:roflol:show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3
ay yok şekerim benimki 3 haftada 500 gr büyümüş öle hesap et yani aramızda 3 hafta var nerdeyseekısssssssssss maşşallah kuzunaAllahım nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş. ya aramızda çokta yok benim bebiş çokmu küçük kızlar Alttaki tickera bakmayın dün tam 31+0 di. 1500 gr dı çokmu küçükki. gerçi herşey, normal ama ne bilim
selam canmmmSelam hepinize güzel anneler.....
Desene kızınla randevun iyi geçti çok sevindim. Bende oğluşumla çarşamba günü buluştum bizimde maşallah bir sıkıntımız yoktu. Bu arada rapor işini ne yaptın neler istiyorlar.
ayy inşallah bacım gelirsem mutlaka buluşalım yaaaa
kız güzelmiş ikinci dolap ayy benimde portmantom var kullanmıyom burda olmadı onamı koydsam bak süper fikir
maşallah bacım kocaman olmuş bebişin.bacım yay yat kız.seneye al bebişini at kendini tatile.
de valla canim. oyle bir sessizlik sagliyorlarki aklin durur. insani sikiyo bir sure sonra ama kiymetini sonra anliyo insan.:1rolleyes:
show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3
kısssssssssss maşşallah kuzunaAllahım nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş. ya aramızda çokta yok benim bebiş çokmu küçük kızlar Alttaki tickera bakmayın dün tam 31+0 di. 1500 gr dı çokmu küçükki. gerçi herşey, normal ama ne bilim
kız buluşuruk nolcakkkk... he bence koy portmantonaaa rahatlatır en azından az da olsa... he seneye çok gideriz tatile el kadar bebelerle ağlarlar zırlarlar:))) karnımızdayken gitçektik ayol en rahatı öyleydi ben de randevumu ayarladım az önce haftaya sabaha aldım randevumu çarş gidicem inşş
:roflol:
ay yok şekerim benimki 3 haftada 500 gr büyümüş öle hesap et yani aramızda 3 hafta var nerdeysee
hem bi de ultrason cihazları da farklı farklı ölçüyo sen öncekine göre gelişimine bak
benim de bebiş 34+4 gözüküyomuş bu ne demek hala annamıyom 1 hafta önce mi doğabülüü yanii :bbo:
Ayy süper ozamannn tabii yaa sen zaten gideceksin canım yaa hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktan
90 60 90 olacamış büyüyünce teyzesi :roflol: dr onu demek istedi herhal :roflol:
he bak o gömme dolap dimi benimde aklımdaydı hep bu yorganlar falan için.ama ben kendi evimde ancak birbuçuk sene oturabildim sonra tayin çıktı buraya geldik.ama süper fikir bu dolap işi
hehe eveeeeeeeeeeeet
hehe eveeeeeeeeeeeet
yok bacım doktor normal dediyse normaldir.hem doktorlar hep birbirinizle karşılaştırmayın her hamilelik farklı diyolar.
Bence gayet normal hiç kafana takma...
canim her seferinde ayni sekilde kilo almiyorlar. agustosta yazliga gitmeden once kontrole gitmistim, en son gittigimden beri sadece 100gr falan almisti. dr normal demisti ama ben kendi kendimi yedim. yazlikta kontrole gittim 1421gr olmustu. icim rahatlamisti. demekki farkli alabiliyorlar. ustelik haftasina gore cok iyi masallah.
Ben 30+6 da gittim geçen gün 1723 gr dı. Ama sen buna çok takılma bu kilolar net kilolar değilmiş doktor bana öyle dedi. Sadece cihazın tahminiymiş. Ama senin bebişininde az değil kilosu.
Ayy süper ozamannn tabii yaa sen zaten gideceksin canım yaa hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktan
Msa hoşgeldin a.s.
msa nerdesin kız sen.merak ettik haaa
iyiki varsınız arkadaşlar ya örneklerle hemen rahatlayıverdim. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: a.s.a.s.
selam canmmm
hadi maşallah oğlunu da gördün:)
kız buluşuruk nolcakkkk... he bence koy portmantonaaa rahatlatır en azından az da olsa... he seneye çok gideriz tatile el kadar bebelerle ağlarlar zırlarlar:))) karnımızdayken gitçektik ayol en rahatı öyleydi ben de randevumu ayarladım az önce haftaya sabaha aldım randevumu çarş gidicem inşş
Insallah gidebilicem nazlim hayirlisiyla.
dun kizkardesim aradi, kimde kalicaksin paylasamadik seni dedi. kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
benim dolap sadece yorganlar ve huclar icin iyi oldu valla. yoksa hala sigamiyorum. bi o kadar daha yaptirsam yine sigmam herhalde.delikafadulden
cok komik gorunuyo di mi?kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ay yok şekerim benimki 3 haftada 500 gr büyümüş öle hesap et yani aramızda 3 hafta var nerdeysee
hem bi de ultrason cihazları da farklı farklı ölçüyo sen öncekine göre gelişimine bak
benim de bebiş 34+4 gözüküyomuş bu ne demek hala annamıyom 1 hafta önce mi doğabülüü yanii :bbo:
İkimizin ortası olsaa ne çok böyle gelen giden nede çok sessizlik olmazmıki :bbo:
Ya o adam çok marifetli enfes şeyler üretiyor ama gel gelelim cıkss yakışmıyor a.s
Ne küçüğü cnm yaa hiç öyle düşünme ..Bak şimdi sen kendi tipine bak eşine annene arkadaşlarına hanginiz eşitsiniz?? Bebeklerde öyle doğacak kimi boyuna kimisi kilosuna ama doğumuyla hemen arkadan alacağı kiloyla herşey değişecek. Ama sen hep onun standart ve alabileceği kiloya bakacaksın asla ve asla başka bebeklerle karşılaştırmak yok :lepi:
Hoşbulduk tatlım...:teytey:
Buralardayım ancak sizlere giripte selam vermeye vakit bulamıyorum. Sağolsun iş yerindekiler bu hatun gitmeden ne kadar yararlanırsak yararlanalım kardır deyip iş çıkarıyorlar.
yok kız gideriz bebişlerle ne olcak.hem seneye bu zamanlar hemen hemen 10 aylık falan olacaklar.
.
ben şimdilik çıkıyorum bankaya gitmem lazım hazır çıkmışkende kendime bişeyler bakıcam bayram için. gerçi pek halim yok Allah kabul ederse bugün niyetliyim daha geç kalırsam yürümeye halim kalmıcak. öptüm hepiniziii zemuszemus
Benimde en büyük hayalim kızımla denize girmek, hayırlısıyla bir gelsinlerde sağlıklı sıhhatli ne planlarım var bebişim için:)
hatınlaa ben geldiiimmm kızım 2370 gr olmuuuşş çok simetrik güzel büyümüş dedi doktor teyzemiz kaydirigubbakcemile2 en fazla 3300 doğar çok iri olmaz dedii
istersem izmire gidebilirmişimm daha tatile gidilebilir dedi ama artık çok geç
ay zaten o gidebilirdin diyo emme bi de baa sorsuunn hiç havalanlarında falan bekleyemem yaycam yatcamm opuyorumnanaktan
he biz daha dalga geçelim hep diyorum zati kasım anaları bilg başında doğurcakkk :roflol:
ayyyy kızlarda ayrı bi zilli oluyo haa bikinide alırsın sen şimdi mini mini ayyyy yerim ben onuuuuuuu
nan ben yurtdışına gitmeyi düşünüom seneye tatile gezerim nan ben kızımla çin seddini bilem görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?