:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hee gıı görecükde annıcak sankimm :roflol:
zerencim allah rahmet eylesinn :Saruboceq: üzme kendinide bebişidee opuyorumnanaktan
heee bacım her biri oluyo banada hepsi normal heç boşuna kurtlanma bacım:roflol::roflol:
miden miii yok benim bebişin olduğu yer ağrii dönerken
ayyy ne bilem ya son bir haftadır başladı anaaaaam sağa sola dön dön uyumadım gece valla deli oldum.
dönmek ayrı bi olay zatiii.her dönüşte saate bakıyom sabaha çok varmı kalkalım diye valla sıkılıyom ha dönmekten.her 10 dakkada bi döniiiim
ay yok ben ölü gibi uyuyom fallaasabah namazına kaa kesintisisz nerdeyse bii kociş sahura kalkarken wcye o kaa
ayyy ne bilem ya son bir haftadır başladı anaaaaam sağa sola dön dön uyumadım gece valla deli oldum.
dönmek ayrı bi olay zatiii.her dönüşte saate bakıyom sabaha çok varmı kalkalım diye valla sıkılıyom ha dönmekten.her 10 dakkada bi döniiiim
amanın allah korusuuunnn ben naptıımı biliyommuki uyurken -tatlicadiarzu-gece uykusu haram artık annem diyor ki dönerken kalk otur sonra diğer tarafına yat kordon dolanması olmasın diye anneme diyom kalkıp oturursam her defasında uykuya dalıncaya kadar ooooooooooooo ama yine dediğini yapıyom eskilerin bir bildiği vardır
günaydın hepiciğinizeee a.s.
heee bende uyuyamim gece yavvv dön dön öldüm dönmekte çok zor gelii bağa
gece uykusu haram artık annem diyor ki dönerken kalk otur sonra diğer tarafına yat kordon dolanması olmasın diye anneme diyom kalkıp oturursam her defasında uykuya dalıncaya kadar ooooooooooooo ama yine dediğini yapıyom eskilerin bir bildiği vardır
hadi ya ben hiç kalkmıyom valla.dönüp duruyom
ben diyom geçen ben bi dahaki bebişi heralde 6-7 sene yapmam tabi bi kaza olmazsa.zormuş valla hamilelik allah hepimizin yardımcısı olsun.son ay daha bi zor ya
gece uykusu haram artık annem diyor ki dönerken kalk otur sonra diğer tarafına yat kordon dolanması olmasın diye anneme diyom kalkıp oturursam her defasında uykuya dalıncaya kadar ooooooooooooo ama yine dediğini yapıyom eskilerin bir bildiği vardır
aboo ben 34. haftaya girmişiiiiimmmmmm
günaydın hepiciğinizeee a.s.
öyle hızlı dönme
hadi ya ben hiç kalkmıyom valla.dönüp duruyom
bende hic kalkmiyorum ama cok yavas donuyorum. zaten pat diye donme sansim yok ki.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?