2009 Kasm Anneleri

bende o dikişlerden korkuyodum açıkçası.ama her zaman bebiş nasıl gelirse öyle olsun diyorum doğum.hangisi hayırlısıysa artık

he ya tarlada doğuram bende deseydin.benimkide çok nazlısın diyo.ne nazı yahu mıçımı kaldıramıyom da görmiyonmu diycem aaaaaaaa

kızlar selaaam
ben sabahın köründe gittim toplantıya anca geldim karnımı doyurdum bi bakam dedim kızlar ne alemde ama doğum hikayesine odaklandım ne güzel hikaye o öyleeee başarcaz kızlar biz de yapabiliriz benm bir ebe arkadaşım var o da hep şöyle diyor anne adayları bağırmak yerine ıkınsa canları o kadar acımadan çabucak doğum yapacaklar ama tüm enerjilerini bağırırken harcıyorlar ve boş yere fazladan acı çekiyorlar. ben hep bunu tekrarlıyorum kendime burdaki hikayede de hemen hemen aynı şey vurgulanmış

dilmuhum özledim ben seni:)))

özlenözlem canım hayırlı yolculuklar inş hayırlısıyla doğurup gelirsin aramıza

ben de bu akşam meşhur tatlımızdan yapıp götürcem kayınvaldeme
yarın sabah gitçez biz de ama aslında canm hiçb i yere kıpırdamak istemiy

şekercik yavrum ne ediyon gıııııııııııı
he iyyim işte boğaz derdi hala tıkınıyorum:)))
herkes dikişleri hissetmediğini söylüyo, önemli olan sancıya dayanmakmış
heralde sancıya da dayanırız dimi....
ama cidden eğilmek ayrı dert oluyo ya ben bacağımı kaldırıp kalorfier borusuna öyle bağlıyom ayakkabıları bu sabah çorabımı yamuk giymişim eşim kahkahalarla gülerek düzeltti aman giyemiyom işteeee

bende özledim kııııııııız.
ayyy aklımızda kalsında bağırmayalım sadece ıkınalım kolay olsun dimi.valla moral oldu bana bu hikaye.

kız son dönemde tembellik oluyo heralde bende evden çıkmak istemiyom.kocişin bi arkadaşı var tatvanda karısı doğum yapmıştı kociş gidelim onlara diyo ama ben gitmemek için elimden geleni yapıyom ya.iki saatlik yol nasıl gözümde büyüyo.en son yolda doğuracakmışım gibi geliyo korkuyom dedimde duruldu az.

he ya dikişlerden önce iğne yapıyolarmış bacım.bazıları canlı canlı dikiliyo diye korkutuyodu beni.hamilelikte çooook komik şeyler oluyo ya bende uzanınca kalkamıyom kociş arkadan ittiriyo komedi yaaaa.

ay zaten bitkinlik de var, ben de aynıyım bi de ne zaman yorulsam akıntım çoğalıyo bugün beni gören tüm bayanlar senin karnın da baya aşağıda dedi hey allaaam korkutuyolar insanı yaaa kocama soruyorum yok öyle bişey aynı duruyo karnın diyo acaba baştan beri hep aşağıda mıydı ki diyorum çözemiyorum olayı

yarın nası gidic em ben 6 saat yolu bilmiyorum dr arka koltukta uzan her saat başı dur yürü dedi öyle hiç bitmez o yol yaaa

he ya dikişlerden önce iğne yapıyolarmış bacım.bazıları canlı canlı dikiliyo diye korkutuyodu beni.hamilelikte çooook komik şeyler oluyo ya bende uzanınca kalkamıyom kociş arkadan ittiriyo komedi yaaaa.

he önüne gelen korkutuyo valla
kimseyi dinlemicen aslındaaaa

he beni de ittiriyo kociş
dün kızdım kocişe zati
yemek yedik uyudu kaldı gene hadi dedm yorgun geliyyy eve
kaldırdım gece yattık yerimize
sabaha karşı uyandı 6 filandı uyucanmı dedim 7de kalkıyoz çünkü uyucam bu saatte heralde dedi uyuyo sürekli yaaaa sinir basıy beni artık
ben de kızdım insan bi ilgilenir karısıylaaa bu aralar bi acayip oldu ben tüm gün hasret kalıyorum insan sesineeee o da inadına uyuyor
akşam ne meyve yiyoruz ne bişey allahtan ben gündüz yiyorum da eksik kalmıyo
bakalım bu akşam da erken yatarız yarın erken çıkıcaz yola die
artık anasının evinde böyle uyumaz orda muhabbet eder bizim evde paso uyur beni adam yerine koymuyomu nedir bana da ne diyo ben senin yanında huzurlu oluyorum sen evde yokken beni uyku tutmuyooo ay deliricemm

Dilmuhum nekadar güzel geçmiş yazzıdaki doğum sular seller gibi Rabbim hepimize öyle doğumlar nasip etsin..Sezeryan sonrası süreç birazcık uzun sürüyor iyileşme süreci ama olsun varsın inmeyince bebek ne edelim dimi ama öyle yada böyle sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Dualarımızıda ettik Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

Oğluşla birazcık el işi yapacağız bakalım neler neler çıkacak ortaya kaydirigubbakcemile3

Bu arada özlenözlem güle güle git tatlım hayırlı haberlerle geri dön inşallah a.s. a.s.

kız sen doktorun dediği gibi yap yoksa yol çok yorar.hayırlı yolculuklar bacım

kız benim kocişte paso uyuyo ne edek bacım yoruluyolar boşver sıkma canını.

doğum ikayesini şimdi bende okudum inşş hepimiz böyle kolay bi şekilde doğururuz sankii hafif karnım ağrıyor işim var oyalanıyorumm öylee çamaşır asmam lazımm

dimi nazlım çok moral düzeltici bi hikaye...
sezaryen de kişiye göre değişiyo heralde
geçen pazt benm bi arkdş sezaryenle 2.yi doğurdu da ben akşam aradım onu az toparlansın die bu sefer çok çabuk toparlandm sabah aldılar bebeği dedi sesi gayet dinç ve neşeli geliyodu
Allah hayırlısını versin arkadaşım biz de normal diyoruz emme bakalım bebeler ne istiyooo

offff şekerim karnın bayağı aşağıda lafı hepsinde boşverin doktorlarımız var nasılsa çok şükür süreklide bak zaman yaklaştıkça erken erken alıyorlar kontrollere inşallah zamanında gelecek yavrular..
Çok fazla bu aralar ne doğum haberi okuyorum ne denilenlere aldırıyorum işim gücüm var hazırlıklar bitmedi vsvs bu durumdayım yoksa kafaya takarım düşünüp dururum buda iyi bişi diil en iyisi normal hamilelik tadında devam edelim opuyorumnanaktan

Bende son eksiklere bakıyorumda bir bebek şekerimiz kalmış alınmadık onun dışında abimizin eksikleri oda bugün bitecek nasipse ama şekerde kararsız kaldık madlen diyor eşim dağıtayım iyide o dağıtılıyor o an yeniliyor Doğadada lokum dağıltılmıştı mevlitte diyorum ben cicilibicili birşeyler dağıltılsın iyi olur dimi?

canım ben hep hakkımızdan hangisi hayırlıysa öyle olsun diyorum doğum.normal doğumdada dikiş falan var işte sezeryanda yukarda normalde aşağıda artık çokta farkı kalmadı.aman ya sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler dimi bacım.
hadi oğluşla sana kolay gelsin bacım

ohh maşallah bitirdin bacım sende işlerini.
keşer konusundada içinden hangisi geliyosa onu yaptır bacım sonradan keşke deme.ben şeker yapmayacam ya.burda kimsemiz yokki kime dağıtcaz şekeri.ama herşeye rağmen hazır bayram çikolatalarından alamda dursun evde ne olur ne olmaz

kız sen doktorun dediği gibi yap yoksa yol çok yorar.hayırlı yolculuklar bacım
kız benim kocişte paso uyuyo ne edek bacım yoruluyolar boşver sıkma canını.
ay sorma gözümde büyüyo onca yol ama ön koltuk bence daha rahat ya ben nerdeyse tam yatırıyorum koltuğu.... ay bıktım uyumasından kocişin... iki laf etmiyo benle günlerdir sıkıldımmm
doğum ikayesini şimdi bende okudum inşş hepimiz böyle kolay bi şekilde doğururuz sankii hafif karnım ağrıyor işim var oyalanıyorumm öylee çamaşır asmam lazımm
karnın ağrıyosa sol tarafına uzan veya ayaklarının altına yastık koy iyi geliyo canm iş yapma dinlen az sonra asarsın ne acelesi var
he bana dün de söyledirlerdi de tırstım herkes anlaştı mı nedir?
valla ben de okumuyorum millet abartıyo doğumu yaaaa okusak dinlesek iyice tırsıcaz burda birbirimize ne olurse olsun moral veriyoz en azından
he öyle valla
ama ikisinin de avantajı dezavantajı var doğum işte hiçbiri kolay sayılmaz bebelere kavuşmak anne olmak azcık da zor olsun ama dimi:)
ikisinde de kolaylıklar çıktı valla

nazlım sahi şekerler konusunda bazıları artık kalıcı olsun die oda kokusu şeklinde bişeyler dağıtıyorlar sen bilirsin istersen öyle bir şey dağıt bi paket de çikolata alırsınız tamam işte

ben de düşünmüyom şeker meker kimse gelmez ki en fazla gider bi kutu şeker alırım koyarım onu da ben afiyetle yerim:)))))

bu yumurta olayini ilk oglumda gormustum ve cok sasirmistim. 40 i cikinca ingilteredeki esi dostu gezerken herkes elime sikistiriyordu 2ser 3er tane. zemuszemus

Evett çok haklısın şekerim bizimki abisinin yolundan geliyor epıdurel sezeryan normal ertesi sabah yürüyerek çıktık hastaneden inşallah Yağmurumdada aynısı olur :Saruboceq: :Saruboceq:
Zaten doğumdan 15 dk sonra yatırıyorlar yataklara az geçiyor mini bir yürüyüş sonrasında normal ama rahat rahat sohpet edebiliyoruz herşey rahat..Sadece bende hastane odası acayip kalabalıktı gelen giden 2 dk soluk alamamıştım en son gece düşün saat 11 odadalar eşimi annemi çağırdım yanıma rica ediyorum herkezi boşaltın dedim nasıl yorgunum anlatamam ama uykusuz saatler heyecan bebek emzirme vs ve onca insann herkez birşey söylüyor bir hengamedir gidiyor..
Bu sefer söylemedim tarihide söylemiyorum doğduktan sonra nasılsa bir şekilde telefon vs ederler öğrenirler eve gelirler ozaman bizde toparlarızilk zamanın yorgunluğunu atarız üzerimizden :lepi:

kzı dilmuh sen benden 15 gün önce doğurcan yakın olsak ben gelirdim yanına:) bana ikram ederdin şeker:))))) şaka şaka şeker için deil heralde:))) elini tutardım en azından bacım, yanında olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…