2009 Kasm Anneleri

ya yemek yemek bişey değilde çatlak oluşur die ben azallttım bi çok şeyi
tam buğday yada çavdar yiyorum kahvaltıda 2 dilimi geçmio ve bidaha ekmek
yemiorum oyüzden bu ay hiç kilo almadım

bebeğin gelişimi normalsa bence aynen devam et ama bebeğin gelişimi yani kilosu baktınki düşük seyrediyo sende bırak kendini
gerçi yemek yemeyle alakası yok bence ama olsun

kız ne sıcağı dün bura baya soğuktu bugün iyi ama

hoş ulduk nazlışkom bende taksit taksit yapıyom yemekleri zatiii
anam sabah bulaşıkları elimde yıkmak zorunda kaldım makinenin hortumu çıktı yine gelip bakacaK SERVİSİ ABOOO BACAKLARIM AĞRIDI EYİCE TEMBELLİĞE ALIŞTIM NAN İNŞALLAH SERVİS BUGÜN GELİR YAAAA

bebeğin gelişimi normalsa bence aynen devam et ama bebeğin gelişimi yani kilosu baktınki düşük seyrediyo sende bırak kendini
gerçi yemek yemeyle alakası yok bence ama olsun

en son 1023 grdı 25 haftalıkken bakalım bayramdan sonra gidecem
düşükse yerim artık napam

illaki bendede olacak gerime belirtisi var
tam çatlak değil ama çatlarım dio yani
sabah akşam çatlak kremi sürüorum yaa
valla ben krem sürdüm bebeyağı sürdüm genede çatladı.ben gündüzleri pek bişey yemiyom kociş evdeyken daha çok yiyom yyoksa kocişle birbirimize giriyoz bebeği aç bırakıyomuşum.

valla ben krem sürdüm bebeyağı sürdüm genede çatladı.ben gündüzleri pek bişey yemiyom kociş evdeyken daha çok yiyom yyoksa kocişle birbirimize giriyoz bebeği aç bırakıyomuşum.

napalım artık çatlayacaksak çare yok buna keşke deformasyon olmadan doğurabilsek ama yapacak bişey yok yane

Ayakta durmak son zamanlarda zor oluyor hatta tansiyonu bile değiştiriyor cnm yaa inşallah yakın zamanda gelir servis çözer sorunu :Saruboceq:

Ben azıcık mutfaktayım gelip gidip bakarım yine

Cersumm topacık olmuştur maşallah kuzucuk opuyorumnanaktan

nazlım vallaha kemiklerimiden ses getirio
heralde tombik olcak bu kız zaten
kolu bacağıda normalden uzunmuş

dogumdan sonra ben verim sana benim kilolardan.kaydirigubbakcemile3
he fazla kilolarınız itinayla toplanır :roflol:
selam karular
ben geldüm evi topladım çorbayı yaptım geldim biraz daha geçsin ana yemeğide yaparım azcık dinlenem
selam canmmm hamarat karusun neme lazımm
ben oglusla bi markete kadar gidip geleyim. saat 4 e kadar gelmemiz lazimmis, sponge bob varmis da.kaydirigubbakcemile3
güle güle cnm benm kocam da bayılıyo spongeboba
ya yemek yemek bişey değilde çatlak oluşur die ben azallttım bi çok şeyi
tam buğday yada çavdar yiyorum kahvaltıda 2 dilimi geçmio ve bidaha ekmek
yemiorum oyüzden bu ay hiç kilo almadım
bence az yeme ben geçen ay azalttıydım ekmeği kilo aldırıyo die aynı sen gibi bi tek sbah yiyodum ama bi kaçıntı tuttu arkdş da b vitamini eksik olabili dedi bende gene başladım ve geçti kaşıntım dikkat et bence
illaki bendede olacak gerime belirtisi var
tam çatlak değil ama çatlarım dio yani
sabah akşam çatlak kremi sürüorum yaa
çatlıcaksa çaresi yok diyolar canm ama ben de akşamları sürüyorum ne yapalım genetikmiş bu biraz da
kız ne sıcağı dün bura baya soğuktu bugün iyi ama
he burda sıcak da ne bilem ayoll
ay bana da zor geliyo elde yıkamak bacımm

öyle yapma ama sık sık az yiyin diyorlar ya nasıl duruyosun aç bilaç kızım.... ye meyve ye en azından gündüzleri süt yoğurt tüket

yok kız aç aç oturmuyom sadece az yiyom ekmek yemiyom.ama aç durmuyom yani duramıyom.

yok kız aç aç oturmuyom sadece az yiyom ekmek yemiyom.ama aç durmuyom yani duramıyom.

durma bacım yazık bebeye:))) cokacimcoook

aman bu kocalara da noluyosa benimki de az yiyosun deyip duruyo evlendiğimizden beri bıktırdı valla
bu aralar çok kızıyom kocişe tahammülüm kalmadı heç, inş sıkı bi kavgaya tutuşmayız bayram üstüüü klava:

süt içionuzmu ya ben içmiom

canım süt içmek önemli ama sütteki kalsyumla yoğurttaki aynıymış yoğurtta mı yemiyon=?

ben canım süt istemedi mi, (canınız çekmez inş) bebe bisküvisi doğrayıp içne öyle yiyorum:) istersen reçel veya meyve katıp yoğurtıu tatlandır öyle ye

bazen ısıtıyorum kaynar kaynar içiyorum onun da tadı değişik geliyo ne bileyim günde en az iki bardak sütüm var
bazen yoğurt da ekleniyo buna kalsiyum manyağı oluyorum işte
ama bizim için çok önemli bebek nasılsa kalsiyumu alıyo ama bizim kemik erimesi yaşamamak için veya az yaşamak için kalsiyum almamız lazım bebek alıyo aslında bi şekilde.

krispi makinayımı bozdun nan tuuuuuuuuu
hewe nan makişne bozuldu daha doğrusu bozulmadıda hortumu çıktığı için yıkamıyo alt katı yıkıyo üst katı unutuyo:roflol::roflol:

ay inşallah bu gün gelirler emme heç zannetmeyom ben yarın belki sonrada bayram girecek araya yaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kizlar nasilsiniz
sabah beridir temizlik yaptim evimi mis giib kokuttum heryeri tertemiz ettim ama öldüm yorgunluktan

size ne var ne yok herkes iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…