hatınlaa ben geldiiimmm kızım 2370 gr olmuuuşş çok simetrik güzel büyümüş dedi doktor teyzemiz kaydirigubbakcemile2 en fazla 3300 doğar çok iri olmaz dedii
istersem izmire gidebilirmişimm daha tatile gidilebilir dedi ama artık çok geç
ay zaten o gidebilirdin diyo emme bi de baa sorsuunn hiç havalanlarında falan bekleyemem yaycam yatcamm opuyorumnanaktan
hatınlaa ben geldiiimmm kızım 2370 gr olmuuuşş çok simetrik güzel büyümüş dedi doktor teyzemiz kaydirigubbakcemile2 en fazla 3300 doğar çok iri olmaz dedii
ay zaten o gidebilirdin diyo emme bi de baa sorsuunn hiç havalanlarında falan bekleyemem yaycam yatcamm opuyorumnanaktan
ben her mevsim geçişinde yazlık kışlık çıkarmaktan bunaldığımdan dolayı bi gardrop daha aldırdım kocişe:))) ona da kışlıkları koyduk bizim yazlıklar da kışlıklar da her daim elimizin altındaa ikinci dolap bebek odasında duruyo bi katını boşalttık bebeğin büyük battaniyelerini port bbesini filan koyduk o kaaa idare eder bizi baya zaman bi de ben sık sık giymediklerimi ayırıp veriyorum sürekli alıyoruz çünkü vermessen acayip doluyo ev.
tavsiye ederim ikinci dolabı her sene iki kez eziyet çekmiyoz hemde mevsimler de acayipleşti ya iyi oluyo
ohh masallah. gozun aydin.
simetrik buyumus ne demek ya? bunuda ilk defa duyuyorum. bu doktorlar beni oldurcek.akannehir
Süperrrrrrrrrrr maşallahhhhh tatlı prensesineee
Yav daha ne olacak 3300 Allaha emanet sağlıkla gelsinde :Saruboceq: :Saruboceq:
İzin vermesi güzel demekki tam zamanını bekleyecek annesi senin kuzuda :Saruboceq:
Havaalanında almıyorlarki 7 ay sonrasını cnm benim arabaylada artık kusura bakmasınlar bu bayram te böyle diğer bayrama belkim gideriz naniknanik
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: töbe yarabbim yaa hakketten delirtirler adamı
Wannam 9da ışıkların kapanması iyi cidden dinlenmek istiyor insan onca gürültü patırdı yok şimdi olmaz nasipse haber vermezlerse birbirlerine tabiki olanada 9 da ışıklar kapanack derim :lepi:
he ben kendime alcam şeker:))) kendin çal kendin oyna gibi bişi olcek emme boşver:)))
valla benm ablam normal doğurdu 3 tene, ama öyle oturamadığını filan hiç hatırlamıyorum biraz doktorun mahareti sanırsam orda devreye giriyo sadece ilk tuvalete çıkmak zor oluyormuş normalde, bide tabii yorgun olduğundan uzanıyosun bol bol
sezaryende de dikişler sorun oluyo aynı şekilde ama gene dr mahareti devreye giriyo yani doktorlara emanetiz bi nevii
he seneye buluşalım ortada bi yerlerde siz izmire gelirseniz daha kolay görüşürüz kızz benm kocişin izmire 2 saat memleketi sana gezdirem diyooo
Ya benim yaşadığım Dilmuhum çok büyük bir fark yok normalde adı üstünde normal süreç ama olmadımı olmuyor sonrasında ilaçlarımız var birtanem ağrıyı çok fazla hissetmedim ben sadece 2-3 gün diyebilirim oda wc yada yataktan ilk kalktığımda rahatça yürüyüp geliyordum yatağa azıcık zaman alıyor almıyor değil iyileşme süreci kolaymı cnm ya bir nevi ameliyat ama iç rahatlığı çok önemli acıysa inan fazla yok arada ağrı normalide ablamlardan biliyorum ama ablam çok rahattı inanın bir avazda kurtulan cinsten:))
Ayağa kalkma zamanı ise oldukça az hareket etme olasılığın daha yüksek onda önceden sancı ağrı diğerinde sonrada iyileşme süreci işte fark:)
dilmuhcum dayanamdım çamaşırı astımm oğlumdan bol tepik yiyerek namazı kılıp uzniyim az hepinizi öpüyorum
kızlar ben kaçar 1 saat sonra drlarla randevumuz başlıyooo
ben hazırlıklarımı yapcam soora görüşürüz
akşamada kaynanamlara gidecem gece gelince haber veririrm hepinize
Bunuda sona yazmak istedim muhteşem bir son dünyanın en güzel varlığı yanınızda işte " Ne acı kaldıı ne birşey"
Düşünün karakızz neler yaşıyor hergelişinde ne yazıyor Durum iyi olsun ki kendisi hastalanıyor ama umru değil bir an önce iyileşip kucağıma alayım ona sağlıkla bakayım diyor..
En güçlüü iksir ilaçççç kokusu yeter hepsi o an unutulup gidiyor:)Geriye anlatalacak abartılı bir hikaye bırakabilirsiniz işte bize bakıp bebek aşağıda diyen bayanlar gibi:)))
he ben önde gidicem yaa daha rahat benceee
ben her mevsim geçişinde yazlık kışlık çıkarmaktan bunaldığımdan dolayı bi gardrop daha aldırdım kocişe:))) ona da kışlıkları koyduk bizim yazlıklar da kışlıklar da her daim elimizin altındaa ikinci dolap bebek odasında duruyo bi katını boşalttık bebeğin büyük battaniyelerini port bbesini filan koyduk o kaaa idare eder bizi baya zaman bi de ben sık sık giymediklerimi ayırıp veriyorum sürekli alıyoruz çünkü vermessen acayip doluyo ev.
tavsiye ederim ikinci dolabı her sene iki kez eziyet çekmiyoz hemde mevsimler de acayipleşti ya iyi oluyo
ayyy ben de kendimi kolay bir normal doğum yapacağım konusunda telkinler veriyorum... neye inanırsanız öyle olurmuş... umarım herkes böyle kolay doğum yaşasın... bağırmak yok demekkiii...
bu arada dikkatimi çektii 37+1 diyo kadın yaaa... bizde salına salına geziyoruz valla daha var diye.. en yakın zamanda tüm hazırlıkları bitirmek lazım
güle güle canım.. iyi yolculuklar... ve şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
raporla 36. haftaya kadar ucabiliyorsun nazlicim. ben 36+1 olucam gittigimde insallah.
90 60 90 olacamış büyüyünce teyzesi :roflol: dr onu demek istedi herhal :roflol:ohh masallah. gozun aydin.
simetrik buyumus ne demek ya? bunuda ilk defa duyuyorum. bu doktorlar beni oldurcek.akannehir
Selam hepinize güzel anneler.....
Desene kızınla randevun iyi geçti çok sevindim. Bende oğluşumla çarşamba günü buluştum bizimde maşallah bir sıkıntımız yoktu. Bu arada rapor işini ne yaptın neler istiyorlar.
he biz daha dalga geçelim hep diyorum zati kasım anaları bilg başında doğurcakkk :roflol:ayyy ben de kendimi kolay bir normal doğum yapacağım konusunda telkinler veriyorum... neye inanırsanız öyle olurmuş... umarım herkes böyle kolay doğum yaşasın... bağırmak yok demekkiii...
bu arada dikkatimi çektii 37+1 diyo kadın yaaa... bizde salına salına geziyoruz valla daha var diye.. en yakın zamanda tüm hazırlıkları bitirmek lazım
güle güle canım.. iyi yolculuklar... ve şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
ewet ben de hep öyle diyorum kendimeee vereliniortakCanım yaa kolay olacak elbette alkisalkisalkis
Şu doğru bir laf çok çok acı veren kötü ürkütücü çok korkulacak birşey olaydıııııııııııı 2.ler yola çıkmazdı delikafaduldendelikafadulden Oğluşunda arkadaşı geldi bu arada oyuna daldılar bile hadi bakalım gamyoncuiremsu
benim yatak odam cok genis. bende dolaba sigamadigim icin bir kac sene once iki duvari boydan boya kaplayan L seklinde tavana kadar dolap yaptirdik. goren anaaaa bu ne boyle diyo ama ben yine sigamiyorum dolaplara. bende var bi sorun herhalde.kafamçokkarıştı
benim yatak odam cok genis. bende dolaba sigamadigim icin bir kac sene once iki duvari boydan boya kaplayan L seklinde tavana kadar dolap yaptirdik. goren anaaaa bu ne boyle diyo ama ben yine sigamiyorum dolaplara. bende var bi sorun herhalde.kafamçokkarıştı
show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3
kısssssssssss maşşallah kuzunaAllahım nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş. ya aramızda çokta yok benim bebiş çokmu küçük kızlar Alttaki tickera bakmayın dün tam 31+0 di. 1500 gr dı çokmu küçükki. gerçi herşey, normal ama ne bilim
kısssssssssss maşşallah kuzunaAllahım nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş. ya aramızda çokta yok benim bebiş çokmu küçük kızlar Alttaki tickera bakmayın dün tam 31+0 di. 1500 gr dı çokmu küçükki. gerçi herşey, normal ama ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?