2009 Kasm Anneleri

niye nan ben şimdiden ayarlıcam otel rezervasyonunu :roflol: :roflol:
ayy ne güzel yüzer bıcır bıcır
yok ay ben gidenlerden biliyorum da baya eziyet çekiyomuş anneler ya yanımızda birilerini götürcez bebeğe o bakçak bizde fırsattan istifade gircez denize. tam hareketli zamnları olcak ne yedircez emmek de yetmez onlara
he ne şeker yüzerler dimi benm kociş de sokup soğuk suya çıkarcam onu diyo hain kocaaaa çocuğu morartacak soğuktannn
Hoşbulduk tatlım...:teytey:
Buralardayım ancak sizlere giripte selam vermeye vakit bulamıyorum. Sağolsun iş yerindekiler bu hatun gitmeden ne kadar yararlanırsak yararlanalım kardır deyip iş çıkarıyorlar.
hainler hep böyleler bunlar haa son ana dek ne sömürsek kar anlayışı güdüyorlar beni de iki gün önce çağırdıydı mdr ekstra iş çıkardı başıma halbuki tatildeyizzzz
yok kız gideriz bebişlerle ne olcak.hem seneye bu zamanlar hemen hemen 10 aylık falan olacaklar.
ben yorganlarımın çoğunu getirmedim valla buraya bıraktım istanbulda.
valla bilmiyom ben de gitmek istiyom ama bebelere bağlı işteee
canım ya Allah kabul etsin de keşke tutmayaydın akşama yıl var daha dikkat et giderken tansiyon filan düşmesinnn
nan ben yurtdışına gitmeyi düşünüom seneye tatile gezerim nan ben kızımla çin seddini bilem görürüm
he git gez bakalım sen:)))
hoşgeldin canım.. simetrisini yerim ben onun..maşallah kocaman olmuş senin kız..

eşim evde beni bilgisayar başında gördümü soruyo zaten varmı bilgisayar başında doğuran diye:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

he benim de tepem attı doktorlara kızıyom artık canım ne çekerse yiyorummm:)) cokacimcoook dr iyice fitil olcak bana kilomu görünce emme umrumda deil ay karnım doysun da :roflol:

he benim de tepem attı doktorlara kızıyom artık canım ne çekerse yiyorummm:)) cokacimcoook dr iyice fitil olcak bana kilomu görünce emme umrumda deil ay karnım doysun da :roflol:

Haftalarımız aynı gibi toplamda kaç kilo aldın ? Bende herşeyi yiyorum benim toplam 9 kg oldu aldığım...

ya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi
he benim de az oynadı ama bişey olmamıştır merak etme bana hemşire sabah kalkınca say 10 adet hareket ettimi merak etme dediydi akşama dek o kaa hareket ediy zaten
geçen kaynanama gittiğimizde de bebek sersemledi heralde sıcaktan hemen hiç oynamadı eğer çok telaşlanıyosan sıcak süt iç veya tatlı ye uzan ve say canım ama korkma bence yoktur bişey

Valla bende de hamura karşı ilgi arttı bıraksan sürekli hamurlu şeyler istiyor canım.
he bende de sorma hiç yedikçe yiyesim geliy az tadına bakmak da yetmiyo dr sözde hamur ve tatlı tadımlık ye dedi bi görse nasıl saldırdığımı:))))

nan bu turistler nasıl gezio ördek sürüsü gibi boy boy tatile gidiolar nan

onlar senin benim gibi bebelerinin pesinde dolanmiyor her daim canim. cocuklar kendi kendine hallediyo herseyi.

annelerde rahat, ingilterede kadinlar hastaneden cikip pub a gidiyorlar. bebelerde mosmor bir sekilde pubin kapisinda bekliyor. biz yapabilirmiyiz bunu? biz cok evhamli ve hassasiz cocuklarimiza karsi.

ben bi uzanam bakam

One cnm öylede yaaaa acelelerimi varmış günahtır okadarıda..Hani tamam kendi işlerini kendileri yapsın öğretelim vs ama bu kadarıda tuhaf çok tuhaf kıyamaz insan yaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…