2009 Kasm Anneleri

ohh masallah. gozun aydin.

simetrik buyumus ne demek ya? bunuda ilk defa duyuyorum. bu doktorlar beni oldurcek.akannehir

Süperrrrrrrrrrr maşallahhhhh tatlı prensesineee

Yav daha ne olacak 3300 Allaha emanet sağlıkla gelsinde :Saruboceq: :Saruboceq:
İzin vermesi güzel demekki tam zamanını bekleyecek annesi senin kuzuda :Saruboceq:
Havaalanında almıyorlarki 7 ay sonrasını cnm benim arabaylada artık kusura bakmasınlar bu bayram te böyle diğer bayrama belkim gideriz naniknani
k

benim yatak odam cok genis. bende dolaba sigamadigim icin bir kac sene once iki duvari boydan boya kaplayan L seklinde tavana kadar dolap yaptirdik. goren anaaaa bu ne boyle diyo ama ben yine sigamiyorum dolaplara. bende var bi sorun herhalde.kafamçokkarıştı

simetrik buyumus ne demek ya? bunuda ilk defa duyuyorum. bu doktorlar beni oldurcek.akannehir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: töbe yarabbim yaa hakketten delirtirler adamı

Wannam 9da ışıkların kapanması iyi cidden dinlenmek istiyor insan onca gürültü patırdı yok şimdi olmaz nasipse haber vermezlerse birbirlerine tabiki olanada 9 da ışıklar kapanack derim :lepi:

raporla 36. haftaya kadar ucabiliyorsun nazlicim. ben 36+1 olucam gittigimde insallah.

Selam hepinize güzel anneler.....

Desene kızınla randevun iyi geçti çok sevindim. Bende oğluşumla çarşamba günü buluştum bizimde maşallah bir sıkıntımız yoktu. Bu arada rapor işini ne yaptın neler istiyorlar.

de valla canim. oyle bir sessizlik sagliyorlarki aklin durur. insani sikiyo bir sure sonra ama kiymetini sonra anliyo insan.:1rolleyes:

ayy inşallah bacım gelirsem mutlaka buluşalım yaaaa

doğru diyon bacım valla.aman hayırlısıyla doğuralımda artık nasıl olursa
dilmuhcum dayanamdım çamaşırı astımm oğlumdan bol tepik yiyerek namazı kılıp uzniyim az hepinizi öpüyorum

hadi bacım git dinlen biraz
kızlar ben kaçar 1 saat sonra drlarla randevumuz başlıyooo
ben hazırlıklarımı yapcam soora görüşürüz
akşamada kaynanamlara gidecem gece gelince haber veririrm hepinize

hadi güzel haberlerle gel canım

valla öyle yaaa.

kız güzelmiş ikinci dolap ayy benimde portmantom var kullanmıyom burda olmadı onamı koydsam bak süper fikir

doğururuz bacım boşveeeeeer.he ya 37+1 diyo biz hala yatıyoz en azından ben yatıyom yaaa

maşallah bacım kocaman olmuş bebişin.bacım yay yat kız.seneye al bebişini at kendini tatile.

show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3

kısssssssssss maşşallah kuzuna Allahım nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş. ya aramızda çokta yok benim bebiş çokmu küçük kızlar Alttaki tickera bakmayın dün tam 31+0 di. 1500 gr dı çokmu küçükki. gerçi herşey, normal ama ne bilim

90 60 90 olacamış büyüyünce teyzesi :roflol: dr onu demek istedi herhal :roflol:

hee doru raporumu da aldımmm
hiç bişey istemiyor zaten onlarda bi kağıt var 32+0 olduun güne yönelik yazdı kaşelettim imzalattım taam vizite kağıdı bilem almadı o 37. haftada lazımmış sskdan para alcaz ya o nedenlee
37. hafta bi daa rapor alcaz yaaniii

he biz daha dalga geçelim hep diyorum zati kasım anaları bilg başında doğurcakkk :roflol:
ewet ben de hep öyle diyorum kendimeee vereliniortak
maaşallah kız bebeğenee ne dimek ayol simetrikkkk

ben de hala sığamıyorummmm çaktırmaa

he bak o gömme dolap dimi benimde aklımdaydı hep bu yorganlar falan için.ama ben kendi evimde ancak birbuçuk sene oturabildim sonra tayin çıktı buraya geldik.ama süper fikir bu dolap işi

show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3

hehe eveeeeeeeeeeeet

yok bacım doktor normal dediyse normaldir.hem doktorlar hep birbirinizle karşılaştırmayın her hamilelik farklı diyolar.

Bence gayet normal hiç kafana takma...

canim her seferinde ayni sekilde kilo almiyorlar. agustosta yazliga gitmeden once kontrole gitmistim, en son gittigimden beri sadece 100gr falan almisti. dr normal demisti ama ben kendi kendimi yedim. yazlikta kontrole gittim 1421gr olmustu. icim rahatlamisti. demekki farkli alabiliyorlar. ustelik haftasina gore cok iyi masallah.

maşallah canım

Ben 30+6 da gittim geçen gün 1723 gr dı. Ama sen buna çok takılma bu kilolar net kilolar değilmiş doktor bana öyle dedi. Sadece cihazın tahminiymiş. Ama senin bebişininde az değil kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…