he onlar gidiyyy şekerim biz gidemeyiz ööleee:)))nan bu turistler nasıl gezio ördek sürüsü gibi boy boy tatile gidiolar nan
ben de en çok 32-34 haftalarda hareket ederler sonra yerleri daraldığından az ama kuvvetli vururlar diye biliyom ama ....canim artik daha az ama daha kuvvetli hareket ediyorlar. olmazsa tatli biseyler yiyip azcik uzan ve bebegini dinle ama oluyor boyle. her gun ayni sekilde tekmelemiyorlar.
aynen canım yaaaa biz titiz davranıyoz galbaonlar senin benim gibi bebelerinin pesinde dolanmiyor her daim canim. cocuklar kendi kendine hallediyo herseyi.
annelerde rahat, ingilterede kadinlar hastaneden cikip pub a gidiyorlar. bebelerde mosmor bir sekilde pubin kapisinda bekliyor. biz yapabilirmiyiz bunu? biz cok evhamli ve hassasiz cocuklarimiza karsi.
Yiyelimmm Güzelleşelim cokacimcoook turkbayragi
yani hergün aynı hareket etmesini beklemeyeyim dimi.ben az uzanam bakam
One cnm öylede yaaaa acelelerimi varmış günahtır okadarıda..Hani tamam kendi işlerini kendileri yapsın öğretelim vs ama bu kadarıda tuhaf çok tuhaf kıyamaz insan yaa ..
Wannam kızma yaa veriyoruz bak o kiloları hiç biri kalmıycak zaten sevmem fazla kilo çok zayifta olmayacağız balık etine fıstık ciks anneler olacağız nasipse alkisalkisalkis
Wannam kızma yaa veriyoruz bak o kiloları hiç biri kalmıycak zaten sevmem fazla kilo çok zayifta olmayacağız balık etine fıstık ciks anneler olacağız nasipse alkisalkisalkis
annem hep der bi dirhem et bin ayıp örter die şu an ben fıstık gibim oldum bi göbek var o da doğumla gitçek zatiiiiii
ay kızlar benim karnım pıt pıt atıo düzenli bi şekilde
içten böle kalp atşı gibi ya çok rahatsız edici ne bu böyle
canim bunlarin cogu bilincsizce farkinda bile olmadan orda burda hamile kaliyo. doguruncada kaldiklari yerden devam ediyorlar. bizde 60 yasinada gelse cocuk cocuktur ama orda 16 oldu mu evden gitsin, yuk azalsin diye bakiyorlar. soyle duzgun aile yapisi olan ingiliz cok az.
annem hep der bi dirhem et bin ayıp örter die şu an ben fıstık gibim oldum bi göbek var o da doğumla gitçek zatiiiiii
he bende de oluyo bazen aynı şiddette dimiii?ay kızlar benim karnım pıt pıt atıo düzenli bi şekilde
yok ay bana uysun bu lafff ben vermicem işte kilooo çubuk gibi oluyom o zaman çirkinleşiyorum ya benceeeanacim bu kilo veremeyen tombullarin uydurdugu bi laf.:roflol:
abovvv ben de ne ki öyle diyodummm ne istikrarlı bebe bu aynı hızda nası vuruyo diyodum:)))bebeni hickirik tutmustur. birazdan gecer.
he ben çok vermesem:)))Haklısın canım en başta aile yapımıza uymayan bir yaşantıları var ama içim tuhaf oldu yinede o çocukların suçu ne değilmi? Modern gelişmiş bir ülke lakin duruma bakın düzenli bir aile yapısı yok peki ya nasıl başarılı oluyorlar ozaman :uhm:
Fıstık içi onlar canım benimmm doğumla gidecek sonra kilo verdirtmeye başlatacaklar koşuşturmakla bizleri :lepi:
Haklısın canım en başta aile yapımıza uymayan bir yaşantıları var ama içim tuhaf oldu yinede o çocukların suçu ne değilmi? Modern gelişmiş bir ülke lakin duruma bakın düzenli bir aile yapısı yok peki ya nasıl başarılı oluyorlar ozaman :uhm:
ay kızlar benim karnım pıt pıt atıo düzenli bi şekilde
abovvv ben de ne ki öyle diyodummm ne istikrarlı bebe bu aynı hızda nası vuruyo diyodum:)))
cahallık kötü şeyyy
kızlar abarttım galiba uzandım vurdu oğluş rahatladım geldim
ohh insan nasil rahatliyor di mi?
ay kızlar öyle bir uyumuşumki halen gözlerim açılmıyor ay şu grip ne zaman geçeek deli olacam ya
ayyy valla yaaa.bide şimdi hıçkırıyo nasıl mutlu oldum yaa.
kadinin ne sucu var kizim, zorlami tikti bogazina.kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi
Valla bende de hamura karşı ilgi arttı bıraksan sürekli hamurlu şeyler istiyor canım.
Yiyelimmm Güzelleşelim cokacimcoook turkbayragi
fıstık konuşunca da artık cvp veriyolar konuşabilirsin de arada:))))kızlar abarttım galiba uzandım vurdu oğluş rahatladım geldim
hıçkırık o bacım
he neler de öğrencez daha Yarabbiimmmritmik bir sekilde attigi zaman hickirik oluyormus. bir sure sonra geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?