2009 Kasm Anneleri

show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ay yok şekerim benimki 3 haftada 500 gr büyümüş öle hesap et yani aramızda 3 hafta var nerdeysee
hem bi de ultrason cihazları da farklı farklı ölçüyo sen öncekine göre gelişimine bak
benim de bebiş 34+4 gözüküyomuş bu ne demek hala annamıyom 1 hafta önce mi doğabülüü yanii :bbo:

selam canmmm
hadi maşallah oğlunu da gördün:)

kız buluşuruk nolcakkkk... he bence koy portmantonaaa rahatlatır en azından az da olsa... he seneye çok gideriz tatile el kadar bebelerle ağlarlar zırlarlar:))) karnımızdayken gitçektik ayol en rahatı öyleydi ben de randevumu ayarladım az önce haftaya sabaha aldım randevumu çarş gidicem inşş

de valla canim. oyle bir sessizlik sagliyorlarki aklin durur. insani sikiyo bir sure sonra ama kiymetini sonra anliyo insan.:1rolleyes:

show tv de adamin biri almis eline sisleri orgu oruyo.:hulya: bide biyikli biyikli cok komik gorunuyo.kaydirigubbakcemile3

İkimizin ortası olsaa ne çok böyle gelen giden nede çok sessizlik olmazmıki :bbo:

Ya o adam çok marifetli enfes şeyler üretiyor ama gel gelelim cıkss yakışmıyor a.s

Ne küçüğü cnm yaa hiç öyle düşünme ..Bak şimdi sen kendi tipine bak eşine annene arkadaşlarına hanginiz eşitsiniz?? Bebeklerde öyle doğacak kimi boyuna kimisi kilosuna ama doğumuyla hemen arkadan alacağı kiloyla herşey değişecek. Ama sen hep onun standart ve alabileceği kiloya bakacaksın asla ve asla başka bebeklerle karşılaştırmak yok :lepi:

niye nan ben şimdiden ayarlıcam otel rezervasyonunu :roflol: :roflol:
ayy ne güzel yüzer bıcır bıcır

Yok cnm benim normal tarihinde doğacak nasipse onu göstermiyor..O tarihler herşey hep birer hafta sürecinde yanılma payı verin değişiyor bir diğer gittiğinde normal çıkar ama doğum tarihiniz neyse o zaman olacak..Erken gelmesi için birşeylerin eşinin yaşlanması Neslinin durumu mesela suyunuz patlaması vsvsvs bunlar önemli

Ayy süper ozamannn tabii yaa sen zaten gideceksin canım yaa hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktan

Insallah gidebilicem nazlim hayirlisiyla.

dun kizkardesim aradi, kimde kalicaksin paylasamadik seni dedi. kaydirigubbakcemile3

90 60 90 olacamış büyüyünce teyzesi :roflol: dr onu demek istedi herhal :roflol:

:roflol::roflol:

he bak o gömme dolap dimi benimde aklımdaydı hep bu yorganlar falan için.ama ben kendi evimde ancak birbuçuk sene oturabildim sonra tayin çıktı buraya geldik.ama süper fikir bu dolap işi

benim dolap sadece yorganlar ve huclar icin iyi oldu valla. yoksa hala sigamiyorum. bi o kadar daha yaptirsam yine sigmam herhalde.delikafadulden

hehe eveeeeeeeeeeeet

cok komik gorunuyo di mi?kaydirigubbakcemile3

hehe eveeeeeeeeeeeet

yok bacım doktor normal dediyse normaldir.hem doktorlar hep birbirinizle karşılaştırmayın her hamilelik farklı diyolar.

Bence gayet normal hiç kafana takma...

Ben 30+6 da gittim geçen gün 1723 gr dı. Ama sen buna çok takılma bu kilolar net kilolar değilmiş doktor bana öyle dedi. Sadece cihazın tahminiymiş. Ama senin bebişininde az değil kilosu.

iyiki varsınız arkadaşlar ya örneklerle hemen rahatlayıverdim. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: a.s.a.s.

Ayy süper ozamannn tabii yaa sen zaten gideceksin canım yaa hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktan

Msa hoşgeldin a.s.

Hoşbulduk tatlım...:teytey:

msa nerdesin kız sen.merak ettik haaa

Buralardayım ancak sizlere giripte selam vermeye vakit bulamıyorum. Sağolsun iş yerindekiler bu hatun gitmeden ne kadar yararlanırsak yararlanalım kardır deyip iş çıkarıyorlar.

yok kız gideriz bebişlerle ne olcak.hem seneye bu zamanlar hemen hemen 10 aylık falan olacaklar.

ben yorganlarımın çoğunu getirmedim valla buraya bıraktım istanbulda.

benimkide 4 haftada 600 gr büyümüş iyi ozaman sağol canım sırnaşık şey opuyorumnanaktan

haklısın canım ya kıyaslayarak nekadar yanlış yapıyorum aslında. hepsi sağlıkla gelsinler inşallah. opuyorumnanaktan

ben şimdilik çıkıyorum bankaya gitmem lazım hazır çıkmışkende kendime bişeyler bakıcam bayram için. gerçi pek halim yok Allah kabul ederse bugün niyetliyim daha geç kalırsam yürümeye halim kalmıcak. öptüm hepiniziii zemuszemus

güle güle canım dikkat et.allah kabul etsin

Benimde en büyük hayalim kızımla denize girmek, hayırlısıyla bir gelsinlerde sağlıklı sıhhatli ne planlarım var bebişim için:)

ayyyy kızlarda ayrı bi zilli oluyo haa bikinide alırsın sen şimdi mini mini ayyyy yerim ben onuuuuuuu

nan ben yurtdışına gitmeyi düşünüom seneye tatile gezerim nan ben kızımla çin seddini bilem görürüm

hoşgeldin canım.. simetrisini yerim ben onun..maşallah kocaman olmuş senin kız..

he biz daha dalga geçelim hep diyorum zati kasım anaları bilg başında doğurcakkk :roflol:

eşim evde beni bilgisayar başında gördümü soruyo zaten varmı bilgisayar başında doğuran diye:roflol::roflol:

kartanesi allahın cezasıııı senin yüzünden kahvaltıda bi dünya hamur yedimmmm klava:klava:klava: ama hala yiyesim var :asigim:

dr.a gittin mi haberler güzel mi ???????? artık geçmişe bakamıyorum yaa 2 saat girmesem 30 sayfa oluyo !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…