2009 Kasm Anneleri

kız durmam zatiiii.
aman bende az önce benim kocişe kızdım aramış bankadaki adama kızmış bana tavır yapıyo yada ben öle hissettim.kafayı yemiş herkes.

çatırtım ya hakat bayram da girerse işin yaş bence ara rahatsız et sık sık mcbur gelsinler ben ööle yapıyom ben rahatsız olcağıma onlar olsun bi rahatlar ki bu ustalar insanı sinir ediyolar ben 4 gün bekledim bi seferinde mutfağım dağınık halde en son kocam isyan etti de ööle geldilerdiii

çatırtım ya hakat bayram da girerse işin yaş bence ara rahatsız et sık sık mcbur gelsinler ben ööle yapıyom ben rahatsız olcağıma onlar olsun bi rahatlar ki bu ustalar insanı sinir ediyolar ben 4 gün bekledim bi seferinde mutfağım dağınık halde en son kocam isyan etti de ööle geldilerdiii

süt içionuzmu ya ben içmiom
iciyoruz tabi kizim sen niye icmiyonlmaz:
bana doktorum süt sart degiol yogurtta beyaz peynirde ayni isi görüyo birinden birini gün icinde tüketmek yeterli demisti ama ben en az günde iki kez kalsiyum iceren bisey yiyorum...bebek kalsiyumu benim depomdan kullandigi icin onun benden cektigi kalsiyumu yerine koymam gerekzemuszemus..sende zorla kendini

kız durmam zatiiii.
aman bende az önce benim kocişe kızdım aramış bankadaki adama kızmış bana tavır yapıyo yada ben öle hissettim.kafayı yemiş herkes.
ay noluyo bu heriflere ayol biz naz çekiyz valla onlar çekeceğineeeee
selam kizlar nasilsiniz
sabah beridir temizlik yaptim evimi mis giib kokuttum heryeri tertemiz ettim ama öldüm yorgunluktan

size ne var ne yok herkes iyi mi

canm yormasaydın keşke kendini şu 3-4 hafta çok önemliii

hoşgeldin herkesler iyi bi yaramazlık yokk

ben günde bi bardak içiyorum.genelde soğuk soğuk su gibi içiyom pek sevmem ben sütü.bazende ısıtıp bal katıyom içine.iç bacım sende mutlaka bebiş kalsiyumu senden alıyo sende yerine koy
selam kizlar nasilsiniz
sabah beridir temizlik yaptim evimi mis giib kokuttum heryeri tertemiz ettim ama öldüm yorgunluktan

size ne var ne yok herkes iyi mi

ohhh eline sağlık şekerim hoşgeldin

ay noluyo bu heriflere ayol biz naz çekiyz valla onlar çekeceğineeeee

canm yormasaydın keşke kendini şu 3-4 hafta çok önemliii

hoşgeldin herkesler iyi bi yaramazlık yokk

sorma ya çıldırmışlar.gerçi benimki son günlerde biraz daha iyi çünkü ben her bi halta ağlamaya başladım adamda korkuyo gene ağlayacam diyekaydirigubbakcemile3

sorma ya çıldırmışlar.gerçi benimki son günlerde biraz daha iyi çünkü ben her bi halta ağlamaya başladım adamda korkuyo gene ağlayacam diyekaydirigubbakcemile3
anaam ben ağlasam da sinir oluyo herifff
noldu kıı bunlaraaa
neyse ben çıkayımda ana yemeğimi yapayım hade görüşürük
hadi kolay gelsin anaccııımmm

ayyy tam fıstık anne oldun desene Şeniz
ben son zamanlarda biraz hızlı gidiyorum sanki :sinifsinif:

bana bak çatlıycam diye onu bunu yememezlik etme dayak geliyo klava:klava:klava:
asıl bebek doğduktan sonra başlıycak kalsiyumla ilgili sıkıntılar...o şimdi bizden alıyo ne lazımsa...ama biz depoları dolduramazsak yandık .. dişlerimiz, saçlarımız, tırnaklarımız mahvolucak...

bi de dün annemin bi arkadaşının torunu oldu ona bakmaya gittik ...daha 3 günlüktü... o kadar tatlıydı ki valla onu görünce ne çatlak ne fazla kilo hiç bişey umrumda diil artık...eskiden de çok severdim bebekleri ama şimdi öyle bişeyin benim olacağını düşününce ayaklarım yerden kesiliyo...hiçbişey önemli diil cersum inanki...

hamile olan onlar yakaydirigubbakcemile3

doğru kız mesela benim iştahım arttı mı kilo mu alıyom bi bakıyorum kocam da aynı durumda
bişey canım çektimi bi bakıyom kocam benden çok aşeriyo
bu aralar dengesizim herşey kayıyor düşüyor elimden kocam benden dengesiz oldu
bide utanmadan diyo ki; sen ne yaşarsan bana da bulaşıyo ben de sinir oldum istersen ayrı yaşayalım doğuma kaa dedim alla allaaa ne bu ya bi naz yapamıyom kocama ne biçim hamilelik bu hamilelik sultanlık ya tek nazlanacağım zaman yahuuuu ama benm kocam nazlanıyo gene ben naz çekiyrum ben masaj yapıyorum o horul horul uyuyo benm omzum boynum tutuk umrunda olmuyo sonra da özür diliyo hey allaaam sabır sabır sabırrr

kızlar niye sustunuz.offf karnım ağrıyo.bugün çok yorldum ondanmı acaba

yaa dilmuh bu kasılmalarla ağrıları nasıl ayırt edicez..benim de geceleri kasıklarımda ağrı olmaya başladı...çok tuhaf gece sabaha kadar ağrıyo gündüz bişey yok...ama çok korkuyorum hiç uyuyamıyorum benim kociş de çok panik ona da bişey söyleyemiyorum.......

kızlar niye sustunuz.offf karnım ağrıyo.bugün çok yorldum ondanmı acaba

ay kaç kez gitti kk sayfası kaç kez açtım delirdim resmeeen ne sinir bişey ya bilg kapatıp açtım da düzeldi noluyosa deli bilg.aaa

karnın ağrır tabii kız delüü yormıcan artık kendini alooo doğurmak mı istiyosun ayoll
artık sonlara geliyoruz daha dikaktli olmamız lazım
bana hemşire yarım saatten fazla durma ayakta dedi var sen hesap ettt
hem de geçen haftaa
uzan bakim sen yapma iş miş bayramsa bayram napalım yaniiiiii

valla ben de anlamıyom onu ama kasılınca taş gibi oluyomuş karnın
ama ağrın olması da normalmiş doğuma hazırlıyo ya dr öyle demişti bana bide ilk doğumda özellikle rahim açıldığı için de gerilip ağrı yapıyomuş ama bence bi dr a sorsanaa cnm
benm kocam panik yapmıyo valla dr gibi diyo ki normaldir takma:))) ben de daha çok takıyom o böyle dedikçe sanki beş çocuk doğurdu da biliyo töbe tööbeee
ya ben çok takığım bugün kocama galba gelince inş cıngar çıkarmam:))

kız benimkide nazlanıyo bana.masaj istiyo.anaaaam hepsi aynı bunların ha.kolay geliyo onlara hamilelik.ama hastalanınca falan baya korkuyo bakma böyle olduklarına bacım.genelde senin neyin var falan diyen kocişim geçen grip olmuştum nefes alamıyom hiçbişey yutamıyom adam korktu kalkma yat diyiiiiiii baktım çay yapmış limonlu hah dedim aferiiiiiiiiin.belli etmiyolar ama biraz aksilik olunca korkuyolar bacım.aman ne kadar olursa olsun erkek ya anlamıyolar bizim gibi

valla bilmiyomki bacım şimdi karnım ağrıyo çözemiyom niye ağrıyo normalmi anormalmi.acaba gaz sancısımı.zor ya ne bilem.en kötü su gelince anlarız gıııııııı

kız ben akıllı sabah erkenden kalktım kocişi işe gönderdim.sonra yerleri süpür sil banyo lavobo ov toz al anaaaaaam benim nasıl ağrıdı sol bacağıma vuruyodu ağrısı şimdi belim iyi gibi.valla korkuyomda erken gelecek diye kuzum.diyom en az bir ay gelmesin sonra ne zaman isterse gelsin artık.bide bebişin çantasını hazırlayam diyom ya ne olur ne olmaz.baksana gününde gelen bebek sayısı her geçen gün azalıyo.

kız takma adama onada yazık.ne iş yapıyo bacım senin kociş.
kız benim kocişte çok rahat bakma hepsi aynı diyom ya.anam evi pok götürüyo elli kere diyom temizlik yapak beraber adam geliyo alıyo bilgisayarı eline oyun oynuyo e sinirleniyom bende.sonra ben yapıyom iş tabi belim çok ağrıyo sonra diyo yapma niye yapıyon bekle beraber yapak.gelde delirme.ama artık takmıyom yaaaa.boşer canları sağolsunda biraz rahat olsunlar ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…