ay benim kaç gündür istiyo yaa bugün dr.dan dönüşte yapem bariii cokacimcoook
unique dövecem seni :)))
demin yarım kocaman bi tost yedimmm
şimdide canım poğaça çektiii
ben nerden bulucam şimdi poğaçayı
offf bu koca popomlada kalkıp yapamam ki :)))
günaydın canım ösledik tabe neen girip bi selam vermionnn?
günaydın bebeeem çoh şükür bi yaramaslık yohh iyiyikkk ayyy yerim ben senin oğluşunun cicilerinii
günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan
martcım ya şu raporda foto istiyolarmı çalışabilir raporunda bi yerde öle bişe okuduydum daa
eee biz yeni bebek bezinden alıcaz bizim kuzularda
3 kilonun alttında doğarsa eğer çok büyük gelecek o zaman
nee edelim kocişleri bi koşu yollarr yeni doğandan aldırırız bizde..
ahhh elifim ahh sen gene tost yemişin benim onu yapıcak halim bile yok bi üşengeçliktir gidiyo :lepi:
:
valla elifcim aman bezi fazla aldım elimde kalır diye hiç korkma...dün bi saat içinde 2 kere alt değiştirdiler :roflol::roflol::roflol: annesini emer emmez garul gurul sesler geliyo karnından doğğruuu alt değiştirmeye kaydirigubbakcemile2
martcım geçmişe bakıyorum ama daha göremedim sana noldu tatlım ???
Nazlımmmm bu arada ben gecen gittiğimde benim dr umda eğer sezeryan olacak olursa 23 ünde yapıcaz demişti:) Bizimkiler artıkın o zaman tam eş olurlar:) ama ben yinede bir umut normal doğum bekliyom:)
Yok yok tasalanma hiç, benim bel ağrısı ve psikopata bağlamaktan başka sıkıntım yok:)
Günaydın Gümüşümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Biryandan okuyorum eşyaları yerleştirmişsin canım yaa maşallahAman dinlene dinlene olurmu yorma kendini anneciğinde koşturdu geldi Allah razı olsun..
Bizde bugün oğluşla ilgileniriz bayram kıyafetiydi okul için bir iki eksiğiydi babasının iş çıkışı gideriz inşallah zira yarın arife çok telaşlı olur yine heryer:utangac:
bi ütü yaptım dün ondan sonra yattım akşama kadar valla allah annemden razı olsun başımızdan eksik etmesin her şeyimi yapıyor sağolsun
tabi doğamıda ihmal etmeyin şimdiden güle güle giysin bayramlıklarını kurban bayramındada allah nasip ederse meleklerimize bayramlık alırız artık ben babımıza diyorum kurbanda harçlığımızı hazırla el öpücez diye opuyorumnanaktan
bi ütü yaptım dün ondan sonra yattım akşama kadar valla allah annemden razı olsun başımızdan eksik etmesin her şeyimi yapıyor sağolsun
tabi doğamıda ihmal etmeyin şimdiden güle güle giysin bayramlıklarını kurban bayramındada allah nasip ederse meleklerimize bayramlık alırız artık ben babımıza diyorum kurbanda harçlığımızı hazırla el öpücez diye opuyorumnanaktan
öyle canım yaaa annelerin hakkı ödenmez
insanın kendi ailesi gibi olmuyoo
benimde ablam bende her işimi yapıyo saolsun
bulaşık bile yıkatmıyoo..
kurban bayramı ne zaman bu arada
bizim doğumlarımıza çok yakın değilmii
lohusa olup yatmıcakmıyız bayramda
hiç düşünmemiştim kızıma bayramlık almayı.CADIARZU
Canım Kurban bayramı Arifesi 26 Kasım 4 gün 30 Kasım bitiyor
Bayramda doğumda olur nasipse bakalım
Benim 20'i Kırkı çıkmış olur nasip olursa Bayramlık almıştım..İnşallahhh :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sormaa yaa şu son zamanlarda bir hamurişi istiyoki canım anlatamam yaaaa kaydirigubbakcemile3len daha yapmadın mı konuyu sen açmışın zaten kaydirigubbakcemile yav hiçbişey canım istemedi diye hava atıp duruyodum bütün karizmayı çizdin beee akannehir
ahhh elifim ahh sen gene tost yemişin benim onu yapıcak halim bile yok bi üşengeçliktir gidiyo :lepi:
ayy canımmm ebişimm Şeniz dün annemde kaldım ondan...evde dursam gelmez miyim baksana sabahın köründe damladım
hımm aklımda bulunsun da yazdırıım gitmişken bi de ben şimdi geçmiş tarihli alcam dr. öle demişti geçmiş tarihli veririm sorun olmaz demişti inş. gerçekten sorun olmaazBenim aldığım çalışabilir raporunda öyle birsey yoktu ama terslik cıktı, çalıştığım yer illaki "tahmini doğum tarihi" nin raporda yer almasını istedi, hastane böyle birsey yazmıyoruz dedi. Kısa bir terslik yasandı, sonrasında eklediler tabii tahmini doğum tarihinide rapora ama hastaneye onun için tekrar gitmem gerekti.
Nazlımmmmmm bomba gibiyim bugün maaşallah
ayy el öptürmeye gidiyoom :roflol:martcım geçmişe bakıyorum ama daha göremedim sana noldu tatlım ???
kardenem dr.a mı gidiyosun bugünnn...ayy kızınla bayramlaşıcaksın yaniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öyle canım yaaa annelerin hakkı ödenmez
insanın kendi ailesi gibi olmuyoo
benimde ablam bende her işimi yapıyo saolsun
bulaşık bile yıkatmıyoo..
kurban bayramı ne zaman bu arada
bizim doğumlarımıza çok yakın değilmii
lohusa olup yatmıcakmıyız bayramda
hiç düşünmemiştim kızıma bayramlık almayı.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?