2009 Kasm Anneleri

kız şekercik oğluşa masal okuyam dedim anam azdıda azdı.nasıl vuruyo ama maşallah
sen bu işi biliyon yavruuuuuuuuuum

kızlar dikkat edin kendinize,temizlik filan yapmayın ve ayakta kalmayın..ben dikkat etmiyodum üç gün öncesine kadar,herşeyi yapıyodum,dışarda da dolaşıyodum alışveriş filan..gerçi son zamanlarda kasıklarımda ağrı vardı..doktor bebek aşağıya inmiş dedi,kafasını kasıklarıma dayamıi,çok dikkat et dedei,yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı..36.haftaya kadar dikkat et dedi ve moralim çok bozuldu,paso yatıyorum şimdi..

Al benimkindende okadar. o uyumayan adam benimle birlikte erkenden uyuyor sonrada vinçle kaldırıyorum. sonrada bende hamile kocasıyım napayım diyor. kaydirigubbakcemile3 dün akşam bizde tartıştık epeyde uzun sürdü. az öncede bana diyorki sen beni hiç düşünmüyorsun çanakkaleye gidicez diye. sen tatil yapıcaksın benim aklım hep işlerde olucak. uyumayıp yapsaydın diyemedim tabi. halbuki ben sana sordum gitmek istermisin diye dedim gitmek istemesem ne olcak sen üzülüceksin yine ben ikna olucam hiç değilse baştan kabul edeyim diyor sinir oldum yaa ben kötü kadın oldum şimdide :çok üzgünüm:

ha birde kasılmalarımda çoğalmıştı epey,son günlerde günde 15-20 kez oluyodu hemde belime ani bir sancı girerek karnımda toplanma oluyodu..sizin kasılmalarınız nasıl?

nan ben 14 yaşıma kadar deli gibi süt içtim annem sabahları ve akşamları asker gibi başımda bekliodu arkadaşlarım cola içerken ben süt içiodum yahu ben çok peynir yiyorum
yok yaa yiyorum herşeyi napalım artık başa glen çekilir keşke kocam doğursa ben büyütseydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kız yapma iş boşver yaa benm kociş de yapma diyo sonra da diyoki ben sana yard edemem bi gün tatilim var delirtiyo beniii sanki keyfimden yapmıyommm
he kolay geliyo vala hamilelik aslında burunlarından fitil fitil getirmek lazım biz bilemiyozz işin sırrını saf saf alttan ala ala böle oluy işteee he benm kociş bi bardak çayı nazla dolduruyo artık bişey oldu bu adamaa yaaa
yzık deil vala çıksa şu göbek de bi bağlsam karnına o da görse gününü kolaymıymış bakalım taşımakkk bana da kolay valla bi derdim olmadan nazlanmak he benimki de temizlikçi çağır deyoo nerdn bulcam ben temizlikçiyi hiç düşünmüyo onu ben hiç çağırmdım ki eve temizlikçi filan
benm kociş mühendis cnm
he benm de belim ağrıy hemen amaaaa ben bilirim yapçağımııı kötükedihüso

ay canım dikkat et kendine.ben bugün baya iş yaptım ayyy korktum dahada yapmam valla
KIZLAAARRR anammm çok yoğunum falla sabah 11,30 dan bweri yazacam yazacam 300 kere mevzu değişti :)
hehe alemsin kız.

aman ya bizde hergün yiyoz birbirimizi takma kafana bacım.adamlar rahat işte.
ha birde kasılmalarımda çoğalmıştı epey,son günlerde günde 15-20 kez oluyodu hemde belime ani bir sancı girerek karnımda toplanma oluyodu..sizin kasılmalarınız nasıl?
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.
dilmuh ya benm kk sürekli takılıyo sana tam yazıyom küt gidiyo vallaaaa

dur bacım yazcam ama azmettimmm:)))

yaz bacım azimle işeyen duvarı delenmişkaydirigubbakcemile3

kız şekercik oğluşa masal okuyam dedim anam azdıda azdı.nasıl vuruyo ama maşallah
sen bu işi biliyon yavruuuuuuuuuum
hee bayılıyolar bide trt çocukta akşamları bi kız çıkıp masal anlatıy saati hatırlamıyorum ona da bayılıy velet:)))
üşenirsen onu aç bak akşam ama haber saati filan heralde
aboovvv ben diyom bu karılara anlamıylar bi türlü
canm çok geçmiş olsun valla
bana da herkes aşağı inmiş ayakta durma diiy bakalım haftaya dr a gitçem ona sorcam ne dicek
ben kasılmayı daha anlamadım ya ebeye sordum tarif etmek zor dedi slak işte o da anlamıy heralde:))) ben de zorlamadım ebe bilem anlamıysa benim anlamamam normal heralde dedim moralini bozma bence pek çok kişi bu haftalarda yatak istirahati alıyo dinlen işte fenamı bebeler doğunca çok arıcaz bugünlerimiziiiiii
KIZLAAARRR anammm çok yoğunum falla sabah 11,30 dan bweri yazacam yazacam 300 kere mevzu değişti :)
he ya çok hızlıo değişiyo mevzu ben de kaçırıyom arada bugün koptuk iicenee
anaam tüm erkekler aynı ne var yani azcık hasssas olsalar aşağıdan alsalar
bide seni suçlu çıkarıyy dimi, aha benimki de ööle yapıy sonra ben her defasında oturup ağlıyorum:)
bide her pazr kahvaltı öncesi kavga çıkarır ben her pazar aç kalırım boğazıma diziliyo yiyemiyorum bi türlüüü

he ben anlamıyom kasılmadan be güzelimmm((

keşke be kız:))) kocam doğursa ben bakarım vallaaaa:))) hiç de yüksünmemm

aman biz de içtik vaktiyle süt ama şimdi içmen lazım asıl canım bebek nedeniyle iki kat fazlasına ihtiyacımız var kemik gelişiminin en fazla olduğu dönemlerdeyiz

he bende dün çıldırdım diyoki neyin varki senin bende yatıyom bel ağrısından dedimki bi dahaki bebeği sen doğur o zaman.

ya sorma valla biz bilmiyoz aslında nazlanmayı.geçen kuzanimle konuşuyom 18 yaşında falan.bana diyoki naz yapıyonmu.dedim yok ne nazı.diyo şöyle belinden tutcan karnını öne atcaan diycenki ayyy babası bebek hiç durmuyo kalkamıyom yemek yap çay yap.yok şuna aşerdim buna aşerdim.lan dedim sen kal hamile yap ben yapamadım.

geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır sende yatmanın keyfini çıkar Allahın izniyle
bişecik olmaz sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah

abovvvv şimdiki kızlar bi değişik yavvv
bana da geçen bi arkdş dedi naz yapamıyoz benm yengelerim ne nazlar yaptıydı abilerime diyoo ben de naz nası yapılır onu bilem bilmiyomm kız
bide seviyom ben kocamı yaaa kızsam bile, kıyamıyorum onaa
he kız kk kadınları hazırcevaptır eferin sağaaa iyi demişin kocanaaa
hiç anlamıyolar halden yaa
acaba doğuma soksak mı ki azcık akıllanırlar belkimm
ben çıkıyorum kızlar..kendinize iyi bakın

güle güle cnm sen de ii bak kendineeee

kız benim kocam düne kadar melekti hatta hayatta bilmez bulaşık makinesini doldurmayı boşaltmayı öğrret bana dedi kaydirigubbakcemile3 gösterdim hani ne nereye konuyo ben uyuya kaldığım akşamlar hep boşallttı yerleştirrdi o bile öyle iyi geliyoki evi süpürür toplamaya yardım eder. son bir haftadır huyudeğişti oruçtanmıdır nedir ay herşeye kızıyor dinir ediy beni amaaaa klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…