heee biz tecrübeliyik götürme biz ne dersek o olur anadınmı
demi nazlışım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy dilmuh şaka yapim haaa biz fikrimizi söledik sen kendin daha iyi bilişrsina.s
slm kızlar ay çok kötüyüm daha düzelemedim tansiyonumda düşmüş her harde vucudum sızlıyor yani her tarafım ağırıyor grip aslgın dikkat edin
edoşum sana daha öncede söledim doktor bebekte birazcık sararma gördümü hep ölçecek sarılık derecesini onun için ilk doğduğunda emzirmek çok çok önemli canım ne çok emerse sarılığı o kaa erken hafif atlatır belkide hiç sarılık olmadan atlatır inşallah herşey bizim elimizde işte saatli değilde ne kadar emzirebilirsen emzirmek en iyisiayy önemli deel cnm benimm Şeniz
slm nazlımm opuyorumnanaktan hadi doyur bakalım doğamızıı opuyorumnanaktan
hee kızçeni görecedin senn :lepi:
hadi bakalım iyi haberlerle gel :Saruboceq:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
Ayy ben bi kere dayanamam diyom topuk kanı işine habire bi yerdemi aldırcaz yaaa :sinifsinif:
günaydınnnnnn hayatımın anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz
vayy adamımm kızçeye gidecunn deeeemiii
ama ne heycanlanin nan gördüğünden bişe annıyomuş gibiii :roflol:
tabi duyacaksın sende o kaa vukuatlı karu olmayaydın şekerimmalum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:
hayıır ondan diil bebişimi görmeye gitceeem :lepi:
ayy geçmiş olsun.. itek te hastaydı gelmedi umarım daha kötü olmamıştır
nan annamıyom zaten dee doktor teyze kaç kilo oldu onu deycek iyimi kötümü onu deycek ya ondan yosam ultrasona kafamı çevirip bakmiim bile :roflol:
hele o 3 boyutludan sora bununkinin heç annamı kalmadı benim için :dilcikar:
aleyküm selaaamm sırnaşık şeytabi duyacaksın sende o kaa vukuatlı karu olmayaydın şekerim
heeeeeee hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah canım bizdende selam söle kızçeneyerimseniben
üüüf bugün ben de uyanmak istemedim vallaa.. işe geldim burda da bir vefat etmiş:gitme:.. sabah sabah çok sıkıldım.. bugün nasıl geçecek yaaa
şükür onu annamışın gerçi kızın huyunu biliy ya her biyerini göstermiş ayrıntılı olarak anam şuursuz yardımcı olam dedi heralde yavrucak kaydirigubbakcemile3
nan zabah zabah 3 boyutlu muabbeti yapma tuba deprasyona girücük tekrar :1ninca:
kızlar ya gece sağa yada sola yatarken midem çok acıyo offf sonra yanıyo.sizede oluyomu.
bugün de sol bacağım arii yaa amma vukuatlı garu oldumm hee akannehir
akşam paso yattım bugün ağrımasın belim diyee nan yannış tarafa mı yattım nettiyseem
edoşum sana daha öncede söledim doktor bebekte birazcık sararma gördümü hep ölçecek sarılık derecesini onun için ilk doğduğunda emzirmek çok çok önemli canım ne çok emerse sarılığı o kaa erken hafif atlatır belkide hiç sarılık olmadan atlatır inşallah herşey bizim elimizde işte saatli değilde ne kadar emzirebilirsen emzirmek en iyisi
bi sarılık olursa kendini uykuya veriyo velet ayılamıyo uykudan dolayısıyla ememiyo ssarılık artmış oluyo tekrar tekrar topuk kanları uğraş uğraşabilirsen işte kesin kararlı olup sık sık emzirecez bebelerimizi ve sarılıktan hafif bir şekilde kurtulacaz inşallah
kızlar ya gece sağa yada sola yatarken midem çok acıyo offf sonra yanıyo.sizede oluyomu.
günaydınnnnnn hayatımın anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz
slm kızlar ay çok kötüyüm daha düzelemedim tansiyonumda düşmüş her harde vucudum sızlıyor yani her tarafım ağırıyor grip aslgın dikkat edin
malum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:
bugün de sol bacağım arii yaa amma vukuatlı garu oldumm hee akannehir
akşam paso yattım bugün ağrımasın belim diyee nan yannış tarafa mı yattım nettiyseem
vayy adamımm kızçeye gidecunn deeeemiii
ama ne heycanlanin nan gördüğünden bişe annıyomuş gibiii :roflol:
edoşum sana daha öncede söledim doktor bebekte birazcık sararma gördümü hep ölçecek sarılık derecesini onun için ilk doğduğunda emzirmek çok çok önemli canım ne çok emerse sarılığı o kaa erken hafif atlatır belkide hiç sarılık olmadan atlatır inşallah herşey bizim elimizde işte saatli değilde ne kadar emzirebilirsen emzirmek en iyisi
bi sarılık olursa kendini uykuya veriyo velet ayılamıyo uykudan dolayısıyla ememiyo ssarılık artmış oluyo tekrar tekrar topuk kanları uğraş uğraşabilirsen işte kesin kararlı olup sık sık emzirecez bebelerimizi ve sarılıktan hafif bir şekilde kurtulacaz inşallah
sende hoşgeldin cerün nasılsın dinlendinmi
üüüf bugün ben de uyanmak istemedim vallaa.. işe geldim burda da bir vefat etmiş:gitme:.. sabah sabah çok sıkıldım.. bugün nasıl geçecek yaaa
,allah rahmet eylesin canımm az sabret bugün sooonn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?