2009 Kasm Anneleri

kız ben vana arabayla geldim hiç öyle arkada yatmadım.oturdum ön koltuğa hiç uyumadımda.gerçi ben o zamanlar 6 aylık hamileydim hemen hemen.
bacım doğum ya kolayı zoru yok işte herkesinki farklı oluyo.ne edek anne oluyoz azda zor olsun bişey olmaz hergün doğurmuyoz nede olsa.hem anlatacak bişeyler olur hehe.hani erkeklerin askerlik anıları,kadınlarında doğum hikayeleri bitmezmiş ya

amaaan insanlar da bi tuhaf yeni doğum yapmış kadın o kaaa rahatsız edilir mi dinlendirilir benm bildiğim. odasında en fazla iki kişi durur yardım babındannn... o neymiş ööleee iyi düşünmüşsün haber verme kimseye sana da yazık az dinlenirsin barii

Tamamdır Fıstıklarım duruma göre seçim yaparız şeker konusunda çukulata kesin mevlütede bakacağız artıkın birşeyler :lepi: . Kıyamam size ben korkmayın cidden korkmayın ve henüz vakit var kısa ama olsun var vakit düşünmeyin oluruna bırakın herşeyi aklınıza hep hep iyi şeyler getirin..
Her zaman diyorum hayal edin kollarınızda misllerrrrrrrrr gibi kokuyor gözlerini açıyor sizi görüyor ilk emzirme hadi bakalım bezler kullanılsınnnnn kaka yapmış yedi içti uyudu aşısı vsvsvs inanın bunlar korkunuzuda hafifletecek huzur verecek içinize..opuyorumnanaktan

delüü laelaelaelaelae neyi düşünüyoooo:)) hikaye anlatçakmışş rahatça bi doğuralım da heleeee:)))) :roflol:

he bence ön daha rahat valaaaa

ya bazen ağrım oluyo benm ya arkada yat dedi işte dr bilemicem

he ya en güzeli al bi kutu şeker otur kendin ye boşveeeeeeeeer
maşallah bacım inşallah yağmurcukta abisi gibi gelir.
ya sezeryanda tek zor taraf bu dikişler galiba dimi bacım.e normaldede 1 hafta oturamıyomuşsun bacım.işte ne farkı varki normalle sezeryanın.
kzı dilmuh sen benden 15 gün önce doğurcan yakın olsak ben gelirdim yanına:) bana ikram ederdin şeker:))))) şaka şaka şeker için deil heralde:))) elini tutardım en azından bacım, yanında olurdum.

ayyy bacım ne vardı aynı şehirde olsaydık.kız ortada buluşak olmadı seneye yazın bebişlerle ohhhhhh

ben bazen diyorum inat olsun çatır çatır doğurucam:)))
zaten bebeğimi düşünmesem biçok şeye katlanamazdım heraldeee
Allahım bugünüme şükrediyorum bu duruma gelmem bile öyle müthiş bişey ki...

kendimi oyalamaya çalışıyorum örgü örüyorum kitap okuyorum sizle laklak yapıyorum zaman geçiyor işte
şu ticker da olmasa gün mün sayacağım yok aslında

ya bacım doktorun daha iyi bilir ama arkada sen yatarken araba salladıkça rahatsız olmazmısın.ay sanki arkada hiç rahat edilmez gibi geldi bana.genede bacım denersin yola çıkarken.

bacım valla oyalanmasak kafayı yeriz heralde.bazen vicdan azabı duyuyorum çokmu şikayet ediyorum diye.çok zor geliyo bana ya.böyle bi garip oldum çıktım.eski halimi özledim.bide dün kışlıkları çıkaram dedim birazını çıkardım anaaaaaaam ne inceymişim ben öyle o pantolonlara nasıl sığıyomuşum.bide o bi garip yaptı beni.bu geniş şeyler beni baya sıkmış

he ben kendime alcam şeker:))) kendin çal kendin oyna gibi bişi olcek emme boşver:)))

valla benm ablam normal doğurdu 3 tene, ama öyle oturamadığını filan hiç hatırlamıyorum biraz doktorun mahareti sanırsam orda devreye giriyo sadece ilk tuvalete çıkmak zor oluyormuş normalde, bide tabii yorgun olduğundan uzanıyosun bol bol
sezaryende de dikişler sorun oluyo aynı şekilde ama gene dr mahareti devreye giriyo yani doktorlara emanetiz bi nevii

he seneye buluşalım ortada bi yerlerde siz izmire gelirseniz daha kolay görüşürüz kızz benm kocişin izmire 2 saat memleketi sana gezdirem diyooo

Ya benim yaşadığım Dilmuhum çok büyük bir fark yok normalde adı üstünde normal süreç ama olmadımı olmuyor sonrasında ilaçlarımız var birtanem ağrıyı çok fazla hissetmedim ben sadece 2-3 gün diyebilirim oda wc yada yataktan ilk kalktığımda rahatça yürüyüp geliyordum yatağa azıcık zaman alıyor almıyor değil iyileşme süreci kolaymı cnm ya bir nevi ameliyat ama iç rahatlığı çok önemli acıysa inan fazla yok arada ağrı normalide ablamlardan biliyorum ama ablam çok rahattı inanın bir avazda kurtulan cinsten:))
Ayağa kalkma zamanı ise oldukça az hareket etme olasılığın daha yüksek onda önceden sancı ağrı diğerinde sonrada iyileşme süreci işte fark:)

dilmuhcum dayanamdım çamaşırı astımm oğlumdan bol tepik yiyerek namazı kılıp uzniyim az hepinizi öpüyorum

kızlar ben kaçar 1 saat sonra drlarla randevumuz başlıyooo
ben hazırlıklarımı yapcam soora görüşürüz
akşamada kaynanamlara gidecem gece gelince haber veririrm hepinize

Bunuda sona yazmak istedim muhteşem bir son dünyanın en güzel varlığı yanınızda işte " Ne acı kaldıı ne birşey"
Düşünün karakızz neler yaşıyor hergelişinde ne yazıyor Durum iyi olsun ki kendisi hastalanıyor ama umru değil bir an önce iyileşip kucağıma alayım ona sağlıkla bakayım diyor..
En güçlüü iksir ilaçççç kokusu yeter hepsi o an unutulup gidiyor:)Geriye anlatalacak abartılı bir hikaye bırakabilirsiniz işte bize bakıp bebek aşağıda diyen bayanlar gibi:)))

ya bacım doktorun daha iyi bilir ama arkada sen yatarken araba salladıkça rahatsız olmazmısın.ay sanki arkada hiç rahat edilmez gibi geldi bana.genede bacım denersin yola çıkarken.
he ben önde gidicem yaa daha rahat benceee

ben her mevsim geçişinde yazlık kışlık çıkarmaktan bunaldığımdan dolayı bi gardrop daha aldırdım kocişe:))) ona da kışlıkları koyduk bizim yazlıklar da kışlıklar da her daim elimizin altındaa ikinci dolap bebek odasında duruyo bi katını boşalttık bebeğin büyük battaniyelerini port bbesini filan koyduk o kaaa idare eder bizi baya zaman bi de ben sık sık giymediklerimi ayırıp veriyorum sürekli alıyoruz çünkü vermessen acayip doluyo ev.
tavsiye ederim ikinci dolabı her sene iki kez eziyet çekmiyoz hemde mevsimler de acayipleşti ya iyi oluyo

dilmuhcum dayanamdım çamaşırı astımm oğlumdan bol tepik yiyerek namazı kılıp uzniyim az hepinizi öpüyorum

Görüşürüz kızlar destnam Allah kabul etsin... hayırlı haberlerinle gel asebacım :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

hay ne güzel moral veriyosun kızzzz herkes bi doğumu kötülüyo oysa kiii canım benmmmm :1hug:
aslında benim doğumum kolay olcak dedik mi iş bitiyo hangi çeşidiyle doğurursak doğuralım olay tamamdır:)))
canım ya dinlen sen hemeeen
had ibakalım git gör bebeniiii

evet yaaa annelik bambaşka daha şimdiden aman karnıma biri çarpmasın bişi olmasın die öyle bi kolluyorum ki eskiden deli gibi yatardım şimdi soluma yatıyorum tutulsam bile asla sağa ya da sırtüstüne dönmüyorum ne kaa değişik bi duygu bu....
yok ben asla abartmıcam hep kolayını anlatıcam hamişlere yazık günah valla herkes korkutuyo birbirini zaten:)))

ayyy ben de kendimi kolay bir normal doğum yapacağım konusunda telkinler veriyorum... neye inanırsanız öyle olurmuş... umarım herkes böyle kolay doğum yaşasın... bağırmak yok demekkiii...

bu arada dikkatimi çektii 37+1 diyo kadın yaaa... bizde salına salına geziyoruz valla daha var diye.. en yakın zamanda tüm hazırlıkları bitirmek lazım

güle güle canım.. iyi yolculuklar... ve şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

Canım yaa kolay olacak elbette alkisalkisalkis

Şu doğru bir laf çok çok acı veren kötü ürkütücü çok korkulacak birşey olaydıııııııııııı 2.ler yola çıkmazdı delikafaduldendelikafadulden Oğluşunda arkadaşı geldi bu arada oyuna daldılar bile hadi bakalım gamyoncuiremsu

hatınlaa ben geldiiimmm kızım 2370 gr olmuuuşş çok simetrik güzel büyümüş dedi doktor teyzemiz kaydirigubbakcemile2 en fazla 3300 doğar çok iri olmaz dedii
istersem izmire gidebilirmişimm daha tatile gidilebilir dedi ama artık çok geç
ay zaten o gidebilirdin diyo emme bi de baa sorsuunn hiç havalanlarında falan bekleyemem yaycam yatcamm opuyorumnanaktan

bu seker isi benim kafami kurcaliyo. hemen yenilecek cikolata tarzi birsey mi alsam, yoksa buzdolabi susu gibi birseymi olsun karar veremedim. ama her turlude insanlar deger vermiyor ki. ya yiyip atiyor, yada sus olsa bile bir koseye atiyor.CADIARZU

niye o kadar yordular seni nazlicim. hastane ziyareti kisa olur. gece 11 lere kadar ne o oyle.akannehir valla ingilterede 9da isiklari kapiyorlar yatin dinlenin diye, kogus gibi.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…