günaydın kızlar.ayyyyy ne yoruldum yaaa.evi süpür sil banyoyu lavoboları ov toz falan derken belin kopuyo sanki.
bu arada kızlar bende sağlık ocağına gittiğimde topuk kanı için ilk bi hafta içinde mutlaka getir dediler.hastanede doğumdan sonra yapıyolarmış ama yeni doğduğu için hormonlar doğru sonuç vermeyebiliyomuş.
slm kızlarr günaydınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarr günaydınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar günaydın
nasılsınız
günaydın kızlar.ayyyyy ne yoruldum yaaa.evi süpür sil banyoyu lavoboları ov toz falan derken belin kopuyo sanki.
bu arada kızlar bende sağlık ocağına gittiğimde topuk kanı için ilk bi hafta içinde mutlaka getir dediler.hastanede doğumdan sonra yapıyolarmış ama yeni doğduğu için hormonlar doğru sonuç vermeyebiliyomuş.
Fıstık açılımı arka arkaya geliyor Hoşgeldiniz Canlarımm a.s. a.s. a.s. a.s.Hayırlı Cumalar olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
edoşş krispii dilmuh hoşgeldiniz kızlaaarr
napıonuus bakiimmmm
ay ben de 12 olsun diye bekliim
günaydın kızlar
Hoşgeldin canımmm a.s. a.s.
Bizim ilk kendi doktoru bakmıştı ilk muayenesine gittiğimizde 2 defa almasınlar yaa kıyamam onlara ..Dinlen bakayım senbugün bir sürü iş yapmışsınklava:
kız özel hastaneler zaten sarılığını sürekli ölçüyolar iki günde bir kan alıyolar bide sağlık ocağınamı getirelim o da alsın bebekte ken neyn kalmaz nan ben getirmeyi düşünmüyorum
ay edoşum günaydın kız dün gece kusura bakma canım valla o linkleri ekleyene kadar akla karayı seçtim allahım cahillik ne kaaa kötü bişe allah kimseyi bilgisiz bırakmasın senide o kaa uğraştırdım canım yaaa teşekkür ederim Şeniz
Fıstık açılımı arka arkaya geliyor Hoşgeldiniz Canlarımm a.s. a.s. a.s. a.s.Hayırlı Cumalar olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
napıonuus bakiimmmm
günaydın kızlar
napıonuus bakiimmmm
ay götürmeyelimmi yani.gerçi doktorada sorarız dimi gerek varmı diye.ne bilem bacım doğru çıkmıyo falan denince götürürüz dedim.gerçi siz tecrübelisiniz götürmediyseniz gerek yoktur bacım.amaaaan daha yemek yapmadım off offf hiç bitmiyo iş.ama yarın arefe tatlı falan yaparım temizlik bitti nasılsa
bacım siz tecrübelisiniz gerek yoksa götürmeyelim.
gerçi benimde içime hiç sinmedi ya.geçen sağlık ocağına gittiğimizde iki tane minicik bebiş vardı amaaaaaan öyle baştan savma alıyolardı kanı yaaa.bide topuğunu kanatmışlar onu bi kağıda sürüyolar içim gitti valla
hoşbulduk canım mamamı yicen kız saatleri sayıyon kaydirigubbakcemile3
ayy ben zaten sağlık ocağındna hiç hazzetmediydiim gıııayy önemli deel cnm benimm Şeniz
slm nazlımm opuyorumnanaktan hadi doyur bakalım doğamızıı opuyorumnanaktan
hee kızçeni görecedin senn :lepi:
hadi bakalım iyi haberlerle gel :Saruboceq:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
Ayy ben bi kere dayanamam diyom topuk kanı işine habire bi yerdemi aldırcaz yaaa :sinifsinif:
yok doktora gidecüüümm onan sayıyom saatleriiihoşbulduk canım sende hoşgeldin.
kız çokmu acıktın atıştırsan ya bişeyler.
malum vukuatlıyım ya sürekli haberdar etme ihtiyacı duyuyim artık :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?