2009 Kasm Anneleri

tünaydın kızlar hayırlı cumalar
ayy daha yeni kalktım cok kötuyum geceleri zehir oldu artık cok zor uykuya dalıyorum sürekli uykularım bolunuyor ayy Allah yardımcımız olsun

ayy daha yeni kalktım cok kötuyum geceleri zehir oldu artık cok zor uykuya dalıyorum sürekli uykularım bolunuyor ayy Allah yardımcımız olsun

ayy canım bizde ondan dert yanıyoduk tam üstüne geldin.hepimiz aynı durumdayız yawww.son dönemde böyle geçecek artık az kaldı hayırlısıyla doğurunca geçecek inşallah.gerçi ben hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum

bu yumurta olayini ilk oglumda gormustum ve cok sasirmistim. 40 i cikinca ingilteredeki esi dostu gezerken herkes elime sikistiriyordu 2ser 3er tane. zemuszemus

sana da hayırlı cumalar wannacımmm
öle hızlı dönemiyozki zaten yavaş yavaaşş karnımı tuta tuta dönüyom ben kaydirigubbakcemile3

aynen, kaplumbaga hiziyla hareket ediyorum zaten.

dun disari ciktim, biraz islerimi hallettim. esim hala benim hamile odugumu kavrayamadi herhal. adam 100m onden onden gidiyor sanki bisey yetistircek. arada donupde bakiyo ama hala geliyormuyum diye. Allah'tan oglusum elimi hic birakmiyo.opuyorumnanaktan

tünaydın güzel anneler hepinize hayırlı cumalar. tatilden önceki son gün ne güzel. artık işe gelmek okadar işkence oluyorki. Yine bugünümüze şükür. ben bu gece çanakkaleye gidiyorum kısmetse 3 gün 3 gündür demi ama . varmı tatile giden

neyse ben cikiyorum. cuma saati bi yasin okuyup namaz kilayim. hepimize dua edeyim. cok az kaldi, Rabbim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.

ayyyyy bu adamların hepsi aynı galiba.benimkide sözüm ona elele yürüyoz ama ben hep arkada kalıyom çekiştirip duruyo sonra giriyoz birbirimize.anaaaam anlamıyo yahu zar zor hareket ediyom zati

yaremcim maşallah canım

ayyyyy bu adamların hepsi aynı galiba.benimkide sözüm ona elele yürüyoz ama ben hep arkada kalıyom çekiştirip duruyo sonra giriyoz birbirimize.anaaaam anlamıyo yahu zar zor hareket ediyom zati

ben artik tutmuyorum elini falan. nereye yetisiyosan sen onden kos diyorum. nasil gideyim onun hiziyla ya.:umursamaz:

günaydın tubiik noldu nan fenere dün
gs yendi benim kociş çok mutluydu fallaa ölü kimin uyurken arada farkettim :roflol:

bende sonucu bilmiydimm dün gece arifee sormak gibi bi gaflette bulundumm:bbo: adam fıtık olmuş sinirdenn bastı küfürü bastı küfürüü laelaelaelaelae

slm cnmm opuyorumnanaktan hepimiz aynıyız gıı :bbo:

bakın bu benim kızcem salı günü çektik

maşallah yaremmm

slm kediii opuyorumnanaktan
hade iyi tatiller cnmm

neyse ben cikiyorum. cuma saati bi yasin okuyup namaz kilayim. hepimize dua edeyim. cok az kaldi, Rabbim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.

allah kabul etsinn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…