2009 Kasm Anneleri

ay benim kaç gündür istiyo yaa bugün dr.dan dönüşte yapem bariii cokacimcoook

len daha yapmadın mı konuyu sen açmışın zaten kaydirigubbakcemile yav hiçbişey canım istemedi diye hava atıp duruyodum bütün karizmayı çizdin beee akannehir

unique dövecem seni :)))
demin yarım kocaman bi tost yedimmm
şimdide canım poğaça çektiii
ben nerden bulucam şimdi poğaçayı
offf bu koca popomlada kalkıp yapamam ki :)))

ahhh elifim ahh sen gene tost yemişin benim onu yapıcak halim bile yok bi üşengeçliktir gidiyo :lepi:

günaydın canım ösledik tabe neen girip bi selam vermionnn?
günaydın bebeeem çoh şükür bi yaramaslık yohh iyiyikkk ayyy yerim ben senin oğluşunun cicilerinii

ayy canımmm ebişimm Şeniz dün annemde kaldım ondan...evde dursam gelmez miyim baksana sabahın köründe damladım

günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan

Günaydın Gümüşümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Biryandan okuyorum eşyaları yerleştirmişsin canım yaa maşallah Aman dinlene dinlene olurmu yorma kendini anneciğinde koşturdu geldi Allah razı olsun..
Bizde bugün oğluşla ilgileniriz bayram kıyafetiydi okul için bir iki eksiğiydi babasının iş çıkışı gideriz inşallah zira yarın arife çok telaşlı olur yine heryer:utanga
c:

martcım ya şu raporda foto istiyolarmı çalışabilir raporunda bi yerde öle bişe okuduydum daa

Benim aldığım çalışabilir raporunda öyle birsey yoktu ama terslik cıktı, çalıştığım yer illaki "tahmini doğum tarihi" nin raporda yer almasını istedi, hastane böyle birsey yazmıyoruz dedi. Kısa bir terslik yasandı, sonrasında eklediler tabii tahmini doğum tarihinide rapora ama hastaneye onun için tekrar gitmem gerekti.

Nazlımmmmmm bomba gibiyim bugün maaşallah

eee biz yeni bebek bezinden alıcaz bizim kuzularda
3 kilonun alttında doğarsa eğer çok büyük gelecek o zaman
nee edelim kocişleri bi koşu yollarr yeni doğandan aldırırız bizde..

valla elifcim aman bezi fazla aldım elimde kalır diye hiç korkma...dün bi saat içinde 2 kere alt değiştirdiler :roflol::roflol::roflol: annesini emer emmez garul gurul sesler geliyo karnından doğğruuu alt değiştirmeye kaydirigubbakcemile2

martcım geçmişe bakıyorum ama daha göremedim sana noldu tatlım ???

kardenem dr.a mı gidiyosun bugünnn...ayy kızınla bayramlaşıcaksın yaniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy yerim onu bennnn
o mıçsındaaaa ben ona koli koli bez alırımmm
herbişeyini yerim onun ben
kaydirigubbakcemile3

Nazlımmmm bu arada ben gecen gittiğimde benim dr umda eğer sezeryan olacak olursa 23 ünde yapıcaz demişti:) Bizimkiler artıkın o zaman tam eş olurlar:) ama ben yinede bir umut normal doğum bekliyom:)

Nazlımmmm bu arada ben gecen gittiğimde benim dr umda eğer sezeryan olacak olursa 23 ünde yapıcaz demişti:) Bizimkiler artıkın o zaman tam eş olurlar:) ama ben yinede bir umut normal doğum bekliyom:)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hayırlısı Canımm Allahım gönlüne göre versin inşallah..Nasıl ikinizde rahat olacaksınız öyle olsun inşallah :Saruboceq:
İkisi aynı günde çok güzellll birşey bu yaa Bakalım nasip alkisalkisalkis
Aman maşallah canım hep bomba gibi ol ağrımasın hiç biryerin

bi ütü yaptım dün ondan sonra yattım akşama kadar valla allah annemden razı olsun başımızdan eksik etmesin her şeyimi yapıyor sağolsun
tabi doğamıda ihmal etmeyin şimdiden güle güle giysin bayramlıklarını kurban bayramındada allah nasip ederse meleklerimize bayramlık alırız artık ben babımıza diyorum kurbanda harçlığımızı hazırla el öpücez diye opuyorumnanaktan

öyle canım yaaa annelerin hakkı ödenmez
insanın kendi ailesi gibi olmuyoo
benimde ablam bende her işimi yapıyo saolsun
bulaşık bile yıkatmıyoo..

kurban bayramı ne zaman bu arada
bizim doğumlarımıza çok yakın değilmii
lohusa olup yatmıcakmıyız bayramda
hiç düşünmemiştim kızıma bayramlık almayı
.CADIARZU

Aklın yolu birmiş..Dün bizde annemle biryandan etiket kesiyoruz biryandan sohpet diyorki"
Anlatıyormuş bizim deli kız Yağmurada fitre verdi bu sene olmazki filan ya dedim boşver niyete bak sen farketmez sonuçta içimden geldi"
Amaa Kurbana diyormuş giydircek onu süslüycek hadi bakalım doğru bayram harçlığını şekerlerini toplamaya kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ellerinize sağlık canım darısı bizlerin başına diyelim bizde ayırdık ettik annemler gelecek bayram sonrası kalacaklar bende o arada 2 günde hepsi olur.

Sorma yaaaa bende valla bu bayramda mağazaları gezdikçe minicik bayramlıkları görüp heves yapmistım, gecenlerde annem niye dert ediyosun sende kızına kurbanda alırsın bayramlık dedide nasıl mutlu oldum. Kurban tamamıyla aklımdan çıkmıştı.
Allah izin verirse minnoşum doğsun, ona güzel bir bayramlık alacagım inşallah...

Canım Kurban bayramı Arifesi 26 Kasım 4 gün 30 Kasım bitiyor
Bayramda doğumda olur nasipse bakalım
Benim 20'i Kırkı çıkmış olur nasip olursa Bayramlık almıştım..ınşallahhh Sağlıkla giydirmek nasip olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yakınmış baya canım yaaa
ama sen ekimde doğum yapacağın için kırkın çıkmış olur
ben kasım 10 da doğurursam lohusa olucam
bebişimde bayramda 20 günlük felan olucakkk
eee ben dışarı çıkamıcakmmıyım yani şimdiiii
mevlütümüzde kurbanda sonra olur o zaman kısmetse..

bayramlığını bile aldın nazlıcım heee
valllaaa öpüyorum senii
ne kadar düşünceli bi annesin sen öyle :)))
sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim..

ay sormaa yaa şu son zamanlarda bir hamurişi istiyoki canım anlatamam yaaaa kaydirigubbakcemile3
hımm aklımda bulunsun da yazdırıım gitmişken bi de ben şimdi geçmiş tarihli alcam dr. öle demişti geçmiş tarihli veririm sorun olmaz demişti inş. gerçekten sorun olmaaz
martcım geçmişe bakıyorum ama daha göremedim sana noldu tatlım ???

kardenem dr.a mı gidiyosun bugünnn...ayy kızınla bayramlaşıcaksın yaniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy el öptürmeye gidiyoom :roflol:

27 kasımda bayram lohusa olsakta bayram bayramdır elfsun giydiririz mis gibi bebişleri inşallah ayyyyyy minicik olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…