbek bağını silmeyi alt değiştirmeyi öğrendim dün...korkulucak bişey yokmuş...bi de banyosunu görsem tam olucaktı :teytey: 3 kg doğmuş bebiş şimdi 2700 e düşmüş yeni doğan bebek bezi büyük geliyomuş...minicik badilerin içinde kaybolmuştu ...:asigim: ama annesini canavar gibi emiyodu...

allahım bize bu günleri ggösterdiği için şükürler olsun biz de inş sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü
günaydın canım ösledik tabe neen girip bi selam vermionnn?
günaydın ebiscem iyiyim evde yalnızım öyle bi bakayım dedim ne var ne yok yıkma ütü işini bitirdik dün annemle yerleştirdik oğluşun kıyafetlerini sen nasılsın yok inşallah bi yaramazlık
günaydın bebeeem çoh şükür bi yaramaslık yohh iyiyikkk ayyy yerim ben senin oğluşunun cicilerinii

günaydın nazlıcım...
kızlar hastanelerdeki devlete katkı payı artmış
özellerde 15 ytl olmuş az önce söyledi
haberiniz olsun...

eee biz yeni bebek bezinden alıcaz bizim kuzularda
3 kilonun alttında doğarsa eğer çok büyük gelecek o zaman
nee edelim kocişleri bi koşu yollarr yeni doğandan aldırırız bizde..

günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan

günaydın nazlıcım...
kızlar hastanelerdeki devlete katkı payı artmış
özellerde 15 ytl olmuş az önce söyledi
haberiniz olsun...

hee yaa arkadaş diidi ama çok haksızlık git git ortasında arttırsınlarr
gerçi beni ilgilendirmiyo özel sağlık var ama gıcık oldumm yine dee klava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım yaa çok şükür adım adım yaklaşıyoruz bak 1 gün daha bitti sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah hepimize :Saruboceq:
Evet yaa ilk aldıklarımız bile büyük geliyor ve normal kilo vermesi opuyorumnanaktan Güzel emiyormuş Maşallahh sonrası sağlam sıkı bir şekilde büyür..Banyosuda çok çok zevkliii heleki banyadon sonra kremler sürülüyor hafif hafif masaj açılıyor geriniyor aman yarabbim nasıl hoşlarına gidiyor anlatamam
Çok şükür birtanemm bugünlerimize çok Rabbim hep dediğimiz gibi o günleride sağlıkla göstersin bizlere :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…