2009 Kasm Anneleri

heee bacım her biri oluyo banada hepsi normal heç boşuna kurtlanma bacım:roflol::roflol:

ayyy ne bilem ya son bir haftadır başladı anaaaaam sağa sola dön dön uyumadım gece valla deli oldum.

miden miii yok benim bebişin olduğu yer ağrii dönerken

dönmek ayrı bi olay zatiii.her dönüşte saate bakıyom sabaha çok varmı kalkalım diye valla sıkılıyom ha dönmekten.her 10 dakkada bi döniiiim

ay yok ben ölü gibi uyuyom fallaa sabah namazına kaa kesintisisz nerdeyse bii kociş sahura kalkarken wcye o kaa

gece uykusu haram artık annem diyor ki dönerken kalk otur sonra diğer tarafına yat kordon dolanması olmasın diye anneme diyom kalkıp oturursam her defasında uykuya dalıncaya kadar ooooooooooooo ama yine dediğini yapıyom eskilerin bir bildiği vardır

heee bende uyuyamim gece yavvv dön dön öldüm dönmekte çok zor gelii bağa

amanın allah korusuuunnn ben naptıımı biliyommuki uyurken -tatlicadiarzu-
günaydın hepiciğinizeee a.s.

günaydın tubiik noldu nan fenere dün
gs yendi benim kociş çok mutluydu fallaa ölü kimin uyurken arada farkettim :roflol:

hadi ya ben hiç kalkmıyom valla.dönüp duruyom

ben diyom geçen ben bi dahaki bebişi heralde 6-7 sene yapmam tabi bi kaza olmazsa.zormuş valla hamilelik allah hepimizin yardımcısı olsun.son ay daha bi zor ya

banada :sinifsinif: harammmm

bende gııııı çok fenaa :sinifsinif::sinifsinif:

aboo ben 34. haftaya girmişiiiiimmmmmm

:lepi:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…