2009 Kasm Anneleri

heee biz tecrübeliyik götürme biz ne dersek o olur anadınmı
demi nazlışım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy dilmuh şaka yapim haaa biz fikrimizi söledik sen kendin daha iyi bilişrsina.s

kız gerçi bebişlerin doktoru söyler nasılsa deelmi.ben bilmiyom valla bebişin kanı alınacak aşısı falan.öğreniyoz işte

bugün de sol bacağım arii yaa amma vukuatlı garu oldumm hee akannehir
akşam paso yattım bugün ağrımasın belim diyee nan yannış tarafa mı yattım nettiyseem

vayy adamımm kızçeye gidecunn deeeemiii
ama ne heycanlanin nan gördüğünden bişe annıyomuş gibiii :roflol:

edoşum sana daha öncede söledim doktor bebekte birazcık sararma gördümü hep ölçecek sarılık derecesini onun için ilk doğduğunda emzirmek çok çok önemli canım ne çok emerse sarılığı o kaa erken hafif atlatır belkide hiç sarılık olmadan atlatır inşallah herşey bizim elimizde işte saatli değilde ne kadar emzirebilirsen emzirmek en iyisi
bi sarılık olursa kendini uykuya veriyo velet ayılamıyo uykudan dolayısıyla ememiyo ssarılık artmış oluyo tekrar tekrar topuk kanları uğraş uğraşabilirsen işte kesin kararlı olup sık sık emzirecez bebelerimizi ve sarılıktan hafif bir şekilde kurtulacaz inşallah
günaydınnnnnn hayatımın anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz

sende hoşgeldin cerün nasılsın dinlendinmi

nan annamıyom zaten dee doktor teyze kaç kilo oldu onu deycek iyimi kötümü onu deycek ya ondan yosam ultrasona kafamı çevirip bakmiim bile :roflol:
hele o 3 boyutludan sora bununkinin heç annamı kalmadı benim için :dilcikar:

malum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:
tabi duyacaksın sende o kaa vukuatlı karu olmayaydın şekerim
hayıır ondan diil bebişimi görmeye gitceeem :lepi:

heeeeeee hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah canım bizdende selam söle kızçeneyerimseniben

üüüf bugün ben de uyanmak istemedim vallaa.. işe geldim burda da bir vefat etmiş:gitme:.. sabah sabah çok sıkıldım.. bugün nasıl geçecek yaaa

şükür onu annamışın gerçi kızın huyunu biliy ya her biyerini göstermiş ayrıntılı olarak anam şuursuz yardımcı olam dedi heralde yavrucak kaydirigubbakcemile3

nan zabah zabah 3 boyutlu muabbeti yapma tuba deprasyona girücük tekrar :1ninca:

tabi duyacaksın sende o kaa vukuatlı karu olmayaydın şekerim

heeeeeee hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah canım bizdende selam söle kızçeneyerimseniben
aleyküm selaaamm sırnaşık şey
üüüf bugün ben de uyanmak istemedim vallaa.. işe geldim burda da bir vefat etmiş:gitme:.. sabah sabah çok sıkıldım.. bugün nasıl geçecek yaaa

allah rahmet eylesin canımm az sabret bugün sooonn hihoyyyt

yok nan ben baştan beri herşeyini annıyom gıı ama şimdi artık sığmıyo yaa görsem de bişe ifade etmiyoo

nan tubik gidecedi geçen ee nolmuş bebiş totosunu mu dönmüş ben niye bihaberim bu konudan yaa senağlama

akşam paso yattım bugün ağrımasın belim diyee nan yannış tarafa mı yattım nettiyseem

canım benim anladığım kadarıyla ne kadar dikkat etsekte bi taraflarımız ağrıcak mutlaka...

git gör bakalım bebişi kaç kilo olmuş...

geçenlerde doğuran arkadaşımı hastanede ziyarete gitmiştim ya.. orda hemşire geldi dediki emzirme araları 10 dk yı geçmesin dedi.. arkadaşım sezeryan olmuştu ama ona rağmen siti de gelmişti ve bebiş çok güzel emiyodu... geceleri de gerekirse uykudan uyandırıp emzirmek gerekiyomuş.

günaydınnnnnn hayatımın anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz

günaydıınn tatlişiiimmm opuyorumnanaktan

slm kızlar ay çok kötüyüm daha düzelemedim tansiyonumda düşmüş her harde vucudum sızlıyor yani her tarafım ağırıyor grip aslgın dikkat edin

ayy geçmedi yaremcim dinlen bolboll opuyorumnanaktan olmadı dr.a git yaaa :kedi:

malum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:

aferin nan :mymeka:

ayy hergün bişey çıkıy nan bizdendee kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hee gıı görecükde annıcak sankimm :roflol:

ok krispimm :lepi:

zerencim allah rahmet eylesinn :Saruboceq: üzme kendinide bebişidee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…