muhakakkız hızlı dönemiyomki zaten yavaş yavaş dönüyom.ama bundan sonra kalkıp sonra dnmeye çalışayım vardır annenin bildiği bişey
gnünaydın sanadagunaydin, herkese hayirli cumalar.opuyorumnanaktan
anaaaaaaaam 48 gün kalmışşşşş 1.5 ayy akannehir
bende hic kalkmiyorum ama cok yavas donuyorum. zaten pat diye donme sansim yok ki.kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaam 48 gün kalmışşşşş 1.5 ayy akannehir
tünaydın kızlar hayırlı cumalar
ayy daha yeni kalktım cok kötuyum geceleri zehir oldu artık cok zor uykuya dalıyorum sürekli uykularım bolunuyor ayy Allah yardımcımız olsun
ayy daha yeni kalktım cok kötuyum geceleri zehir oldu artık cok zor uykuya dalıyorum sürekli uykularım bolunuyor ayy Allah yardımcımız olsun
Canım 20 kırkında bebek ilk banyosunu yapar ozamana anneninde aslında iyileşme ayağa kalkma tarihidir normalde 1 haftaya toparlarız ama en sağlıklısı bu tarihler
Sonrasında kırk banyosu yapar bebekte annede çok eğlencelidir ilk banyosu ondan sonra rahat rahat dışarı çıkabilirler çünkü bebek te annede toparlamıştır ..
İlk gezmelerde bir okadar tatlıdır..Un sürerler bebeğin saçlarına dedeler nineler olasın inşallah diye..
Sonra bir mendil içine yumurtalar yumurta toplar ufaklık tombik tombikkkk yumurta gibin olsun diye birde şeker hayatı şeker gibi tatlı olsun diye:)Nelerrr nelerr kaydirigubbakcemile3
sana da hayırlı cumalar wannacımmm
öle hızlı dönemiyozki zaten yavaş yavaaşş karnımı tuta tuta dönüyom ben kaydirigubbakcemile3
bakın bu benim kızcem salı günü çektik
aynen, kaplumbaga hiziyla hareket ediyorum zaten.
dun disari ciktim, biraz islerimi hallettim. esim hala benim hamile odugumu kavrayamadi herhal. adam 100m onden onden gidiyor sanki bisey yetistircek. arada donupde bakiyo ama hala geliyormuyum diye. Allah'tan oglusum elimi hic birakmiyo.opuyorumnanaktan
neyse ben cikiyorum. cuma saati bi yasin okuyup namaz kilayim. hepimize dua edeyim. cok az kaldi, Rabbim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.
ayyyyy bu adamların hepsi aynı galiba.benimkide sözüm ona elele yürüyoz ama ben hep arkada kalıyom çekiştirip duruyo sonra giriyoz birbirimize.anaaaam anlamıyo yahu zar zor hareket ediyom zati
Allah kabul etsin
günaydın tubiik noldu nan fenere dün
gs yendi benim kociş çok mutluydu fallaa ölü kimin uyurken arada farkettim :roflol:
bakın bu benim kızcem salı günü çektik
tünaydın güzel anneler hepinize hayırlı cumalar. tatilden önceki son gün ne güzel. artık işe gelmek okadar işkence oluyorki. Yine bugünümüze şükür. ben bu gece çanakkaleye gidiyorum kısmetse 3 gün 3 gündür demi ama . varmı tatile giden
neyse ben cikiyorum. cuma saati bi yasin okuyup namaz kilayim. hepimize dua edeyim. cok az kaldi, Rabbim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?