ayyy, yerim o bikinileri ben.cokacimcoook
yok ay ben gidenlerden biliyorum da baya eziyet çekiyomuş anneler ya yanımızda birilerini götürcez bebeğe o bakçak bizde fırsattan istifade gircez denize. tam hareketli zamnları olcak ne yedircez emmek de yetmez onlaraniye nan ben şimdiden ayarlıcam otel rezervasyonunu :roflol: :roflol:
ayy ne güzel yüzer bıcır bıcır
hainler hep böyleler bunlar haa son ana dek ne sömürsek kar anlayışı güdüyorlar beni de iki gün önce çağırdıydı mdr ekstra iş çıkardı başıma halbuki tatildeyizzzzHoşbulduk tatlım...:teytey:
Buralardayım ancak sizlere giripte selam vermeye vakit bulamıyorum. Sağolsun iş yerindekiler bu hatun gitmeden ne kadar yararlanırsak yararlanalım kardır deyip iş çıkarıyorlar.
valla bilmiyom ben de gitmek istiyom ama bebelere bağlı işteeeyok kız gideriz bebişlerle ne olcak.hem seneye bu zamanlar hemen hemen 10 aylık falan olacaklar.
ben yorganlarımın çoğunu getirmedim valla buraya bıraktım istanbulda.
canım ya Allah kabul etsin de keşke tutmayaydın akşama yıl var daha dikkat et giderken tansiyon filan düşmesinnnben şimdilik çıkıyorum bankaya gitmem lazım hazır çıkmışkende kendime bişeyler bakıcam bayram için. gerçi pek halim yok Allah kabul ederse bugün niyetliyim daha geç kalırsam yürümeye halim kalmıcak. öptüm hepiniziii zemuszemus
he git gez bakalım sen:)))nan ben yurtdışına gitmeyi düşünüom seneye tatile gezerim nan ben kızımla çin seddini bilem görürüm
hoşgeldin canım.. simetrisini yerim ben onun..maşallah kocaman olmuş senin kız..
eşim evde beni bilgisayar başında gördümü soruyo zaten varmı bilgisayar başında doğuran diye:roflol::roflol:
ufak bebeyle cin seddi seni gorurde sen cin seddini gorurmusun bilemem artik.kaydirigubbakcemile3
kartanesi allahın cezasıııı senin yüzünden kahvaltıda bi dünya hamur yedimmmmklava: klava: klava: ama hala yiyesim var :asigim:
kartanesi allahın cezasıııı senin yüzünden kahvaltıda bi dünya hamur yedimmmmklava: klava: klava: ama hala yiyesim var :asigim:
dr.a gittin mi haberler güzel mi ???????? artık geçmişe bakamıyorum yaa 2 saat girmesem 30 sayfa oluyo !
ya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi
Valla bende de hamura karşı ilgi arttı bıraksan sürekli hamurlu şeyler istiyor canım.
he benim de tepem attı doktorlara kızıyom artık canım ne çekerse yiyorummm:)) cokacimcoook dr iyice fitil olcak bana kilomu görünce emme umrumda deil ay karnım doysun da :roflol:
he benim de az oynadı ama bişey olmamıştır merak etme bana hemşire sabah kalkınca say 10 adet hareket ettimi merak etme dediydi akşama dek o kaa hareket ediy zatenya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi
he bende de sorma hiç yedikçe yiyesim geliy az tadına bakmak da yetmiyo dr sözde hamur ve tatlı tadımlık ye dedi bi görse nasıl saldırdığımı:))))Valla bende de hamura karşı ilgi arttı bıraksan sürekli hamurlu şeyler istiyor canım.
nan bu turistler nasıl gezio ördek sürüsü gibi boy boy tatile gidiolar nan
canim artik daha az ama daha kuvvetli hareket ediyorlar. olmazsa tatli biseyler yiyip azcik uzan ve bebegini dinle ama oluyor boyle. her gun ayni sekilde tekmelemiyorlar.
Haftalarımız aynı gibi toplamda kaç kilo aldın ? Bende herşeyi yiyorum benim toplam 9 kg oldu aldığım...
Yiyelimmm Güzelleşelim cokacimcoook turkbayragi
he benim de az oynadı ama bişey olmamıştır merak etme bana hemşire sabah kalkınca say 10 adet hareket ettimi merak etme dediydi akşama dek o kaa hareket ediy zaten
geçen kaynanama gittiğimizde de bebek sersemledi heralde sıcaktan hemen hiç oynamadı eğer çok telaşlanıyosan sıcak süt iç veya tatlı ye uzan ve say canım ama korkma bence yoktur bişey
he bende de sorma hiç yedikçe yiyesim geliy az tadına bakmak da yetmiyo dr sözde hamur ve tatlı tadımlık ye dedi bi görse nasıl saldırdığımı:))))
onlar senin benim gibi bebelerinin pesinde dolanmiyor her daim canim. cocuklar kendi kendine hallediyo herseyi.
annelerde rahat, ingilterede kadinlar hastaneden cikip pub a gidiyorlar. bebelerde mosmor bir sekilde pubin kapisinda bekliyor. biz yapabilirmiyiz bunu? biz cok evhamli ve hassasiz cocuklarimiza karsi.
ya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?