2009 Kasm Anneleri

nan bu turistler nasıl gezio ördek sürüsü gibi boy boy tatile gidiolar nan
he onlar gidiyyy şekerim biz gidemeyiz ööleee:)))
canim artik daha az ama daha kuvvetli hareket ediyorlar. olmazsa tatli biseyler yiyip azcik uzan ve bebegini dinle ama oluyor boyle. her gun ayni sekilde tekmelemiyorlar.
ben de en çok 32-34 haftalarda hareket ederler sonra yerleri daraldığından az ama kuvvetli vururlar diye biliyom ama ....
aynen canım yaaaa biz titiz davranıyoz galba

Yiyelimmm Güzelleşelim cokacimcoook turkbayragi

sana sonuna kadar katılıyorum nazlımmm

Wannam kızma yaa veriyoruz bak o kiloları hiç biri kalmıycak zaten sevmem fazla kilo çok zayifta olmayacağız balık etine fıstık ciks anneler olacağız nasipse alkisalkisalkis

One cnm öylede yaaaa acelelerimi varmış günahtır okadarıda..Hani tamam kendi işlerini kendileri yapsın öğretelim vs ama bu kadarıda tuhaf çok tuhaf kıyamaz insan yaa ..

canim bunlarin cogu bilincsizce farkinda bile olmadan orda burda hamile kaliyo. doguruncada kaldiklari yerden devam ediyorlar. bizde 60 yasinada gelse cocuk cocuktur ama orda 16 oldu mu evden gitsin, yuk azalsin diye bakiyorlar. soyle duzgun aile yapisi olan ingiliz cok az.

Wannam kızma yaa veriyoruz bak o kiloları hiç biri kalmıycak zaten sevmem fazla kilo çok zayifta olmayacağız balık etine fıstık ciks anneler olacağız nasipse alkisalkisalkis

annem hep der bi dirhem et bin ayıp örter die şu an ben fıstık gibim oldum bi göbek var o da doğumla gitçek zatiiiiii

valla benim dogumdan sonrada sekerden dolayi dikkat etmem gerektigi icin bu sefer daha hizli veririm gibi geliyo. ama seker normale donunce naparim bilemiyorum tabi.delikafadulden

ay kızlar benim karnım pıt pıt atıo düzenli bi şekilde
içten böle kalp atşı gibi ya çok rahatsız edici ne bu böyle

Haklısın canım en başta aile yapımıza uymayan bir yaşantıları var ama içim tuhaf oldu yinede o çocukların suçu ne değilmi? Modern gelişmiş bir ülke lakin duruma bakın düzenli bir aile yapısı yok peki ya nasıl başarılı oluyorlar ozaman :uhm:
annem hep der bi dirhem et bin ayıp örter die şu an ben fıstık gibim oldum bi göbek var o da doğumla gitçek zatiiiiii

Fıstık içi onlar canım benimmm doğumla gidecek sonra kilo verdirtmeye başlatacaklar koşuşturmakla bizleri :lepi:

ay kızlar benim karnım pıt pıt atıo düzenli bi şekilde
içten böle kalp atşı gibi ya çok rahatsız edici ne bu böyle
he bende de oluyo bazen aynı şiddette dimiii?
anacim bu kilo veremeyen tombullarin uydurdugu bi laf.:roflol:
yok ay bana uysun bu lafff ben vermicem işte kilooo çubuk gibi oluyom o zaman çirkinleşiyorum ya benceee
bebeni hickirik tutmustur. birazdan gecer.
abovvv ben de ne ki öyle diyodummm ne istikrarlı bebe bu aynı hızda nası vuruyo diyodum:)))
cahallık kötü şeyyy
he ben çok vermesem:)))

canim ulkenin maddi kosullari, arkasindaki kuvvetleri iyi. yoksa aile yapilariyla bir yere gelemezler.

mesela ortaokul-liseye giden kizlari gorsen, hepsi full makyaj, etekler mini, ellerindede senin benim gezmeye giderken kolumuza taktigimiz cantalardan. okul cantasi yok yani.

gerci buna benzer manzaralari ben artik burdaki okullarda da goruyorum ve kimsenin kizini oglunu kinamak istemiyorum. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

ay kızlar öyle bir uyumuşumki halen gözlerim açılmıyor ay şu grip ne zaman geçeek deli olacam ya

kadinin ne sucu var kizim, zorlami tikti bogazina.kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi:

ya kızlar benim oğluş bugün çok az hareket etti niyeki.ay bişey yoktur dimi

canım bazen oluyo öyle ...merak etme... benimki de geçen gece hiç durmadı sabahı zor ettim bi sıkıntısı mı var diye...yavrucaklar napsa korkuyoruz yani CADIARZU

Valla bende de hamura karşı ilgi arttı bıraksan sürekli hamurlu şeyler istiyor canım.

off benim de yaa :sinifsinif:

Yiyelimmm Güzelleşelim cokacimcoook turkbayragi

Nazlım se kilo alamıyodun ... nasıl oldun şimdi düzeldi mi ??

kızlar abarttım galiba uzandım vurdu oğluş rahatladım geldim

hıçkırık o bacım
fıstık konuşunca da artık cvp veriyolar konuşabilirsin de arada:))))
oh için rahatladı işte fena mıııı
yerim ben senin oğluşunuuuuu
ritmik bir sekilde attigi zaman hickirik oluyormus. bir sure sonra geciyor.
he neler de öğrencez daha Yarabbiimmm

ay wannacım yaaa Allahım hayırlı evlat versin inş ben de gördükçe deliriyorum çok zor bu devirde evlat yetiştirmek işimiz zor ama değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…