2009 Kasm Anneleri

Bayramda 20 kırkını yaparsın canım ozaman hem ilk bebek gezmeni yaparsın hemde bayram tebriği çok yere gidemezsin ama olsun varsın kaçıncı gününne denk gelirse..
Mevlüdüde dediğin gibi bayram sonrası nasipse ..Denk gelmez isede herkez size gelecek bayrama ikinizde giyersiniz cicilerinizi ohh evde zaten bir bayram havası Hayırlısı canım:1hug:

27 kasımda bayram lohusa olsakta bayram bayramdır elfsun giydiririz mis gibi bebişleri inşallah ayyyyyy minicik olucaklar

ayyy evet yaaa rüyaa gibi
minicik micik olucaklarrr
kelebek gibi narin :CüvCüv:

bundan sona bayramları bayram tadında yaşıcaz gibigeliyooo
şimdiye kadar evde iki kişiydik
ne kahvaltı yapmak geliyo içinden insanın
nede evegirmek geliyooo
ama minik kuşlarımız evimize renk katacak inşallah...

bu arada kızlar sağlık ocağında bana en son gititğimde doğum olduktan sonra üç içinde topuktan kan alıyoruz dediler tahlil için mutlaka gelin dediler hastaneler zaten yapıyor ama bizde yapıyoruz çift taraflı kontrol oluyor dediler aklınızda olsun

bayramlığını bile aldın nazlıcım heee
valllaaa öpüyorum senii
ne kadar düşünceli bi annesin sen öyle :)))
sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim..

Aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Ya mevlüd elbisesini alıyordum açıkçası aynı anda oradada kırmızılı bir takım annemde yanımda hadi dedik alalım onuda senin düşündüğün gibi olur bayrama denk gelir çıkamayız alışverişe 1 tane böyle cicili bicili birşey bulunsun elimizin altında dedik. Şimdide tarih denk gelince iyi yapmışız diyorum..Ama Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinde canım inan başka birşey düşünemiyorum..Her elime aldığım kıyafette araç gereçkte nolur Allahım diyorum sağlıkla kurtar sanırım doğum pskolojisi tamamen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen öyle evimize renk katacaklar daha şimdiden başlamadımı

ilk 20 sininde mi kırkı oluyooo
hımmmsss bilmiyodum vallaaa
ama bigün felan çıkılıp bebeği bi gezdirmek gerektiğini biliyodum da
heralde ilk 20 günden sonra dediğin gibi..

bana da biz evde süslenir püsleniriz
herkez bize gelir gider gibi geliyo
ayy bi doğsunlarda hayırlısıylaaa
şu günleri bi görsek..

amin nazlım allah hepimize aldıklarımızı içimize sindirerek sağlıkla giydirmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :Saruboceq:

iyi yapmışsın canım yaaa ,bak oda çıkmış aradan
ne güzel,bunu söylediğiniz iyi oldu valla bende haftaya herbişeyini alırken kızımın bide bayramlığını da sokuşturayım araya bari
sonra zor olur çıkıp almak..

aminnn canımmm hep öyle dua etmiyomuyuz zatennn
en önemlisi şey sağlıklı olmalarııı
ve doğumun kolay olmasıı
varsın olsun bizim ccanımız yine yansın ama
yavrularımız iyi olsun yeterki..

Cidden değişecek canım 10 yıldır oğluşla bayramlar bayram tadında nasıl heyecanlanıyorlar eski bayramlar dediğimizde çocukluk dönemi bayramlarımız ozamanın tadı başka..Doğa şimdiden heyecanlı az kaldı yarın oruç tutacakmışta bayrama şöyle böyle harçlıklar hesaplanıyor aman Yarabbimm bizde iyicee heyecanlandırıyoruz onu kaydirigubbakcemile3

Tamamdır canım ama 2 kez gereksiz günah canları yanıyor Allah korusun sarılık bişi varsa hemen çıkıyor zaten sonrası rrutin hergünBen oğluşumda yaşadımda mafoldumben
Kızlar 20 kırkı nedir bebeğin????

Bu arada ben 10 günlükken Türkiyeden gitcem yine

Canım 20 kırkında bebek ilk banyosunu yapar ozamana anneninde aslında iyileşme ayağa kalkma tarihidir normalde 1 haftaya toparlarız ama en sağlıklısı bu tarihler
Sonrasında kırk banyosu yapar bebekte annede çok eğlencelidir ilk banyosu ondan sonra rahat rahat dışarı çıkabilirler çünkü bebek te annede toparlamıştır ..
İlk gezmelerde bir okadar tatlıdır..Un sürerler bebeğin saçlarına dedeler nineler olasın inşallah diye..
Sonra bir mendil içine yumurtalar yumurta toplar ufaklık tombik tombikkkk yumurta gibin olsun diye birde şeker hayatı şeker gibi tatlı olsun diye:)Nelerrr nelerr kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaaa valla aklıma geldide, daha kalplerinin o ilk pıtpıtlarını duyusumuz geldi aklıma, bir yandan diyorum ki ne çabuk gecti zaman, bir yandanda diyorum ki hiç geçmiyor zaman.......

amin nazlım allah hepimize aldıklarımızı içimize sindirerek sağlıkla giydirmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :Saruboceq:

Aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: Aslında kızlar kırkı derler ama yarı kırkıdır 20si düşünsenize 40 gün evden çıkmamak mümkün değil doktor kontrolu vs herhangi birşey muhakkak çıkılıyor oğlumdada 20 kırktı çok eğlenceliydi ..Ama o zaman mevlüdü kimse yönlendirmemişti bende toparlayamadım kafamı olmadı o yüzden bu sefer yapmak istiyorum içimde kalmış İnşallah nasip olur bunlar inanın hep eğlenceli akılda kalan güzel hatıralar yerimseniben

günaydın kızlarr nasılsınızz ben iyiiyim şükür 2 gündür çok yoğunum çarşamb akşamı görümcemler eniştelerçolukçocuk iftardaydılar erken gelp yardım ettiler çok güzel geçtii dün akşamda kayınvalidem annnemleriamcamları babannemlerii cümür cemaat iftara çağırmıştı erkenden gittim yardım içn ama artık eskisi kadar formda deilim hafiften ağırlaştım galibaa el uyuşmalarım geçmedii bayramdan sonraa doktora gidicem netten çok araştırdım inş hamilelik sonrası geçici bir şeydirr

ayy canım benim kimbilir nasıl heyecanlıdır o şimdii
kendi çocukluğum geldide gözümünönünee
çocuklar daha bi başka yaşıyo bayramlarıı
harçlıklarını aldıkça gidip bakkala çikolatalar cipsler alır şimdi
kendine okaydirigubbakcemile3
bayramlığını aldımıda hep giyip çıkarır biranönce bayram olsunda
cicişlerimi giyeyim der..
kardeşi olunca daaa abi olucak yaaa
gör bak sen neler olucak o zaman,abi olarak
o vericek bu sefer kardeşine harçlığını opuyorumnanaktan

yumurta bayat ekmek şeker.vs oalyları oluyodu dimii
ayyy baya bi eğlenceli olsa gerek
.kaydirigubbakcemile5

Evet canım geçici birşey hiç merak etme sen sonrasında kalmayacak hiçbirşeyy..İftar yemeğinizde çok güzel olmuş Allahım kabul etsin inşallah opuyorumnanaktan
hii içimi titrettin Elifim yaa hakikatten abisi verecek ona bayram harçlığı hiç aklıma gelmemişti bu kıyamam ben onlara yaaa Allaha emanet
Evet teyzesi ama sabırlı birde biliyor artık babası sona doğru zaman ayırabiliyor bayramlığını herşeyini alıyor bekliyor sabırla ama bugün alıcaz nasipse yanıbaşında durur gider gelir giyicezde giyicez:))
Birde baba sabah saati kur Bayram namazına kaç senedir hiç aksatmıyorlar ikisi gider dönüşlerinde kahvaltıyı hazır beklerler elimizi öper aman nasıl mutluu el öper avuç açılır delikafaduldendelikafadulden
Yumurtalar şekeler mendiller kimi yerlerde değişik adetler kaydirigubbakcemile3

Elifcim Uzan canım sen dinlen hemen...

Martım zaman yavaş gibi geçiyor görünsede kanımca bizi kandırıyor kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.ayyyyy ne yoruldum yaaa.evi süpür sil banyoyu lavoboları ov toz falan derken belin kopuyo sanki.

bu arada kızlar bende sağlık ocağına gittiğimde topuk kanı için ilk bi hafta içinde mutlaka getir dediler.hastanede doğumdan sonra yapıyolarmış ama yeni doğduğu için hormonlar doğru sonuç vermeyebiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…