doğru kız mesela benim iştahım arttı mı kilo mu alıyom bi bakıyorum kocam da aynı durumda
bişey canım çektimi bi bakıyom kocam benden çok aşeriyo
bu aralar dengesizim herşey kayıyor düşüyor elimden kocam benden dengesiz oldu
bide utanmadan diyo ki; sen ne yaşarsan bana da bulaşıyo ben de sinir oldum istersen ayrı yaşayalım doğuma kaa dedim alla allaaa ne bu ya bi naz yapamıyom kocama ne biçim hamilelik bu hamilelik sultanlık ya tek nazlanacağım zaman yahuuuu ama benm kocam nazlanıyo gene ben naz çekiyrum ben masaj yapıyorum o horul horul uyuyo benm omzum boynum tutuk umrunda olmuyo sonra da özür diliyo hey allaaam sabır sabır sabırrr
bana bak çatlıycam diye onu bunu yememezlik etme dayak geliyoklava: klava: klava:
asıl bebek doğduktan sonra başlıycak kalsiyumla ilgili sıkıntılar...o şimdi bizden alıyo ne lazımsa...ama biz depoları dolduramazsak yandık .. dişlerimiz, saçlarımız, tırnaklarımız mahvolucak...
bi de dün annemin bi arkadaşının torunu oldu ona bakmaya gittik ...daha 3 günlüktü... o kadar tatlıydı ki valla onu görünce ne çatlak ne fazla kilo hiç bişey umrumda diil artık...eskiden de çok severdim bebekleri ama şimdi öyle bişeyin benim olacağını düşününce ayaklarım yerden kesiliyo...hiçbişey önemli diil cersum inanki...
ay kız yapma iş boşver yaa benm kociş de yapma diyo sonra da diyoki ben sana yard edemem bi gün tatilim var delirtiyo beniii sanki keyfimden yapmıyommmkız benimkide nazlanıyo bana.masaj istiyo.anaaaam hepsi aynı bunların ha.kolay geliyo onlara hamilelik.ama hastalanınca falan baya korkuyo bakma böyle olduklarına bacım.genelde senin neyin var falan diyen kocişim geçen grip olmuştum nefes alamıyom hiçbişey yutamıyom adam korktu kalkma yat diyiiiiiii baktım çay yapmış limonlu hah dedim aferiiiiiiiiin.belli etmiyolar ama biraz aksilik olunca korkuyolar bacım.aman ne kadar olursa olsun erkek ya anlamıyolar bizim gibi
kız ben akıllı sabah erkenden kalktım kocişi işe gönderdim.sonra yerleri süpür sil banyo lavobo ov toz al anaaaaaam benim nasıl ağrıdı sol bacağıma vuruyodu ağrısı şimdi belim iyi gibi.valla korkuyomda erken gelecek diye kuzum.diyom en az bir ay gelmesin sonra ne zaman isterse gelsin artık.bide bebişin çantasını hazırlayam diyom ya ne olur ne olmaz.baksana gününde gelen bebek sayısı her geçen gün azalıyo.
yzık deil vala çıksa şu göbek de bi bağlsam karnına o da görse gününü kolaymıymış bakalım taşımakkk bana da kolay valla bi derdim olmadan nazlanmak he benimki de temizlikçi çağır deyoo nerdn bulcam ben temizlikçiyi hiç düşünmüyo onu ben hiç çağırmdım ki eve temizlikçi filankız takma adama onada yazık.ne iş yapıyo bacım senin kociş.
kız benim kocişte çok rahat bakma hepsi aynı diyom ya.anam evi pok götürüyo elli kere diyom temizlik yapak beraber adam geliyo alıyo bilgisayarı eline oyun oynuyo e sinirleniyom bende.sonra ben yapıyom iş tabi belim çok ağrıyo sonra diyo yapma niye yapıyon bekle beraber yapak.gelde delirme.ama artık takmıyom yaaaa.boşer canları sağolsunda biraz rahat olsunlar ne olcak
kızlar dikkat edin kendinize,temizlik filan yapmayın ve ayakta kalmayın..ben dikkat etmiyodum üç gün öncesine kadar,herşeyi yapıyodum,dışarda da dolaşıyodum alışveriş filan..gerçi son zamanlarda kasıklarımda ağrı vardı..doktor bebek aşağıya inmiş dedi,kafasını kasıklarıma dayamıi,çok dikkat et dedei,yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı..36.haftaya kadar dikkat et dedi ve moralim çok bozuldu,paso yatıyorum şimdi..
hehe alemsin kız.KIZLAAARRR anammm çok yoğunum falla sabah 11,30 dan bweri yazacam yazacam 300 kere mevzu değişti :)
Al benimkindende okadar. o uyumayan adam benimle birlikte erkenden uyuyor sonrada vinçle kaldırıyorum. sonrada bende hamile kocasıyım napayım diyor. kaydirigubbakcemile3 dün akşam bizde tartıştık epeyde uzun sürdü. az öncede bana diyorki sen beni hiç düşünmüyorsun çanakkaleye gidicez diye. sen tatil yapıcaksın benim aklım hep işlerde olucak. uyumayıp yapsaydın diyemedim tabi. halbuki ben sana sordum gitmek istermisin diye dedim gitmek istemesem ne olcak sen üzülüceksin yine ben ikna olucam hiç değilse baştan kabul edeyim diyorsinir oldum yaa ben kötü kadın oldum şimdide :çok üzgünüm:
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.ha birde kasılmalarımda çoğalmıştı epey,son günlerde günde 15-20 kez oluyodu hemde belime ani bir sancı girerek karnımda toplanma oluyodu..sizin kasılmalarınız nasıl?
dilmuh ya benm kk sürekli takılıyo sana tam yazıyom küt gidiyo vallaaaa
dur bacım yazcam ama azmettimmm:)))
KIZLAAARRR anammm çok yoğunum falla sabah 11,30 dan bweri yazacam yazacam 300 kere mevzu değişti :)
hee bayılıyolar bide trt çocukta akşamları bi kız çıkıp masal anlatıy saati hatırlamıyorum ona da bayılıy velet:)))kız şekercik oğluşa masal okuyam dedim anam azdıda azdı.nasıl vuruyo ama maşallah
sen bu işi biliyon yavruuuuuuuuuum
aboovvv ben diyom bu karılara anlamıylar bi türlükızlar dikkat edin kendinize,temizlik filan yapmayın ve ayakta kalmayın..ben dikkat etmiyodum üç gün öncesine kadar,herşeyi yapıyodum,dışarda da dolaşıyodum alışveriş filan..gerçi son zamanlarda kasıklarımda ağrı vardı..doktor bebek aşağıya inmiş dedi,kafasını kasıklarıma dayamıi,çok dikkat et dedei,yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı..36.haftaya kadar dikkat et dedi ve moralim çok bozuldu,paso yatıyorum şimdi..
he ya çok hızlıo değişiyo mevzu ben de kaçırıyom arada bugün koptuk iiceneeKIZLAAARRR anammm çok yoğunum falla sabah 11,30 dan bweri yazacam yazacam 300 kere mevzu değişti :)
anaam tüm erkekler aynı ne var yani azcık hasssas olsalar aşağıdan alsalarAl benimkindende okadar. o uyumayan adam benimle birlikte erkenden uyuyor sonrada vinçle kaldırıyorum. sonrada bende hamile kocasıyım napayım diyor. kaydirigubbakcemile3 dün akşam bizde tartıştık epeyde uzun sürdü. az öncede bana diyorki sen beni hiç düşünmüyorsun çanakkaleye gidicez diye. sen tatil yapıcaksın benim aklım hep işlerde olucak. uyumayıp yapsaydın diyemedim tabi. halbuki ben sana sordum gitmek istermisin diye dedim gitmek istemesem ne olcak sen üzülüceksin yine ben ikna olucam hiç değilse baştan kabul edeyim diyorsinir oldum yaa ben kötü kadın oldum şimdide :çok üzgünüm:
ha birde kasılmalarımda çoğalmıştı epey,son günlerde günde 15-20 kez oluyodu hemde belime ani bir sancı girerek karnımda toplanma oluyodu..sizin kasılmalarınız nasıl?
nan ben 14 yaşıma kadar deli gibi süt içtim annem sabahları ve akşamları asker gibi başımda bekliodu arkadaşlarım cola içerken ben süt içiodum yahu ben çok peynir yiyorum
yok yaa yiyorum herşeyi napalım artık başa glen çekilir keşke kocam doğursa ben büyütseydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nan ben 14 yaşıma kadar deli gibi süt içtim annem sabahları ve akşamları asker gibi başımda bekliodu arkadaşlarım cola içerken ben süt içiodum yahu ben çok peynir yiyorum
yok yaa yiyorum herşeyi napalım artık başa glen çekilir keşke kocam doğursa ben büyütseydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay kız yapma iş boşver yaa benm kociş de yapma diyo sonra da diyoki ben sana yard edemem bi gün tatilim var delirtiyo beniii sanki keyfimden yapmıyommm
he kolay geliyo vala hamilelik aslında burunlarından fitil fitil getirmek lazım biz bilemiyozz işin sırrını saf saf alttan ala ala böle oluy işteee he benm kociş bi bardak çayı nazla dolduruyo artık bişey oldu bu adamaa yaaa
yzık deil vala çıksa şu göbek de bi bağlsam karnına o da görse gününü kolaymıymış bakalım taşımakkk bana da kolay valla bi derdim olmadan nazlanmak he benimki de temizlikçi çağır deyoo nerdn bulcam ben temizlikçiyi hiç düşünmüyo onu ben hiç çağırmdım ki eve temizlikçi filan
benm kociş mühendis cnm
he benm de belim ağrıy hemen amaaaa ben bilirim yapçağımııı kötükedihüso
kızlar dikkat edin kendinize,temizlik filan yapmayın ve ayakta kalmayın..ben dikkat etmiyodum üç gün öncesine kadar,herşeyi yapıyodum,dışarda da dolaşıyodum alışveriş filan..gerçi son zamanlarda kasıklarımda ağrı vardı..doktor bebek aşağıya inmiş dedi,kafasını kasıklarıma dayamıi,çok dikkat et dedei,yürüyüşü ve ayakta durmayı yasakladı..36.haftaya kadar dikkat et dedi ve moralim çok bozuldu,paso yatıyorum şimdi..
ay canım dikkat et kendine.ben bugün baya iş yaptım ayyy korktum dahada yapmam valla
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.
aynen canım onlar kasılma işte..
evet ayrıca iş yaparken iki kez düşünün bundan sonra,kocalarınızın gözünü korkutun..benimki korktu epey hiçbişeye elini bile sürme diyo kızıyo,haftasonu hepsini yapıcam diyo.
abovvvv şimdiki kızlar bi değişik yavvvhe bende dün çıldırdım diyoki neyin varki senin bende yatıyom bel ağrısından dedimki bi dahaki bebeği sen doğur o zaman.
ya sorma valla biz bilmiyoz aslında nazlanmayı.geçen kuzanimle konuşuyom 18 yaşında falan.bana diyoki naz yapıyonmu.dedim yok ne nazı.diyo şöyle belinden tutcan karnını öne atcaan diycenki ayyy babası bebek hiç durmuyo kalkamıyom yemek yap çay yap.yok şuna aşerdim buna aşerdim.lan dedim sen kal hamile yap ben yapamadım.
ben çıkıyorum kızlar..kendinize iyi bakın
hee bayılıyolar bide trt çocukta akşamları bi kız çıkıp masal anlatıy saati hatırlamıyorum ona da bayılıy velet:)))
üşenirsen onu aç bak akşam ama haber saati filan heralde
aboovvv ben diyom bu karılara anlamıylar bi türlü
canm çok geçmiş olsun valla
bana da herkes aşağı inmiş ayakta durma diiy bakalım haftaya dr a gitçem ona sorcam ne dicek
ben kasılmayı daha anlamadım ya ebeye sordum tarif etmek zor dedi slak işte o da anlamıy heralde:))) ben de zorlamadım ebe bilem anlamıysa benim anlamamam normal heralde dedim moralini bozma bence pek çok kişi bu haftalarda yatak istirahati alıyo dinlen işte fenamı bebeler doğunca çok arıcaz bugünlerimiziiiiii
he ya çok hızlıo değişiyo mevzu ben de kaçırıyom arada bugün koptuk iicenee
anaam tüm erkekler aynı ne var yani azcık hasssas olsalar aşağıdan alsalar
bide seni suçlu çıkarıyy dimi, aha benimki de ööle yapıy sonra ben her defasında oturup ağlıyorum:)
bide her pazr kahvaltı öncesi kavga çıkarır ben her pazar aç kalırım boğazıma diziliyo yiyemiyorum bi türlüüü
he ben anlamıyom kasılmadan be güzelimmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?