ya yemek yemek bişey değilde çatlak oluşur die ben azallttım bi çok şeyi
tam buğday yada çavdar yiyorum kahvaltıda 2 dilimi geçmio ve bidaha ekmek
yemiorum oyüzden bu ay hiç kilo almadım
7 kilo aldim diyorsun, ne dombilisi. fistik fistik.Şeniz
bende çoktaaan oldu bile.
he konuş hatta masaloku ben okuyom her günnn kociş de gülüyooo...
he kuzummm iç sen ama çok önemliii su. hele bu sıcaktaaa
iadeli taahhütlü mü kız sen çok yaşa emiii :roflol: nerden buldun bu kelimeleriiii
Hoşgeldin Krispimmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dinlen canım bende biryandan yemekliği doğuruyorum biryandan yazıyorum şimdi mutfağa geçip ocağa hazırladımmı tamamdır bir çorba kalacak cokacimcoook
Tamamdır canım :1hug:
bebeğin gelişimi normalsa bence aynen devam et ama bebeğin gelişimi yani kilosu baktınki düşük seyrediyo sende bırak kendini
gerçi yemek yemeyle alakası yok bence ama olsun
valla ben krem sürdüm bebeyağı sürdüm genede çatladı.ben gündüzleri pek bişey yemiyom kociş evdeyken daha çok yiyom yyoksa kocişle birbirimize giriyoz bebeği aç bırakıyomuşum.illaki bendede olacak gerime belirtisi var
tam çatlak değil ama çatlarım dio yani
sabah akşam çatlak kremi sürüorum yaa
valla ben krem sürdüm bebeyağı sürdüm genede çatladı.ben gündüzleri pek bişey yemiyom kociş evdeyken daha çok yiyom yyoksa kocişle birbirimize giriyoz bebeği aç bırakıyomuşum.
hoş ulduk nazlışkom bende taksit taksit yapıyom yemekleri zatiii
anam sabah bulaşıkları elimde yıkmak zorunda kaldım makinenin hortumu çıktı yine gelip bakacaK SERVİSİ ABOOO BACAKLARIM AĞRIDI EYİCE TEMBELLİĞE ALIŞTIM NAN İNŞALLAH SERVİS BUGÜN GELİR YAAAA
he fazla kilolarınız itinayla toplanır :roflol:dogumdan sonra ben verim sana benim kilolardan.kaydirigubbakcemile3
selam canmmm hamarat karusun neme lazımmselam karular
ben geldüm evi topladım çorbayı yaptım geldim biraz daha geçsin ana yemeğide yaparım azcık dinlenem
güle güle cnm benm kocam da bayılıyo spongebobaben oglusla bi markete kadar gidip geleyim. saat 4 e kadar gelmemiz lazimmis, sponge bob varmis da.kaydirigubbakcemile3
bence az yeme ben geçen ay azalttıydım ekmeği kilo aldırıyo die aynı sen gibi bi tek sbah yiyodum ama bi kaçıntı tuttu arkdş da b vitamini eksik olabili dedi bende gene başladım ve geçti kaşıntım dikkat et benceya yemek yemek bişey değilde çatlak oluşur die ben azallttım bi çok şeyi
tam buğday yada çavdar yiyorum kahvaltıda 2 dilimi geçmio ve bidaha ekmek
yemiorum oyüzden bu ay hiç kilo almadım
çatlıcaksa çaresi yok diyolar canm ama ben de akşamları sürüyorum ne yapalım genetikmiş bu biraz daillaki bendede olacak gerime belirtisi var
tam çatlak değil ama çatlarım dio yani
sabah akşam çatlak kremi sürüorum yaa
he burda sıcak da ne bilem ayollkız ne sıcağı dün bura baya soğuktu bugün iyi ama
ay bana da zor geliyo elde yıkamak bacımmhoş ulduk nazlışkom bende taksit taksit yapıyom yemekleri zatiii
anam sabah bulaşıkları elimde yıkmak zorunda kaldım makinenin hortumu çıktı yine gelip bakacaK SERVİSİ ABOOO BACAKLARIM AĞRIDI EYİCE TEMBELLİĞE ALIŞTIM NAN İNŞALLAH SERVİS BUGÜN GELİR YAAAA
valla ben krem sürdüm bebeyağı sürdüm genede çatladı.ben gündüzleri pek bişey yemiyom kociş evdeyken daha çok yiyom yyoksa kocişle birbirimize giriyoz bebeği aç bırakıyomuşum.
nazlım vallaha kemiklerimiden ses getirio
heralde tombik olcak bu kız zaten
kolu bacağıda normalden uzunmuş
he fazla kilolarınız itinayla toplanır :roflol:
selam canmmm hamarat karusun neme lazımm
güle güle cnm benm kocam da bayılıyo spongeboba
bence az yeme ben geçen ay azalttıydım ekmeği kilo aldırıyo die aynı sen gibi bi tek sbah yiyodum ama bi kaçıntı tuttu arkdş da b vitamini eksik olabili dedi bende gene başladım ve geçti kaşıntım dikkat et bence
çatlıcaksa çaresi yok diyolar canm ama ben de akşamları sürüyorum ne yapalım genetikmiş bu biraz da
he burda sıcak da ne bilem ayoll
ay bana da zor geliyo elde yıkamak bacımm
öyle yapma ama sık sık az yiyin diyorlar ya nasıl duruyosun aç bilaç kızım.... ye meyve ye en azından gündüzleri süt yoğurt tüket
yok kız aç aç oturmuyom sadece az yiyom ekmek yemiyom.ama aç durmuyom yani duramıyom.
süt içionuzmu ya ben içmiom
hewe nan makişne bozuldu daha doğrusu bozulmadıda hortumu çıktığı için yıkamıyo alt katı yıkıyo üst katı unutuyo:roflol::roflol:krispi makinayımı bozdun nan tuuuuuuuuu
he fazla kilolarınız itinayla toplanır :roflol:
selam canmmm hamarat karusun neme lazımm
güle güle cnm benm kocam da bayılıyo spongeboba
bence az yeme ben geçen ay azalttıydım ekmeği kilo aldırıyo die aynı sen gibi bi tek sbah yiyodum ama bi kaçıntı tuttu arkdş da b vitamini eksik olabili dedi bende gene başladım ve geçti kaşıntım dikkat et bence
çatlıcaksa çaresi yok diyolar canm ama ben de akşamları sürüyorum ne yapalım genetikmiş bu biraz da
he burda sıcak da ne bilem ayoll
ay bana da zor geliyo elde yıkamak bacımm
öyle yapma ama sık sık az yiyin diyorlar ya nasıl duruyosun aç bilaç kızım.... ye meyve ye en azından gündüzleri süt yoğurt tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?