2009 Kasm Anneleri

Hoşgeldin canımmm a.s. a.s.
Bizim ilk kendi doktoru bakmıştı ilk muayenesine gittiğimizde 2 defa almasınlar yaa kıyamam onlara ..Dinlen bakayım senbugün bir sürü iş yapmışsın klava:

slm kızlarr günaydınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay edoşum günaydın kız dün gece kusura bakma canım valla o linkleri ekleyene kadar akla karayı seçtim allahım cahillik ne kaaa kötü bişe allah kimseyi bilgisiz bırakmasın senide o kaa uğraştırdım canım yaaa teşekkür ederim Şeniz

kız özel hastaneler zaten sarılığını sürekli ölçüyolar iki günde bir kan alıyolar bide sağlık ocağınamı getirelim o da alsın bebekte ken neyn kalmaz nan ben getirmeyi düşünmüyorum

edoşş krispii dilmuh hoşgeldiniz kızlaaarr
napıonuus bakiimmmm
ay ben de 12 olsun diye bekliim

Fıstık açılımı arka arkaya geliyor Hoşgeldiniz Canlarımm a.s. a.s. a.s. a.s.Hayırlı Cumalar olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ayyyyy sen bize fıstıkmı dedin kız yerim seni ben çok şeker bi kadınsın haaa nazlıcanım
ŞenizŞenizŞenizŞenizsanada hayırlı cumalar

Hoşgeldin canımmm a.s. a.s.
Bizim ilk kendi doktoru bakmıştı ilk muayenesine gittiğimizde 2 defa almasınlar yaa kıyamam onlara ..Dinlen bakayım senbugün bir sürü iş yapmışsın klava:

ay götürmeyelimmi yani.gerçi doktorada sorarız dimi gerek varmı diye.ne bilem bacım doğru çıkmıyo falan denince götürürüz dedim.gerçi siz tecrübelisiniz götürmediyseniz gerek yoktur bacım.amaaaan daha yemek yapmadım off offf hiç bitmiyo iş.ama yarın arefe tatlı falan yaparım temizlik bitti nasılsa

kız özel hastaneler zaten sarılığını sürekli ölçüyolar iki günde bir kan alıyolar bide sağlık ocağınamı getirelim o da alsın bebekte ken neyn kalmaz nan ben getirmeyi düşünmüyorum

bacım siz tecrübelisiniz gerek yoksa götürmeyelim.

gerçi benimde içime hiç sinmedi ya.geçen sağlık ocağına gittiğimizde iki tane minicik bebiş vardı amaaaaaan öyle baştan savma alıyolardı kanı yaaa.bide topuğunu kanatmışlar onu bi kağıda sürüyolar içim gitti valla

ayy önemli deel cnm benimm Şeniz

Fıstık açılımı arka arkaya geliyor Hoşgeldiniz Canlarımm a.s. a.s. a.s. a.s.Hayırlı Cumalar olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

slm nazlımm opuyorumnanaktan hadi doyur bakalım doğamızıı opuyorumnanaktan

edoşş krispii dilmuh hoşgeldiniz kızlaaarr
napıonuus bakiimmmm
ay ben de 12 olsun diye bekliim

hee kızçeni görecedin senn :lepi:
hadi bakalım iyi haberlerle gel :Saruboceq:

günaydın kızlar

günaydın cnmm opuyorumnanaktan

Ayy ben bi kere dayanamam diyom topuk kanı işine habire bi yerdemi aldırcaz yaaa :sinifsinif:

heee biz tecrübeliyik götürme biz ne dersek o olur anadınmı
demi nazlışım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy dilmuh şaka yapim haaa biz fikrimizi söledik sen kendin daha iyi bilişrsina.s

slm kızlar ay çok kötüyüm daha düzelemedim tansiyonumda düşmüş her harde vucudum sızlıyor yani her tarafım ağırıyor grip aslgın dikkat edin

ayy ben zaten sağlık ocağındna hiç hazzetmediydiim gııı
eee aşılarda mecbur gidecez demi gıı :1ninca:
hoşbulduk canım sende hoşgeldin.
kız çokmu acıktın atıştırsan ya bişeyler.
yok doktora gidecüüümm onan sayıyom saatleriii
malum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:

tabii adımından haberimiz olcekk :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…