kızlar fimo hamurundan bahsediyordunuz ya onun evdeki fırınlarda yapılmaması gerekiyormuş ona özel fırın olmalıymış içerdiği kimyasallar açısından bilginizeee
ben hala ismiyle hitap edemiyom bi değişiklik olursa diye :roflol:
benim oğlumada babası rüzgar deyüü bende tek rüzgar olmaz burak ta olsun baree dedim
bakalım değişmezse son 2 ayda
:roflol: :roflol: :roflol:yohh dattlumm olur mu heç öle şeyyy onun sesi çıkmıyy ddeyi sordum sen maaşallah her zamanki gibi formundasın bıcır bıcırr salon karısı cızgını da heeeç bozmuyon bakıyomda sengözlerimebaksanab
yokuşun başına varınca benim dediğim yer dümdüx bi sokak zaten yorulmayız he gı bağa da alak
ay bana da hiç bayram gibi gelmiyo ama az hazırlık yapem de kocişime bayram gibi hissettirem dimi amaaasiz gene mi alışverişe gidiyosunuz yaa kaydirigubbakcemile sinir ettiniz beniii :a015:
ayy ben de var ya günaha giriyorum hee sürekli şu bayram bi geçse de işime gücüme baksam diyip duruyorum...bayram için de hiç bi hazırlık yapmadım :kedi: bugün bişeyler yapsam mı acaba...mafoldumben
günaydın nazlıcııımmmmGünaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerimmm a.s. a.s. a.s.
Hava bayağı serin ve kapalı bugün İzmirde kısacası harika bana göre zemuszemus
Akşam diziyi izleyemedim misafirlerimiz vardı maça baktık ara ara harikaydııı ..Ama dizi ne oldu merak ettim :bbo:
günaydııınn bi fıstık daha düştüügünaydın kasım anaları :)))
:roflol: :roflol: :roflol: öle yap bence deeehadi yaaa...kayınvalidemin fırınında pişireyim o zaman :roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar nasılsınız
geçmişe bi dalış yaptım ama biticek gibi diil...bi poğaça lafıdır almış gitmiş...çok canım istedi...bu sabah nedense karnım da çok aç ..poğaça istiyorummmm mafoldumben
Kıyamam sana yaa ama o uyku ne kadar tatlı değilmi herşeye bedel valla kaydirigubbakcemile5 Şu izin vaktin gelsede bi dinlensen sende nasıl güzel olacak opuyorumnanaktan Hadi bakalım doktor sırası bugün sende hayırlı haberlerinle gel inşallahhh :Saruboceq::roflol: :roflol: :roflol:
ayyy gidelim o zaamaaaann ama bayramdan sonra gidebiliriz ancaa
ay ben bu öğlen doktora gidiim çok mutluyumm :lepi:
ay bana da hiç bayram gibi gelmiyo ama az hazırlık yapem de kocişime bayram gibi hissettirem dimi amaaa
günaydın nazlıcııımmmm
ay ben bi sızmışım dün akşam bi ara bihterin sesini duydum o kaa maç bitmiş bihter açılmış tvde heeç bişe duymamışım falla akannehir
hatta n son kocişin dizinde yatıyodum bi açtım o karşı koltukta ne zaman kalkmış gitmiş onu bile duymadım mirmirmirmir
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kasım anaları :)))
hayırlı cumalar kasım anneleri...............
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
günaydın canım ösledik tabe neen girip bi selam vermionnn?günaydın geveze kuzular :) maşallah 2 gün girmedim 100 sayfa ilerlemişiniz :)) inş herkes iyidir bi aksilik yoktur...
özlediniz mi beni lülülülülülü
günaydın bebeeem çoh şükür bi yaramaslık yohh iyiyikkk ayyy yerim ben senin oğluşunun cicileriniigünaydın ebiscem iyiyim evde yalnızım öyle bi bakayım dedim ne var ne yok yıkma ütü işini bitirdik dün annemle yerleştirdik oğluşun kıyafetlerini sen nasılsın yok inşallah bi yaramazlık
Günaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerimmm a.s. a.s. a.s.
Hava bayağı serin ve kapalı bugün İzmirde kısacası harika bana göre zemuszemus
Akşam diziyi izleyemedim misafirlerimiz vardı maça baktık ara ara harikaydııı ..Ama dizi ne oldu merak ettim :bbo:
günaydın nazlıcım...
kızlar hastanelerdeki devlete katkı payı artmış
özellerde 15 ytl olmuş az önce söyledi
haberiniz olsun...
ayyy Nazlımmm 23 ekim miiiiiiiiiii inanmıyorummmmm hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
artık birer birer gelmeye başlıyolar desene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanladımmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
annemin bi arkadaşının kızı doğum yaptı dün ona bakmaya gittik...allahımmmm bu kadar tatlı bişey olamaz...:asigim: sabah uyandığımda aklımda gözümün önünde o vardı düşünün yani... göbek bağını silmeyi alt değiştirmeyi öğrendim dün...korkulucak bişey yokmuş...bi de banyosunu görsem tam olucaktı :teytey: 3 kg doğmuş bebiş şimdi 2700 e düşmüş yeni doğan bebek bezi büyük geliyomuş...minicik badilerin içinde kaybolmuştu ...:asigim: ama annesini canavar gibi emiyodu...
allahım bize bu günleri ggösterdiği için şükürler olsun biz de inş sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?